Γνωστες φατσες που ειχα καιρο να δω... ωραιο το μαγαζι... Συγχαρητηρια στους υπευθυνους για την διοργανωση. Ολα ηταν πολυ ωραια...
Υγ:Ημουν και λιγο τυχερος φετος,αφου μου ετυχε και δωρακι...![]()
Ναι
Όχι
Γνωστες φατσες που ειχα καιρο να δω... ωραιο το μαγαζι... Συγχαρητηρια στους υπευθυνους για την διοργανωση. Ολα ηταν πολυ ωραια...
Υγ:Ημουν και λιγο τυχερος φετος,αφου μου ετυχε και δωρακι...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Ευχαριστουμε πολύ τους αξιοτιμους διαχειριστές του forum, για την επιλογή του καταστήματος και την πολύ όμορφη διοργάνωση!
Ευχαριστουμε τους επίσης αξιοτιμους σπόνσορες, για τις καταπληκτικές τους χορηγίες! Τελικά τα δώρα, πάνε στα Honda! Κάποια, ακόμη και σε Africa (τις παλιές, τις καλές).
Χαμόγελα, μπύρες και όνειρα για μοτο-ταξίδια. Τι άλλο να ζητησεις? Και του χρόνου με υγεία
Υ.Γ. 1
Όταν μπαίνεις σε μαγαζί, που τα χωνει με Crimson Glory, δεν μπορεί παρα νά είναι ένα πολύ καλό μαγαζί! Τέλειος χώρος, θα τον προτιμήσουμε ξανά!
Υ.Γ. 2
Παράγκα rulezzzzz![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Πολλοί γνωστοί που είχα πάρα μα πάρα πολύ καιρό να δω. Χάρηκα επίσης που αντιστοίχισα επιτέλους κάποια πρόσωπα με nick-names.![]()
Think faster than you ride
Όλα ήταν παρά πολύ ωραία και μπραβο για τη διοργάνωση.
Πραγματικά το χαρηκα για τις γνωριμίες που έκανα και για όλα τα παιδιά που ξαναειδα μετά από καιρό.
Επίσης να ευχαριστήσω και για το δωράκι και να είστε πάντα καλά!!!
@amyroukai Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν...Δε λες πάλι καλά που όταν ξανα-ηρθα τα πήρα όλα.
Όλα πολύ όμορφα και επιτέλους βρέθηκα και εγώ σε μια συνάντηση.Πολύ ωραίος και ο χώρος και Μπράβο σε όσους ετρεξαν για την όλη εκδήλωση.....και του χρόνου με υγεία! !!!!
Όλα τέλεια,εύγε παιδιά και ο χώρος ότι πρέπει ήταν και όλη η φάση ήταν σε πολύ ωραίο κλίμα.Χάρηκα που γνώρισα και νέα άτομα
Υ.Γ. Μην εμπιστευτείτε ποτέ τον μπλίτζερ να είναι οδηγός για να πάτε κάπου θα φτάσετε στην Κουάλα λουμπούρ αντί για το μαγαζί που έιναι να πάτε...Ευτυχώς που είδα με την άκρη του ματιού μου τον taisteal ακόμα το μαγαζί θα ψάχναμε...
Υ.Γ.2 Φαγωθήκατε με την "κοιλίτσα" μου οι 2 γνωστοί ππρες....Eίναι επένδυση αυτός ο σκεμπές ρε qφαλες.
Y.Γ.Αν ξέραμε οτι δουλεύει κ ως live-αδικο θα είχαμε κάνει και τις απαραίτητες πρόβες να "τζαμάρουμε" για τους μοταίους...Aφου εκτος απο μηχανόβιοι ασχολούμαστε κ με μουσική αρκετοί!
Δυστυχώς δεν κατόρθωσα να παρεβρίσκομαι.Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου όλα τα παλικάρια που με την προσπάθειά τους κατόρθωσαν και οργάνωσαν μία - κατά τα λεγόμενα - ωραία ατμόσφαιρα. Στο μαγαζί έχω ξαναπάει και είναι όντως πολύ καλό κι ας είμαι του λαϊκού ρεπερτορίου!
Χαίρομαι που διαβάζω ότι περάσατε όλοι καλά και ελπίζω με το καλό, να μπορέσω να δώσω το παρόν του χρόνου. Καλή χρονιά με αγάπη και υγεία για όλους μας!
![]()
Υ.Γ. Άντε, αρχίστε να βάζετε καμία φωτό να σας ΦΚαριστηθούμε κι εμείς που δεν μπορέσαμε από κοντά!![]()
Τελευταία τροποποίηση από ereynitis; 20/02/2016 στις 10:31.
Πολλά μπράβο στα παιδιά που ασχολήθηκαν για να βγει η βραδιά. Ήταν όλα όπως θα έπρεπε να είναι.
Χάρηκα που είδα παλιούς γνωστούς και γνώριμους, γνώρισα αρκετούς και λυπάμαι που δε κατάφερα να σας γνωρίσω όλους. Oψόμεθα λοιπόν για το άμεσο μέλλον![]()