Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 158

Θέμα: Root σε Lenovo K3 Note Παναγια μου βοηθα μας

recovery έχει η MIUI? αν έχει, έχει δίκιο... Αν δεν έχει, τότε υπομονή για αναβάθμιση από την εταιρία.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Δε ξέρω τι έχει.Δεν το έχω πειράξει ποτέ.Μαμά εργοστάσιο είναι.Σήμερα έκανε update σε λολιποπ νομιζω.Βασικά δεν έχω gmail και playstore.Τα υπόλοιπα δουλευουν.
    Φίου φίου φι φι φίου

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Όπα george_Sp τωρα το πιασα μονο, διαβάζοντας λιγο my phone να μορφώθω..το λινκ που έδωσες με ολες τις vibeui, to "dev" δεν ειναι σάιτ, ειναι κατηγορία custom roms, σε αντίθεση με τις stable, σωστά; Αρααααα ολες αυτές ΕΙΝΑΙ multilingual και επομένως άκυρη η ερώτηση που έκανα αν καταλαβαίνω σωστά.
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Δε ξέρω τι έχει.Δεν το έχω πειράξει ποτέ.Μαμά εργοστάσιο είναι.Σήμερα έκανε update σε λολιποπ νομιζω.Βασικά δεν έχω gmail και playstore.Τα υπόλοιπα δουλευουν.
    αν έχεις απείραχτο το τηλέφωνο και έκανες αναβάθμιση περιμένεις την αναβάθμιση OTA (on the air) δηλαδή μέσω ίντερνετ wireless για να κατεβάσει τις νέες εκδόσεις playstore και λοιπόν google apps ώστε να μπορείς να ξανασυνδέεσαι στις υπηρεσίες android της google.
    γνώμη μου πάντως είναι να διαβάσεις λιγάκι και να το φλασάρεις όπως η Nikol. Θα δεις ένα τελείως διαφορετικό τηλέφωνο. Το Κ3 note είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο value for money που κυκλοφορεί σε 5-5.5 ίντσες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Όπα george_Sp τωρα το πιασα μονο, διαβάζοντας λιγο my phone να μορφώθω..το λινκ που έδωσες με ολες τις vibeui, to "dev" δεν ειναι σάιτ, ειναι κατηγορία custom roms, σε αντίθεση με τις stable, σωστά; Αρααααα ολες αυτές ΕΙΝΑΙ multilingual και επομένως άκυρη η ερώτηση που έκανα αν καταλαβαίνω σωστά.
    νόμιζα οτι ήταν ξεκάθαρο. ας το γράψω πιο λεπτομερώς. το λινκ με τις custom rom που βλέπεις είναι ο "'φάκελος" στο ίντερνετ του ρώσου hackermaster που περιέχει όσες καθαρές custom rom βγάζει ο ίδιος για το Κ3 note και για τις οποίες όλες λένε τα καλύτερα. Οπότε βάζεις την τελευταία χρονολογικά και είσαι οκ.

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Εχμ, γκουχ Γκουχ....κάλλιο αργα παρα ποτε;;
    Οποτε θα στειλω του παιδιού το λινκ οπως μου το στειλες, θα του πω να βαλει και το ΟΤΑ που για να το χει πανω πανω πρεπει να χρειαζεται σε ολες κ πρεπει να χρησιμεύει για να παίρνεις αυτόματα τις ενημερώσεις (ελπιζω). Βρηκα κι ενα αλλο πολυ ενδιαφέρον που θα το βαλω μολις εχω το κινητο στα χέρια μου οχι ρομ, f-droid το λένε και σε γλυτωνει απο τις διαφημίσεις μεσα στα free apps..

Γιωργο, πανω απο όλα θελω να σε ευχαριστήσω για την τεράστια υπομονη σου!
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Πάλι πας να κάνεις τα δικά σου.....είδες να γράψω πουθενά για OTA? γιατί το σκαλίζεις?

H τελευταία κάτω κάτω είναι η τελευταία full rom. Ο φάκελος OTA που είναι τέρμα πάνω έχει αναβαθμίσεις για προηγούμενες εκδόσεις μέχρι να βγει η επόμενη full. Ημι-update δηλαδή άχρηστα για όποιον φλασάρει την τελευταία.

Βάλε λοιπόν την τελευταία. Βάλε και το f-droid και καλοδούλευτο

Δε ξέρω τι γίνεται αλλά πλέον δεν ανοίγει.Rip.
    Φίου φίου φι φι φίου

Δε ξέρω τι γίνεται αλλά πλέον δεν ανοίγει.Rip.
    Απο μπαταρία πόσο % ήσουν. Αν ήταν κάτω από 10% και το παθε αυτό μάλλον ήταν ακαλιμπράριστη η μπαταρία και θα επανέλθει αν το αφήσεις στο φορτιστή κάνα 10λεπτο χωρίς να το πειράζεις.

Αν ήσουν οκ από μπαταρία και brick-αρε τότε αναγκαστικά spflashtool και φλασάρισμα μέσω pc.

Τι ακριβώς πήγες να κάνεις και το έπαθε?

Mπαταρία στο 60 ήταν.Εκανα reboot se recovery mode μεσω του menu updater της συσκευής.Δεν άλλαξε κάτι οπότε το ξαναέκανα και επέλεξα το system 2 και το πήρα στο χέρι.Αυτά.
    Φίου φίου φι φι φίου

Mπαταρία στο 60 ήταν.Εκανα reboot se recovery mode μεσω του menu updater της συσκευής.Δεν άλλαξε κάτι οπότε το ξαναέκανα και επέλεξα το system 2 και το πήρα στο χέρι.Αυτά.
    brick....οχι ομως rip. επανέρχεται με φλασάρισμα rom μέσω spflashtool σε usb flash mode.
    ελπίζω να είχες αποθηκεύσει ότι ήθελες σε εξωτερική sd και όχι στο τηλέφωνο.

Δοκίμασα power button και volume+ και μπήκε σε recovery mode και το επανέφερα.Πρέπει να παίζει μπινιά με τα gapps.Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνεις τέλος.
    Φίου φίου φι φι φίου

Δοκίμασα power button και volume+ και μπήκε σε recovery mode και το επανέφερα.Πρέπει να παίζει μπινιά με τα gapps.Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνεις τέλος.
    αφού άνοιξε και μπήκες recovery mode είμαστε σε καλό δρόμο. έχεις φλασάρει κάποιο custom recovery όπως TWRP ή είσαι με το εργοστασιακό?

Το κινητό είναι μαμά απο τότε που το αγόρασα.Να το αφήσω έτσι χωρίς playstore & gmail να πα να πνιγεί ή να το χαρχαλέψω χωρίς να ξέρω τι κάνω καθότι οτι δουλευει έστω και λειψό δεν το πειράζουμε;Βρήκα βέβαια μια rom απο τα δικά μας παιδιά της miui άλλα δε σκαμπάζω χριστό.
    Φίου φίου φι φι φίου

Το κινητό είναι μαμά απο τότε που το αγόρασα.Να το αφήσω έτσι χωρίς playstore & gmail να πα να πνιγεί ή να το χαρχαλέψω χωρίς να ξέρω τι κάνω καθότι οτι δουλευει έστω και λειψό δεν το πειράζουμε;Βρήκα βέβαια μια rom απο τα δικά μας παιδιά της miui άλλα δε σκαμπάζω χριστό.
    χωρίς playstore και γενικά g-apps είσαι με μισό κινητό. αφού δε ξέρεις πως γίνεται όμως καλύτερα άστο. οι οδηγοί που υπάρχουν για φλασάρισμα του K3 note έχουν αρκετές λεπτομέρειες αλλά αν δεν έχεις ξανακάνει κάτι παρόμοιο και δεν εμπιστεύεσαι τα χέρια σου άστο. Ειδικότερα αν έχεις δεδομένα στην εσωτερική μνήμη και δε θες να τα χάσεις.
    Αύριο αν θες και έχεις χρόνο έλα από τα μέρη μου να φλασάρουμε αν θες.

Μεσημέρι πάω να βουλώσω εξάτμιση που έχω κλεισει ραντεβού και μετά είμαι λευτερος.Θα σε παρω τηλ.
    Φίου φίου φι φι φίου

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σε ξυπνάει καλώς, ρε παιδί μου!
    από Εχετλαίος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2008, 17:15
  2. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2008, 17:43
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 09:52
  4. Απαντήσεις: 29