Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 208

Θέμα: Booting from dvd

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    veni vidi vici αουφγκρεμπαχτ-μαν!

σου χω διαβολική ερώτηση.....λύθηκαν μόνο για σήμερα.....δε μας γράφεις και σε 1 βδομάδα?

Μην αφήσεις έναν άνθρωπο να χαρεί την επιτυχία του... αμέσως να του σπείρεις την αμφιβολία

Την ερώτηση που έκανες την έκανα μόνος μου πριν από εσένα, προς το παρόν 3 μέρες τώρα ανοίγει-κλείνει στο άψε σβήσε, εδώ θα είμαι να σου γράψω σε μια εβδομάδα. Τώρα θα σου δώσω τη χαρά να κάνεις την πρόβλεψη τι θα συμβεί σε μια εβδομάδα...

τραβάνε πολλούς πόρους και θέλουν αρκετή παραμετροποίηση αλλιώς σου κλειδώνουν πολλά. Άσε που γενικά ότι πολυδιαφημίζεται πάντα έχει μειονεκτήματα από πίσω λόγω συμφωνιών με άλλες εταιρίες.....που είναι μεγάλη κουβέντα να αναλύσω εδώ.
    Αν ρωτήσεις τους περισσότερους τεχνικούς ποιο θεωρούν το χειρότερο antivirus θα σου πουν το McAfee....και αν τους ρωτήσεις γιατί....μάλλον θα πάρεις και την ίδια αναλυτική απάντηση "οτι το McAfee είναι ιός από μόνο του". Εδώ και χρόνια παίζει στη λίστα ως το χειρότερο σε σημείο bloatware. Ελπίζω να σε κάλυψα.
    Μπορώ να φανταστώ το McAfee να ευθύνεται για πολλά. Μπορεί και για το Skype σου...
    Τωρα που περασε η κριση του Αουφ, μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος στα παραπανω και να με διαφωτισεις;
    Αν μπορεις, περιελαβε στην απαντηση σου ενα σχολιο πως ο Gardner το βγαζει το κορυφαιο προϊον για endpoint protection για τα τελευταια 7 χρονια, ενω τοσοι τεχνικοι γνωριζουν πως ειναι ενας ιος απο μονο του.
    Επισης, πως σου ξεφυγε το χειροτερο ολων (SYM);
    Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 07/11/2015 στις 19:40.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Τωρα που περασε η κριση του Αουφ, μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος στα παραπανω και να με διαφωτισεις;
    Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...

Υ.Γ. Eκτός κι αν η SYM έβγαλε και antivirus και δεν το ξέρω, μάλλον εννοείς το Norton;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...

Υ.Γ. Eκτός κι αν η SYM έβγαλε και antivirus και δεν το ξέρω, μάλλον εννοείς το Norton;
    Στην πληροφορικη παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν θεματα. Ορεξη να τα ψαχνεις κι να τα επιλυεις ή καλους γνωστους θελει.

Σε οτι αφορα το ΥΓ, ναι. Ειναι χρονια ενα απο τα πτανακια της Symantec και το NAV.
    Μεχρι προτινος ηταν και το αγαπημενο μου brand στο data protection & high availability, αλλα επεστρεψε με την προτερη ονομασια και παλι. Ελπιζω να ξαναγινει ο κολοσσος που ηταν. (ασχετο ολο αυτο, αλλα εγω εχω χαρει)
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Εδώ και 12 χρόνια χρησιμοποιώ antivirus επί πληρωμή, με μια μικρή εξαίρεση που χρησιμοποίησα κάποιους μήνες τη δωρεάν λύση των AVG και Avira, οι οποίες δεν με έπεισαν. Ο πρώτος υπολογιστής μου είχε προεγκαταστημένο ένα Norton Antivirus, οπότε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι προ εξαμήνου χρησιμοποιούσα τη σουίτα της Symantec. Έχω διαβάσει απίστευτο κράξιμο και κριτικές, καλόπιστες και μη, αυτό που έχω να πω είναι ότι ΕΠΙΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πολλές φορές με είχε γλυτώσει από ιούς και κακόβουλο λογισμικό όλα αυτά τα χρόνια. Το άλλαξα προ εξαμήνου γιατί ήταν παράλογα ακριβό αφ' ενός και αφετέρου επειδή ως Internet Security δεν είχε χαρακτηριστικά που έχει ο ανταγωνισμός. Έβαλα το Kasperksy Internet Security 2015, σε υπολογιστή με Windows 7 δουλεύει τέλεια, σε υπολογιστή με Windows 10 επίσης γρήγορο και ελαφρύ αλλά ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ από την ίδια την εταιρεία και επισήμως και ιδιαίτερα στα χαρακτηριστικά των online συναλλαγών που μ' ενδιαφέρουν. Η δε αναβάθμιση σε KIS 2016 που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είναι συμβατή με W10 τραγική, ναι μεν ακόμα πιο ελαφρύ αλλά γεμάτη bugs και ασυμβατότητες, ακόμα και από ορκισμένους οπαδούς τρώνε κράξιμο για την προχειρότητα που το διέθεσαν. Άλλαξα σε Bitdefender Internet Security 2016 το οποίο μου φαίνεται πιο ελαφρύ από το Kasperksy. Όσο για το McAfee, το laptop το είχε προεγκαταστημένο όταν αγοράστηκε καινούριο, αλλά το απεγκατέστησα αμέσως χωρίς να του ρίξω καν μια ματιά με το Norton.

Δεν θα υποστηριξω καποιες εταιριες, μα για την μαλακια που πουλαει για αντιβαϊρους η Συμαντεκ εχω αποψη.
    Απαξ κι ενα αντιβαϊρους δεν σκαναρει συμπιεσμενα αρχεια και οχι μονο αυτο, αλλα επιτρεπει να εκτελειται το δυνητικα κακοβουλο λογισμικο το οποιο περιεχεται στο συμπιεσμενο αρχειο, εμενα δεν μου κανει.
    Για το παραπανω εχω κι επισημη επιστολη της SYM οπου αναφερει οτι ετσι δουλευει το προϊον της. (Δεν ειναι στην διαθεση του οποιουδηποτε μου την ζητησει).
    Οσο το NAV ηταν NAV και οχι SYM, ηταν (προσωπικη αποψη) απο τα καλυτερα προϊοντα.
    Τωρα πια οχι.

Σε οτι αφορα την McAfee.
    Το engine της ηταν και παραμενει ενα απο τα καλυτερα AV engines.
    Εχει ενα καρο μαλακιες ενσωματωσει, μα ολες ειναι δυνατον να τις απενεργοποιησεις και να μεινεις με το core προϊον, που κανει την δουλεια του αψογα.
    Οπως και πολλα αλλα προϊοντα, τα οποια ειναι ασφαλεστατα και 'ελαφρα'.

Σε οτι αφορα το Kaspersky δεν το εχω δουλεψει απο τοτε που σταματησα να εργοδοτουμαι στην Ελλαδα, οποτε και δεν γνωριζω.

Εντιτ:
    Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτεροι vendors email security gateways χρησιμοποιουν ειτε McAfee ειτε Sophos και στην περιπτωση της Cisco/Ironport των συνδυασμο των 2 προαναφερθεντων.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Dr.Evil:

Η πλειοψηφία ελλήνων τεχνικών για end-users ή Small businesses στην Ελλάδα λαμβάνει υπόψιν τη μέση χρήση που γίνεται και τις γνώσεις του μέσου χρήστη καθώς και τις σελίδες με τη μέγιστη επισκεψιμότητα ώστε να στήσει σωστά ένα περιβάλλον Windows και να το φορτώσει με τα αντίστοιχα προγράμματα ασφάλειας (antivirus-firewall) ώστε να ανταποκριθεί σε αυτό το κουστούμι απαιτήσεων.
    Στο μυαλό βέβαια πάντα υπάρχει η Ελληνική λογική του free, του σπασμένου ή του να δώσω τα λιγότερα χρήματα και που αντιπροσωπεύει το 90% ίσως και παραπάνω των όσων απευθύνονται σε κάποιον τεχνικό για να στήσει έναν υπολογιστή-laptop ή να παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης αν κολλήσουν ιό και θέλουν καθαρισμό.

Η πλατφόρμα του Sophos δε μπορεί να ανταπεξέλθει στην ελληνική λογική όπως καταλαβαίνεις όταν η άδεια κοστίζει 50+ευρώ.
    Η πλατφόρμα του McAfee πάλι έχει άλλα προβλήματα. Παραείναι αδηφάγα σε πόρους και με πολύ κακό UΙ. Επίσης αν δε κάτσεις να φτιάξεις μέσα στο ήδη προβληματικό UI ακόμα 10ρυθμίσεις για να μην σπάει τα @@ και να δουλεύει ας πούμε "silent" πάλι δε φτάνεις σε ικανοποιητικό επίπεδο ενόχλησης και παρέμβασης στην ελεύθερη χρήση που θέλει να κάνει ο χρήστης γιατί αρκετές φορές κόβει και πράγματα που δε θα έπρεπε να κόβει.
    Το αν Gartner organisation το βγάζει πρώτο 7σερί χρόνια δε μου λέει τίποτα για 2 λόγους:
    α) Leading analyst firm Gartner has positioned McAfee, part of Intel Security (επομένως μιλάμε για συνεργαζόμενα προγράμματα)
    β) Το Mcafee αποτελεί preinstalled antivirus σε εκατομμύρια μηχανήματα (desktop-laptop-tablets-mediaplayers) και τα reports που λαμβάνουν καθημερινά για ιούς αθροιστικά μπορούν να το βγάλουν κορυφαίο σε πολλές κατηγορίες μιας και το δείγμα είναι σαφώς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του φίλιου προγράμματος.

Οι περισσότεροι vendors email security gateways θα ακολουθήσουν τις εντολές της Intel γιατί στους όρους του συμβολαίου της συμφωνίας σε δεσμεύουν να χρησιμοποιείς τα affiliate programs.
    Ελπίζω να σε κάλυψα για τα 2 παραπάνω.
    Για το sophos πάντως έχω εξαιρετική άποψη αλλά δε το συστήνω λόγω κόστους που θεωρώ οτι στην Ελλάδα του 2015, δεν έχει θέση όταν για τη βασική προστασία επαρκούν τα free ή οι φθηνότερες άδειες των 10-20ευρώ των υπόλοιπων επώνυμων antivirus.

Για τη Symantec επίσης είχα εξαιρετική άποψη μέχρι που βγήκε το 360 και κατέρρευσαν όλα.
    Παρακολουθώ πάντως συνεχώς τις εξελίξεις και δεν είμαι ποτέ fanboy με παρωπίδες. Αν αύριο κάποιο άλλο βγει καλύτερο ή πιο value for money....θα βγω να το στηρίξω και να αναιρέσω όσα σου γράφω σήμερα.

Dr.Evil:

Η πλειοψηφία ελλήνων τεχνικών για end-users ή Small businesses στην Ελλάδα λαμβάνει υπόψιν τη μέση χρήση που γίνεται και τις γνώσεις του μέσου χρήστη καθώς και τις σελίδες με τη μέγιστη επισκεψιμότητα ώστε να στήσει σωστά ένα περιβάλλον Windows και να το φορτώσει με τα αντίστοιχα προγράμματα ασφάλειας (antivirus-firewall) ώστε να ανταποκριθεί σε αυτό το κουστούμι απαιτήσεων.
    Στο μυαλό βέβαια πάντα υπάρχει η Ελληνική λογική του free, του σπασμένου ή του να δώσω τα λιγότερα χρήματα και που αντιπροσωπεύει το 90% ίσως και παραπάνω των όσων απευθύνονται σε κάποιον τεχνικό για να στήσει έναν υπολογιστή-laptop ή να παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης αν κολλήσουν ιό και θέλουν καθαρισμό.
    Ο ορος και μονο "ελληνες τεχνικοι"με κανει να δακρυζω. Δυστυχως απο τα γελια.
    Δεν απαξιω τους πραγματι επαγγελματιες (το τι και πως σε θεωρω, απο την μονη εμπειρια που εχω μαζι σου, το εχω αναφερει νωριτερα στο παρον θρεντ), μα ειναι πολυ λιγοι στην ελληνικη πραγματικοτητα της πληροφορικης.
    Για να μην φτασω να ρωτησω/μιλησω για εκπαιδευση και πιστοποιησεις σε πλατφορμες και εξοπλισμο.
    (Το 'ενημερωνομαι καθημερινα απ το δικτυο' ειναι τκ και το γνωριζουμε και οι δυο μας)
    Οποτε, παρακαλω, να μου επιτρεψεις να μην λαβω υπ' οψιν μου την επιχηρηματολογια σου ως εδω.

Η πλατφόρμα του Sophos δε μπορεί να ανταπεξέλθει στην ελληνική λογική όπως καταλαβαίνεις όταν η άδεια κοστίζει 50+ευρώ.
    Το Sophos το ανεφερα για χρηση σε επαγγελματικη πλατφορμα, οποτε το τι και πως για τον μεσο χρηστη εσυ σαφως γνωριζεις καλυτερα.
    Η πλατφόρμα του McAfee πάλι έχει άλλα προβλήματα. Παραείναι αδηφάγα σε πόρους και με πολύ κακό UΙ. Επίσης αν δε κάτσεις να φτιάξεις μέσα στο ήδη προβληματικό UI ακόμα 10ρυθμίσεις για να μην σπάει τα @@ και να δουλεύει ας πούμε "silent" πάλι δε φτάνεις σε ικανοποιητικό επίπεδο ενόχλησης και παρέμβασης στην ελεύθερη χρήση που θέλει να κάνει ο χρήστης γιατί αρκετές φορές κόβει και πράγματα που δε θα έπρεπε να κόβει.
    Ενα γκουγκλαρισμα μακρυα ειναι να μαθει και ο πιο απλος χρηστης πως να κρατησει μονο αυτα που του χρειαζονται απο το McAfee.
    Δεν υπερασπιζομαι κανεναν vendor (κατ' ακριβια, */μου, δεν εχω μετοχες σε κανενα. Αλλα οτι και να μου πεις, παραμενει ενα απο τα καλυτερα AV engines. Οσο και να μην σου αρεσει.

Το αν Gartner organisation το βγάζει πρώτο 7σερί χρόνια δε μου λέει τίποτα [Θα επρεπε, εισαι επαγγελματιας] για 2 λόγους:
    α) Leading analyst firm Gartner has positioned McAfee, part of Intel Security (επομένως μιλάμε για συνεργαζόμενα προγράμματα)
    Λαθος. Μιλαμε για κομματι της IΝTEL, καθως εχει εξαγοραστει και ενσωματωθει σε αυτη.
    β) Το Mcafee αποτελεί preinstalled antivirus σε εκατομμύρια μηχανήματα (desktop-laptop-tablets-mediaplayers) και τα reports που λαμβάνουν καθημερινά για ιούς αθροιστικά μπορούν να το βγάλουν κορυφαίο σε πολλές κατηγορίες μιας και το δείγμα είναι σαφώς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του φίλιου προγράμματος.
    Αγαπητε, για τον Gardner το ποσους ιους επιασες και δεν επιασες δεν λεει τιποτα και δεν ειναι αυτο το μετρησιμο μεγεθος... ε; Να μην λεμε και οτι θεμε.

Οι περισσότεροι vendors email security gateways θα ακολουθήσουν τις εντολές της Intel γιατί στους όρους του συμβολαίου της συμφωνίας σε δεσμεύουν να χρησιμοποιείς τα affiliate programs.
    Οχι Γιωργο. Δεν χρησιμοποιουν ολοι οι vendors Intel technologies και σιγουρα δεν εχει αναγκη η Cisco να ακολουθησει τις οδηγιες της Intel.
    Εκτος αν γνωριζεις κατι περισσοτερο, οποτε παρακαλω να με διαφωτισεις.

Ελπίζω να σε κάλυψα για τα 2 παραπάνω.
    Για το sophos πάντως έχω εξαιρετική άποψη αλλά δε το συστήνω λόγω κόστους που θεωρώ οτι στην Ελλάδα του 2015, δεν έχει θέση όταν για τη βασική προστασία επαρκούν τα free ή οι φθηνότερες άδειες των 10-20ευρώ των υπόλοιπων επώνυμων antivirus.
    Δεν εχω καμια αποψη, καθως προειπα εσυ γνωριζεις πολυ καλυτερα απο μενα το κομματι αυτο, οποτε σε εμπιστευομαι.

Για τη Symantec επίσης είχα εξαιρετική άποψη μέχρι που βγήκε το 360 και κατέρρευσαν όλα.
    Παρακολουθώ πάντως συνεχώς τις εξελίξεις και δεν είμαι ποτέ fanboy με παρωπίδες. Αν αύριο κάποιο άλλο βγει καλύτερο ή πιο value for money....θα βγω να το στηρίξω και να αναιρέσω όσα σου γράφω σήμερα.
    Και αυτο απλα ενισχυει την εντυπωση μου οτι εισαι ενας σωστος επαγγελματιας
    Απαντησα παραπανω, γιατι αλλιως θα εχανα την συνεχεια.
    Με εξαιρεση 1-2 θεματακια, με εχει καλυψει η απαντηση σου.

ΜΦΧ/Γιωργος
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Banned
    Εγώ έχω πάντα σεκιούριτι
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	010.jpg_thumbnail1.jpg 
Προβολές:	82 
Μέγεθος:	41,1 KB 
ID:	344506
    Και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Απαντησα παραπανω, γιατι αλλιως θα εχανα την συνεχεια.
    Με εξαιρεση 1-2 θεματακια, με εχει καλυψει η απαντηση σου.

ΜΦΧ/Γιωργος

Δυστυχώς όταν γράφετε τις απαντήσεις μέσα στην ίδια την παράθεση δε μπορούμε να απαντήσουμε στα σημεία που θέλουμε εύκολα γιατί παραείναι χρονοβόρο να κόβεις και να ράβεις κοκκινα-μπλε-μαυρα γράμματα .
    Θα τα συνοψίσω σύντομα λοιπόν με τη σειρά που τα διάβασα.
    Συμφωνώ για την πλειοψηφία των ελλήνων τεχνικών και τις πιστοποιημένες γνώσεις τους σε πραγματικές συνθήκες ή μαθαίνω κατόπιν εορτής από τα λάθη μου ή από youtube how-to's.
    Η επιχειρηματολογία μου μέχρι εκείνο το σημείο μιλάει καθαρά για την ελληνική πραγματικότητα/αντίληψη και για την οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί άρα και τον αντίκτυπο στο αν διαθέτει (άσχετα αν τα έχει) ο πελάτης λεφτά.
    Επειδή μάλλον σε μπέρδεψα με το διαχωρισμό ιδιωτών και επιχειρήσεων ως προς τα μεγέθη και την εμπειρία του χρήστη. Σαφώς και σε μια μεγάλη εταιρία δεν εγκαθιστάς AVG free. Εκεί πας σε Enterprise-Business licences πακέτα πέραν της ήδη υπάρχουσας υποδομής ασφαλείας (file-email server που αναλαμβάνει και το φιλτράρισμα εισερχόμενων εξερχόμενων)
    Επειδή όμως σαν μέγεθος υποστήριξης και ετήσιο τζίρο δεν είμαι τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με άλλους, περισσότερο εξυπηρετώ ιδιώτες και τις μικρές τους επιχειρήσεις, έχω όμως και μερικά καλά business support. Άρα και τα λεγόμενά μου έχουν να κάνουν περισσότερο με τον μέσο ιδιώτη χρήστη και την βασική χρήση που γίνεται, παρά τους big players και τις περιπτώσεις ddos attacks/email list phishing κλπ.
    Επίσης προσπαθώ να απαντώ πιο απλά μέσα στο συγκεκριμένο φορουμ γιατί ακριβώς δεν είναι τεχνολογικό φορουμ με computer geeks αλλά free spirit rider minds που στη πλειοψηφία τους νοιάζει να δουλεύει σωστά το android τηλέφωνo με το gps ή το laptop-desktop για να μεταφέρουν σωστά φωτογραφίες και να φτιάχνουν ωραία βίδεα από τη GoPro. :P
    Για να μην ξεφεύγω σε όσα έγραψες με μπλε. Είμαι λίγο ανισυστημικός τύπος και δε γουστάρω πολύ τα affiliate programs σαν λογική. Και δε πείθομαι και εύκολα οτι τα ratings δεν είναι μαγειρεμένα για άλλους λόγους.....όπως μαγειρεύει καλή ώρα η VW τις εκπομπές ρύπων για να περνάνε τα τεστ τα κουτιά της. Εδώ μαγειρεύει το Antutu το σκορ στα κινητά για να τα βγάζει πιο δυνατά.....Γενικά το σύστημα δουλεύει "μαγειρεμένα" και προτιμώ να είμαι λίγο περισσότερο υποψιασμένος και να εμπιστεύομαι την προσωπική μου εμπειρία.

Αυτά

Υ.Γ.
    Εσύ με την κίτρινη υπογραφή που μας πονάει τα μάτια να σταματήσεις το spam

Φιλε, ολα καλα.

Δεχομαι αυτα που λες και τις εμπειριες σου.
    Αν δεν εκτιμουσα δε την προσπαθεια σου οπως δω την περιγραφεις:
    Επίσης προσπαθώ να απαντώ πιο απλά μέσα στο συγκεκριμένο φορουμ γιατί ακριβώς δεν είναι τεχνολογικό φορουμ με computer geeks αλλά free spirit rider minds που στη πλειοψηφία τους νοιάζει να δουλεύει σωστά το android τηλέφωνo με το gps ή το laptop-desktop για να μεταφέρουν σωστά φωτογραφίες και να φτιάχνουν ωραία βίδεα από τη GoPro.
    πιστεψε με, δεν θα ανοιγα ποτε διαλογο μαζι σου.

Σε χαιρομαι γι' αυτο που κανεις. Δεν σε γνωριζω, μα ηδη σε εχω προτεινει σε αλλους κι ελπιζω να εχω εκτιμησει ορθα.

Οσο για τα λοιπα που λες, με βρισκεις συμφωνο.

Τις μπυρες θα τις πληρωνεις εσυ και θα τις πινω εγω; Αν ναι, να ξες οτι δεν σε παιρνει.
    Απο την αλλη μεσα στις γιορτες, κερναω. Οποτε και θα σε ενημερωσω
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Εγώ από την παραπάνω κουβέντα θα κρατήσω ότι το σύστημα δουλεύει μαγειρεμένα... Από μια έρευνα που είχα κάνει πριν αλλάξω το NIS σε sites όπως av-comparatives, av-test, συνήθως τα 2 πρώτα είναι το Kaspersky και το Bitdefender, σε άλλα λιγότερο γνωστά τύπου Dennis technology labs πάτο το Bitdefender και free προγράμματα εμφανίζονται ανώτερα από αυτό, αλλού βλέπω κορυφαίο εάν άγνωστο (σ' εμένα Vipre ή κάπως έτσι). Σε άλλα πάλι διαβάζω να επαίρεται το Bitdefender για το πόσο ελαφρύ είναι, σε άλλα διαβάζεις ότι είναι resource hog. Κοντολογίς μύλος...

Από τον κύκλο μου είμαι ειλικρινά ο μόνος που χρησιμοποιεί antivirus με ετήσια συνδρομή, οι περισσότεροι το θεωρούν πολυτέλεια (ιδιαίτερα στις μέρες μας) και πολλοί χλευάζουν την επιλογή αυτή - και μπορεί να έχουν δίκιο. Πολλοί δεν χρησιμοποιούν κανένα antivirus, λίγοι κάποια δωρεάν, ακόμα πιο λίγοι κάτι σπασμένα. Δεν μπαίνω σε τσοντοsites, δεν κατεβάζω προγράμματα και ταινίες, δεν παίζω στοίχημα και τυχερά παιχνίδια, δεν έχω facebook, δεν παίζω παιχνίδια online και πιθανόν να έκανα και τη δουλειά μου μια χαρά με ένα δωρεάν πρόγραμμα. Αυτό όμως θεωρώ ότι δεν σημαίνει και τίποτα, τις προάλλες π.χ. μπήκα στη σελίδα του Αττικού Πάρκου για να δω τα εισιτήρια και το Kaspersky τρελάθηκε στα μηνύματα ότι μπλόκαρε επιθέσεις του τάδε Trojan (μπορεί βέβαια και να ήταν false). Έχοντας πέσει θύμα keyloggers μια φορά στο παρελθόν (χωρίς ευτυχώς δυσάρεστα επακόλουθα γιατί το κέντρο κάρτας της τράπεζας είχε γατόνια και έπιασαν την απάτη) θεωρώ (μπορεί εσφαλμένα) ότι έχω καλύτερη προστασία με ένα εμπορικό πρόγραμμα που έχει χαρακτηριστικά όπως secure browser για online συναλλαγές, virtual keyboard παρά με ένα δωρεάν. Και όταν είναι να σκάσω το 40άρι για ανανέωση εκείνη τη στιγμή μου κακοφαίνεται αλλά από την άλλη το θεωρώ αναγκαίο κακό (και πάλι λέω μπορεί να κάνω λάθος).

Φιλε Αουφ,
    καθενας θα βρει οτι του ταιριαζει, αναλογως με αυτο που θελει.

Οποιο και καθε συστημα, το μαγειρεμα το εχει στην καθημερινοτητα του, απλα για ξεκινημα της ημερας.

Εγω παιζω μονο linux.
    Εχω ακουσει και κραξιμο για την επιλογη μου, ακομη κι εδω μεσα (λες και μιλαμε για EU vs Japan motos), χωρις να ξερουν καν για ποιο λογο η το τι και πως.
    Και σε αυτο το "καθαρο" λειτουργικο, χρησιμοποιω antivirus, γιατι η πουστια μπαινει σε καθε σπιτι, ειτε το θελουμε ειτε οχι.

Χωρις να λεει τιποτα, καθως ειναι η προσωπικη μου αποψη και επαναλαμβανω δεν προωθω κανεναν vendor, κατ' εμε απο τα καλυτερα AV που υπαρχουν εκει εξω ειναι της Comodo, καθως και απο τους πιο ασφαλεις browser ο IceDragon παλι της Comodo.
    Αλλα αυτο ειμαι εγω κι αυτο βολευει εμενα, δεν σημαινει οτι κανει και για τους αλλους.

Καθεις ας πραξει οπως νομιζει, αλλα στην δυσκολη προσπαθηστε να εχετε εναν *καλο* μηχανικο να σας βγαλει απο την λουμπα.
    Και αν μηχανικος σας πει, αφου πρωτα εχει κερδισει την εμπιστοσυνη σας, πως ειναι καλυτερα να 'σκασετε' 50Ε για κατι αλλο περαν αυτου που σας εχει γινει συνηθεια και κοστιζει 40Ε, εμπιστευθειτε τον.

Μαι του σεντς.
    Παω να ανοιξω το βιβλιο μου και να κλεισω την μερα μου.
    Καληνυχτα αγαπητοι.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω πάντα σεκιούριτι
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	010.jpg_thumbnail1.jpg 
Προβολές:	82 
Μέγεθος:	41,1 KB 
ID:	344506
    Και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος
    Πυροβολησες το πισι;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Σημερα παω να ανοιξω το PC με Win 8.1 και μια πολυ ωραια μπλε οθονη με error

PAGE_FAULT_ IN_NONPAGED_AREA

Μετα απο ψαξιμο στο Internet δε βρηκα κατι που να βοηθαει. Ουτε σε safe mode ξεκιναει, ουτε σε command line.

Τιποτα....

Καμια ιδεα τι ειναι αυτο το error?
    Απλα να ενημερωσω οτι τελικα ηταν ο σκληρος που ειχε βαρεσει.... Ετρεξα το Hirens και απο εκει εκανα το chkdsk

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hiren's boot DVD 10.2
    από Anritsu στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 01:28
  2. from ozstralia
    από afrotwin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2005, 01:04
  3. Α twist of the Wrist (DVD)
    από anco στο forum Off topic