Το δεύτερο πλάνο αρκεί να έχουμε τα τηλέφωνα τους αν συμβεί κάτι.
Το δεύτερο πλάνο αρκεί να έχουμε τα τηλέφωνα τους αν συμβεί κάτι.
Ντοπιος speaking.
Απο παραλιο ανεβαινουμε προς μαλεβη.στο πρωτο χωριο πριν το μομαστηρι(αγ.γιαννης),πινουμε καφε.το υπολοιπο team παει μονασ
Πινουμε καφε και συνανταμε το team απο το μοναστηρι στο δρομο.ανεβαινουμε τον παρνωνα και πεφτουμε καρυες αναποδα απο το αρχικο πλανο.τρωμε και γυριζουμε ολοι απο τον κεντρικο αθηνα.
ναι αυτο εννοω.
ειναι πιο ευκολο,δεν χανομαστε πχ. ενα τηλ <ερχομαστε παιδια,κατεβητε απο το μοναστηρι>
στριβουμε αριστερα,ανεβαινουμε βουνο και πεφτουμε καρυες.μετα απο το δρομο που ερχεται απο σπαρτη βγαινεις τριπολη-εθνικη-σπιτι του ο καθενας.
για τους καφεδες.
αθηνα- αγ.γιαννης ειναι καμια 170 χλμ,αρα παιζει και κατευθειαν εκει ο καφες.
σε αυτη την περιπτωση,γινεται μια ανασυγκρωτηση στο βενζιναδικο πριν και παιζει ο καφες στο χωριο.
αν πιεις στο παραλιο,τοτε το χωριο ειναι κανα μισαωρο.σαν να λεμε <μολις εβαλα κρανος-εβγαλα>.
anyway,οτι πεις ο λαος.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Ο λαός μίλησε, οι ιδέες εισακούστηκαν και νομίζω ότι οι περισσότεροι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι.
ΕDIT στο αρχικό κείμενο. (και το τελευταίο, Φώσκολος καταντήσαμε)
Τελικές αλλαγές και διορθώσεις στην διαδρομή, οι στάσεις, τα σημεία συνάντησης για όσους δεν ξεκινήσουν από Αθήνα και ανεφοδιασμού.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Τι θέλεις να πεις Παναγιώτη, άλλαξε το κείμενο; Μίλα καθαρά σκουλήκι, αυτό λες; Το κείμενο είναι διαφορετικό;
παμε για μια 500αρα χλμ
νταξει,ανετα....
σας κοβω κατα τις 11.00 Αγ.Ιωαννη πανω κατω.....
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Οκ... Πήγε συνεργείο το getz σήμερα και πήρα ένα note για αντικατάσταση, λες να πάρω το μινιβαν στην βόλτα...![]()
Ελπιζουμε να μη βρεξει.......
αν παρεις το μινιβαν θα ερθουμε οοοολοι με αυτο...... χαχαχαχα
Μια χαρά θα είναι την Κυριακή, χωρίς βροχή.
Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, ο καιρός θα είναι ιδανικός και στο πηγαινε και στο ελα. Μονο όταν φθάσουμε σε μεγάλο υψόμετρο θα έχει σύννεφα, αλλα χωρίς κρύο.
Υπάρχει βέβαια πάντα ή περίπτωση- στο βουνό θα είμαστε εξάλλου -να ρίξει τοπικά, λίγες ψιχαλες, ίσα ίσα, για να μας πιτσιλισει τις ζελατινες. Τρου αντβε δηλαδη!
Να ενημερωσω, ότι θα πάμε ΟΛΟΙ μαζί. Δεν θα κάνουμε 2 γκρουπ, δεν υπάρχει λόγος.
Υ.Γ.
Εύχομαι να έρθω στα ίσια μου, από Παρασκευή και μετά, γιατί με τόσες εμπλοκές που έχω φάει, ούτε τον αέρα στα λάστιχα, δεν θα έχω κουράγιο να κοιταξω. Διαβολοβδομαδα ...
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 14/10/2015 στις 19:35.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.