Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 162

Θέμα: Άτμισμα vs κάπνισμα

Με όλα αυτά που διάβασα, νοστάλγησα ένα στριφτό drum να συνοδέψει τον καφέ μου. Τουλάχιστον θα είμαι σίγουρος για τις βλάβες!

Πέρα από την πλάκα, όπου υπάρχουν τόσο μεγάλα οικονομικά συμφέροντα θα υπάρχουν και οι αντίστοιχες "έρευνες". Από όλες τις πλευρές...

Α! Να κι ένα βιογραφικό του κ. Φαρσαλινού.
    Think faster than you ride

Αν το 1960 έλεγες σε ένα μάστορα ότι ο αμίαντος σχετίζεται άμεσα με τον καρκίνο φαντάζεσαι τι θα σου έλεγε..

Δυστυχώς χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τεκμηριωθει η συσχέτιση, η χρήση αμιάντου απαγορεύτηκε το 1999 στην Ευρώπη (αν δεν κάνω λάθος).

Τι να κανουμε? Απαιτείται χρόνος για να προκύψουν σοβαρές απαντήσεις. Τώρα αν κάποιοι (γιατροί η μη) έχουν ήδη τις απαντήσεις από προσωπική εμπειρία, Google κλπ ενώ η παγκόσμια ιατρική κοινότητα ακόμα τις ψάχνει ΟΚ ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

Και κάτι περί οικονομικών συμφερόντων... Στην καπιταλιστικη Δύση (ΗΠΑ & Ευρώπη) αντικρουομενα οικονομικά συμφέροντα υπάρχουν δεκαετίες τώρα. Overall αυτό δεν εμποδισε την Ιατρική να κάνει ασύλληπτη πρόοδο, οπότε ας είμαστε λίγο αισιόδοξοι, η άκρη θα βρεθεί τελικά, απλα χρειάζεται χρόνος.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Έχεις την απαίτηση από το κράτος να ασχοληθεί με το ητ?? Έχεις καλύψει μάλλον όλες τις άλλες απαιτήσεις σου από το κράτος και έμεινε αυτή ε? Η μάλλον το κράτος έχει καλύψει όλες τις άλλες ανάγκες σου για να μην το κάνω προσωπικό.....
    Και για μια στιγμή. Έγραψα ανάγκη. Είναι το κάπνισμα η το ατμισμα ανάγκη τελικά η επιθυμία ? Για το δεύτερο μου φαίνεται. Αλλά μάλλον έχουμε κάνει τις επιθυμίες μας ανάγκες και η καταστροφή είναι πολύ μεγαλύτερη από μια υποθετική βλάβη στον οργανισμό μας
    Μπερδεύεσαι...
    Το θρεντ ειναι για το ατμισμα, οι αλλες απαιτήσεις που εχω απο το κρατος είναι οφ τοπικ. Αναγκη η οχι, επιθυμία η οχι, εγω δεν ειχα καμια απαίτηση απο το κρατος να κανει τιποτα απολυτως. Το κρατος ηρθε και μου εβαλε κανονες πως και απο που θα αγοραζω και το πιο σημαντικο, μου εβαλε φορο! Τωρα λοιπον που εγω πληρωνω φορο ναι εχω απαιτήσεις. Αν εσενα σου αρεσει να σε φορολογουν χωρις να λαμβάνεις τιποτα πισω, νο προμπ, εγω δεν ειμαι ετσι. Οταν φορολογησουν τα λαστιχα μοτοσυκλετων θα εισαι οκ? Τις εξατμίσεις? Αναγκη δεν ειναι ουτε η εξατμιση, μαλλον επιθυμια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Μπερδεύεσαι...
    Το θρεντ ειναι για το ατμισμα, οι αλλες απαιτήσεις που εχω απο το κρατος είναι οφ τοπικ. Αναγκη η οχι, επιθυμία η οχι, εγω δεν ειχα καμια απαίτηση απο το κρατος να κανει τιποτα απολυτως. Το κρατος ηρθε και μου εβαλε κανονες πως και απο που θα αγοραζω και το πιο σημαντικο, μου εβαλε φορο! Τωρα λοιπον που εγω πληρωνω φορο ναι εχω απαιτήσεις. Αν εσενα σου αρεσει να σε φορολογουν χωρις να λαμβάνεις τιποτα πισω, νο προμπ, εγω δεν ειμαι ετσι. Οταν φορολογησουν τα λαστιχα μοτοσυκλετων θα εισαι οκ? Τις εξατμίσεις? Αναγκη δεν ειναι ουτε η εξατμιση, μαλλον επιθυμια.
    Με φορολογουν για όλα τα άλλα που δεν κάνουν κακό στην υγεία μου . Εσύ και οι υπόλοιποι που επιλέγετε να καπνίζετε/ατμιζετε πληρώνετε φόρους για κάτι που είναι επιβλαβές στην υγεία σας . Εγώ μια χαρά τα έχω καθαρά στο μυαλό μου φιλτατε ο δικό σας ο πνεύμονας ποσό καθαρός θα δείχνει δεν ξέρω . Αλλά είναι επιλογή είπαμε.

Πάλι φίλος θα είμαι με όλους
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    ΡΕ παιδια τι ψειριζετε την μαιμου αδικως.Διαχρονικα στην συμπεριφορα του ανθρωπου ολοι ζηταμε αλλοθι για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κανουμε,και προσπαθουμε να βρουμε δικαιολογιες.Ο ενας που καπνιζει η.τ. λεει ,ναι καπνιζω αλλα ο αλλος που καπνιζει τσιμπουκι κανει πιο πολυ κακο,ο αλλος που καπνιζει τσιμπουκι λεει ο αλλος που καπνιζει πουρο κανει πιο πολυ κακο,ο αλλος που καπνιζει πουρο λεει οτι ο αλλος που καπνιζει στριφτο κανει πιο πολυ κακο ,και ο αλλος που καπνιζει στριφτο λεει ο αλλος που καπνιζει κανονικο κανει πιο πολυ κακο.
    Ολοι μαζι τα βαζουμε μετα με την ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,τις ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ τις ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ,τον ΤΡΑΜΠ, το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ του ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ κλπ.κλπ. Ολο καποιος αλλος φταιει.
    Αυτος που φταιει ειναι ο ιδιος μας ο ΑΒΟΥΛΟΣ εαυτος μας που δεν μπορει να κατανικησει τα ΠΑΘΗ του,αυτα που αποδεδειγμενα τον καταστρεφουν.
    Και γω που τα λεω αυτα φταιω περισσοτερο που ειμαι 150 κιλα παχυσαρκος και ολο ξεκιναω την ΔΙΑΙΤΑ απο ΔΕΥΤΕΡΑ.
    Αμα ΘΕΛΕΙΣ να το ΚΟΨΕΙΣ μπορεις.
    Ειτε φαι λεγεται αυτο,ειτε τσιγαρο ,ειτε ΠΟΤΟ
    Ολα τα αλλα ειναι για ναχαμε να λεγαμε στα φορουμ.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    Με φορολογουν για όλα τα άλλα που δεν κάνουν κακό στην υγεία μου . Εσύ και οι υπόλοιποι που επιλέγετε να καπνίζετε/ατμιζετε πληρώνετε φόρους για κάτι που είναι επιβλαβές στην υγεία σας . Εγώ μια χαρά τα έχω καθαρά στο μυαλό μου φιλτατε ο δικό σας ο πνεύμονας ποσό καθαρός θα δείχνει δεν ξέρω . Αλλά είναι επιλογή είπαμε.

Πάλι φίλος θα είμαι με όλους
    Για τι πραγμα σε φορολογουν και ποτε εγινε επιβλαβες το ατμισμα? Οταν θα ερθει το κρατος αυθαίρετα να σου φορολογησει το χομπι σου ελα να μου τα ξαναπεις. Ειδικος φορος ειναι, γιαυτο ειπα οτι περιμενω απο το κρατος και ερευνα πανω στο ητ. Γιατι εγω την πληρωνω, εσυ οχι.

Για τι πραγμα σε φορολογουν και ποτε εγινε επιβλαβες το ατμισμα? Οταν θα ερθει το κρατος αυθαίρετα να σου φορολογησει το χομπι σου ελα να μου τα ξαναπεις. Ειδικος φορος ειναι, γιαυτο ειπα οτι περιμενω απο το κρατος και ερευνα πανω στο ητ. Γιατι εγω την πληρωνω, εσυ οχι.
    Το κράτος έχει ανάγκη από έσοδα. Και από εσένα και από τις εταιρίες που τα πουλάνε. Στα π@π@ρια τους αν σου κάνουν κακό η όχι. Λεφτά θέλουν και εσυ επιλέγεις και τους τα δίνεις. Είναι τόσο απλό

Παλαιό μέλος
    Το κράτος έχει ανάγκη από έσοδα. Και από εσένα και από τις εταιρίες που τα πουλάνε. Στα π@π@ρια τους αν σου κάνουν κακό η όχι. Λεφτά θέλουν και εσυ επιλέγεις και τους τα δίνεις. Είναι τόσο απλό
    χαιρομαι που συμφωνουμε

χαιρομαι που συμφωνουμε
    Όταν θα πληρώσεις και πρόστιμο τώρα που θα απαγορεύσουν και το ατμισμα μαζί με το κάπνισμα θα συμφωνήσουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    παντως μεχρι στιγμης το κλ@σιμο δεν φορολογειται
    κλ@στε ελευθερα με την ψυχη σας.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    Όταν θα πληρώσεις και πρόστιμο τώρα που θα απαγορεύσουν και το ατμισμα μαζί με το κάπνισμα θα συμφωνήσουμε
    Πολυ κομπλεξ. Κανε ενα τσιγαρακι, θα σου κανει καλο.

Πολυ κομπλεξ. Κανε ενα τσιγαρακι, θα σου κανει καλο.
    You don't even know the meaning of the word you are using

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Το ΚΑΘΕ κράτος έχει ανάγκη από έσοδα αλλά η λογική ότι ο καπνιστής (πότης κλπ) πληρώνει φόρους μέσω φπα και της μεγάλης κατανάλωσης και άρα το κράτος κερδίζει είναι απλώς λανθασμένη, διότι όταν ο καπνιστής (πότης κλπ) ασθενεί πολύ περισσότερο από τους άλλους τότε «ξοδεύει» πολλά περισσότερα σε νοσήλεια από τους άλλους και το ισοζύγιο είναι αρνητικό.
    Δεν διαφωνώ στη λογική των τελευταίων δύο προτάσεων σου, απλά δεν βλέπω την εφαρμογή στη συγκεκριμένη περίπτωση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    Το ΚΑΘΕ κράτος έχει ανάγκη από έσοδα αλλά η λογική ότι ο καπνιστής (πότης κλπ) πληρώνει φόρους μέσω φπα και της μεγάλης κατανάλωσης και άρα το κράτος κερδίζει είναι απλώς λανθασμένη, διότι όταν ο καπνιστής (πότης κλπ) ασθενεί πολύ περισσότερο από τους άλλους τότε «ξοδεύει» πολλά περισσότερα σε νοσήλεια από τους άλλους και το ισοζύγιο είναι αρνητικό.
    Δεν διαφωνώ στη λογική των τελευταίων δύο προτάσεων σου, απλά δεν βλέπω την εφαρμογή στη συγκεκριμένη περίπτωση
    Με αυτή τη λογική να περιμένουμε ανάλογους φόρους στα δίκυκλα? Έχεις δει τα έξοδα νοσηλείας από τροχαία?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Με αυτή τη λογική να περιμένουμε ανάλογους φόρους στα δίκυκλα? Έχεις δει τα έξοδα νοσηλείας από τροχαία?
    Τα τροχαία είναι ατυχήματα.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40