Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 172

Θέμα: A8eos Meros B

Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
    ξέρω πολλούς ανθρώπους που ήταν πολύ πιστοί - με την καλή έννοια - και όμως πέθαναν από την ασθένεια.

Το θαύμα είναι συνώνυμο και με τον "νόμο των πιθανοτήτων" ο οποιός ισχύει και μας διέπει.

Χαίρομαι που ο άνθρωπός σου την σκαμπούλαρε
    σιμφωνω..
    Αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν θέμα ψυχολογικό η ψυχοσωματικό καλύτερα όπως είπε και ο γιατρός
    Κατά τον δαίμονα εαυτού

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Νομίζω οτι τελικά πάντα είναι..

Ο παράγοντας τύχη, που στην περίπτωση του Καρκίνου ανάγεται στην βαθμίδα του θαύματος μιας και είναι εξαιρετικά σπάνιο να γίνει καλά ασθενής (ανάλογα και τον τύπο του καρκίνου βέβαια), κυβερνάει το αν η συνδιασμένη προσπάθεια φαρμάκων και ψυχοσωματικών λειτουργιών θα μπορέσουν να ιάσουν την ασθένεια.
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-rider
    παιδιά καλημέρα.δεν πιστεύω σε θεούς και νευριάζω με τις θρησκείες, θυμώνω με τους παπάδες ,τους θεωρώ επικίνδυνους..
    αλλα πολύ πρόσφατα είδα ένα θαύμα μέσα στην οικογένεια μου.
    άνθρωπος με καρκίνο και 7 μήνες ζωή σήμερα μετά από 13 μήνες δεν έχει ίχνος καρκίνου πάνω της.
    και την έσωσε η πιστη, η πιστη σε ένα ψέμα . ας είναι και έτσι άνθρωποι αδύναμοι που δεν μπορούν να πιστέψουν στον εαυτό τους ας πιστεύουν σε ένα ψέμα..
    αυτή η ιστορία με έκανε πιο μαλακό απέναντι σε παπάδες και θρησκόληπτους
    Αν πάει εκεί η κουβέντα, θα καταλήξουμε ότι δεν έχει σημασία σε πια "πίστη" πίστευε, απλά
    πίστευε και ήθελε να σωθεί.

Ευτυχώς φίλε μου, να είναι καλά ό άνθρωπός σου, γιατί δεν τον πάω το πούστη το καρκίνο με τίποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    θα καταλήξουμε ότι δεν έχει σημασία σε πια "πίστη" πίστευε, απλά πίστευε και ήθελε να σωθεί.
    Και είναι κακό αυτό:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Και είναι κακό αυτό:
    Διαπίστωση, όχι κρίση

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Διαπίστωση, όχι κρίση

Δηλαδή διαπιστώνεις (κοίτα λέξη που βάλαμε! ) ότι τελικά δεν είναι θέμα θρησκείας αλλά εσωτερικής πίστης σε κάτι, οτιδήποτε;
    (και έτσι πρέπει να είναι γιατί την ίαση, λχ, δια της πίστης την επιτυγχάνει και ο της Χ θρησκείας, και ο της Ψ και ο της Ω! )
    Κατάλαβα καλά;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δηλαδή διαπιστώνεις (κοίτα λέξη που βάλαμε! ) ότι τελικά δεν είναι θέμα θρησκείας αλλά εσωτερικής πίστης σε κάτι, οτιδήποτε;
    (και έτσι πρέπει να είναι γιατί την ίαση, λχ, δια της πίστης την επιτυγχάνει και ο της Χ θρησκείας, και ο της Ψ και ο της Ω! )
    Κατάλαβα καλά;
    Έχω ενδείξεις (όχι αποδείξεις) ότι είναι μια καλή πιθανότητα. Δεν εννοώ όμως τη πίστη σε χ ψ ω θρησκεία αλλά
    τη πίστη και τη θέληση να γιατρευτώ, να διώξω από το υλικό σώμα μου αυτό που νομίζω ότι με βλάπτει.
    Η οποία βοηθάει τα μάλα (ωχ! ) στην "πραγματική" ίαση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κατ αρχήν η θεραπεία του καρκίνου δεν είναι θαύμα.
    Είναι θεραπεία.
    Θα πεις, μα οι γιατροί…
    Οι γιατροί κάνουν λάθος στο θέμα αυτό, εδώ και χρόνια.
    Από κει και πέρα.
    Η ύπαρξη του θεού δεν μπορεί να ταυτίζεται με τη θρησκεία.
    Άλλο αν υπάρχει Θεός, άλλο αν εκπροσωπείται (ή μπορεί να εκπροσωπηθεί) στη γη από κάποιον.
    Τέλος δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επιστημονική απόδειξη, σε καμία επιστήμη που να αποδεικνύει την ύπαρξη του Θεού.
    (Ιστορική, φιλοσοφική, φυσική, κλπ)
    Πέρα απ αυτό όμως πολλοί επιστήμονες είδαν το Θεό μέσα από την επιστήμη τους.
    Πχ ο Αγ, Αυγουστίνος είχε πει, ότι αν θεός δεν έφτιαξε τα μαθηματικά, τότε ο Θεός είναι τα μαθηματικά.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS

Άλλο αν υπάρχει Θεός, άλλο αν εκπροσωπείται (ή μπορεί να εκπροσωπηθεί) στη γη από κάποιον.
    +1
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS

Άλλα όμως λένε οι "εκπρόσωποι"...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Κλεμμενο: Αθεοι, γ@μω το Χρ*στο σας!

όπου γης Το avatar του/της iosif
    καταρχην

οι περισσοτεροι ειναι αθρησκοι και οχι αθεοι
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Θεος δεν υπαρχει,τελος.Πως ειναι δυνατον ο μεγας,αλανθαστος,τα παντα εν σοφια ποιων να εχει πλασει Μητσοτακη,Τζεφρυ,Βασω Παπανδρεου,Ντιμ Χιο κλπ?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Θεος δεν υπαρχει,τελος.Πως ειναι δυνατον ο μεγας,αλανθαστος,τα παντα εν σοφια ποιων να εχει πλασει Μητσοτακη,Τζεφρυ,Βασω Παπανδρεου,Ντιμ Χιο κλπ?

ελα μου ντε?

Στον πρωτο τοση πολυ γρουσουζια, στον 2ο τοση μλκια, στην 3η τοση ηλιθιοτητα και ξυνιλα και σε μενα τοση μα τοση -ελεος δλδ- μεγάλη... παππου (the who) σου χτυπάω την πορτα!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    καταρχην

οι περισσοτεροι ειναι αθρησκοι και οχι αθεοι

+1... αυτό ακριβώς είμαι κι εγω
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. A8eos
    από GeorgeFZR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 184