Χωρίς πλάκα τώρα το varadero το θεωρούμε ιαπωνικό μηχανάκι?![]()
Χωρίς πλάκα τώρα το varadero το θεωρούμε ιαπωνικό μηχανάκι?![]()
Επειδή βλέπω ότι κανείς δεν έχει πιάσει στο στόμα του τη ktm ,
γιατί δεν παίρνεις ένα ktm 950 , 990 ??
Σας βλέπω τολμηρούς που πάτε να ανοίξετε μέτωπο ΚΑΙ ΜΕ τους ΚαΤεΜάδες...
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Εγώ τότε το έβλεπα στην Χαριλάου Τρικούπη πάντως, γωνία με Μιχαήλ Αγγέλου. Πρέπει να δούλευε ή να έμενε εκεί ο ιδιοκτήτης.
Το σχέδιο για το σχέδιο, δεν μου αρέσει. Θέλω όταν για παράδειγμα ένα καπάκι έχει να εξόγκωμα να είναι γιατί από μέσα υπάρχει ένα εξάρτημα που πρέπει να βρίσκεται εκεί, ΟΧΙ γιατί ο τάδε σχεδιαστής του ήρθε να κάνει ένα εξόγκωμα εκεί, χωρίς τεχνικό λόγο, έτσι γιατί του φάνηκε ωραίο.
Κράξιμο μέχρι τελικής πτώσης σε ευρωπαικά ''ντιζάιν'' (πόσο χαμηλού επιπέδου μαιμουδίστικη ξενομανία ελληνοποίηση ξένης λέξης) που κάνουν ακριβώς αυτό και καταντάνε κιτσαριά λατέρνες που μόνο ο Αυλωνίτης λείπει, όπως επίσης και στα Ιαπωνικά-Κινέζικα που παριστάνουν το Ντισέπτικον.
Τελευταία τροποποίηση από telegonos; 06/03/2020 στις 10:35.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Πρίν κάτι χρόνια που είχα μείνει αμήχανος είχα δύο επίλογές. To Varadero mk3 του ξάδερφου και το Capo '06 του κολλητού. Πήγα με το Capo ταξίδι, πήρα την επόμενη το varadero....τι τό 'θελα?!!! από τότε όταν δεν ήταν διαθέσιμο το Capo απλά δεν πήγαινα πουθενά.
διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ
Πως και δεν βρέθηκε κανείς να πει ''κοίτα και το Cagiva Navigator 1000'', να ξεφύγει τελείως το πράγμα;
και βιντεάκιον >>> https://www.youtube.com/watch?v=tb1r_wNHtMw
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό