Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Ποιον ειπες καργια ρεειιι..... Κουρούνα;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Εν το μεταξύ, κανεις δεν πρόσεξε τον φοντο στην φωτογραφία. ....... Σαν το ασχημόπαπο ετσι και εγω θα μεταμορφωθω σε κυκνο...... Απ το i love you κάργ(ι)α μωρέ. Σιγά τους κύκνους Εμένα έπρεπε να βάλεις φόντο...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Απ το i love you κάργ(ι)α μωρέ. Σιγά τους κύκνους Εμένα έπρεπε να βάλεις φόντο... Done...
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Σαν το ασχημόπαπο ετσι και εγω θα μεταμορφωθω σε κυκνο...... γιατί, ξεμείνατε από στόχους;
Grow old disgracefully Restoring Caponord
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Done... Το κράνος ξεχασες
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Ρε τι κανει μια σελφι! Δεν ειναι μονο η σελφι. Ειναι το θεληματικο πηγουνι που εχει σκλαβώσει κοσμο
71°1′8″N 25°47′50″E 48°07'01.6"N 1°27'50.9"W Le Servonais
Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 γιατί, ξεμείνατε από στόχους; ...μια βόλτα στο λούνα παρκ... :a07:
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR ...μια βόλτα στο λούνα παρκ... :a07: ...βραδυ με ενα μαλι τις γριας και πιασμενοι χερι χερι χαθηκαν στην πυκνη ομιχλη απο τα ψητα λουκανικα που σκεπαζε τα παντα.......
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp ...βραδυ με ενα μαλι τις γριας και πιασμενοι χερι χερι χαθηκαν στην πυκνη ομιχλη απο τα ψητα λουκανικα που σκεπαζε τα παντα....... Αχχχχχχχ Καλοκαίρι Παζάρι Αλμυρού Λούνα πάρκ Τσίκνα Μπύρες Και Χαλβάς Φαρσάλων... Μμμμμμμμ
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp ...βραδυ με ενα μαλι τις γριας και πιασμενοι χερι χερι χαθηκαν στην πυκνη ομιχλη απο τα ψητα λουκανικα που σκεπαζε τα παντα....... Ξέρεις πώς να μιλάς κατευθείαν στην καρδιά και το στομάχι μιας γυναίκας
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Αχχχχχχχ Καλοκαίρι Παζάρι Αλμυρού Λούνα πάρκ Τσίκνα Μπύρες Και Χαλβάς Φαρσάλων... Μμμμμμμμ Λέει ο μαλάκας παζάρι αΛμυρού, διαβάζω παζάρι αμυρού και αναρωτιέμαι πότε το έκανα...
Ομορφα λόγια με αρωμα Lancome!!!
O άλλος μπήκε http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147808 και με το ζόρι πηγε 2 σελίδες .
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios O άλλος μπήκε http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147808 και με το ζόρι πηγε 2 σελίδες . Που πας με τετοιο ονομα ρε κακομοιρηηηηηηη...........
Δημοσιεύθηκε αρχικά από annoula1981 Ειρήνη ημίν ρε παιδιά, η ειρηνη ποια είναι παλι? φιλη σου? νταξ την εχω κι αυτην χαλαρα.... Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Για να δω...... Πόσους θαυμαστες θα εχω τωρα. ..... γατακι.....