Ωραία βόλτα κι ωραία παρέα! Ήταν σούπερ!
![]()
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
Πολύ ωραια ήταν! Κάναμε γαμω τις επιστροφές με τον Billy, όλο παλαιά εθνική από Stork. Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές! Άντε και στην επόμενη!
Τελευταία τροποποίηση από Vassilis; 20/10/2024 στις 23:10.
Ωραία ήταν και το κέφι διάχυτο.
Χαίρομαι που γνώρισα από κοντά πολλά παιδιά που μιλούσαμε μόνο από το φόρουμ, αλλά και που ξανά είδα παλιές καραβάνες που είχαμε να τα πούμε από την ετήσια στον Αγ. Πέτρο![]()
Ας γράψω και εγώ κανά 2 λογάκια αφού επιστρέψαμε και προλάβαμε το ματσάκι
Ωραία βόλτα που θύμισε παλιό καλό μοτό με μεγάλη συμμετοχή και όρεξη, ιδανική επιλογή το Ναύπλιο αφού την ώρα που φτάσαμε ήταν σχεδόν άδειο και απολαύσαμε την καφεδάρα.
Μια στάση και γρήγορες φώτο αφου έπρεπε να τσεκάρουμε το gps λίγο έξω απο το Ναυπλιο.
Κατά τη μία έσκασε και το κλιμάκιο της Βουνίσιας,
Η απόβαση στον Μπατζάβαλη με γρήγορο ρυθμό λόγω πείνας...
Και για το τέλος να ευχαριστήσουμε την ομάδα που κανόνισε την βόλτα και φυσικά τον άρχοντα που δεν του αγγίζει κανείς την σταβλίσια
Δείτε βλέμμα...
Επιστροφή με γρήγορο καραβίσιο καφέ στο Στορκ...και επιστροφή όλο απο τον παλίο παρέα με τον Vassilis και είχε την πλάκα του αφού πετύχαμε 3-4 αυτοκίνητα μόνο.
Αυτα τα λίγα από εμένα... Άντε και στις επόμενες![]()
Δυστυχώς αυτήν την βόλτα δεν την πρόλαβα και όσο ήρθα τίμησα το όνομα μου ως ζωντανό πτώμα.
Χάρηκα όμως που σας είδα όσους πρόλαβα που δεν είδα στην Βουνίσια!
Στις επόμενες![]()
The Dirty Harry
Ωραίες φωτογραφίες από όλους!!!
Παλιές καλές εποχές, που το κέφι μεταδίδεται μέσα από τις σελίδες του φόρουμ!!!
Άντε και στις επόμενες!!!
Υ.Γ. Βάζετε κανα nick στις φωτογραφίες για να θυμούνται οι παλιοί (έχουμε και κάποια ηλικία), και να μαθαίνουν οι καινούργιοι!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Ωραίοι!Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων, αλλά περισσότερο ότι ακόμα ως νέοπας δεν αισθάνομαι άνετα/έτοιμος να κάνω μια τέτοια έστω κοντινή εξόρμηση, δεν ακολούθησα μέχρι το Ναύπλιο, αν και το ήθελα πολύ. Ίσως την επόμενη φορά.
Τελευταία τροποποίηση από grinderx; 21/10/2024 στις 12:50. Αιτία: typo
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2