υπαρχει οξειδιο του αλουμινιου,αμμο,σφαιριδια γυαλιου σαν σκονη,πλαστικα μπιλακια κλπ το καθενα για αλλη δουλεια
δεν εχω καποια πειρα περαν απο μια φορα που χρησιμοποιησα ενα μηχανημα με υαλοσφαιριδια παρα πολυ μικρα που εβγαζε μονο σκουρια και βρωμιες χωρις να τρωει το μεταλο
το να αφαιρεις το μανισιο χρωμα κατ'εμε , αν δεν υπαρχει σκουρια καπου, ειναι αδικος κοπος και μαλλον ζημια εν τελει. τα χρωματα του εμποριου σε συνδιασμο με την τεχνη του ελλην ερασιτεχνη η μαστορα ποτε δεν θα φτασουν σε ποιοτητα-αντοχη στον χρονο το εργοστασιο. ειδικα το ιαπωνικο.
Τελευταία τροποποίηση από motomaniac; 09/03/2016 στις 22:22.
επιτελους ξερασε και τον οδηγο βελονας..ο αγωγος αυτης λαμπικο
και εδω λαμπικο αδειασα μια φιαλη καθαριστικο καρμπ. αντε να το βαλεις επανω και να σου κανει νουμερα..καθε τρυπα την δοκιμασα αν φυσαει αλλου.
ταξινομιση εξαρτηματων.δεξια τα παλια και αριστερα τα καινουρια. ηθελα να το δεσω γιατι οταν εχεις τοσα μικροπραγματα χυμα με επιανε πονοκεφαλος μην χασω τιποτα διοτι εχω τον γιοκα μου που εκει που θα του πεις μην..εκει θα παει
![]()
αρχισα να τα τοποθετω ολα με βοηθο το μανουαλ διοτι ενα μυαλο το εχουμε χειμωνα καλοκαιρι
το εβαλα σε μια ναυλον σακουλα και περιμενει και αυτο μαζι μετα αλλα κοματια την σειρα του. τις πισω πλευρες των πλαστικων τις ψεκασα με plastofix αφου τις καθαρισα καλα για να ριξω ασταρι. δεν θελω και τελειο να ειναι εκει απλα να κοκκινιζει για να μην φαινετε ασχημο και τα αφησα ακει...καλο βραδυ αλανια![]()
Κάνε και μια πλαστικοποίηση στο ντεπόζιτο,αξίζει τον κόπο