Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 191

Θέμα: Στα γρήγορα - περί τηλεφωνίας κλπ

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το είδα κι εγώ, αλλά ό,τι κι αν δοκίμασα, δεν έβγαζε αποτελέσματα. Πολύ καλή ιδέα, όμως, αν δούλευε και ήταν πάντα ενημερωμένο.
    Life begins at 45°.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Επίσης αν σε ενδιαφέρει το roaming, για όσο ισχυει, το F2G έχει πολύ καλό πακετάκι

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Το καλό με την αηρ, είναι ότι δεν πρόκειται ποτε να ξεπεράσεις το πακέτο ομιλίας και ίντερνετ που θα επιλεξεις.
    Αφού ποτέ δεν θα βρεις σήμα για να το ξεπεράσεις.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Επίσης αν σε ενδιαφέρει το roaming, για όσο ισχυει, το F2G έχει πολύ καλό πακετάκι
    Εκτός Ελλάδος, χρησιμοποιώ το κινητό μόνο για επείγουσες κλήσεις και μιλάμε ίσως για 10-15 μέρες/έτος. Θέλω να έχω τη δυνατότητα, αλλά η χρήση είναι ελάχιστη.

Γενικά διαβάζω ότι το f2g έχει τις καλύτερες προσφορές, το Q έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, cosmote και voda έχουν καλύτερο σήμα, αλλά είναι τόσο πίσω σε πακέτα; Αν καλύπτομαι με 10€/μήνα, είμαι ευχαριστημένος.
    Life begins at 45°.

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Εκτός Ελλάδος, χρησιμοποιώ το κινητό μόνο για επείγουσες κλήσεις και μιλάμε ίσως για 10-15 μέρες/έτος. Θέλω να έχω τη δυνατότητα, αλλά η χρήση είναι ελάχιστη.

Γενικά διαβάζω ότι το f2g έχει τις καλύτερες προσφορές, το Q έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, cosmote και voda έχουν καλύτερο σήμα, αλλά είναι τόσο πίσω σε πακέτα; Αν καλύπτομαι με 10€/μήνα, είμαι ευχαριστημένος.
    βοντα Cu σε καλύπτει με 10 ευρώ το μήνα

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    CU που τα υπόλοιπα μεταφέρονται στον επόμενο μήνα, αν ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο πριν την λήξη του.
    Τα τελευταία χρόνια βάζω κάθε μήνα 10€ on line για τα επιπλέον bonus.
    Όχι αυτόματη ενεργοποίηση πακέτων.

Είμαι μεταξύ CU και What's Up, αλλά μάλλον το πρώτο είναι η καλύτερη επιλογή. Παρ'όλα αυτά, υπάρχει 30€ κόστος μεταφοράς, απ'ό,τι λένε. Δε με ενθουσιάζει αυτό.
    Life begins at 45°.

Super Moderator
    Είμαι μεταξύ CU και What's Up, αλλά μάλλον το πρώτο είναι η καλύτερη επιλογή. Παρ'όλα αυτά, υπάρχει 30€ κόστος μεταφοράς, απ'ό,τι λένε. Δε με ενθουσιάζει αυτό.
    Διαβαζα -Ελεγχεται όμως- οτι για μεταφορά σε CU έχει κόστος, αλλά για μεταφορά σε Vodafone International δεν έχει. Και μετά αλλάγη απο ιντερνατιοναλ σε Cu δωρεάν

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    'Hμουν στην ίδια φάση Γιώργη πριν 2 μήνες.Σύνδεση από το 2000 και έδινα για 1500' προς όλους + 1500 msg προς όλους + 2Gb internet 28ε με την περσινή προσφορά που μου είχε γίνει για να συνεχίσω με την Cosmote.Μέχρι που μου φόρεσαν καπέλο πριν 5 μήνες 5ε στον λογαριασμό και μου έδωσαν +500mb στο πρόγραμμα.

Πήγε ο λογαριασμός στα 33ε και μόλις πριν 2 μήνες έληγε η σύνδεση και μου έκαναν προσφορά στα 37ε για τα ίδια ακριβώς προγράμματα ομιλίας κτλ.Ξενέρωσα τόσο που έκανα καταγγελία/παράπονα σε ένα κατάστημα και με πήραν τηλέφωνο για εξηγήσεις κτλ.Κέρδισα έκπτωση για το καπέλο των 5ε των τελευταίων μηνών πριν λήξει η σύνδεση και στον τελευταίο λογαριασμό έδωσα μόνο 5ε.

Με το που έληξε πήγα για να το γυρίσω σε κάρτα.Τηλέφωνα κτλ για να με κρατήσουν και μου πρόσφεραν πολύ λιγότερα με 28 ευρώ (πριν είχα το φούλ πακέτο με το ίδιο ποσό να υπενθυμίσω).Τελικά το έκανα κοσμοκάρτα και βάζω σε κατάστημα 10ε,μένουν τα 8,93ε στην κάρτα και έχω 500Mb για 15 μέρες και 200' προς όλους.Ενεργοποίησα με 2 αριθμούς cosmote χρέωση 0,02 λεπτά το λεπτό και τα τραβάει από το ποσό της κάρτας.(χρεώνεσαι ΜΙΑ φορά για αυτή την λειτουργία με 5,04ε και αλλάζεις όποτε θές τα νούμερα που καλείς).

Γενικά βγάζει προσφορές και με 2,02ε έχω και μερικά μυνήματα και 120mb για το υπόλοιπο που μήνα και βγαίνω μια χαρά με την χρήση που του κάνω.Όταν περάσουν 3 μήνες θα κοιτάξω και άλλες εταιρείες να δώ τι και πώς.
    Keep spamming!!!:a13:

Για την ιστορία, έκανα αίτηση για καρτοκινητή Voda και βλέπουμε.

Το αστείο είναι ότι, πριν κάνω οτιδήποτε, τηλεφώνησα Cosmote, μήπως μπορούν να μου κάνουν κάτι καλύτερο. Η απάντησή τους ήταν να μου δώσουν ένα ελαφρώς μικρότερο πρόγραμμα (50 λιγότερα MB και 15 λιγότερα sms ή κάτι τέτοιο) με 19€ πάγιο. Δεν περίμενα θαύματα, αλλά ούτε καν να κρατήσω το πρόγραμμά μου και να μου ρίξουν την τιμή. Ε αν δεν ενδιαφέρονται αυτοί να κρατήσουν έναν πελάτη, σίγουρα δεν ενδιαφέρομαι εγώ.
    Life begins at 45°.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Για την ιστορία, έκανα αίτηση για καρτοκινητή Voda και βλέπουμε.

Το αστείο είναι ότι, πριν κάνω οτιδήποτε, τηλεφώνησα Cosmote, μήπως μπορούν να μου κάνουν κάτι καλύτερο. Η απάντησή τους ήταν να μου δώσουν ένα ελαφρώς μικρότερο πρόγραμμα (50 λιγότερα MB και 15 λιγότερα sms ή κάτι τέτοιο) με 19€ πάγιο. Δεν περίμενα θαύματα, αλλά ούτε καν να κρατήσω το πρόγραμμά μου και να μου ρίξουν την τιμή. Ε αν δεν ενδιαφέρονται αυτοί να κρατήσουν έναν πελάτη, σίγουρα δεν ενδιαφέρομαι εγώ.
    Και φυσικά με το που θα χτυπήσει η φορητοτητα στην κοσμο, θα αρχίσουν τα τηλέφωνα και οι προσφορές.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Θα σε ενοχλήσουν σίγουρα ξανά.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Ειχα χρονια κοσμοτε συμβολαιο. Τον τελευταιο καιρο το εχω κανει κοσμοκαρτα. Βαζω 12 ευρω σε κασταστημα καθε μηνα κ μου δινει 500mb δωρο για 15 μερες. Με 5,04 βαζω αλλα 500 μολις ληξουν κ ειμαι κομπλε. Για ομιλια εχει προγραμμα με 200 λεπτα προς ολους. Με προσφορα πολλες φορες. Μου στελνουν μηνυμα. Αλλα με εχουν τρελανει στα τηλεφωνα να το κανω παλι συνδεση.

Όταν βάλουν μυαλό και επαναφέρουν τα φθηνότερα προγράμματα μπορεί. Κάποτε υπήρχαν προγράμματα με 30, 60 και 100 λεπτά ομιλίας προς όλους, με το ανάλογο κόστος. Τώρα σε αναγκάζουν να πάρεις τα 200+. Όχι, ευχαριστώ.
    Life begins at 45°.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Τη καρτοσυνδεση την εχεις σκεφτει?
    Εγω λογω προσφορας με τη Wind πληρωνω 17€ και εχω 500 για ολους αλλα με ελαχιστο χρόνο κλήσης τα 3 λεπτα, 1 GB web, 30 μηνυματα, και 1500 προς WIND.
    ΤΟ 1 GB δε μου φτανει βεβαια και αγοραζω με 5 το καθε εξτρα GB.

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια στα γρήγορα ( ερώτηση βρε…..!!!)
    από S705 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2008, 07:40
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2006, 15:50
  3. Ενα Στα Γρηγορα
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 11:46