Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 247

Θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟi ΔΙΚΥΚΛΩΝ & AntimetΩΠΙΣΗ

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Καλησπέρα!!!

Γυναίκα στο προσκήνιο!!!

Λατρεύω τη μηχανή!!!

Όταν βλέπω γυναίκες οδηγούς τις αποφεύγω!!!
    Είμαστε λιγες καλές στο τιμόνι. Όλοι κάνουμε μα...κιες αλλά οι γυναίκες το έχουν παρακάνει λίγο!!!

Γυναίκα με αυτοκίνητο, σκουτεράκι και παπί είναι λίγο χάρος (για το τελευταίο παιζεται,και πάντα υπάρχουν εξεραίσεις)

Η μηχανή θέλει κότσια και λιγες τα έχουν!!!
    Οι φιλοι μου πάντως δεν έχουν παράπονο σε όσα ταξιδια έχουμ πάει με μηχνές!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
    Οδηγώ μοτοσυκλέτα πολλά χρόνια, ασχολούμαι με το χώρο της μοτοσυκλέτας έξι χρόνια, ειδικά τα τελευταία ήταν αρκετά χρήσιμα, άρχισα να βλέπω διαφορετικά, πολλά πράγματα. Δεν ξέρω πως συμβαίνει αυτό αλλά υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών αυτές που οδηγούν μόνο αυτοκίνητο και αυτές που οδηγούν μοτοσυκλέτα και πιθανώς και αυτοκίνητο, την πρώτη κατηγορία ας την αφήσουμε καλύτερα γιατί δεν παίζεται, παρόλο ότι είμαι γυναίκα, οτιδήποτε στραβό ή επικίνδυνο δω μπροστά μου ξέρω πως πίσω από το τιμόνι υπάρχει γυναίκα σε ποσοστό πολύ μεγάλο. Όμως οι γυναίκες που οδηγούν μοτοσυκλέτα είναι διαφορετικές, είμαστε (βάζω και τον εαυτό μετά από 25 χρόνια πάνω σε δύο ρόδες) πιο ώριμες πιστεύω αλλά και περισσότερο αγχωμένες, με αποτέλεσμα να οδηγούμε πιο προσεκτικά, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν (πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις). Στα μαθήματα που κάνουμε σχεδόν πάντα υπάρχουν 1-2 γυναίκες, την πρώτη φορά που μπαίνουν στην πίστα είναι αγχωμένες, ανασφαλείς και πανικόβλητες πολλές φορές, θα με πατήσουν, θα περάσουν από πάνω μου, θα με κοροϊδεύουν, σκέφτονται, όμως σας πληροφορώ πως σχεδόν πάντα βραβεύονται σαν star students της ημέρας.
    δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο ολοι οι οδηγοι μοτοσυκλεττων οφειλουν να ειναι προσεκτικοι...δεν υπαρχει πιο...καθως επισης υπαρχουν και απροσεκτοι οδηγοι μοτοσυκλεττων...γυναικες και αντρες!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Καλησπέρα!!!

Γυναίκα στο προσκήνιο!!!

Λατρεύω τη μηχανή!!!

Όταν βλέπω γυναίκες οδηγούς τις αποφεύγω!!!
    Είμαστε λιγες καλές στο τιμόνι. Όλοι κάνουμε μα...κιες αλλά οι γυναίκες το έχουν παρακάνει λίγο!!!

Γυναίκα με αυτοκίνητο, σκουτεράκι και παπί είναι λίγο χάρος (για το τελευταίο παιζεται,και πάντα υπάρχουν εξεραίσεις)

Η μηχανή θέλει κότσια και λιγες τα έχουν!!!
    Οι φιλοι μου πάντως δεν έχουν παράπονο σε όσα ταξιδια έχουμ πάει με μηχνές!!!!

+10000000

Ενδιαφέρον το θέμα, αρκετά θα έλεγα, ας καταθέσω την άποψή μου κι εγώ ως γυναίκα που επί 20 χρόνια οδηγώ μόνο δίτροχα και μόλις πήρα δίπλωμα αυτοκινήτου (ε, τώρα κολώνες & δέντρα κρυφτείτεεεε )...

Νομίζω πως πολύς κόσμος μπερδεύει τους άπειρους οδηγούς με τους ερασιτέχνες οδηγούς, με τους οδηγούς της καθημερινότητας, του σαββατοκύριακου κλπ....

Αν δίνατε λίγη περισσότερη προσοχή θα αντιλαμβανόσασταν ότι πλέον οι ατζαμήδες οδηγοί είναι άντρες & γυναίκες νεαρής ηλικίας που δεν έχουν αποκτήσει ακόμη την εμπειρία.... κάπως έτσι είμαι κι εγώ αυτόν τον καιρό δλδ....

Αφήνοντας αυτή την κατηγορία, (γιατί τι άλλο να πούμε στους έμπειρους οδηγούς φτάνοντας, αλήθεια, είτε είναι γυναίκες, είτε άντρες δεν έχει καμια διαφορά.... Είχα φίλη που δούλευε εκτός πόλης και οδηγούσε 120 χλμ κάθε μέρα πηγαινέλα..... με βροχές, κρύα, χιόνια κλπ..... Πιστεύετε ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες είχε διαφορά η οδήγησή της από ενός άντρα σε αντίστοιχη θέση;
    Λοιπόν δεν είχε....

Απλά εμεις εκ των πραγμάτων ασχολούμαστε πολύ με δραστηριότητες που δεν μας επιτρέπουν να τη βγάζουμε όλη μέρα πάνω σε ένα τιμόνι....
    Ετσι, όταν φτάνει μια γυναίκα να οδηγά 2-3 ώρες τη μέρα, έχοντας στο μυαλό της μια τεράστια λίστα για ψώνια, πότε να πάρει τα παιδια απο το σχολείο, τι φαγητό να μαγειρέψει και μετά πάλι σπίτι.... όταν στην βραδυνή έξοδο οδηγεί αυτός, όταν στην κυριακάτικη βόλτα οδηγεί αυτός, ε, ποιός θα είναι πιο έμπειρος;

Και για να κλείνω, παραδέχομαι κι εγώ πως με τους άντρες οδηγούς δεν είχα ποτέ πρόβλημα γιατί ξέρω ότι οδηγείτε επιθετικά και that's it! Με τις γυναίκες τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί το παίζεις εκείνη την ώρα: είναι οδηγάρα, άρα επιθετικά οδηγεί ή είναι της μιας ώρας οδήγησης, άρα κάνε το σταυρό σου;;;;΄

My life on two wheels :) Το avatar του/της elli_summers
    ομολογουμενως μεσα σε 10 σελιδες τα "διαβασα" ολα!!!ολοι εχουν κατι να που για τις γυναικες οδηγους....
    εμενα η εμπειρια μου δεν ξερω αν ειναι τοσο μεγαλη (13 χρονια μηχανη) αλλα μου εχουν συμβει αρκετα.αλλα και παλι δεν μπορω να δεχτω οτι ολοι ειναι αρνητικοι.οταν εισαι σωστη στο δρομο δεν δινεις το δικαιωμα σε κανεναν να πει κατι.!!!συνηθως ο περισσοτερος κοσμος ψαρωνει και λεει τα καλυτερα.Οποιος βρεθει και ειναι στραβωμενος απλα μπαινει στη θεση του! η αλλη κατηγορα βεβαια ειναι αυτη των αντρων που νομιζει πως δεν αξιζεις μια και αρχιζει να σε μπριζωνει για να σε κολλησει....που βεβαια αν δεν κολλησεις κερδιζεις και απο κει το RESPECT!!! συνεπως δεν υπαρχει κανενα στανταρ προβλημα οταν εχεις τα ματια σου 14 να μην σε φαει κανας εξυπνακιας (ανεξαρτητου φυλου).οποιος γενικευει λεγοντας πως δεν εμπιστευεται τις γυναικες οδηγους....ε....μεγαλη και κλασικη καραμελα.θα ελεγα να αρχισει να γινεται λιγο ποιο δημιουργικος!:rotflmao:
    αυτα...
    ΥΓ ολα τα παραπανω θα ηθελα να προσθεσω πως λεγονται απο μια κοπελα που ουδεποτε θα γεμιζε το ματι λογω μεγεθους οτι οδηγαει τη μηχανη που οδηγαει....συνεπως πολυ ευκολα θα μπορουσε να ακουσει διαφορα....αλλα δεν.... (καλε λες να φοβουνται μηπως ξεδιπλωθω????)

Re: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟi ΔΙΚΥΚΛΩΝ & AntimetΩΠΙΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DT_Bear
    Καλημέρα σε όλους,

4ον. Σε όλους έχει τύχει να επιδιώξουν να μιλήσουν με τη χαριτωμένη κοπελίτσα που καβάλα στο σκουτεράκι της σταμάτησε δίπλα τους στο φανάρι ή όταν έχει πήξιμο στο δρόμο. ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ εκτός αν αρχίσεις την κουβέντα με την ατάκα "ΤΙ Μ@!$#ΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ"..
    κανεις δεν ενοχλησε η μου μιλησε,με το κρανος χλωμο ε?

και μιλας μονο για σκουτερ αλλωστε

Ποτέ δεν ξέρεις... ;-) Το avatar του/της startengine
    Πω πω κορίτσια...!!!

Τελικά είμαστε πολλές εδώ μέσα έ???

Τώρα θα με πείτε προκατειλημένη αν εκφράσω την άποψη πως οι πιο ώριμες και κατασταλαγμένες διατυπώσεις στο παρόν thread έγιναν από ομόφυλές συναδέλφους μου???

Και για τις οποίες απόψεις ένα έχω να πω:

+1000000

Βρε παιδιά, γιατί μένετε κρυμένες και δε μιλάτε συχνότερα???
    :smilea:
    Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
    Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Πολύ χαίρομαι που είμαστε αρκετές τρελαμένες με το είδος αυτό, το μέχρι πριν λίγα χρόνια και για μερικούς ακόμα και τώρα, καθαρά αντρικό σπορ!!!!

Χαιρετώ σας!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    ρε κοριτσια γιατι δεν φτοιαχνετε ενα club?
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Μετά από όλα τα παραπάνω που να τολμήσει να μιλίσει κανείς....

Μαυρο φίδι που τον έφαγε....
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΕΓΩ ΨΗΝΟΜΑΙ ΚΑΡΓΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPEED LOVER
    ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΕΓΩ ΨΗΝΟΜΑΙ ΚΑΡΓΑ!

ΕΛΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!!!

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

εγω ξερω παντως μια κοπελα που γουσταρει παρα πολυ τετοια φαση......αλλα ντρεπεται!!!!!!!

Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γυναικεσ.....
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 16:14
  2. Γυναικεσ..και ΤεΧνολογια...
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 20:12
  3. Ερωτηση Κυριωσ Προσ Γυναικεσ
    από kalgeorge στο forum Off topic