Έτσι ψαρεύω εγώ (και όχι, δεν σας λέω το δόλωμα)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse αφιερωμένο στον φίλο Αμυρου Συνημμένο 336839 Ο τολμων νικα ή ο χοντρον νικα;;
MADE IN JAPAN 日本製
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 κάτσε να μπουν ο σαπίλας, ο βύρωνας και κανα δυο άλλοι..... σιγα ρε μην θυμουνται αυτοι ποτε πηγαν φανταροι....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes σιγα ρε μην θυμουνται αυτοι ποτε πηγαν φανταροι.... 88Δ ρε αρουραίε...
SRX6 & Tuono Rulezzz Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron 88Δ ρε αρουραίε... Π.Χ Η Μ. Χ????
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Π.Χ Η Μ. Χ???? Ήταν τότε που η νεκρά θάλασσα ήταν ακόμα άρρωστη!
Sent from me using a computer.
Μέγα άσμα...
Όχι "αμήχανος" πλέον...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 κάτσε να μπουν ο σαπίλας, ο βύρωνας και κανα δυο άλλοι.....
sapila racing team bimota SB6 1995 Hornet 900 2005 Yamaha SR500 1981 BMW R75/6 1975 BMW R26 1957
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing :a07: Αγαπαμε σαπιλα
πουτσ@@@@@@@@@
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 :a07: Αγαπαμε σαπιλα Που και να σας πάρει χαμπάρι ο Τέρενς...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Που και να σας πάρει χαμπάρι ο Τέρενς... Καλά αυτός παίζει να πέρασε στην Αμερική με τα πόδια. Όταν Ευρώπη και Αμερική ήταν μια ήπειρος
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse αφιερωμένο στον φίλο Αμυρου Συνημμένο 336839 98 ΣΤ? Τι είναι αυτό? Τηλεφωνικό νούμερο? Θα έλεγα κι εγώ κάτι για ΕΣΣΟ αλλά παλεύω τόσα χρόνια να μείνω στα 28 με 30. Μην το χαλάσω τώρα για το τίποτα.
Κάπου έχει ανάλογο θέμα Edit http://www.moto.gr/forums/showthread...B1%CF%84%CF%8C
Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 08/06/2015 στις 11:19.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes .... το μηχανακι είναι john deere.. Εγω παλι, γιατι θα'παιρνα ορκο οτι το μηχανακι ειναι ενα παλιοβιραγκο?
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....