ΝΕΟΛΕΡΟΙ ρε πστμ...
εδώ ο ΑνθρωπΑς με 8500 χλμ
στην αγγελία πώλησης,
έχει γράψει
κατεβατά συμπεριφοράς
του strom στα πάσα των Άλπεων
και στο Νόρντκαπ!
αναρτήσεις, ροπές, άπλωμα σχέσεων και δε συμμαζεύεται...![]()
παρακαλώ
stricktly be focused to the initial post.
Thx.
Το xtz1200 γνωμη μου ότι είναι ένα βελτιωμενο βαραντερο, σχεδόν ιδιο σουλουπι, λιγο ελαφρυτερο, πιο μοντερνα τεχνολογια και λιγο μεγαλυτερη ιπποδυναμη...αλλα να δωσει καποιος 14 χιλιαρικα για να αγορασει ένα 1200σαρι που εχει λιγοτερους ιππους από τον 1050αρη τιγρη, μου ακούγεται παραδοξο..
Βασικα τα πρωτα που κοιτας στις επιλογες σου είναι η σελλα, το αν πατας καλα κατω και η χρηση του..( ποσο ον, ποσο οφ θελεις..)
Και επειδή μπορει οι τράπεζες να σου δανεισουν να αγορασεις κατι ιν σημερα, δεν ξερω αν θα σου δανειζουν και αν το συντηρείς,,ετσι αποα αυτή την αποψη ιταλικα μοτορια και μπεμπες delete...
Καλη ιδεα είναι το cbf1000, με 9 χιλιαρικα ολοκαινουργιο ή με 5-6 ελαφρα μεταχειρισμενο, εχεις τα οσο δυνατον καλυτερα...ροπατος κινητήρας ( τελικη 240), τελεια σελλα για δυο, στριτακι χαμηλο να ανεβαινεις εσυ και η γυναικα σου ευκολα, τελειο ζυγισμα που κανει τα 250 κιλα του να εξαφανίζονται στη στιγμη, λειτουργια βελουδινη peace of mind Honda και βεβαίως ξεχνας συνεργεια...για καθημερινη χρηση στην πολη και ανετα ταξιδάκια παντου...
Μην ψάχνεις λοιπον τον ελεφαντα που κρυβεται σπιτι σου, στο δασος...
Οσο για το βαραντερο που λες, μαλλον ειχες βαρκαδερο...αν τοτε αλλαζες αναρτηση τυπου ολινς και εβαζες ένα 15αρι γραναζι μπροστα και με επίθεμα τζελ στη σελλα, δεν θα την ειχες αποχωριστεί γιατι απλα μεταμορφωνονταν σε άλλη μηχανή και συμφωνα με φιλαράκια που εχουν το τενερε το 1200σαρι, δεν εχουν δει μεγαλη διαφορα σε αποδοση σε σχεση με το προηγουμενο βαραντερο τους( όχι βαρκαδερο τους) αλλα βαραντερο τους...
Παντως ότι αποφασισες να αφησεις τα στρωματα στην ακρη είναι καλη κινηση και ενισχυεις την ποιοτητα της ζωης σου..προσεξε ομωε μην την πατησεις στο κοστος χρησης..για αυτό χοντα και παλι χοντα...κανουν τα παντα και συμφερει...
Αμάν ρε Ζόππα με αυτό το 15άρι γρανάζι !!! βάλε πενηντάρι πίσω![]()
Ποιο λίγο θα ζορίζεις την αλυσίδα.
Όχι caponard1200 δεν έχω δει... ούτε περιμένω όχι για προβλήματα αλλά γιατί ελάχιστοι αγοράζουν πλέον καινούριο... aprilia λίγοι αγόραζαν και πριν την κρίση πόσο μάλλον τώρα...
Multi, βλέπω και παλιά και καινούρια...
Από γνωστούς έχω ένα με παλιό που το πάει πίστες κτλ.
Και από καινούριο θα μιλήσω με παιδί (δεν τον ξέρω όσο καλά ξέρω τον πρώτο) και αν δεν έχει θέμα θα σας φέρω σε επικοινωνία...
Τώρα συνεργεία έχουμε δυο που δεν τα λες σίγουρα άσχημα...
Αν πας θα μάθεις τιμές κτλ.
Μην περιμένεις άμεσα απάντηση είμαι σε άλλη ήπειρο, αλλά θα το δω....
Και μην περιμένεις να βλέπεις καινούρια μηχανάκια εύκολα σε τέτοιους καιρούς..
![]()
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Με αυτή την λογική δεν θα έχεις ποτέ καμία λύση...
Και οι Αθηναίοι αν ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ χάσουν ένα δυο μηχανικούς τέλος τα ΚΤΜ, ducati,bmw...
Άρα θα πάρεις μηχανάκι που θα το φτιάχνεις μόνος σου...
Οι μηχανικοί που έχουν(η) στο pro είναι καλοί και με αγωνιστική ενασχόληση από ότι ακούω....
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΊΖΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ...
Υπάρχουν και πιτσιρίκια που κάνουν πολύ καλή δουλεία και έχουν μέλλον μην είμαστε άδικοι...
Μαστόρια υπάρχουν!!!! Απλά θέλει ενασχόληση με το θέμα, γιατί είναι κρυμμένα τα άτιμα και πρέπει να βρεις τις φωλιές τους.... χχαχαχα
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ
Θα σταθώ όμως σε μια φράση γιατί με πείραξε.
Τι εννοείς μικρόκοσμο..??
Δεν θεωρείς υπέρβαση τό ότι ένας 60άρης ψάχνεται να χώσει
τόσα λεφτά για μηχανάκι..??Και ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ένας απλός άνθρωπος
όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαι που αντί να περιμένω να πεθάνω
στην καρέκλα και τον καναπέ,προτιμώ να το κάνω όρθιος.
Είναι μήπως μικρόκοσμος ή Χ επιλογή μοτό..??
Δεν πρέπει και να τη βρίσκεις με αυτό που επιλέγεις..??
Θα ήταν υπέρβαση η τάδε ας πούμε επιλογή και μιζέρια αυτό που μου αρέσει χρόνια τώρα..??
Το παπί το πουλάω γιατί βαρέθηκα το να είμαι καβάλα και άρχισα περπάτημα.
Ναι μεν εξυπηρετικό για πολλές δουλειές,φτάνει όμως 35 χρόνια,και εγώ πάπια έγινα.
Αυτή είναι η δική μου υπέρβαση,ΠΟΔΑΡΑΚΙ πλέον για να κρατιέμαι σε φόρμα.
Χθές στην Καλαμαριά βλέπω έναν γέρο 75+ ήτανε,και δεν μπορούσε να διασχίσει τον δρόμο.
Είχε και μπαστούνι ο φουκαράς,σκέτο ερείπιο λέμε.Περνάει λοιπόν τον δρόμο και φτάνει
σε ένα βεσποειδές μικρό ,ερείπιο κι αυτό.Καβαλάει παίρνει και το μπαστούνι και φεύγει.
ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΛΕΜΕ....!! Ρωτάω κάτι διπλανούς εκεί στην ηλικία μου εξηντάρηδες,
τον ήξεραν όλοι, ΦΙΡΜΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ,δεν μπορεί να περπατήσει μου είπαν και κυκλοφορεί
με το βεσπάκι ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ..!!
Αυτή κι αν είναι υπέρβαση,τον είδα και ΑΝΕΒΗΚΑ..!!
Καλημέρα σου![]()
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ
Ούτε με γεμίζει,ούτε με βολεύει.Είναι αντικαταστάτης του tdm χωρίς να έχει
την ποιότητα του και την άνεση στο ταξίδι,άσε που άκουσα κάτι για κοσκονίσματα.
Βέβαια εδώ μετράει το best value for money,και η αξιπιστία της λέξης Γιαμάχα
που είναι κορυφαία.Το θεωρώ μια από τις καλύτερες λύσεις για κάποιον που δεν θέλει
να δώσει πολλά λεφτά,που συμβιβάζεται με την συγκεκριμμένη ποιότητα κατασκευής
έχοντας πίσω τη λέξη Γιαμάχα και ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ αυτό, που ταξιδεύει μόνος του..!!!
Δεν είναι ΓΕΜΑΤΟ μηχανάκι για ταξίδια με 2 άτομα...απαιτεί συμβιβασμούς που
θα παράβλεπε ένας νέος αλλά όχι ένα ΓΕΡΟΠΟΥΡΩ όπως εγώ.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν πέντε χρόνια. Τελικά καταστάλαξα στο βρακαντέρο (χωρίς 15άρι γρανάζι μπροστά που λέει ο Ζόππας) Είναι το ποιο τίμιο μηχανάκι της κατηγορίας. Το μόνο που θα σε προβληματίσει στην αρχή είναι ότι δεν έχει δείκτη βενζίνας, αλλά αυτό ξεπερνιέται εύκολα.
ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ...??
Γιατί άλατα..??,Που στις αρτηρίες..?? Δεν έχω χοληστερίνη και τριγλυκερίδια.
Πάντως είστε όλοι μεγάλες κουφάλες.Αντί νε με έχετε εδώ μέσα στα ωπα-ώπα
που έχετε και έναν γέρο,όλοι με κράζετε και πετάτε τις κακίες σας..!!
Απλά σκεφτείτε ,εσείς στα 60 σας θα έχετε τη διάθεση να μπαίνετε μέσα σε τέτοια φόρουμ
και να μιλάτε με τους τριαντάρηδες για διάφορες μαλακίες..??
Ή θα παίρνεις το τσάι σου ΤΕΟ και θα ζητάς μασσάζ από την αλλοδαπή..??
Πόσο είσαι ρε..?? Όταν πιάνουμε κουβέντα για ηλικίες,όλοι την κάνετε με πηδηματάκια..!!
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ ΒΓΑΖΕΙΣ
Αν είναι να μπαίνεις σαν τσου-τσου σε κάθε κουβέντα να πετάς εξυπνάδα άσε δε σε χρειαζόμαστε.
Κάντην σε παρακαλώ,ΕΥΓΕΝΙΚΑ βλέπεις,όσο για το πόσα χλμ. έχω κάνει με βεστρόμ,είναι σίγουρα
παραπάνω από όσα έχεις όδηγήσει στη ζωή σου.Χάνεις και επεισόδια ,πετάς και εξυπνάδες.
Εφόσον δεν έχεις να προσφέρεις ΤΙΠΟΤΕ σε παρακαλώ, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...!!!