Μπεεεε σε όλα,λέω και κλαίω
Εφτατολη καντα κουμαντα σου ε;
[FONT=Verdana]Αν βρω κάποιον να αφήσω στο μαγαζί είμαι κι εγώ μέσα, αλλά μόνο για καφέ στην Τιθορέα, φαγητό κάποια άλλη φορά.[/FONT][FONT=Verdana]
@[/FONT][FONT=Tahoma]congate7
Κώστα θα πας; Αν ναι θα κατέβεις Σκαραμαγκά ή θα περιμένεις στα μέρη σου;[/FONT]
Αφαν κατέ βλέπω η κατάσταση. Επιτέλους θα δούμε τον γαυρο ξανά.
Διαβάζω για έναν "παραδοσιακο φουρνο απο το 1958" στην τιθορεα με πολύ ωραίο ψωμί, δεν διευκρινίζεται αν είναι άνω η κάτω...
Επίσης προτείνω να βρεθουμε κατ' ευθείαν στο χωριό, δεν υπάρχει λόγος για στάσεις στα 130 χιλιόμετρα σύνολο, ούτε η διαδρομή είναι τέτοια που να "ζητάει" κονβόι. Την έχουμε κάνει δεκάδες φορές, ένα αδιάφορο ισιάδι. Το καλό θα είναι από εκεί και πέρα.
Ξεκινάει ένας από την Άνω Τιθορέα για να πάει στο Πεκίνο. Πάει στο σταθμό του τρένου και λέει:
-Ένα εισιτήριο για Πεκίνο, παρακαλώ.
-Τρελός είσαι, λέει ο σταθμάρχης. Εγώ σου κόβω για Λαμία και πήγαινε στη Λαμία και κανόνισε.
Στη Λαμία τα ίδια:
-Εγώ σου κόβω μέχρι Αθήνα και πήγαινε εκεί και κανόνισε.
Στην Αθήνα τα ίδια:
Μπερδεύτηκε ο υπάλληλος, τέλος πάντων του κόβει ένα εισιτήριο για Μόσχα, πάει ο δικός μας στη Μόσχα, βγάζει για Πεκίνο, πάει στο Πεκίνο, κάνει τη δουλειά του, έρχεται η ώρα της επιστροφής. Φτάνει στο σταθμό του τρένου, πάει στο γκισέ των εισιτηρίων, και λέει:
-Παρακαλώ ένα εισιτήριο για Τιθορέα.
Και ο Κινέζος:
-Άνω ή Κάτω Τιθορέα;
Καλα να περασετε.![]()