Με ποιά κατηγορία συνελήφθησαν;
Τίποτα δεν ευσταθεί
Με έναν καλό δικηγόρο θα πάρουν και αποζημίωση για την ταλαιπωρία.
Με ποιά κατηγορία συνελήφθησαν;
Τίποτα δεν ευσταθεί
Με έναν καλό δικηγόρο θα πάρουν και αποζημίωση για την ταλαιπωρία.
Δεν γνωρίζω τι γίνεται αν σε πίασουν με ανιχνευτη ρανταρ,πάντως σε αντιστοιχο έλεγχο πριν από χρόνια στην Ιταλία,σε συγγενικο μου πρόσωπο,του κατεσχεσαν τον ανιχνευτη,και εφαγε και ένα τεράστιο προστιμο για την εποχή.
Διάβασα το άρθρο 36 που αναφέρεται στην χρήση φώτων.
Λέει πως απαγορεύεται το αναβόσβημα φώτων σε αντιθέτως κινούμενα οχήματα, αλλά δεν αναφέρεται σε ποιες συνθήκες.
Μέρα η νύχτα;
Αν εννοεί νύχτα, υπάρχει μια εξήγηση, γιατί μπορεί να ξαφνιαστεί ο απέναντι, αλλά για την ημέρα, ποιόν ενοχλεί;
Ακόμη και έτσι όμως, δηλαδή να απαγορεύεται το αναβόσβημα φώτων την ημέρα, θα μπορούσε κάποιος να ειδοποιήσει τον απέναντι για μπλόκο βγάζοντας το χέρι του από το παράθυρο κ κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση, ή να ενεργοποιήσει τους υαλοκαθαριστήρες πλένοντας το παρμπρίζ.
Δεν ξέρω αν απαγορεύονται κ αυτά.
Το να έχει κάποιος κάτι στο viber-telegram κλπ, και να μπαίνουν οι χρήστες μέσα και ο ένας να βάζει τον άλλον και να ενημερώνει ο ένας τον άλλον αυτό δεν παραβιάζει κανένα συνταγματικό δικαίωμα, καθένας έχει την ελευθερία του λόγου.
Θέλω να δω ποια είναι η κατηγορία και πως ευσταθεί στο δικαστήριο αφού και το waze και το google maps έχουν την ικανότητα αυτή live.
Όλη η χώρα μια παρανομία.
ΤΕΜΠΗ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ κυκλοφορούν ανενόχλητοι!!!!!!
Αστυνομία δύο ταχυτήτων
Κανονικά πρέπει να Συλλάβουν και τους 201.000 που είναι στην Ομάδα.
Μην κάνουν μισές δουλειές. Χαχαχαχα
Κυριάκο άνοιξε φυλακές να χωρέσουμε όλοι !
Παιδιά ήμουν στο γκρουπ.
Θα μου ξαναπαρουν το διπλωμα;;;;
Κύριοι η όλη ιστορία με τις κάμερες δεν ειναι ούτε για τα ατυχήματα, ούτε για να μαζέψουν φράγκα.
Με τόσα διπλώματα που θα μαζέψουν, θα καταπολεμησουν το κυκλοφοριακό.
Ούτε δακτύλιος δε θα ειναι απαραίτητος πια![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Εύκολα, με απλή κοινή λογική.
Γνωρίζοντας ΠΟΥ την έχουν στημένη, κάνω την όποια ληστεία μου και φεύγω κύριος από αλλού....
Οι εφαρμογές αυτές αναφέρονται στις κάμερες, άλλωστε στον δρόμο υπάρχει (υποχρεωτικά κιόλας, απο τον νόμο) σήμαση της ύπαρξής των ΠΡΙΝ τις συναντήσεις,ναι;
Εδώ, όμως μιλάμε για τα μπλόκα τα οποία είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση.
Ας πούμε, λαμβάνουν σήμα για ξέρω γω ένα ύποπτο όχημα που πρόκειται να κινηθεί προς την τάδε (περίπου) κατεύθυνση, πάνε, στήνονται και περιμένουν να εμφανιστούν αυτό και τυχόν παρόμοια οχήματα, για να τα ελέγξουν και κατά συνέπεια, να τσακώσουν αυτό που ψάχνουν (το έχω δει το έργο πολλάκις όσα χρόνια ήμουν στους δρόμους)
Ε, αυτό το πράγμα τους ακυρώνει, όπως προανέφερα, θα ήθελες να αδειάσουν το σπίτι σου(μας) και να φύγουν κύριοι;εγώ όχι.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Καμία σχέση Δημήτρη.
Παρεπιμπτώντος (όχι ότι έχει και καμια σημασια εδω) στη Γερμανία τα αναγγέλουν και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί. Σε γκρουπ στο fb ποστάρουν και φωτογραφίες με τα κινητά ρανταρ.
Κι εκει δεν αστειευονται με τους νόμους.
Θέλω να πιστεύω ότι θα τη βγαλουν καθαρή οι άνθρωποί.