Εγώ φοβήθηκα ότι όντως θα τον μπανάρεις , θα δημιουργηθεί εμφύλιος στις τάξεις των μοντερέητορ
και θα χωριστεί το φόρουμ στα δύο
mo.gr
to.gr
Εγώ φοβήθηκα ότι όντως θα τον μπανάρεις , θα δημιουργηθεί εμφύλιος στις τάξεις των μοντερέητορ
και θα χωριστεί το φόρουμ στα δύο
mo.gr
to.gr
Μητσε μην ακούς τίποτα μπαγκαζιερα και ξέρω ψωμί.
Χωρίς πλάκα δεν μπορώ να διανοηθω σε καθημερινό ή τουριστικό μηχανάκι να μην έχω μπαγκαζιερα.
Μια εκδρομή μεγάλη πάω και βάζω μέσα μέσα από ζακέτες για όταν φτάσω και ότι άλλο θέλω.+ Πως όταν φτάσω στον προορισμό βάζω μέσα κράνος και μπουφάν και δεν κουβαλάω τίποτα γύρω γύρω.+πως αν οδηγάς με συνεπιβάτη τον κάνει να αισθάνεται πολύ πιο άνετα και εσύ να μην φοβάσαι πως θα τον ξεφορτωσεις σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού.
Τώρα για μια γρήγορη βόλτα που θες να δείξει το μηχανάκι λίγο πιο σπορτίφ την βγάζεις και την αφήνεις σπίτι.σιγα τα'υγα.
Όχι θα δένω με ιμάντες πίσω με κίνδυνο να τα ξεφορτωσω στον δρόμο!!!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ρε συ....πως σου προέκυψε αυτό;
Απειλώ πολύ κόσμο, ο Χάρης απειλεί εμένα, και;
Είσαι 15 χρόνια δω μέσα και ακόμα να καταλάβεις ότι ο χαβαλές είναι το 2ο αγαπημένο σπορ μετά τις μηχανές;
Πάντως, ναι, το ότι έχεις ένα από τα μηχανάκια που γουστάρω, είναι λόγος για ban.....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Εγώ πάντως πεθαίνω με κάτι τύπους που στην προσπάθεια τους να μην βάλουν μπαγκαζιέρα βάζουν κάτι tank bag που με το ζόρι βλέπουν από πάνω το δρόμο![]()
Αυτό! Μπαγαζίερα σε μηχανάκια τύπου Suzuki GSX-8T/TT/S/R είναιΣτο δικό μου ξήλωσα και τη σχάρα που είχε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
Spoiler:Εμφάνιση
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan