Σελίδα 10 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 387

Θέμα: ο ΚΑΛΟΣ ο ΚΑΚΟΣ και ο ΑΣΧΗΜΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    αυτο αστο... δεν εχει καμμια σχεση!
    ...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Πάντως εγώ στη Φραντζή μεριά δεν θα έβαζα +, τις μαλακιούλες του τις κάνεις. Το μόνο θετικό είναι οτι μέχρις στιγμής είναι ψιλές και δεν είναι χοντρές...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
    Πάντως εγώ στη Φραντζή μεριά δεν θα έβαζα +, τις μαλακιούλες του τις κάνεις. Το μόνο θετικό είναι οτι μέχρις στιγμής είναι ψιλές και δεν είναι χοντρές...
    Ενώ οι υπόλοιποι δεν κάνουν...
    Πονεμένη ιστορία αυτό με τους μηχανικούς. Ο καθένας εκφέρει γνώμη βασισμένος σε προσωπικές εμπειρίες. Εκεί που εσένα σε έσκισαν, ο άλλος είναι τρισευχαριστημένος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Σίγουρα δεν διαφωνώ, αλλά να πανε μια βόλτα το μηχανάκι για να δουν αν αυτό που έφτιαχνάν δουλέυει νομίζω οτι δεν είναι και δύσκολο

SUPERMARIONATIONjoe90
    TOP 3 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

ΝΟ 1
    ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ motorace + + + + + + + + +
    Ο ΚΑΛΟΣ
    (katanas, rsp, mark, xarhs, akamarinos, k@stas, G5-KTM, PalLoukiLouke, fournas)

ΝΟ 2
    ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Εlio βουλιαγμενης + + + + + +
    Ο ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ
    (badboy, sas, macdeath_s, KostasA, vag950, ravendark)

ΝΟ 3
    ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ 001 + + + +
    (666, gixxerpap, vagtav, vidas)
    ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ !!!!

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΑΥΓΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - - -
    ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ !!!!!!
    (leipsippos,, ktm640lc4)
    (lc8ergr1 , gefr. JULIUS) ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ

500 ΚΤΜ βουλιαγμενης - -
    ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ!!!!
    Cabalai , MythosGR) ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ

συνεχιστε να ψηφιζετε και να παρατηρειτε στο πιο ανεξαρτητο φορουμ moto.gr!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ...φτιαχτο μονος σου! + + +
    (Οldman, lc8ergr1, gefr)

001 ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ + κι απο 'μενα .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

One KTM to rule them all Το avatar του/της Ravendark
    Ένα + από μένα για τον Δημητρόπουλο
    A wise man never plays leapfrog with a unicorn.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    +950 για το συνεργειο του φανη στρωματια στην ηλιουπολη (fun motorcycles).
    Κανεις δεν το εχει αναφερει και μου κανει εντυπωση. Οι μηχανικοι δουλευουν οπως θα δουλευε ενας ευσυνειδητος οδοντογιατρος και ο πελατης ειναι ευπροσδεκτος να παρισταται κατα την διαρκεια της οποιας 'εγχειρισης'. Εξισου σημαντικο ειναι το οτι στην οποια συνδιαλλαγη με τα παιδια, αισθανεσαι οτι εχεις να κανεις με πολυ συμπαθεις ανθρωπους χωρις την παραμικρη επαρση η αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα.
    Ειλικρινα, εχω ακουσει τοσα για μηχανικους που εχω καραφλιασει και τα παιδια εκει μου φαινεται οτι εχουν κατεβει απο αλλο πλανητη.

Σημειωτεον, οτι δεν εχω το παραμικρο οφελος απο την διαφημιση που τους κανω, απλα ετυχε να αγορασω το κτμ μου απο εκει και εγινα πολυ συνειδητοποιημενα πελατης τους.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αν είσαι τόσο ευχαριστημένος, δώσε μας και διεύθυνση

Να ακούγεται και κανένα καινούργιο όνομα.

για να ζωντανέψουμε ξανά το thread αυτό.

Λοιπόν έχουμε και λέμε μιας και έχω κάνει 8.500 χλμ με το 690, αποφάσισα βλέποντας τις απόψεις σας από εδώ να επισκεφτώ κανά συνεργείο σε αναζήτηση νέου μηχανικού μιας και ήθελα να ρωτήσω και 2-3 θεματάκια που με απασχολούσαν επ ευκαιρίας.
    Να σημειώσω πως του έκανα το κύριο σέρβις στα 6.000 και θέλω μια αλλαγή στα λάδια και φιλτρα λαδιού.

Λοιπόν έχοντας ακούσει καλά λόγια επισκεύτηκα τον α)Καρίμαλη,β) την ktm hellas πλέον στο 500 της βουλιαγμένης και γ) ήθελα να περάσω και από Πουλόπουλο, αλλά δνε θυμόμουν διεύθυνση μιας και πλέον δεν τον βρήκα στα εξουσιοδοτημένα στo ktm.gr.Ξέρουμε γιατί;
    Οπότε σαν μια πρώτη άποψη έχουμε και λέμε:
    α) Καρίμαλης : Μου έκανε εντύπωση το πόσο συζητήσιμος είναι. Έριξε κατευθείαν ματιά στο μηχανάκι, μήπως χρειάζεται και κάτι άλλο, μου έδωσε πολλές κατατοπιστικές απαντήσεις,(και όσο για το τρίξιμο που έχω στο πίσω φρένο μετά απο αλλαγή στο τακάκι, μου είπε πως θα τα βγάλει και θα τα ξύσει λίγο να μην κάνει το θόρυβο)
    Το μόνο μείον ήταν η τιμή κατεμέ, όπως λένε και πολλοί άλλοι εδώ, μιας και μου είπε τιμή για αλλαγή λαδιών και φίλτρων + κάποια μικροπραγματάκια όπως προανέφερα, γύρω στο 100ευρο.

β) 500 βουλιαγμένης. Μου έκανε εντύπωση ότι πλέον λέγεται ktm hellas. πολύ μεγάλος χώρος και προπάντων καθαρός, δεν έβλεπες ούτε μια βίδα πεταμένη κάτω. ένα + η τιμή μιας και μου είπε πως δεν θα πληρώσω εργασία, μόνο το κόστος των ανταλλακτικών. το μόνο μείον για μένα ήταν ότι δεν υπήρχε πως να το πω πιο προσωπική επαφή, να σου δώσει το εύνασμα ο μηχανικός να τον ρωτήσεις κάποια πράγματα.

προς στιγμήν κλίνω προς τον Καρίμαλη, αλλά αν ήθελα κανονικό σέρβις πόσα θα μου έπερνε;
    θα επανέλθω με νεότερα μετά το πέρας των εργασιών

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: Αν είσαι τόσο ευχαριστημένος, δώσε μας και διεύθυνση

Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
    Αν είσαι τόσο ευχαριστημένος, δώσε μας και διεύθυνση
    χιλια συγνωμη, τωρα το ειδα αυτο!

http://www.fanmoto.gr/
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από billk

προς στιγμήν κλίνω προς τον Καρίμαλη, αλλά αν ήθελα κανονικό σέρβις πόσα θα μου έπερνε;

Για Καριμαλη δεν εχω ακουσει ποτε κατι ασχημο τεχνικα, παρα μονο τις τσιμπημενες τιμες του.

Για 500 ασχετα απο την διευθυνση, μηχανικος ειναι ο Κωστας Χαχαγιας ( ο ψηλός) , παρα πολυ καλο παιδί που εχει εξελιχθει σε πολυ καλό μηχανικό!

ο Πουλόπουλος μετα απο τις ανακατανομες που επεβαλε η ελληνμοτο αλλαξε την πινακιδα απο εξουσιοδοτημενο σε εξειδικευμενο και δουλευει με σαφως καλυτερες τιμες! θα τον βρεις εδώ: http://www.moto-race.gr/home.htm

πίσω απο το μαγαζι του καριμαλη (στη Βουρβαχη) ειναι το moto-clinic (καπως ετσι) μεσα δουλευει ο Δημήτρης Χελιωτης επίσης πολυ καλός και καθαρος μηχανικός για low budget συντηρηση, αλλα για εκτος εγγυησης μοτο στα ΚΤΜ!

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
    για να ζωντανέψουμε ξανά το thread αυτό.

Λοιπόν έχουμε και λέμε μιας και έχω κάνει 8.500 χλμ με το 690, αποφάσισα βλέποντας τις απόψεις σας από εδώ να επισκεφτώ κανά συνεργείο σε αναζήτηση νέου μηχανικού μιας και ήθελα να ρωτήσω και 2-3 θεματάκια που με απασχολούσαν επ ευκαιρίας.
    Να σημειώσω πως του έκανα το κύριο σέρβις στα 6.000 και θέλω μια αλλαγή στα λάδια και φιλτρα λαδιού.

Λοιπόν έχοντας ακούσει καλά λόγια επισκεύτηκα τον α)Καρίμαλη,β) την ktm hellas πλέον στο 500 της βουλιαγμένης και γ) ήθελα να περάσω και από Πουλόπουλο, αλλά δνε θυμόμουν διεύθυνση μιας και πλέον δεν τον βρήκα στα εξουσιοδοτημένα στo ktm.gr.Ξέρουμε γιατί;
    Οπότε σαν μια πρώτη άποψη έχουμε και λέμε:
    α) Καρίμαλης : Μου έκανε εντύπωση το πόσο συζητήσιμος είναι. Έριξε κατευθείαν ματιά στο μηχανάκι, μήπως χρειάζεται και κάτι άλλο, μου έδωσε πολλές κατατοπιστικές απαντήσεις,(και όσο για το τρίξιμο που έχω στο πίσω φρένο μετά απο αλλαγή στο τακάκι, μου είπε πως θα τα βγάλει και θα τα ξύσει λίγο να μην κάνει το θόρυβο)
    Το μόνο μείον ήταν η τιμή κατεμέ, όπως λένε και πολλοί άλλοι εδώ, μιας και μου είπε τιμή για αλλαγή λαδιών και φίλτρων + κάποια μικροπραγματάκια όπως προανέφερα, γύρω στο 100ευρο.

β) 500 βουλιαγμένης. Μου έκανε εντύπωση ότι πλέον λέγεται ktm hellas. πολύ μεγάλος χώρος και προπάντων καθαρός, δεν έβλεπες ούτε μια βίδα πεταμένη κάτω. ένα + η τιμή μιας και μου είπε πως δεν θα πληρώσω εργασία, μόνο το κόστος των ανταλλακτικών. το μόνο μείον για μένα ήταν ότι δεν υπήρχε πως να το πω πιο προσωπική επαφή, να σου δώσει το εύνασμα ο μηχανικός να τον ρωτήσεις κάποια πράγματα.

TΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ?

παντα να ξερεις φιλε συμφορουμιτη...οι ψηφοι των μελων ενημερωνουν το αρχικο ποστ

και το οποιο ποστ
    ο μοντερατορας φροντισε να το βγαλει απο sticky μιας και ενοχλει φαινεται καποιους που εχουν την μυγα και μυγιαζονται....

ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ? για δειτε...!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ Ο ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΤΙΚΥ μιας και μας αφορα ολους τους ΚΤΜαδες η ανεξαρτητη γνωμη του κοινου και οχι οι φημες του 0-300 του ΜΟΤΟ και της "παραγκας"

Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
    TΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ?

παντα να ξερεις φιλε συμφορουμιτη...οι ψηφοι των μελων ενημερωνουν το αρχικο ποστ

το είδα, το είδα, να σαι καλά και εσύ και όλα τα παιδιά για τα χρήσιμα σχόλια τους.

ας το πάω πρώτα κάπου να δω και τι δουλειά τους και μετά ψηφίζω.χιχιχιχι
    οφείλω να πω πάντως πως με προβλημάτισε το 100ευρω για αλλαγή λαδιών και φίλτρων λαδιού.

Φιλε lc8ergr1, σε παρακαλω εχω βαλει ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ και στον ΑΥΓΕΡΗ εκτος απο τον Οικονομου!
    Διορθωσε το.
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Σελίδα 10 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ
    από ΝΙΚΗ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2007, 10:50
  2. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF