Ναι, δεν είχαν τότε το κασέ που έχουν τώρα οι προπέλες!
ΟΚ πλάκα κάνω, σε XR400R μάλλον η αναφορά. Η και 250. Γιατί ποιος την θεωρούσε τότε «μικρή» μηχανή;
Πάντως θίγεις πιστεύω κάτι το σημαντικότατο:
Θα έκανα μάλιστα και παράφραση στο γνωστό ρητό του Ντιντερό:
«Όταν πνιγεί ο τελευταίος μαρκετίστας με τα εντόσθια του τελευταίου δημοσιογράφου, μόνο τότε θα είναι ο άνθρωπος ελεύθερος!»
Πλεον και οι ίδιες οι ασφαλιστικές πιέζουν σε περίπτωση ατυχήματος ώστε να πληρώσουν όσα λιγότερα η να απαιτήσουν περισότερα.
Εννοείται πως αν κάποιος τραυματίας έχει στην κατοχή του ουσίες ενημερώνεται η αστυνομία το ιατρικό απόρρητο δεν παραβιάζεται.
Τοτε θα έπρεπε όσοι πηγαίνουν από τροχαία και λένε ότι το έπαθαν συι ποδόσφαιρο,μπάσκετ, απο την σκάλα ,απο το μπάνιο .
Και είναι καταφανώς απο πτώση με μότο,να μην ενημερώνεται η αστυνομία
Το απόρρητο ισχύει (απ οτι ξέρω) αν εαν ο ασθενής εμπλακεί κάπου και ακολουθεί ηδη απο πριν ειδική αγωγή η παρακολούθηση κλπ.
Οχι κάποιος που πάει στα επείγοντα (Α'βοηθειες)και έχει πανω του ενα γαρο,ένα φιξακι,χάπια κλπ
Kαι άλλες αποζημιώσεις απο το κράτος για ευθύνες στρατιωτικών...
Tελικα οι Τουρκοι ειναι αδερφια μας ή οχι;
εχω μπερδευτει...
http://news.in.gr/greece/article/?ai...ef=newsroombox
Τη νατοϊκή επιχείρηση στο Αιγαίο μπλοκάρει τώρα η Τουρκία. Η Άγκυρα εγείρει πολλαπλά ζητήματα στις συζητήσεις για το επιχειρησιακό σχέδιο της νατοϊκής δύναμης στο Αιγαίο που γίνονται στη Στρατιωτική Επιτροπή του ΝΑΤΟ, ενώ αρνείται την επαναπροώθηση προσφύγων στα παράλιά της, κάτι που υποτίθεται ότι είναι το βασικό σκεπτικό της επιχείρησης.
Η Άγκυρα διά του εκπροσώπου της στη Στρατιωτική Επιτροπή, η οποία έχει αναλάβει τη χάραξη του επιχειρησιακού πλάνου το οποίο θα εγκριθεί σε επίπεδο μόνιμων αντιπροσώπων προκειμένου να κινηθεί με σαφή εντολή η νατοϊκή δύναμη SNMG2 στο Αιγαίο, μπλόκαρε μέχρι την περασμένη Παρασκευή σημαντικές πτυχές της επιχείρησης, όπως αναφέρουν Τα Νέα.
«Εγώ δεν μπορώ να εφαρμόσω αυτά τα πράγματα, δεν έχω τέτοιες οδηγίες», φέρεται να είπε ο τούρκος εκπρόσωπος στην τελευταία συνεδρίαση της Στρατιωτικής Επιτροπής της Συμμαχίας χωρίς να απαντά στο βασικό ερώτημα: τι θα συμβαίνει με τις βάρκες που θα εντοπίζονται από τα στρατιωτικά μέσα εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων και οι οποίες υποτίθεται ότι πρέπει να επιστρέφουν στα τουρκικά παράλια.
Αφενός θα πέσει πολύ γέλιο με το ποιος θα κάνει τι σε περίπτωση εντοπισμού κάποιου πλωτού μέσου (ειδικά σε αμφιλεγόμενες νησίδες στυλ Ίμια)...
Από την άλλη θα μάθει επιτέλους ο κόσμος τον 27ο μεσημβρινό, εκεί που θέλει εδώ και πολλά χρόνια τη διχοτόμηση του Αιγαίου η Τουρκία.
Και τελικά, ο συνωστισμός στρατών σε κλειστούς κι εύφλεκτους χώρους, μόνο καλό δεν φέρνει.
Ιδωμεν.
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 22/02/2016 στις 10:35.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Στην καλυτερη και ευνοϊκότερη των περιπτώσεων, ισως αποκαλυφθεί και το πραγματικο προσωπο της τουρκιας....
οχι οτι δεν το ξερουν ολοι...ειδικα οι γερμανοι που εχουν συμφωνήσει με την τουρκια την συνεκμετάλλευση του Αιγαιου
(το οποιο πλεον δεν μας ανηκει...αλλα στους δανειστες, και γιαυτο θελουν να αποδυναμώσουν τον Ελληνικο Στρατο/επενδυσεις και πιεζουν σε μειωση ΚΑΙ των κληρωτών)