Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 160

Θέμα: αναζήτηση κουτιού μεταχειρισμένου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να πας σε μικρομεσαια αμαξια, οπως το colt και το mazda 2...
    ισα ισα χανεις απο χωρους...
    και το colt και το mazda 2 απο αξιοπιστια ειναι μια χαρα, αλλα με το ποσο που μπορεις να διαθεσεις μπορεις να πας σε mazda 3, auris, lancer...

τα τελη μην τα σκεφτεσαι...μια φορα τον χρονο ειναι και δεν νομιζω να "χτυπησουν" σε τοσο χαμηλα κυβικα...στην τελικη η διαφορα τους (μεχρι στιγμης τουλαχιστον ειναι πολυ μικρη)..
    το lancer παντως βγαινει και 1299..

Παλαιό μέλος
    παρε yaris 1300. αξιόπιστο και κυρίως δεν έχει ιμαντα στον εκκεντροφόρο έχει καδένα και έτσι περα απο λαδια φιλτρα μπουζί, φίλτρο καυσίμου και τακάκια ΔΕΝ θελει καμία άλλη συντήρηση. Ότι άλλο θα μπλέξεις και στην κρήτη οι μηχανικοί είναι λίγο κάπως...
    Τελευταία τροποποίηση από duke200; 29/09/2015 στις 08:17.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τα τελη μην τα σκεφτεσαι...μια φορα τον χρονο ειναι και δεν νομιζω να "χτυπησουν" σε τοσο χαμηλα κυβικα...

http://www.newsit.gr/ellada/Teli-kyk...kinitoy/433714

...χωρις να σημαινει αυτο κατι, μιας και μεχρι αυριο μπορει να υπολογίζονται με βάση το χρωμα

Τελευταία τροποποίηση από PortisHead; 29/09/2015 στις 10:11.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Το Τζαζ είναι μια χαρά, έχει χώρους, αξιοπιστία και καλό μοτεράκι για τα κυβικά του. Αφού το αποφάσισες go for jazz!

Παλαιό μέλος
    και το jazz έχει και καδένα. Σε 1200 έχει βγάλει δυο μοτερ, αν βρεις πάρε με το μοτερ L12A4 που ναι βελτιωμένο σε σχέση με το L12A1

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    και το colt και το mazda 2 απο αξιοπιστια ειναι μια χαρα, αλλα με το ποσο που μπορεις να διαθεσεις μπορεις να πας σε mazda 3, auris, lancer...
    το auris το κοιτάζω αν και δεν το προτιμώ από jazz
    για το mazda 3 και lancer δεν το σκέφτομαι καθόλου καθώς είναι πολύ μεγάλα για τι χρήση που θέλουμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    παρε yaris 1300. αξιόπιστο και κυρίως δεν έχει ιμαντα στον εκκεντροφόρο έχει καδένα και έτσι περα απο λαδια φιλτρα μπουζί, φίλτρο καυσίμου και τακάκια ΔΕΝ θελει καμία άλλη συντήρηση. Ότι άλλο θα μπλέξεις και στην κρήτη οι μηχανικοί είναι λίγο κάπως...
    το yaris το έχω δει αλλά πιστεύω ότι χάνω αρκετά σε χώρους σε σχέση με jazz και colt, επίσης γενικά κρατάνε και αυτά καλές τιμές. Θα προτιμούσα το auris πάντως λόγο μεγέθους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Το Τζαζ είναι μια χαρά, έχει χώρους, αξιοπιστία και καλό μοτεράκι για τα κυβικά του. Αφού το αποφάσισες go for jazz!
    jazz ψάχνω, το θέμα πως είναι λίγα αυτά που είναι Αθήνα και μπορώ να ακουμπήσω οικονομικά.
    Σε σχέση με το colt έχουμε κάποια σύγκριση?
    Η πίσω ανάρτηση είναι όντος "επικίνδυνη" όπως είδα να αναφέρεται σε διάφορα site. Γενικά δεν πάω τάπα με το αυτοκίνητο ούτε το κυνηγάω...

Τέλος, διάφορα αυτοκίνητα που βλέπω με λίγα κυβικά αλλά με τούρμπο τι λένε από άποψη αξιοπιστίας. τα κοιτάζουμε ή να τα ξεχάσω. Γενικά δεν είμαι πολύ θετικός. Γενικά τραβάνε από χαμηλά ή για οδήγηση μέσα στην πόλη σου σπάνε τα νεύρα; Η μόνη "σχετική" εμπειρία που έχω από κινητήρα με τούρμπο, είναι από ένα φιατ 500 twinair, που θεωρώ είναι από άποψη κινητήρα είναι ότι χειρότερο έχω οδηγήσει.

Παλαιό μέλος
    Τουρμπο= φθορές = ζημιές = $$. Αφου το θέλεις για δευτερο αμαξι, δεν αξιζει. Αν το θες για πρωτο, παρε απο την αρχή ένα καινούργιο C class (πχ golf-focus-auris) 1.0-1.2 turbo, με προσεκτική συντήρηση θα σε κρατήσει, χρόνια, δεν καιει.

colt= καλό αμάξι, αλλα όχι καλύτερο ούτε πιο αξιόπιστο απο jazz και yaris.

To colt είναι το ίδιο αμάξι με το forfour (smart), γενικά δεν είχαν βγάλει προβλήματα, αλλά δεν έχουν και την αίσθηση ενός όγκου/ταξιδιάρικη του jazz.

To jazz το έχει ένας συγγενής μου και το έχει σκίσει στο ταξίδι, τρελό km κάθε μήνα (πωλητής σε δική του εταιρία) χωρίς αναφορά προβλημάτων, ενώ εγώ το έχω οδηγήσει δανεικό στη Γερμανία και μου φάνηκε μια χαρά αμαξάκι.

Το τούρμπο είναι απόλαυση αλλά θέλει πορτοφόλα γερή, κάτι που ο κόσμος αγνοεί. Ένα πλήθος περιφερειακών χρήζει αντικατάστασης, ενώ οι φθορές έρχονται σύντομα. Κολάρα, wastegate, τουρμπίνα, ρουλεμάν, πολλαπλή πολλές φορές, κ.α, μπορεί να χρειαστούν αλλαγή εκεί που δεν το περιμένεις.

Αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία σε δικό μου παλαιότερο αμάξι και υπόψη δούλευα πίεση 0,5 - τίποτα δηλ. σχεδόν εργοστασιακές τιμές.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    To colt είναι το ίδιο αμάξι με το forfour (smart), γενικά δεν είχαν βγάλει προβλήματα, αλλά δεν έχουν και την αίσθηση ενός όγκου/ταξιδιάρικη του jazz.

To jazz το έχει ένας συγγενής μου και το έχει σκίσει στο ταξίδι, τρελό km κάθε μήνα (πωλητής σε δική του εταιρία) χωρίς αναφορά προβλημάτων, ενώ εγώ το έχω οδηγήσει δανεικό στη Γερμανία και μου φάνηκε μια χαρά αμαξάκι.

Το τούρμπο είναι απόλαυση αλλά θέλει πορτοφόλα γερή, κάτι που ο κόσμος αγνοεί. Ένα πλήθος περιφερειακών χρήζει αντικατάστασης, ενώ οι φθορές έρχονται σύντομα. Κολάρα, wastegate, τουρμπίνα, ρουλεμάν, πολλαπλή πολλές φορές, κ.α, μπορεί να χρειαστούν αλλαγή εκεί που δεν το περιμένεις.

Αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία σε δικό μου παλαιότερο αμάξι και υπόψη δούλευα πίεση 0,5 - τίποτα δηλ. σχεδόν εργοστασιακές τιμές.
    οκ οπότε βγάζω από την εξίσωση ότι τούρμπο βλέπω, μου τη σπάει που πολύ τα εκθειάζουν. τες πα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Έχουν κι αυτά τα πλεονεκτήματά τους. Είναι, όπως όλα, θέμα προτεραιοτήτων.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    το τουρμπο το εκθειάζουν γιατι είναι ο καλύτερος τρόπος να εκμεταλευτείς όλη αυτη τη χαμένη θερμκή ενέργεια των καυσερίων. Το κακό είναι οτι σε μεταχειρισμένο 10ετίας τούρμπο δεν πας για το λόγω των φθορών, κυρίως επειδή ο κόσμος δεν κανει σωστή συντήρηση είτε γιατι δεν ξέρει ή γιατι ο μηχανικός του είναι άσχετος (όπως άσχετοι είναι οι περισσότεροι επαγγελματίες στην ελλάδα-οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Έχουν κι αυτά τα πλεονεκτήματά τους. Είναι, όπως όλα, θέμα προτεραιοτήτων.
    Έτσι ακριβώς. Το ότι είναι απόλαυση είναι. Προσωπικά μου έχει λείψει το κόλλημα του κεφαλιού στο προσκέφαλο από τη ροπή, οι στροφές σε ρυθμό δίχρονου, το παιχνίδι που έκανα (πχ στις ανηφοριές στο Μαρτίνο) με 180km για πλάκα και πολλά άλλα.

Αν το αμάξι το θες για εργαλείο καλύτερα ατμόσφαιρα. Αν είσαι συντηρητικός οδηγός ωστόσο και τηρείς κάποια πράγματα, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ούτε με τουρμπιστά αμάξια αλλά δεν θα επέλεγα εύκολα μτχ τουρμπιστό.

Παλαιό μέλος
    σας ευχαριστώ, θα προσπαθήσω μέχρι Σάββατο να δω όσο πιο πολλά μπορώ και μετά με μηχανικό!

Παλαιό μέλος
    Καλημέρα, είδα αυτές τις μέρες αρκετά αμάξια. Το colt αποκλείστικε γιατί δεν αρέσει στη γυναίκα. Σε χρήματα τελικά κινούμαστε στα 5.500 - 6.000€.

έχουμε καταλήξει στα παρακάτω. σε όλα όμως είμαστε οριακά στα χρήματα (με τις τιμές που βλέπω στο car) και θα πρέπει να παίξει παζάρι ή να βρω ευκαιρία.

Honda Jazz 1300cc 85hp. 2004-2007. Μας έχει κερδίσει για τους χώρους του και την αξιοπιστία. Υπάρχουν πολύ λίγα όμως στην αγορά. Η πρώτη μας επιλογή.
    Mazda 2 86hp. 1300cc. 2008- έχω ακούσει ότι είναι αξιόπιστο. δεν ξέρω κάτι άλλο
    Ford fiesta 1250cc 82hp. 2008- Μας αρέσει εξωτερικά πιο πολύ από όλα. Δεν ξέρω τι λέει από αξιοπιστία. Οδηγικά πρέπει να είναι ενδιαφέρον. Ξέρουμε γιατί έχουν πουληθεί τόσα πολλά; Είναι τόσο καλό σύνολο ή η αντιπροσωπία έχει καλές προσφορές;
    Huydai i20 1250cc 78hp 2009 - Δεν ξέρω κάτι πέρα από το όνομα που φαντάζομαι σημαίνει ότι σε γενικές γραμμές είναι αξιόπιστο.

Πέρα από το jazz που ξέρω τι παίζει. Για τα υπόλοιπα τι λέτε; +-, αξιοπιστία, κατανάλωση, κόστος συντήρησης;
    Αξίζει το jazz να πάω σε όχημα 3-4 χρόνια πίσω σε σχέση με τα άλλα;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    Αξίζει το jazz να πάω σε όχημα 3-4 χρόνια πίσω σε σχέση με τα άλλα;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Ναι. Υπάρχει λόγος που δε βρίσκεις πολλά στην αγορά.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση Ονείρου...
    από free rider στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 23:57
  2. Εγγυηση ΜεταΧειρισμενου Africa
    από gmak στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 01:35
  3. Αναζητηση........