Και με την 17αρα μια χαρά πατάει χωματόΔΡΟΜΟ. Κοίτα μόνο να μην φοράει τίποτα φτηνιάρικα κινέζικα στεφάνια, γιατί δεν θα αντέξουν πολύ το βάρος+φόρτωμα+λακούβες και το γκάζι. Ίσως και να είναι καλύτερο ενα 170 πίσω, εκτός και αν πέσουν στα χέρια σου τίποτα "κεντροφόρια" απο Daytona...
Με την παραμικρή αφορμή αξίζει να ψαχτείς και με το τιμόνι. Αυτό που φοράει φαίνεται να έχει έξτρα αποστάτες για ύψος, αλλά και πάλι διαφέρει πολύ απο το μαμίσιο.
Oooooυ, ωραίο μεκανάκι πήρες Αντώνη και το χρωματάκι σούπερ. Να σαι καλά να λιώσετε παρέα στο χιλιόμετρο...
Κα όταν αρχίσεις να το βολτάρεις γράψε καμιά περιγραφή για την αίσθηση που σου αφήνει ο τίγρης οδηγικά.
Καλορίζικο![]()
Ωραίο μηχανάκι και όμορφος χρωματισμός!καλές βόλτες
μεγιές
καλή επιλογή, αν και απο οτι φάνηκε τελικά ήταν οτι τα άλογα υπερίσχυσαν των υπολοιπων χαρακτηριστικών που έψαχνες![]()
Για να είναι ολοκληρωμένο αυτό το θρεντάκι θα πρέπει να έχει και το ρεζουμέ της υπόθεσης. Ας βάλω λοιπόν τις εντυπώσεις από τα πρώτα 4000χλμ
Κατ αρχήν, Ναι. Το ένα χαρακτηριστικό ακόμα βρέθηκε, και μαζί και τα υπόλοιπα που έψαχνα.
Είναι μεγάλο και άνετο για δυο άτομα. Αν και βλέπω να τα κάνω μόνος μου τα χλμ, η γυναίκα δεν ανεβαίνει
Φορτώνεται καλά Αν είχα υπομονή να ψάξω λίγο παραπάνω θα έβρισκα με βαλίτσες, αλλά τόσο καιρό χαρμάνης...
Ταξιδεύει εθνική άνετα στα 150-160 Φυσικά αφού πέταξα την αηδία που είχε για μασκάκι, και έβαλα ένα aftermarket
Καίει 7,5lt/100km με νορμάλ οδήγηση. Αυτό σε συνδυασμό με τα 24 lt ρεζερβουάρ του δίνει καλή αυτονομία
Θα περάσει ένα χωματόδρομο. Ίσως το ποιο άχρηστο από τα χαρακτηριστικά που έβαλα. Θα μείνει πολύ πίσω στις προτεραιότητες μου.
και... έχει γκάζι, ωραίο χορταστικό γκάζι με πωρωτικό ήχο. Βοηθάει και η ελεύθερη εξάτμιση της Triumph που φοράει
Όλα αυτά σε ένα μηχανάκι του 2002 στα 2500 γιούρος, συν διάφορα πράγματα που έπρεπε να γίνουν για να έρθει στα ίσια του.
Με σημερινά κριτήρια αυτό που θα του έλειπε είναι ένα ABS.
![]()
Travel, Grow, Share
η κατανάλωση μου φαίνεται λίγο ψηλή ή τόσο καιν αυτά?
πουτσ@@@@@@@@@
Κι εμενα ψηλη μου φαινεται, με τον ιδιο κινητηρα στο σπριντ καιω γυρω στα 5,5 λιτρα/100 σταθερα. Η αληθεια ειναι οτιο εδω δεν το ανοιγουμε το γκαζι, οποτε παιζει ρολο.
Ρε Αντουάν, ψαξε στο θρεντ που ειχα ανοιξει εγω για την αγγλιδα, δε θυμάμαι να μου εκαιγε τοσο (αλλα και παλι δεν εγραφα "φυσιολογικη οδηγηαη" τα 150-160 χαω στην εθνικη)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αντώνη χαίρομαι που ευχαριστιέσαι την καλλίπυγο, ντερέκο, ακόμα και χωρίς τακούνια, Βρετανίδα Τίγρη σου.Μη την λυπάσαι, δώσε της να καταλάβει τι εστί Ελλην αναβάτης
![]()
.
Ωραία μοτοσυκλέτα, πιο πολύ απ όλα μου αρέσει πολύ ο ήχος του 3 κύλινδρου μοτέρ. Για τσέκαρε και τα γρανάζια της τελικής μετάδοσης μη τυχόν εχει κάνει αλλαγές ο πρώην εραστής.
Καλές βόλτες...