Μπράβο ρε ωραία βόλτα, φοβερό στροφιλίκι.
θα θελα πολύ να ήμουν μαζί σας, αλλά είχα το κοπή το πίτα σε ενα σύλλογο kick boxing και δεν είναι να τους τσαντίζεις αυτούς.
Μπράβο ρε ωραία βόλτα, φοβερό στροφιλίκι.
θα θελα πολύ να ήμουν μαζί σας, αλλά είχα το κοπή το πίτα σε ενα σύλλογο kick boxing και δεν είναι να τους τσαντίζεις αυτούς.
Σας χαίρομαι βρε καθάρματα της ασφάλτου![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Είστε ωραίοι!!!
Μέχρι της 9.30 το σκεφτόμουν να ξεκινήσω κι εγώ, αλλά ήμουν άυπνος (δούλευα νύχτα) Και εκεί που σκεφτόμουν αν θα αντέξω, ακούω στης 9.24 τον Θοδωρή να φωνάζει, "go go go" και... ψάρωσα! Τι γίνετε ρε πστμ λέω? Πως θα πάνε? ...Κότεψα και δεν ήρθα.![]()
Μπακ του μπεις.
Οσες κατάρες να ρίξω στην γαμημένη αγροτιά θα είναι λίγες και όχι αρκετά ισχυρές.
Ρε τυρεμπορα... Φεύγεις με το καναρίνι, βλέπουμε γαύρο και μιναρουλη μοναχά τους στο πιστάκι, το κατεβαίνουμε, πάμε βενζινάδικο Γραβιά, πουθενά ίχνη ζωής. Πάμε διασταύρωση μπραλου, νέκρα. Τηλέφωνο κλειστό.
Τον είδαμε μετά όταν κάναμε ένα τσιγάρο Θήβα, τον ξαναπέτυχα με est και μπαμπά est στην Μαλακάσα.
Η μέρα εξαιρετική.
Να τελειώσω δουλειά που πρέπει να έχει σημερινή ημερομηνία και επανέρχομαι.
Για τους αγρότες, είπα; Ότι λένε οι...
https://youtu.be/5adF0xlvM_U
Τι να κάνω, ρε φίλε; Προτίμησα τη βόλτα. Κράτησες κάνα τηλέφωνο; Αν έχεις πολλά, μπορώ να βοηθήσω.
Δεν τους ξανακάνω παρέα...
Καναρίνι; ^^ Δεν έχω ιδέα από πού γυρίσαμε. Απλά ακολουθούσα τον tai. Όσο μπορούσα δηλαδή, γιατί δύσκολα τον προλαβαίνεις. Πού με πετύχατε και δε μιλήσατε; Φτου σας.
Η βόλτα ήταν εξαιρετική, αν και είχε λίγες υγρασίες και αρκετό χώμα σε σημεία (ο akis-trevor είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβει τι εννοώ). Πολύ καλή παρέα, μπόλικα στριφτερά χιλιόμετρα (πρέπει να έκλεισα 7ωρο πάνω στο μηχανάκι), υπέροχα τοπία.
Να ευχαριστήσω και δημοσίως τον est και τον πατέρα του, για την παρέα (και τη σοκολάτα), όταν χάθηκε η δική μου παρέα.
Γενικά, όλα καλά. Είχα πολύ καιρό να ευχαριστηθώ βολτούλα με τέτοιο τρόπο. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Μέχρι την επόμενη ^^
ΥΓ. Το έκαψα το DRZ σήμερα. Και τον πήχυ μου. Χρειάζεται πιο κοντή γκαζιέρα. Επίσης μέτρησα 165χλμ/ώρα σε κάποια ευθεία. Δεν πήγαινε άλλο.
Life begins at 45°.
πρέπει να απολογηθώ που δεν έχω βγάλει τον ζιζού και την γλυκυτάτη του φωτογραφία όπως και την μαρία....
επιφυλάσσομαι
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Καλη παρεα& πολυ γελιο! Χαρηκα που ειδα τον καφετζη μετα απο χρονια...χαρηκα επισης που περασαμε ωραια με τις γνωστες φατσες! Στο τελος μας σκισανε τα μπλοκα με τους αγροτες,αλλα δεν πειραζει![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
πλιτσερ οι δύο αναπάντεχες ησαν από μένα.σε ψάχναμε στη διασταύρωση στο μπραλλο, αλλά από ότι κατάλαβα έγινε της μαλλιοπουτσακενας πάλι στη συνεννόηση,εξ ου και το χάσιμο.
κλασικά πράματα δηλαδή.
Η βόλτα ήταν όπως έπρεπε να είναι!
και χαλάλι η ταλαιπωρία της επιστροφής.
450χλμ στροφές!!!
στα λόγια του γίγαντα Λε.Πα.:
"κι άλλο κι άλλο κι άλλο"