Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska δηλ να μην κάνουμε καθόλου κουβέντα γι' αυτό ασεβείς σύντροχε... ήδη και στην ιδέα μόνον της έλευσης του ψηφιακού ήχου, διαδηλώναμε για την απώλεια της λαμπρότητας των χάλκινων, του όγκου των τσέλων, του συριγμού της μετατόπισης των δακτύλων στα τάστα...
Grow old disgracefully Restoring Caponord
Δημοσιεύθηκε αρχικά από antsoar Πολύ ωραία συζήτηση άνοιξες φίλε, και επίκαιρη, μπράβο Δε σου φτάνει ο Vandas και θέλεις να κάνεις καινούριο φίλο ε?
Sent from me using a computer.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska δηλ να μην κάνουμε καθόλου κουβέντα γι' αυτό Πούλησα τουλάχιστον 7 MD συσκευές τους τελευταίους μήνες (decks, φορητά και αυτοκινήτου). Μου έχει μείνει ένα αυτοκινήτου μόνο ^^
Life begins at 45°.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Δε σου φτάνει ο Vandas και θέλεις να κάνεις καινούριο φίλο ε? ωπ μπαρδόν
Travel, Grow, Share
Δημοσιεύθηκε αρχικά από antsoar ωπ μπαρδόν Συγχωρεμένος!! :-)
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Συγχωρεμένος!! :-) όχι ρε συ! μια χαρα ζωντανο είναι το παλικαρι...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes όχι ρε συ! μια χαρα ζωντανο είναι το παλικαρι... Μπρρρρρρ....το γλυτωσαμε το A/C για σημερα!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Μπρρρρρρ....το γλυτωσαμε το A/C για σημερα! Μικε σ'εκανε αλοιφη
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Μικε σ'εκανε αλοιφη Εσυ τωρα γιατι βαζεις τσιτες??????
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Εσυ τωρα γιατι βαζεις τσιτες?????? Kατσε να βαλω και εγω μια........................
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Kατσε να βαλω και εγω μια........................ :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: Α χαχαχαχχαχα- γκρουφτηκα ρε γμτ!! Αλλα δε φταιω γω αμα εσεις δεν ξερετε ελληνικα!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: Α χαχαχαχχαχα- γκρουφτηκα ρε γμτ!! Αλλα δε φταιω γω αμα εσεις δεν ξερετε ελληνικα! Περαστικα σου..........ελπιζω να μην ποναει αυτο το "γκρουφτηκα".....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Kατσε να βαλω και εγω μια........................
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Περαστικα σου..........ελπιζω να μην ποναει αυτο το "γκρουφτηκα"..... Και ποναει, και δυνητικα θανατηφορο ειναι, αλλα χαλαλι σου γτ ηταν καλο!
Στο χωριο της μανας μου το λενε "αναμπουρδή"..........