Σελίδα 10 από 39 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 579

Θέμα: 2ος Αγώνας Gran Premio Motul de la República Argentina

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Ποια η δικιά σου άποψη για το παλικάρι, κυρίως όσον αφορά το ήθος του και τη συμπεριφορά του; Το ότι πάει τάπα, οκ είναι δεδομένο.
    Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα γιατί λείπω...και μπήκα να μάθω τίποτα...και είδα αυτό το χάλι. Για το παληκάρι μπορώ να σου γράφω ολόκληρα κατεβατά και για το πως κατάφερε να γίνει πρώτος μέσα σε ένα αρρωστημένο (και γραφικό) περιβάλλον. Εκεί που άλλοι...καλύτεροί του ίσως...απέτυχαν. Αυτά είναι γνωστά όμως και αν τα πω για 100στη φορά δεν θα αλλάξει και κάτι. Γι αυτό και η παρομοίωση με το ΠΟΚ

Άστα τα ποδοσφαιρικά, μιας και νομίζω ότι το οπαδιλιλικη σε ένα μηχανοκίνητο άθλημα δε ταιριάζει καθόλου.
    Κανενα οπαδιλικι απο πλευρας μου
    Δεν εγραψα εγω πρωτος για ποδοσφαιρικα
    απλα απαντησα

edit...
    Με καλυψε ο ιδιος ο φιλος arab
    Δεν ειδε δεν ξερει τι παιχτηκε
    αλλα κραζει εμας για το "χαλι" οπως το αντιληφθηκε αυτος

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από arab Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα γιατί λείπω...και μπήκα να μάθω τίποτα...και είδα αυτό το χάλι. Για το παληκάρι μπορώ να σου γράφω ολόκληρα κατεβατά και για το πως κατάφερε να γίνει πρώτος μέσα σε ένα αρρωστημένο (και γραφικό) περιβάλλον. Εκεί που άλλοι...καλύτεροί του ίσως...απέτυχαν. Αυτά είναι γνωστά όμως και αν τα πω για 100στη φορά δεν θα αλλάξει και κάτι. Γι αυτό και η παρομοίωση με το ΠΟΚ

Δες το σημερινό αγώνα. Αν κάποιος τραυματιζόταν εξαιτίας του..;Θέλει φάπες να στρώσει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aggelos_SV Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω για τους άλλους, εμένα πάντως με πληρώνει!
    Τότε πάσο. Πρέπει να δικαιολογήσεις το ψωμί που τρως. Και εξάλλου καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lupo Προβολή μηνύματος
    Αλήθεια τώρα?
    Έχω να γράψω πολλά χρόνια, αλλά θα σκάσω.
    Είναι δυνατόν να υπερασπίζεσαι.. τι ακριβώς?

Επεσε πάνω σε 2 οδηγους, εξόφθαλμα, επικίνδυνα, αντιαθλητικά, ηθελημένα και ξεκάθαρα. Όπως κι αν τον λένε, είναι αδιάφορο.
    Ας μην τον υπερασπιζόμαστε κιόλας, απλώς για να πάμε κόντρα στο ρεύμα.

Και μην ξεχνάμε ότι στην εκκίνηση έκανε του κεφαλιού του, παρά τους σαφείς κανονισμούς...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    Αναρωτιέμαι, γιατί κι εγώ έτσι κατάλαβα αλλά εδώ λέει nearly touched...
    http://www.motogp.com/en/videos/2018...h-zarco/254698

Και δεν μπορώ να δω το βίντεο
    Νομίζω πως για να αποφύγει την επαφή, άνοιξε γραμμή, πάτησε το βρεμένο και μετά δε σωζόταν. Δεν έχω τη "φάση" στο μυαλό...γίναν τόσα μετά που έσβησαν τα data!
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ζαρκο-πεντροζα: επαφη υπαρχει αλλα ο γαλλος βρηκε ανοιχτη χαραμαδα και μπηκε μεσα απο τον ισπανο. Ολα οκ κατ εμε.

Ο ΜΜ μιλαμε εβγαλε εναν αγωνα ζητωντας συγγνωμες!!! Και μονιμα κοπαναγε ΑΠΟ ΠΙΣΩ οδηγους με κορυφαια στιγμη τον Ροσσι που τον εβγαλε και εξω με αποτελεσμα την πτωση.

Ειναι φανταστικο τιμονι! Κανει απιθανα πραματα! ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΕΣΚΑΜΕΝΑ!!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΠΑΡΓΚΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

αποκοσμος οδηγος... και αποκοσμα μαλακας αλλα με διαφορα οτι καλυτερο οδηγηκα εχει το σπορ απαρχης του.

η μαλακια των διαφορων οργανωτων που αφηνουν τον αγωνα να τελειωσει και μετα δινουν ποινες ειναι για τον πεο, σε αντιστοιχη και πιο βαρια περιπτωση στο ροσσι τον αφησαν να τελειωσει τον αγωνα και μετα απλα τον εβαλαν να εκκινησει τον επομενο αγωνα τελευταιος... μαυρη σημαια και σπιτι σου ειναι αυτες οι δυο περιπτωσεις.

τα ιδια καγκουριλικια εκανε και ο σιμοντσελι και η ατιμωρησια τον εστειλε για αλλα... δεν απεχει και πολυ ο μαρκ απο αυτο ετσι οπως παει.

και στο κατω κατω αυτο που εκανε ο μαρκ στον εσπαργκαρο ηταν πολυ χειροτερο απο αυτο που εκανε στον ροσσι γιατι δεν πηρε ποινη και για εκεινο ? στο πηγαδι κατουρησε ο επσαργκαρο ? τα εχει κανει η ντορνα ροιδο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Και μην ξεχνάμε ότι στην εκκίνηση έκανε του κεφαλιού του, παρά τους σαφείς κανονισμούς...
    Η αναποδη κινηση στην πιστα δεν ειναι αυτοματα μαυρη σημαια;
    Η κανω λαθος;

Δεν τον είδα τον αγώνα (και όπως σου είπα μπήκα για να μάθω τι εγινε) και προφανώς έχεις όλα τα δίκια. Δες όμως το επίπεδο των σχολίων εδώ και μετά μου λες αν είμαι υπερβολικός ή όχι. Άντε και Χρόνια Πολλά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Εχει καταντησει το πρωταθλημα χαιδεμα στον Μαρκεθ.
    1ον αντι να ξεκινησουν ολοι απο τα πιτ... Πλην Μιλλερ... Εγινε το χατηρι των εργοστασιακων.
    2ον εκανε μαλακια του εσβησε... Οκ τιμωρηθηκε.
    3ον εκανε μαλακια με Αλεις... Τιποτα.
    4ον με Ραμπατ... Τιποτα απλα εδωσε τη θεση
    5ον εριξε τον Ροσσι και δεν βαθμολογηθηκε ενω ρε ανθρωπε θα τον περναγες οπως και δηποτε.

Με ολα αυτα... Μαυρη σημαια και ποντοι στην αδεια να φοβάται.

Ισπανοι υπευθυνοι στην Ντορνα... Τελος.
    Ο Μιλλερ δεν αισθανεται μαλακας που εκανε σωστη επιλογη και ηθελε να επωφεληθει αυτης?
    Οταν αλλαζει σε στεγνα ο Μαρκεθ ενω ολοι μενουν σε βρεγμενα ειναι γατος... Τωρα να τον βοηθησουμε.

Με αυτα και μαυτα γαμησανε το πρωταθλημα.

Άστα τα ποδοσφαιρικά, μιας και νομίζω ότι το οπαδιλικη σε ένα μηχανοκίνητο άθλημα δε ταιριάζει καθόλου.
    χαχχαχαχχαχχχαχαχαχαχχαχχα καλο.... τραβα δες τα σοσιαλ μεντια του μαρκ και μετρα καρκινους και καταρες και μετα το συζηταμε.

δηλαδι το οπαδιλικι ταιριαζει στη μπαλα ???

για να υπαρχει καπου σημαινει οτι ταιριαζει μια χαρα.... αλλιως δεν υπαρχει.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Μάθαμε και κάτι καινούργιο απόψε.
    Είναι χάλι να σχολιάζεις έντονα κι αρνητικά κάτι που είδες αλλά είναι φυσιολογικό να σχολιάζεις το σχόλιο του άλλου για κάτι που είδε όταν εσύ δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάει....

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Τότε πάσο. Πρέπει να δικαιολογήσεις το ψωμί που τρως. Και εξάλλου καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
    Παντεσπάνι βουτηγμένο σε fondue le gruyère παρακαλώ...το ψωμί είναι για την πλέμπα!
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    Μάθαμε και κάτι καινούργιο απόψε.
    Είναι χάλι να σχολιάζεις έντονα κι αρνητικά κάτι που είδες αλλά είναι φυσιολογικό να σχολιάζεις το σχόλιο του άλλου για κάτι που είδε όταν εσύ δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάει....
    Δες το επίπεδο των σχολίων..σε αυτό αναφέρομαι. Και ας μην κρυβόμαστε επιτελους!!! Όλοι ξέρουμε γιατί υπάρχει αυτό το μίσος προς τον Marquez!!!

Σελίδα 10 από 39 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana 10 Nov - 12 Nov 2017 Hola!
    από Vstrommer71 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2017, 23:36
  2. MotoGP 2017 Round 2 Gran Premio de la República Argentina
    από GIOTIS750 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 214
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2017, 14:35
  3. MOTO GP #18 - Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 241
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2016, 09:15
  4. Motogp Round 2 Gran Premio Motul de la República Argentina 01 Apr - 03 Apr