οχι ζεστη ειχε... απλα οταν πηγα να κατουρησω προσπαθησα πολυ για να το βρω........ τοσο που εγινε..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι ζεστη ειχε... απλα οταν πηγα να κατουρησω προσπαθησα πολυ για να το βρω........ τοσο που εγινε..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κατω απο μια τριχα ηταν![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Τόσο ήταν ΠΑΝΤΑ ρε Πόντιε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οχι ζεστη ειχε... απλα οταν πηγα να κατουρησω προσπαθησα πολυ για να το βρω........ τοσο που εγινε.....
Μην τα ρίχνουμε τώρα στο κρύο...
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΕΣΥ που το ξερεις???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τόσο ήταν ΠΑΝΤΑ ρε Πόντιε !!!
Χρηστο εισαι σιγουρος για αυτο που λες!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αν υπολογισουμε οτι το θερμομετρο στο "90" εδειχνε -1, και με δεδομενο οτι η θερμοκρασια πεφτει κατα 1 βαθμο αν 15χλμ/ωρα, οποτε στα 120χλμ/ωρα στην Υλικη, ταξιδευαμε στους -9 τουλαχιστον ...![]()
Μπαααα ... :wacko:
ΚΑΘΟΛΟΥ !!!![]()
Μια χαρα ηταν ο καιρος !!!![]()
:rotflmao:
![]()
Διοτι με τη δικη μου μηχανη αυτο δεν εχει επιβεβαιωθει
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Χρηστο εισαι σιγουρος για αυτο που λες!
Διοτι με τη δικη μου μηχανη αυτο δεν εχει επιβεβαιωθει
Εκτεθειμενος στον αερα, ισχυει το οτι ανα 15χλμ ταχυτητα πεφτει η θερμοκρασια κατα 1 βαθμο (αν αυτο ρωτας)!
Τα ενσωματομενα θερμομετρα στις μηχανες ή τα αυτοκινητα μπορει να ΜΗΝ ειναι εκτεθειμενα στον αερα ...
Δεν ξερω ...![]()
Κάτι "ξέφυγε" από τον Καπετάνιο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΕΣΥ που το ξερεις????
(Μην πεις τίποτε όμως, γιατί θα εκτεθούμε...)
![]()
![]()
![]()
Εδω εχεις λαθος στο VFR o αισθητηρας θερμοκρασιας ειναι εκτεθειμενος (πιο πολυ καλυμενος ειμαι εγω παρα ο αισθητηρας)και δεν παρατηρω καμια αλλαγη θερμοκρασιας ειτε παω με 50 ειτε με 200
Κάνει αυτόματη διόρθωση, ανάλογα με την ταχύτητα, ώστε να δείχνει πάντα θερμοκρασία περιβάλλοντος !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Εδω εχεις λαθος στο VFR o αισθητηρας θερμοκρασιας ειναι εκτεθειμενος (πιο πολυ καλυμενος ειμαι εγω παρα ο αισθητηρας)και δεν παρατηρω καμια αλλαγη θερμοκρασιας ειτε παω με 50 ειτε με 200
![]()
![]()
![]()
Αυτό λέγετε "Wind chill factor" και έχει δίκιο ο Crs-k.....
Αυτό είναι σίγουρο ότι το ξέρει η μαμά Η και σίγουρα το έχει λάβει υπ' όψιν της ποικιλοτρόπως![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγώ αυτό το ξέρω για το υψόμετρο. Η θερμοκρασία πέφτει περίπου 1 βαθμό ανά 150 μέτρα ανόδου.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εκτεθειμενος στον αερα, ισχυει το οτι ανα 15χλμ ταχυτητα πεφτει η θερμοκρασια κατα 1 βαθμο (αν αυτο ρωτας)!
Τα ενσωματομενα θερμομετρα στις μηχανες ή τα αυτοκινητα μπορει να ΜΗΝ ειναι εκτεθειμενα στον αερα ...
Δεν ξερω ...![]()
Στα αυτοκίνητα πάντως τα θερμόμετρα είναι συνήθως στους καθρέφτες.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Νομίζω η θερμοκρασία είναι απόλυτο μέγεθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν ξερω ...![]()
Δηλαδή στα δελτία καιρού θα έπρεπε να λένε:
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 5 βαθμούς, εκτός και αν κόψει ο αέρας οπότε θ'ανέβει στους 10...
Μάλλον για την αίσθηση μιλάτε...
Θάνος..
Συκοφαντείς εκ νέου, ω Αρχαίε;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κάτι "ξέφυγε" από τον Καπετάνιο !!!
(Μην πεις τίποτε όμως, γιατί θα εκτεθούμε...)
![]()
![]()
![]()
Ουδέν του εκ Πόντου ημών φίλου δια γενετησίου μορίου περί μεγέθους και συναφών ιδιοτήτων έφα.
Τι φης, το δείνα;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν αλλαζει τελικα η θερμοκρασια σαν απολυτο μεγεθος γι αυτο και το θερμομετρο στη μηχανη δεν αλλαζει τιμη.
Αλλα συμφωνα με τον ορο που ανεφερε ο νικος ειναι το σωμα μας που νιωθει οτι η θερμοκρασια πεφτει ας πουμε στους -9