Αλλα ξέρουν τι κάνουν στην Ολλανδία, επειδή η χώρα ειναι κάτω απο το νερό αμα λιώσουν οι πάγοι και πλημμυρίσει η χώρα θα βγούνε με τα FJR
και θα τους σώσουν
ΣΠΥΡΑΚΟ πρέπει να σε εχω παει γυρω στο 5-1 στο σκορ
Συκοφαντηστε ολο και κατι θα μεινει......
πουτσ@@@@@@@@@
To Bελγιο ειναι η χωρα με το αναλογικα μεγαλυτερο δικτυο αυτοκινητοδρομων (φακτ). Επισης σχεδον δεν κυκλοφορουν αυτοκινητα στο δρομο.
Στην Ολλανδια επισης το μποτιλιαρισμα ειναι αγνωστη λεξη.
Σε χωρες ομως οπως η Ιταλια ή η Ισπανια εχουν σκουτερ..
Αλλωστε δεν εχει να λεει κατι.. Με αυτη τη λογικη, μιας και ειμαστε Ελλαδα, θα επρεπε να εχουμε μονο Transalp, Vstrom, Versys και οι μερακληδες gsx750..
MADE IN JAPAN 日本製
σπυράκο μου άμα πάρεις τα γυμνά του θεόφιλου ή του πιπάκια και τα πας στο κέντρο θα νομίζεις ότι καβαλάς μοτάρντ σε σχέση με το φουζουρου.
κι όταν λέω κέντρο εννόω πχ πανεπιστημίου μεσημέρι καθημερινής.
τα ss πάλι περνάνε αέρα σε σχέση με το δικό σου γτ τα κλιπόν είναι χαμηλότερα από τους καθρέφτες και το τιμόνι του βαραντέρο ψηλότερα.
εγώ πρόβλημα με τον άξονα δεν έχω. έχω ταξιδέψει δικάβαλο με 1200gs και είναι μεγάλη ευκολία να μην είσαι κάθε 500 με το σπρέυ στο χέρι.
αλλά αυτά τα 300 σχεδόν κιλά ρε φίλε δεν παλεύονται και δεν χωνεύονται με τίποτα
Γεπ. Δεν ισχύει. Πριν 2 μήνες, όσες ώρες έκανα από Brussels μέχρι έξω από Amsterdam, έκανα για να μπω Amsterdam :P
Life begins at 45°.