Με συγχωρεις σταυρο αλλα με τη λογικη σου, το του δεκαρικου στα τριαντα χιλιαδες χλμ ειναι πιθανο και αποδεκτο να ανατιναχτει;
πουτσ@@@@@@@@@
οχι...ολα εχουν και ενα οριο...
αν ειχε 5, ναι θα μπορουσε να ανατιναχτει...
δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...
γιατι δλδ τα παπια απο τα alex pak κανουν την μιση τιμη απο τα ιαπωνικα?
τι απαιτησεις θα εχει ενα αγοραστης απο αυτα που κανουν 6-7 κατοσταρικα?
τι απαιτησεις θα εχει απο τα ιαπωνικα που κανουν 2 και 2,5 χιλιαρικα ιδια cc με τα china?
σε ολα τα προϊοντα ετσι ειναι ρε μαγκες...
τι να πει ο κατοχος hyundai για οδηγικη συμπεριφορα και τι ο κατοχος mercedes? (ευτυχως που τα hyundai εχουν βγει σκυλοι και δεν ανατιναζονται)
ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...........
Σαν κάτοχος Χαγιαμπούζα για 9 χρόνια gen1 και gen2,
σαν κάτοχος zzr 4 χρόνια
σαν κάτοχος 2 blackbird για 2 χρόνια
ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ..??
Λοιπόν λίαν επιεικώς αν δεν είσαι ντήλερ της ντουκάτι γράφεις σαχλαμάρες...!!!
Αν είσαι στο τιμ καλά κάνεις γράφε ότι νάναι,τρέλλα πουλάς...!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ το σχήμα του Χαγιαμπούζα ΕΠΕΒΛΗΘΗ από τους σχεδιαστές
μετά από εξαντλητικές έρευνες και πειράματα.
Από το 1999 δεν μπόρεσε να βγει κανένα μηχανάκι με τέτοια αεροδυναμική,ούτε το νέο zzr...!!!
Aν είχες την τύχη να ανεβείς σε κάποιο θα καταλάβαινες τι σημαίνει ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και πως
αυτή καθορίζεται χωρίς να έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την αισθητική...!!
Εκεί θα έβλεπες πως μόλις οι ταχύτητες περνούσαν τα 200 χλμ. το μηχανάκι θα άρχιζε να κολλάει
στο δρόμο και η ανάρτηση να τον διαβάζει..!!
Στα δε 300 οι αγκώνες στα γόνατα κολλημένοι ,το κεφάλι στο τεπόζιτο και οι μηροί σφιχτοί,
αλλιώς ΕΓΙΝΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ...!!!
Ανέβα τώρα εσύ στο άλογο και πήγαινε ακλόνητος στα 250,ο καθένας ότι θέλει λέει...!!!
Φοβάμαι να αναφέρω σαν κάτοχος και χρήστης ότι Capo του '04 με τις εργοστασιακές αλουμινιένες δεν κουνάει πάνω από 200, γιατί με βάση τα επικαλούμενα άρθρα και επικλήσεις τρίτων μάλλον θα χαρακτηριστώ στην καλύτερη περίπτωση.... αιρετικός.![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Οτι και να λετε και οσο και να κουναει (που μαλλον θα κουναει) στα *παρα* πολλα....
Το Μουλτι ειναι μουναρα!
Inochi, ρε!
Για οσο.
τα on-off motard,ψηλοφτερα, γυμνα δεν ειναι μηχανακια για να πηγαινεις με τα 300.
λογο σχεδιασης εχουν ασταθεια (βλεπε μεγαλο κενο μοτερ-ασφαλτος,αεροδυναμικη,γεωμετρια,κατανομη βαρους,κεντρο βαρους )
για υψηλες ταχυτητες και σταθερότητα υπαρχουν τα χαμηλα μηχανακια με φερινκ.
αν αγορασες ψηλο μηχανακι χωρις καρινα-φερινκ για σταθερότητα στα πολλα εχεις αγορασει λαθος μηχανακι, δεν φταινε οι κατασκευαστες
εμενα κουναει απο τα 160 και εχω japan του 88
Εμένα, πάντως, είναι σταθερότατο μέχρι την τελική του.
Life begins at 45°.
εμενα παλι κανει κατι κουνηματακια, αλλα μαλλον ειναι φυσιολογικο εκει κοντα στα 200...
Και εγω, παντως, συμπασχω πλεον με το ΚazeRι.
Εσφιξα το λαιμο και γρασσαρα τα ρουλεμαν του αλλα παλι μετα τα 80 συνεχιζει να κοσκινιζει το τιμονι αν αφησω τα χερια... (λιγοτερο απο πριν ομως)
Απαραδεκτο, ειδικα αν σκεφτει κανεις τα 650 € που εδωσα..![]()
MADE IN JAPAN 日本製