Για τη στην Ελλάδα μπορείς να πουλάς μπαρούφα από το βοθροκάναλο
αλλά κάπου εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν το 1+1=2
Παναθηναϊκός, η χειρότερη ομάδα στην ιστορία του Europa League
http://www.sport24.gr/football/omade...e.4422932.html
ανανήψαντας
αυτοί που κλείνουν τους δρόμους για τα δίκια τους....
http://www.efsyn.gr/arthro/entasi-me...ton-stin-kriti
ανανήψαντας
Ε ναι ρε
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι<αγρότες>ζεσταινουν τα τρακτέρ.
Ως επι το πλήστον τέτοια εποχή,οι περισότερες (αν όχι όλες) οι παραγωγές έχουν μαζευτεί (απο αγροτική οικογένεια προέρχομαι,γνωρίζω κάτι παραπάνω).
Ο κόσμος το χει τουμπανο που λένε, σε εποχή συγκομιδής-φουριας που λέμε στο χωριό μου,όταν μαζευαμε ροδάκινα, καπνά, και τελευταία κεράσια, κανείς δεν σκέφτεται ούτε επιχειρεί να παει να κλείσει δρόμους.
Λόγω της τωρινής επαγγελματικής μου ιδιότητας έχω δει σε πάμπολα αγροτικά μπλόκα,τα πρωινά να είναι ελάχιστοι (αφού τέτοια εποχή όπως προειπα γίνονται εργασίες συντήρησης-κλαδεμα,ραντισματα)
Να έχουν παρατήσει τα τρακτέρ στα μπλόκα, και οι ίδιοι να είναι στα χωράφια-κτηματα.
Το απόγευμα αφού έχουν τελειώσει,πηγαίνουν για τον απαραίτητο χαβαλε στο μπλόκο, και αν είναι και καμια κάμερα των ΜΜΕ γίνεται πανυγήρι.
Οι καντίνες ξεπουλανε,οι ψησταριές (υπαίθριες κυρίως) ανάβουν, το τσίπουρο και οι μπύρες ρέουν άφθονα και όλα καλά.
Αργά το βράδυ απαραίτητη απο σχεδόν ολους η<επίσκεψη>στα κ@λ@μπαρα της περιοχής, που με την κάλυψη, του μπλόκου δεν θα δώσουν στόχο στο σπίτι γιατί άργησαν κλπ.
Χεστηκαν λοιπον οι αγρότες για τα δίκαια αιτήματα της ΠΝΟ,η δουλειά τους θέλουν να γίνει, ποτέ δεν υπολόγισαν αλλη εργατική ταξη,η τον οποίο ταξιδεύει η θέλει τέλος πάντων να κανει χρήση του δρόμου που αυτοι κλείνουν.
Μια χρονιά (καλοκαίρι) έκαναν απεργία οι νταλικερηδες και κόντεψε να γίνει εμφύλιος.
Γιατί οι ίδιοι οι αγρότες ναυλωναν φορτηγά απο εξω για να μεταφέρουν τα προϊόντα τους.
Και μπορεί να έχουν δίκιο, και οι αγρότες και η ΠΝΟ,αλλά στερώντας από κάποιους απο τους υπολοιπους πολίτες το δικαίωμα της μεταφοράς αγαθών και προσώπων ως μέσω πιεσης για τα δικά τους θέλω είναι αν μη τι άλλο οξύμωρο.
Και εκεί το κράτος είναι απών.
Αφήνουν και τώρα και πρίν (είναι φαινόμενο που συνάντησα σε διαφορετικές κυβερνήσεις, σε πράσινους, μπλε και στους σημερινούς γιαλατζι)να εξελιχθεί και να τα βρουν μεταξύ τους, αφού ταλαιπωρησουν πόσους άλλους, ολους τους υπόλοιπους μη εμπλεκόμενους με το σπόρ.
Μονο αν πάνε έξω απο κανένα υπουργείο, απο δημοσια υπηρεσία χεζονται.
Τα πράματα είναι απλά γκρινιαζω για την φορολογία?
Απέκλεισε την ΔΟΥ της περιοχής, περιφέρειας σου.
Να σταματήσουν τα έσοδα του κράτους μπας και ασχοληθει νωρίτερα και δώσει λύσεις (αν μπορεί βέβαια) στο πρόβλημα).
Αλλά δεν μπορείς τσομπανακο(περσινό περιστατικό) να μου απαγορεύεις την διέλευση,μεταφέροντας καρκινοπαθη για θεραπεία στην Θεσσαλονίκη .
Ούτε να είμαι υποχρεωμένος να κάνω 80-100 χλμ παραπανω για να φτάσω στον προορισμό μου.
Νισαφι ποια και με τους αγρότες και με την ΠΝΟ και τον καθένα που διαμαρτύρεται σε βάρος άλλου
Δεν ειναι μονο οι αγροτες και η ΠΝΟ που κανουν αυτα (που πολυ σωστα περιγαφεις απο πανΟΥ)
Ολοι, εκτος των ιδ. υπαλληλων, των Σωματων Ασφαλειας, του ΕΚΑΒ και (αρκετων) γιατρων δημοσιων νοσοκομειων πραττουν το ιδιο.
Αν και θα ειχε "πλακα", μαζι με το κλεισιμο των δρομων να απεργουσαν μπατσοι, τροχομπατσοι και ΕΚΑΒ... και τα κωλομπαρα!
Inochi, ρε!
Για οσο.
Μπααααα
Οι συνάδελφοί μου έχουν ποιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν
http://disq.us/url?url=http%3A%2F%2F..._id=5366951440
Θελει να αφησει μουσι, για να πηγαινει στα κωλομπαρα;
Ξες τι λεγω και ναι υπαρχουν πολλα και τεραστια μουνια ή χαβαλεδες αναμεσα στους μπατσους, τροχομπατσους, φαρμακοποιους, τραπεζιτες, πολ. μηχανικους, αρχιτεκτΩνες, μπακαληδες, νοσοκομους και οτι αλλο βαλει ο νους σου.
Αμα δεν υπηρχαν ομως ως οργανισμοι, οργανικα σωματα και θεσμοι, μα την πιστη μου θα ηθελα να ξερω τι θα ειχαμε να επικαλουμαστε η να κραζουμε.
Αναλογως με το εαν ο καναπες ηταν σκληρος και το ουισκι βαρυ.
Εφυγα για σημερα, αλλωστε η σωρευμενη γνωση δα μεσα ξεπερνα τα παντα αρα σιγουρα κι εμενα.
Inochi, ρε!
Για οσο.