Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 242

Θέμα: Τα μικρά κυβικά δεν είναι επιλογή μόνο των νέων οδηγών

Παλαιό μέλος
    Όπως το πάρεις φίλε μου. Να ξέρεις ομως ότι είμαι 30 χρόνια μοτοσυκλέτιστης. Με αφορμη αυτό να σου πω επισης ότι το σχόλιο σου περί πρέζας ,επιτάχυνσης και ταχύτητας, το βρήκα τουλάχιστον ατυχές.

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    το 30 σαν νουμερο δεν μου λεει κατι, εγω ειμαι 20 μοτοσυκλετιστης και τι εγινε?
    τι εχει κανει ο καθενας μεσα στα οσα χρονια οδηγαει ειναι το θεμα
    γιατι αν καποιος οδηγαει 30 χρονια παπακι τι να πει στον αλλον που σε δεκα χρονια μπορει ναχει γυρισει ολη την ευρωπη κτλ κτλ κτλ

δεν ηταν σχολιο ουτε γενικη παρομοιωση ουτε τοποθετηση του τι εστι ταχυτητα
    ειναι η απολυτα προσωπικη μου αποψη και σχεση μεταξυ εμου και την δυναμης που λεγεται επιταχυνση, χρησιμοποιησα την λεξη πρεζα για να γινω απολυτα κατανοητος
    αν σε ενοχλησε η λεξη, σορρυ
    οπως καινα χει σεβαστη η αποψη σου

Παλαιό μέλος
    Δηλαδή κατα την γνώμη σου (πχ ας πούμε )ένα ταλαιπωρημένο κούριερ που κάνει 30κ χιλιόμετρα τον χρόνο , με κράνος από το πρακτικερ...και που οδηγάει 365 μέρες τον χρόνο είναι λιγότερο μοτοσυκλετιστης από κάποιον ας πουμε με fjr 1300 και με σούπερ ντουπερ εξοπλισμό που κάνει μέσα σε 15 μέρες τον γύρο της Ευρώπης και πηγαίνει 3,4 σκ εκδρομές τον χρόνο; Προσωπικά εγώ δεν το πιστεύω αυτό.............
    Όσο αφορά την διατύπωση σου για την πρέζα ,την επιταχυνση και την ταχύτητα δεν με ενοχλησε η λέξη πρέζα (και ουτε ή ιδια άποψη σου..δικαιωμα σου να την έχεις..) ότι η επιτάχυνση και η ταχυτητα εκτός πίστας στην καθημερινή μετακίνηση, δίνουν μια φανταστική αίσθηση της πραγματικότητας ή ένα φανταστικό απολυτο βίωμα , την βρήκα όμως άτυχη να διατυπώνεται σε ένα φόρουμ το οποίο μπορεί να διαβάζεται από νεαρά άτομα και που διαμορφώνει καλώς η κακώς μια μοτοσυκλετιστικη συνείδηση. Ποιο το νόημα να ποσταρονται ποστ στο μότο για στατιστικές ατυχημάτων και για τεχνικές ασφαλους οδήγησης αν εμείς στα ποστ μας δίνουμε αντίθετα μυνήματα

Rammstein κάτι άσχετο αλλά ίσως και σχετικό... Προσφατα διάβασα οτι οι ψυχολόγοι της bmw έχουν παρομοιάσει τους μοτοσυκλέτιστες που πηγαίνουν στο όρια με τυφλούς χωρις μπαστούνια που είναι ανεβασμένοι σε μια ταράτσα και κόβουνε βόλτες περα δώθε προσπαθώντας να μαντέψουν που τελειώνει το τσιμέντο και που αρχίζει το κενό. Το βρήκα εξαιρετικά εύστοχο

.
    ΥΓ. Σήμερα έκανα 100 χλμ στην Αθήνα. Είδα δύο διαφορετικα ατυχήματα (με σκουτερ). Και στα δύο είχε κληθεί ασθενοφόρο...
    Τελευταία τροποποίηση από mia_zoi_kawa; 01/10/2017 στις 00:24.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ενταξει κλειδωστε το γιατι δεν εχει νοημα πλεον...
    ο RAMMSTEIN τα ειπε ολα...κατανοητα και απλα...

και στην τελικη, επειδη τα ποστ των ατυχηματων ειναι πολυφορεμενα ενα εχω να πω:

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    Κατα την γνωμη μου δεν εχει καν σημασια ποιος ειναι πιο μοτοσυκλετιστης απο τον αλλον, δεν ειναι κατι μετρησιμο η υπολογισιμο για να μπορεσει να συγκριθει.
    Μπορει ο καθενας να ειναι οσο μοτοσυκλετιστης θελει και επιθυμει. Αλλωστε οτι δηλωσεις εισαι
    Ως προς τα παραδειγματα που εφερες των δυο "μοτοσυκλετιστων", αφηνοντας στην ακρη το οτι ειναι ακραια, θα σου πω οτι τον πρωτο τον θαυμαζω που εχει το
    κουραγιο να δουλευει πανω σε μια παπια 365 μερες τον χρονο(ενα ρεπο δεν του δινουν δηλαδη του αμοιρου?) και τον δευτερο τον ζηλευω που γυριζει και μυριζει
    στις γωνιες της Ευρωπης.
    Οσο και να θαυμαζω τον πρωτο αν ειχα να διαλεξω με ποιον να πιασω κουβεντα ομως θα διαλεγα τον δευτερο για να μαθω για το nordkapp,
    για αλπικα πασα, για ομορφα γαλλικα χωρια και για το ποσο ομορφες Σλοβενες κυκλοφορουν στην Λουμπλιανα.
    Το ανεβα κατεβα της κηφισιας το ξερω αλλωστε δεν εχει κατι καινουργιο να μου πει

Τωρα περι ταχυτητας και συνειδησης, αν περιμενουμε οι απανταχου νεοι να αποκτησουν συνειδηση μοτοσυκλετιστικη η μη απο τα διαφορα site και forums ζητω που καηκαμε, θεωρω.
    Στα χρονια μου, οχι πολυ παλια, δεν υπηρχε ιντερνετ κτλ με πηρε λοιπον ο πατερας μου και με πηγε στο κατ, να δω με τα ματια μου να πιστεψω ο απιστος οτι βαζω την ζωη μου σε ρισκο καβαλωντας
    ε τπτ δεν αλλαξε. Και ξερεις γιατι? Γιατι συνειδηδη αποκτας οταν τριφτεις με κατι, στην περιπτωση μας μπορει να ειναι εμπειριες μπορει ναναι και η ασφαλτος, οχι επειδη καποιος στο ειπε, θες να το δεις και μονος σου

Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι στο συγκεκριμενο αλλα και σε παρομοια forum ολοι ειναι παναγιες και κοιμουνται με τον κ.ο.κ. αγκαλια εχω την εντυπωση οτι σε ξεγελασαν
    δεν παροτρυνω κανεναν να κανει τπτ ουτε να επιδωθει σε καμιας μορφης απερισκεψεια και μοτοσυκλετιστικη τρελα, ισα ισα στον βαθμο που μπορω συμβουλευω και βοηθαω
    παντα με γνωμονα την ασφαλεια οσους μου το ζητησουν
    αλλα να λεω οτι δεν τρεχω η οτι δεν κανω διαφορα τελος παντων για να μην διαμορφωσει καποιος πιτσιρικας λανθασμενη συνειδηση απο το μοτο.γρ ε ελεος
    θαναι σαν να κοροιδευω τον εαυτο μου
    και επειδη ακριβως εχω τρεξει ειμαι πιο καταληλος να συμβουλεψω καποιον για το τι σημαινει ταχυτητα και πια τα ρισκα της απο καποιον που απλα διαβαζει ερευνες και στατιστικες, ολοι τις διαβαζουμε αυτες

Παλαιό μέλος
    Εγώ αυτά που είχα να πω τα είπα. Ο κόσμος διαβάζει και κρινει... Επιμένω πάντως ότι ένα 125 αρακι είναι ποιο απολαυστικό από ένα vstrom σε στενό στροφιλικι...H εμπειρία που αναφέρομαι είναι απο Στενή Ευβοιας μεχρι Χιλιαδού και πίσω. Με το vstrom βαρέθηκα . Με το innova ένιωθα απλα ότι διασκέδαζα...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ενταξει κλειδωστε το γιατι δεν εχει νοημα πλεον...
    ο RAMMSTEIN τα ειπε ολα...κατανοητα και απλα...

και στην τελικη, επειδη τα ποστ των ατυχηματων ειναι πολυφορεμενα ενα εχω να πω:

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!
    Σιγα τα αίματα και ποιος θα σφουγγαρίζει.
    Μη συνεχίσεις να γίνεσαι εριστικός.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mia_zoi_kawa Προβολή μηνύματος
    Εγώ αυτά που είχα να πω τα είπα. Ο κόσμος διαβάζει και κρινει... Επιμένω πάντως ότι ένα 125 αρακι είναι ποιο απολαυστικό από ένα vstrom σε στενό στροφιλικι...H εμπειρία που αναφέρομαι είναι απο Στενή Ευβοιας μεχρι Χιλιαδού και πίσω. Με το vstrom βαρέθηκα . Με το innova ένιωθα απλα ότι διασκέδαζα...
    1)Έχω κανει σφιχτή ορεινή διαδρομή τιγκα στο στροφιλικι,με τουμπανο SM και την ίδια ακριβώς διαδρομή την έκανα με το παπί.
    Με το πρώτο ξεκ@υλωσα για μέρες, με το δεύτερο απλά περίμενα να τελειώσει ο δρόμος.
    2)Ερχόμενος απο Αθήνα για πάνω με v strom,συναντηθηκα στην ευθεία της Θήβας με κάτι μπθσα,gixxer ,r1,κλπ.
    Εκεί και η τελική του v strom,έμοιαζε απίστευτα λίγη σε σχέση με τα τουμπανα.
    Λόγω συνθηκών έχω ξεμεινει μονο με το παπί, το οποίο όπως έχω ξαναπει,δεν είναι μοτοσυκλέτα.
    Είναι εργαλείο, είναι ξεκαυλωτηρι στην στέρηση (άντε ξεκαυλωτηρακι)αλλά μοτοσυκλέτα δεν είναι.
    Ας είχα ακόμα ακόμα και εκείνο τον δεινόσαυρο τον ZZR τον 11αριι,που είχα το 97
    Να τον βλέπω και να τον βγάζω μια στο τόσο.
    Αρκεί να τον είχα...
    Εντάξει
    Μπορεί να ξεπεσαμε κάποιοι σε κυβικά ,λόγω συνθηκών, αναγκών, κλπ, αλλά όπως και να το κάνουμε η ευχαρίστηση θέλει κυβικά, τα σημερινά 125/250 /300 /400 δεν την δίνουν .
    Αν υπήρχαν στην εξίσωση εκείνα τα RGV,KR,NSR ,TZR(3xv αγαπημένο κσι λατρεμένο)
    Τα TDR,τα fzr,zxr(400)
    Να συμφωνούσα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Σιγα τα αίματα και ποιος θα σφουγγαρίζει.
    Μη συνεχίσεις να γίνεσαι εριστικός.

τα αιματα τα φερνετε εσεις στην κουβεντα αναφεροντας συνεχως για ατυχηματα με νεκρους κλπ...
    αυτα ξαναλεω ειναι γνωστα... γινονται, και θα γινονται...

το θεμα μας ειναι κατα ποσο καποιος επιλεγει κατι εναντι κατι αλλου...

και δεν καταλαβαινω γιατι γινομαι εριστικος...
    επειδη εγραψα "οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται"?

Banned
    τα αιματα τα φερνετε εσεις στην κουβεντα αναφεροντας συνεχως για ατυχηματα με νεκρους κλπ...

το θεμα μας ειναι κατα ποσο καποιος επιλεγει κατι εναντι κατι αλλου...

και δεν καταλαβαινω γιατι γινομαι εριστικος...
    επειδη εγραψα "οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται"?
    Εγώ θα έλεγα
    <οποίος δεν φοβάται, ας κάτσει δίπλα σου σε τραπέζι με φαγητό>....

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    ναι παλικάρια όμως όλα για όλους δεν σημαίνουν ταχύτητα ή επιτάχυνση
    σημαίνουν και βόλτα, περιήγηση, μοναχικό ταξίδι διαρκείας, αέρας στα μουτρα, να μυρίζεις το θυμάρι και την ρίγανη να είσαι απλώς σε 2 ρόδες και για την ελευθερία που μπορεί να αποδώσει το δίκυκλο(και συμπεριλαμβάνω και το 50ράκι μέσα)...αυτό το "γλυκό μπορεί να δέσει" με αργές βολτάδικες μηχανές μηχανάκια σκουτερ.
    Ενώ με την "πρέζα" της ταχύτητας και επιτάχυνσης είναι δεδομένο οτι τα χάνεις όλα αυτά για χάρη ποσες μοίρες έστριψες την μηχανή σου στα επερχόμενα s στροφών αν ξύθηκαν τα μαρσπιέ και εάν πάτησε το πέλμα του ελαστικού απο άκρη σε ακρη

για να σας το κάνω και πιο προσωποποιήμένο η μνημόνευση του shooter για τον Βρασίδα. για μένα αυτό είναι ο μοτοσυκλετισμός αυτή η κουλτούρα αγγίζει την ψυχή μου πια σε σύγκριση με όλα αυτά που πέρασαν και έχω γευτεί συνεχόμενα σε μια 30ετή πορεία so far
    you rise you fall you're down then you rise again

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Δεν είναι έτσι ακριβώς...
    Δεν είναι σεισμοί τα τροχαία για να το ρίξουμε στη μοίρα.
    Αν κάποιοι δεν οδηγούσαν σα μαλάκες, δε θα είχαμε τόσα τροχαία.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    ναι παλικάρια όμως όλα για όλους δεν σημαίνουν ταχύτητα ή επιτάχυνση
    σημαίνουν και βόλτα, περιήγηση, μοναχικό ταξίδι διαρκείας, αέρας στα μουτρα, να μυρίζεις το θυμάρι και την ρίγανη να είσαι απλώς σε 2 ρόδες και για την ελευθερία που μπορεί να αποδώσει το δίκυκλο(και συμπεριλαμβάνω και το 50ράκι μέσα)...αυτό το "γλυκό μπορεί να δέσει" με αργές βολτάδικες μηχανές μηχανάκια σκουτερ.
    Ενώ με την "πρέζα" της ταχύτητας και επιτάχυνσης είναι δεδομένο οτι τα χάνεις όλα αυτά για χάρη ποσες μοίρες έστριψες την μηχανή σου στα επερχόμενα s στροφών αν ξύθηκαν τα μαρσπιέ και εάν πάτησε το πέλμα του ελαστικού απο άκρη σε ακρη

για να σας το κάνω και πιο προσωποποιήμένο η μνημόνευση του shooter για τον Βρασίδα. για μένα αυτό είναι ο μοτοσυκλετισμός αυτή η κουλτούρα αγγίζει την ψυχή μου πια σε σύγκριση με όλα αυτά που πέρασαν και έχω γευτεί συνεχόμενα σε μια 30ετή πορεία so far
    Εν μέρη συμφωνώ,αν και δεν μπορώ να με φανταστώ, να το κάνω (τα πολυημερα ταξίδια δεν ηταν ποτέ το Φόρτε μού, ποσο δε μάλλον με παπί η μικρή μότο)
    Εν τούτοις στις αρχές Σεπτέμβρη ένιωσαν ,μυρισα αυτά που λες.
    Ξύπνησα μια Κυριακή και πάνω στην κουβέντα με την κυρά να ειχαμε το αμάξι να πάμε εκεί για ενα καφέ (σ.σ το αμάξι μου το είχαν τρακαρει)
    Της απανταω - πάμε με το παπί?
    Έγινε ένας σχετικός διάλογος ,οτι πλεον δεν είμαστε ανήλικα να πάμε με το παπί μπλα μπλα μπλα,και τελικά την έπεισα.
    Είχε τέλεια μέρα
    Χρονο ειχαμε αρκετό
    Και μου έλεγε αυτό ακριβώς
    Για το τι βλέπεις μικρά η και μεγάλα πράγματα, που κινούμενος γρήγορα η μέσα στο κουτί τα αγνοεις.
    Για τις μυρωδιές που πιάνει η μύτη και το μυαλό που με την ταχύτητα δεν τις προλαβαίνει να καταλάβεις .
    Κάναμε μια αργή χαλλλλλαρη βόλτα για αρκετά χλμ, ηπιαμε τον καφέ μάς, τσιμπησαμε γιατί μας έπιασε μεσημέρι, και γυρισαμε μια χαρά.
    Οκ ηταν φανταστικά
    Τέλεια θα έλεγα.
    Αλλά δεν είναι κάτι που είμαι διατεθειμένος να το κάνω συχνά.
    Εξάλλου και με μια μεγαλου κυβισμού μότο, μπορείς να πας αργά, και να δεις ,να νιωσεις ,να μυρισεις .
    Αρα αλλού έγκειται ο προβληματισμός του δημιουργού του θέματος νομίζω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι έτσι ακριβώς...
    Δεν είναι σεισμοί τα τροχαία για να το ρίξουμε στη μοίρα.
    Αν κάποιοι δεν οδηγούσαν σα μαλάκες, δε θα είχαμε τόσα τροχαία.
    οκ, ρε pipe...ομως οδηγουν σαν μαλακες και εχουμε τροχαια...
    οπως επισης και αν υπηρχαν πιο καλοι και σκεπτομενοι ανθρωποι δεν θα ειχαμε πολεμους, ανεργια, πεινα, φτωχεια και καθε δεινο αυτου του κοσμου...

τι να κανουμε ομως? αυτα δεν αλλαζουν...ή για να το παραφρασω: ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξουν σχετικα αμεσα και σε τετοιο βαθμο που να γινει αντιληπτο...(για να μην χαρακτηριστω τελειως πεσιμιστης)

και ξαναλεω...δεν ειναι το θεμα μας αυτο...
    το θεμα μας ειναι κατα ποσο ενας εμπειρος αναβατης θα ευχαριστηθει ενα μικρο μηχανακι (και παραλληλα θα το επιλεξει) απο ενα μεγαλο μηχανακι, βγαζοντας εξω το οικονομικο θεμα...
    γιατι αν ψωμολυσουσαμε ολοι θα κυκλοφορουσαμε με 250αρια και κατω οπως στις τριτες χωρες...

δλδ καποιοι λενε οτι αν υποθετικα υπαρχει ενας τυπος απο 35 εως 45 χρονων π.χ. που να εχει μια "καλη" μοτοσυκλετιστικη ιστορια με καμποσα μηχανακια, ενα budget 5000€ για αγορα μηχανης και να μπορει με το εισοδημα του να συντηρησει ακομα και ενα 1000 ανεξαρτητως κατηγοριας (ss, on-off, sport touring, naked, κλπ) οτι θα επιλεξει να παει στην αγορα των <300cc γιατι πλεον δεν του λεει τιποτα η ευχαριστηση που μπορει να νιωσει με οτιδηποτε αλλο και τα 110-130χλμ ειναι αρκουντως πολλα για να νιωθει τον αερα στα μουτρα, να μυριζει την ριγανη και το θυμαρι και να νιωθει ελευθερος...

και λεμε οι υπολοιποι οτι "οκ ...υπαρχουν και αυτοι αλλα ειναι λιγοι" και δεν ειναι φυσιολογικο να προσπαθουν να μας πεισουν για την δικη τους "αληθεια" παραθετοντας μας οτι η ταχυτητα φερνει ατυχηματα και γινονται Χ πολυνεκρα με μηχανες τον χρονο...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    οκ, ρε pipe...ομως οδηγουν σαν μαλακες και εχουμε τροχαια...
    οπως επισης και αν υπηρχαν πιο καλοι και σκεπτομενοι ανθρωποι δεν θα ειχαμε πολεμους, ανεργια, πεινα, φτωχεια και καθε δεινο αυτου του κοσμου...

τι να κανουμε ομως? αυτα δεν αλλαζουν...ή για να το παραφρασω: ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξουν σχετικα αμεσα και σε τετοιο βαθμο που να γινει αντιληπτο...(για να μην χαρακτηριστω τελειως πεσιμιστης)
    Δε μιλάμε σε καμία περίπτωση για κάτι τόσο αόριστο.

Το να γίνεται μία κουβέντα για το ότι θα μειώνονταν τα τροχαία αν δεν πήγαινε ο Χ Ψ μαλάκας με 80 στα στενά και κάνοντας παντηλίκια στις πλατείες, δεν είναι το ίδιο με τα μοντέλα στα καλλιστεία που αν ζητούσαν κάτι από το Θεό θα ήταν παγκόσμια ειρήνη.

και ξαναλεω...δεν ειναι το θεμα μας αυτο...
    το θεμα μας ειναι κατα ποσο ενας εμπειρος αναβατης θα ευχαριστηθει ενα μικρο μηχανακι (και παραλληλα θα το επιλεξει) απο ενα μεγαλο μηχανακι, βγαζοντας εξω το οικονομικο θεμα...
    γιατι αν ψωμολυσουσαμε ολοι θα κυκλοφορουσαμε με 250αρια και κατω οπως στις τριτες χωρες...

δλδ καποιοι λενε οτι αν υποθετικα υπαρχει ενας τυπος απο 35 εως 45 χρονων π.χ. που να εχει μια "καλη" μοτοσυκλετιστικη ιστορια με καμποσα μηχανακια, ενα budget 5000€ για αγορα μηχανης και να μπορει με το εισοδημα του να συντηρησει ακομα και ενα 1000 ανεξαρτητως κατηγοριας (ss, on-off, sport touring, naked, κλπ) οτι θα επιλεξει να παει στην αγορα των <300cc γιατι πλεον δεν του λεει τιποτα η ευχαριστηση που μπορει να νιωσει με οτιδηποτε αλλο και τα 110-130χλμ ειναι αρκουντως πολλα για να νιωθει τον αερα στα μουτρα, να μυριζει την ριγανη και το θυμαρι και να νιωθει ελευθερος...

και λεμε οι υπολοιποι οτι "οκ ...υπαρχουν και αυτοι αλλα ειναι λιγοι" και δεν ειναι φυσιολογικο να προσπαθουν να μας πεισουν για την δικη τους "αληθεια" παραθετοντας μας οτι η ταχυτητα φερνει ατυχηματα και γινονται Χ πολυνεκρα με μηχανες τον χρονο...
    Εγώ δε συμφώνησα με κάποιο επιχείρημα που λέει "πάρτε μικρά μηχανάκια γιατί τα μεγάλα πάνε γρήγορα και σκοτώνουν κόσμο".
    Άμα είναι ο άλλος μαλάκας με το 1000άρι, θα είναι μαλάκας και με το παπί.

Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις, προφανώς ο καθένας από δω εννοεί διαφορετικά τον έμπειρο αναβάτη.
    Τί σημαίνει "καλή" μοτοσυκλετιστική πορεία? Να έμπαινε πίστα? Να έκανε ταξίδια? Να γούσταρε κλασικά, αναπαλαιώσεις και καστομιές?
    Άλλος το μετράει μόνο με τα χρόνια. "Εγώ φιλαράκι που με βλέπεις καβαλάω 50 χρόνια. Ένα παπί 50άρι δηλαδή, μόνο για το σπίτι-δουλειά, αλλά δεν έχει σημασία".
    Άλλος το μετράει με τα πόσα κόκκαλα έχει σπάσει.
    Άλλος με το πόσα σύνορα έχει περάσει.
    Άλλος με το πόσες γκόμενες τον κοιτάνε και γλύφονται και πόσοι τύποι του λένε "Πωωωω ρε φίλε, ωραίο εργαλείο!"

Ο καθένας μας καβαλάει μηχανή για τελείως διαφορετικούς λόγους.
    Όπως επίσης αποφασίζει και τί μηχανή θα καβαλήσει για τελείως διαφορετικούς λόγους.

Εγώ γουστάρω κυβικά γιατί μου αρέσει η ροπή και η αίσθηση ότι καβαλάω κάτι που δεν μπορώ να το πάω.
    Άλλος γουστάρει βέσπα Κολοκοτρωνέικη ή BMW προπολεμική γιατί ρίχνει γκομενάκια.
    Άλλος βαρέθηκε να ταξιδεύει με 1200άρια mega on off γιατί δε γουστάρει να πληρώνει τόσες βενζίνες και συντηρήσεις κλπ (δε λέω ότι δεν έχει να τα πληρώσει, λέω ότι δε γουστάρει να τα πληρώνει, έχει διαφορά), και νιώθει πιο γαμάτος να ταξιδέψει με ένα 250άρι γιατί και το θριλ είναι πιο έντονο όταν περνάει δίπλα του νταλίκα, και νιώθει και πιο κοντά στο mentality του Βροχίδη.

Κι εγώ δεν πετάω τη σκούφια μου για το καινούριο 500άρι της Χόντα που καίει 1 λίτρο στα 500 χιλιόμετρα και είναι πιο άγευστο κι από ανάλατη νερόβραστη πατάτα.
    Αλλά προφανώς σε κάποιους προσφέρει πράγματα που τους καλύπτουν.
    Εδώ υπάρχει κόσμος που γουστάρει να καβαλάει σκούτερ. Όχι για την ευκολία ή δεν ξέρω γω τί. Δε μιλάω για 150άρια και 300άρια. Κι αυτός κάτι τους βρίσκει.

Και σα να μην έφτανε η διαφορετικότητα από άνθρωπο σε άνθρωπο, έχουμε και την αλλαγή διάθεσης του ίδιου ανθρώπου από τη μία μέρα στην άλλη.
    Λίγους ξέρουμε που αλλάζουν τα μηχανάκια σαν τα πουκάμισα κι έχουν παίξει από 1300άρια θηρία μέχρι 150άρια σκούτερ, γιατί έτσι τους καύλωσε τη συγκεκριμένη στιγμή?

Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ Moto Guzzi ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ?
    από guzzistas στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2009, 18:05
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2009, 01:18
  3. Γιατί custom δεν ειναι μόνο ΜΟΤΟ!!!!!
    από xlntstay στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 09:24
  4. Και Τα Μικρα Ειναι Ομορφα...
    από tifoso4ever στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2005, 18:36
  5. «Δεν είναι τα πάντα μοτοσυκλέτα μάγκες, αλλά ούτε και τραχανάς...»
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 13:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •