Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 200

Θέμα: ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από visualizer Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή όταν σου κολλάει κάποιος από πίσω και δεν έχεις χώρο να κάνεις δεξιά ..τι πρέπει να κάνεις ρε συ ? να εξαφανιστείς ;
    Για να καβαλάω το μηχανάκι σημαίνει πως έχω αποδεχτεί τον κίνδυνο αλλά με κάτι τέτοιες μαλακίες δεν μπορώ να μην νευριάζω..
    Άλλο να μην εχεις χώρο να κανεις δεξια (κατανοητο και σεβαστο αυτο)
    και αλλο να προσπαθεις επι 5 λεπτα να περασεις εσυ, αγνοωντας τους πισω σου.
    Κανε δεξια (αν εχεις χωρο), ασε τους ικανους να περασουν , καταπιε τον εγωϊσμο σου , και ξαναπροσπάθησε.

Το "εσυ" ειναι σχημα λογου , δεν αναφέρομαι σε σενα προσωπικα.

Μέλος
    Σπάνια να με πιάσει ο εγωισμός μου όταν οδηγώ αυτοκίνητο η μηχανή ..πολύ απλά γιατί και τα 2 τα βλέπω ως εργαλεία για να κάνω την δουλειά μου και όχι ως προέκταση .... για να δείξω πόσο ικανός και τρανός είμαι σε άγνωστους.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δηλαδή όταν σου κολλάει κάποιος από πίσω και δεν έχεις χώρο να κάνεις δεξιά ..τι πρέπει να κάνεις ρε συ ? να εξαφανιστείς ;
    Για να καβαλάω το μηχανάκι σημαίνει πως έχω αποδεχτεί τον κίνδυνο αλλά με κάτι τέτοιες μαλακίες δεν μπορώ να μην νευριάζω..
    Αν δεν εχεις χώρο εκείνη την στιγμή μετά από λίγο θα βρείς χώρο, δεν μπορεί.
    Οταν καποιος πχ στο λούκι της Εθνικής εχει μαζέψει 5-6 μηχανακια πίσω του και τα παει καρότσι, κατι συνηθισμένο, και αρχίζουν ολοι να αγανακτούν ποιός φταίει?
    Αυτός ή όλοι οι άλλοι?
    Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 10/12/2015 στις 15:02.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Άλλο να μην εχεις χώρο να κανεις δεξια (κατανοητο και σεβαστο αυτο)
    και αλλο να προσπαθεις επι 5 λεπτα να περασεις εσυ, αγνοωντας τους πισω σου.
    Κανε δεξια (αν εχεις χωρο), ασε τους ικανους να περασουν , καταπιε τον εγωϊσμο σου , και ξαναπροσπάθησε.

Το "εσυ" ειναι σχημα λογου , δεν αναφέρομαι σε σενα προσωπικα.
    Εχεις αδικο ως προς το εξης.....

oταν προσπαθει να περασει οφειλεις να κανεις υπομονη ....

Εχεις δικιο στα γραφομενα σου στο οταν.... ο μπροστινος εχει εγκαταλειψει την προσπαθεια .....

Ο ικανος.... Οταν προσπερναει ...δεν πιεζει--- περναει απο εκει που " δεν περναει"--- δεν βαζει την σωματικη ακεραιοτητα των αλλων σε κινδυνο..!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σπάνια να με πιάσει ο εγωισμός μου όταν οδηγώ αυτοκίνητο η μηχανή ..πολύ απλά γιατί και τα 2 τα βλέπω ως εργαλεία για να κάνω την δουλειά μου και όχι ως προέκταση .... για να δείξω πόσο ικανός και τρανός είμαι σε άγνωστους.
    Εκεί είναι η διαφορά μας. Κάποιοι οδηγούμε αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, επειδή μας αρέσει και το διασκεδάζουμε κι όχι από ανάγκη μετακίνησης.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 10/12/2015 στις 15:07.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasagk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος

Εχεις δικιο στα γραφομενα σου στο οταν.... ο μπροστινος εχει εγκαταλειψει την προσπαθεια .....

Ο ικανος.... Οταν προσπερναει ...δεν πιεζει--- περναει απο εκει που " δεν περναει"--- δεν βαζει την σωματικη ακεραιοτητα των αλλων σε κινδυνο..!!

σωστα
    Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
    Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.

Μέλος
    Με χαρά μου να αφήσω κάποιον ποιο γρήγορο από εμένα να περάσει όταν βρω κενό .

Εκεί είναι η διαφορά μας. Κάποιοι οδηγούμε αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, επειδή ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ και ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ κι όχι από ανάγκη μετακίνησης.
    Πρέπει όμως να υπάρχει κάποια συγκράτηση στην διασκέδαση ώστε να μην καταλήξει το "παρτυ" σε κηδεία μας η στην χειρότερη στην κηδεία κάποιου άλλου.

Υ.Γ
    για αυτό υπάρχουν και οι πίστες

Δε διαφωνούμε. Κανείς εδώ μέσα δεν είναι παράλογος ή ηλίθιος (εντάξει μπορεί κάποιοι, αλλά κανείς από αυτούς που έγραψαν τελευταία ). Τα αυτονόητα λέμε. Οι διαφωνίες μας έγκεινται, ξανά, στο ότι δε μπορούμε να αναλύσουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αλλά κρίνουμε από προσωπικές εμπειρίες.

Υ.Γ. Οι πίστες υπάρχουν για να γράφεις χρόνους. Καμία σχέση με την οδήγηση στον δρόμο.
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    ...
    Υ.Γ. Οι πίστες υπάρχουν για να γράφεις χρόνους. Καμία σχέση με την οδήγηση στον δρόμο.
    Λάθος.

Οι πίστες είναι και για χρόνους και για να μάθουμε να οδηγούμε καλύτερα και ασφαλέστερα στο δρόμο.

Οι συνετοί που (πιθανολογώ πάντα) δεν έχουν μπεί σε πιστα για κανέναν από τους παραπάνω λόγους, καποιες φορές ζουν από τύχη.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Εεεμμμ... όχι (Πολύ συμφωνούσαμε τελευταία, είχε καταντήσει ανησυχητικό!)

Εκτός αν εννοείς σε άδειο δρόμο, τότε το δέχομαι.
    Life begins at 45°.

Μέλος
    Όταν ανέφερα την πίστα εννοούσα ένα μέρος που μπορείς να διασκεδάσεις ελεύθερα .. αντιθέτως με τον δημόσιο δρόμο όπου θα πρέπει να υπάρχει κάποια συγκράτηση.

Φυσικά και δεν οδηγείς στον δρόμο όπως όταν είσαι μόνος σου, στην αλάνα της γειτονιάς, στην πίστα, στην αυλή σου. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να το απολαμβάνεις. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ξανά, λέμε τα αυτονόητα.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ...........

Πονεμένος σήμερα......

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Αν δεν εχεις χώρο εκείνη την στιγμή μετά από λίγο θα βρείς χώρο, δεν μπορεί.
    Οταν καποιος πχ στο λούκι της Εθνικής εχει μαζέψει 5-6 μηχανακια πίσω του και τα παει καρότσι, κατι συνηθισμένο, και αρχίζουν ολοι να αγανακτούν ποιός φταίει?
    Αυτός ή όλοι οι άλλοι?
    To αυτό. Το ζω και το τρώω στην μάπα καθημερινά στην διαδρομή από έξοδο της Ρενώ στην εθνική οδό έως την έξοδο προς Αιγάλεω.... έχει κάτι ΗΛΙΘΙΟΥΣ που πηγαίνουν με 20-30 χ.α.ω και μαζεύουν τρενάρα όχι τρενάκι και δεν καταλαβαίνουν Χριστό....βρε να τους κορνάρουμε όλοι μαζί και αυτοί δεν....και η μεγαλύτερη πλάκα είναι όταν επιτέλους καταλαβαίνουν την μ@λ@κι@ τους και κάνουν στην μπάντα, ο αμέσως από πίσω κάνει ακριβώς το ίδιο....μας παίρνει τρενάκι ΚΑΙ αυτός.... ότι και να πεις, ο Αινστάιν το διατύπωσε πιο σωστά: το σύμπαν πιθανώς να έχει όρια η ανθρώπινη μ@λ@κί@ όχι
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    To αυτό. Το ζω και το τρώω στην μάπα καθημερινά στην διαδρομή από έξοδο της Ρενώ στην εθνική οδό έως την έξοδο προς Αιγάλεω.... έχει κάτι ΗΛΙΘΙΟΥΣ που πηγαίνουν με 20-30 χ.α.ω και μαζεύουν τρενάρα όχι τρενάκι και δεν καταλαβαίνουν Χριστό....βρε να τους κορνάρουμε όλοι μαζί και αυτοί δεν....και η μεγαλύτερη πλάκα είναι όταν επιτέλους καταλαβαίνουν την μ@λ@κι@ τους και κάνουν στην μπάντα, ο αμέσως από πίσω κάνει ακριβώς το ίδιο....μας παίρνει τρενάκι ΚΑΙ αυτός.... ότι και να πεις, ο Αινστάιν το διατύπωσε πιο σωστά: το σύμπαν πιθανώς να έχει όρια η ανθρώπινη μ@λ@κί@ όχι
    Η πολύ απλά όποιος βρίσκεται στην σειρά είναι πιο γρήγορος από αυτόν που βρίσκεται μπροστά του..

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ποσο μεγαλα
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2004, 23:01
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30
  3. Ποσο Ποναει.........
    από niko13g στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 16:17