Ξέχασα... Πειραματίστηκα με θερμοπίστολο επειδή το πλαστικό του λασπωτήρα είχε γίνει άσπρο-ξέξασπρο και απ' τον ήλιο ξεξασπρότερο. Το θερμοπίστολο ήταν στο κουτί του από το 2012 αχρησιμοποίητο, ε, καιρός του ήταν. Το κακό είναι ότι θέλει έμπειρο χέρι για να μην γίνει ζημιά, οπότε έκανα τα πολύ χοντρά πράγματα να ξανανιώσει η επιφάνεια (όντως έγινε πάλι μαύρο) και μετά... Bumper spray μαύρο με την γνωστή -κακή- ποιότητα της βαφής από το διόλου έμπειρο χεράκι μου. Θα το προστατέψει στο μέλλον τουλάχιστον.
Κόλλησα με βενζινόκολλα το σπασμένο φλας, το δεύτερο έχει αρχίσει και κόβεται επίσης. Κακή επιλογή κόλλας. Έχει ελαστικότητα μεν (το ήθελα αυτό) δεν κρατάει το βάρος δε (δεν το ήθελα αυτό). Οπότε θα δω σε μεταχειρισμένα. Έχω και την ιδέα του να τα σπάσω από την βάση τους και να βάλω aftermarket στην τρύπα που μένει στην βάση. Οψόμεθα. Δυστυχώς τα αφτερμάρκετ φλασάκια του Funduro μου είπαν από μαγαζί ότι δεν ταιριάζουν στις θέσεις του πήγασου παρά το ότι δείχνουν ίδια (μόνο 5 ευρώ το ένα ρε γμτ, ότι πρέπει ήταν).