Μπεμβεδακηδες φέρε να γουστάρει ο Γιώργος
Μπεμβεδακηδες φέρε να γουστάρει ο Γιώργος
Ωραίο το χαμενοιάδα θα το προωθήσω στον αμπάρη
Άρα εσυ θα είσαι monoposto?
edit: Ενημερώθηκε το #2 ποστ με τις συμμετοχές.Καλού κακού ρίχτε μια ματιά αν έχω ξεχάσει κάποιονΆ.
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 23/02/2016 στις 23:28.
Φίου φίου φι φι φίου
Δεν ξέρω ακόμα ,διότι ,μετά την νυχτερινή Παρνασσιακή χαμενοιάδα της περασμένης Κυριακής,η κυραΜάρω ,όσο κ να της λέω ότι
"Θα είναι εδώ κοντά ,κ θα είναι μέρα" ,για κάποιον περίεργο λόγο...ΔΕΝ με πιστεύει
κ φεύγει τρέχοντας κ παίρνει αγκαλιά μια θερμενόμενη κουβέρτα (μάλλον της έμεινε κάποια κρυοφοβία)![]()
Αν την ξεπεράσει ,θα'μαι 2πλός ,αν όχι ,θα φάω για 2.
Ρε σεις...μην γίνεστε "κακούληδες"...όλοι οι καλοί χωράνε.
Δηλαδίς ,τώρα που μεγάλωσα ,άμα πάρω κι εγώ την "παππουδιέρα" δεν θα με κάνετε παρέα πλέον???![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
OouKeik.
Αμα την πάρω ,θα γεμίσω την μπαγακζιέρα με λουκάνικα στην πρώτη βόλτα μαζί σας.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Με πράσσο να είναι και καλόβολτο όταν και αν μεγαλώσεις.
Ο καιρός θα είναι κυριλέ οπότε είμαστε σούπερ για τη Κυριακή και πολύ το χαίρομαι!
Έλαβε γνώση ο Αμπάρης
Μία μικρή υπενθύμιση. Όσοι συμφορουμίτες επιθυμούν να έρθουν, εκτός αυτών που έχουν ήδη δηλώσει, άς το δηλώσουν εμπρόθεσμα, καθώς θα πρέπει να τυπωθούν ατομικοί χάρτες, καταστάσεις συμμετοχών και άλλο έντυπο υλικό που δέν γίνεται να τυπωθεί την τελευταία στιγμή.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Άντε ρε που έχει θέμα με τα μπλόκα και τους τριμάλακες που "θα σκληρύνουν τη στάση τους" γιατί δεν πήραν ότι ήθελαν. Σκληρό να τους μπει το τρακτέρ στον λώλο τους με το μοτέρ αναμμένο.
Αύριο θα ξέρω και για άλλες 2 συμμετοχές (προσπαθώ να φτιάξω οικογενειακή ομάδα).
Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι, θα έρθω κατα 99% διπλός.
Εντιτ: (ήπια καφέ, το διάβασα και δεν με κατάλαβα καλά...)
Θα έρθω 100%. Διπλός 99% (σε περίπτωση που τύχει κάτι με την εργασία της συζύγου)
Επίσης υπολογίστε μας για το φαγοπότι.
Αυτά.
Τελευταία τροποποίηση από est; 24/02/2016 στις 10:31.
παιζει να ερθει κ το φιλαρακι μου ο Ibar 132,εως Παρασκευη πρωι θα ξερω κ θα ενημερωσω.
(αληθεια περιπτερο πως βολευει να ερθω?απο Λουτσα...καλυτερα Αττικη Οδο κ βγαινω που?
η΄να πιασω την παραδοιακη απο κεντρο,Καβαλας,κτλ...)
Αν πιάσεις Αττική Οδό θα βγεις στην έξοδο για "Περιφερειακό Αιγάλεω" και αφού βγεις Σκαραμαγκά θα πρέπει να κάνεις ένα μικρό πισωγύρισμα.
Προσωπικά θα διάλεγα Μαραθώνος-Μεσογείων - Αλεξάνδρας- Ιουλιανού- Δηληγιάννη- Αχιλλέως - Λ. Αθηνών.