Σελίδα 10 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 549

Θέμα: Αγελαδες

Re: Αρμεγμα επιστημονικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    http://games.tetrapak.com/pipepanic.php
    Για να δουμε τι σκορ βγαζετε !
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ρε τι γαμάτο είναι αυτό ;;

Ξυστρούμπες ενωθείτε !

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Μακις κακως άλλαξες υπογραφή
    Προτιμάς το "επίτιμο μέλος" ή τη "ζέστη που δεν την αντέχω" ;;

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Προτιμάς το "επίτιμο μέλος" ή τη "ζέστη που δεν την αντέχω" ;;
    το επίτιμο μέλος φυσικά!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    το επίτιμο μέλος φυσικά!
    Άντε το άλλαξα και είμαστε και οι δυο χαρούμενοι.

Εσύ γιατί διαβάζεις κάτι που σ'αρέσει, κι εγώ γιατί επιβεβαιώνεται το άβατάρ μου !

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Άντε το άλλαξα και είμαστε και οι δυο χαρούμενοι.

Εσύ γιατί διαβάζεις κάτι που σ'αρέσει, κι εγώ γιατί επιβεβαιώνεται το άβατάρ μου !

Τρελοκοτσιδού..!!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    καλημμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμέρα

Re: Αρμεγμα επιστημονικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    http://games.tetrapak.com/pipepanic.php

Για να δουμε τι σκορ βγαζετε !

τρελό κόλλημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Μουουουουουουουουουου

Ξύπνησα

Μου έλειψε το

Μουουουουυουου

Κάνε μου λιγάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυ

Και εγώ αμέσως θα σου κάνω

Μουουουουουουουουουουου

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

μμμμουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοο υουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοου ουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουο υουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουου ουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουο υοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουου οουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουο ουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοο υουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοου ουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουο υουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουου ουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουο υοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουου οουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουο ουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοο υουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοου ουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουο υουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουου ουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουο υοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουου οουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουο ουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοο υουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοου ουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουο υουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουου ουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουο υοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουου οουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουο ουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοο υουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοου ουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουο υουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουου

καλά είναι τόσο να τα αφήσω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    μμμμουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοο υουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοου ουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουο υουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουου ουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουο υοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουου οουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουο ουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοο υουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοου ουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουο υουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουου ουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουο υοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουου οουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουο ουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοο υουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοου ουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουο υουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουου ουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουο υοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουου οουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουο ουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοο υουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοου ουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουο υουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουου ουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουο υοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουου οουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουο ουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοο υουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοου ουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουο υουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουουουοουου
    Μουουουγκανάμε με όρεξη βλέπω !

Μουουουγκανάμε με όρεξη βλέπω !

μουουοουουουοου

έβγαλε ήλιο
    μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    καλημέρα και απο εμένα !

Να συμβάλω και εγώ ....όσο μπορώ !!

Μοοοοουυυουουουουουουουουουυυυουουουουοουοουυυυ

ψέμα μπορώ και άλλο !

Μουυυυυμουυυυυυυμουυυυυυυυυυυυυυυυυουουουουουουουο υουουουουουουουουουμουουουουουουουουουουουουουουου ουοουουουοΜουυυυυμουυυυυυυμουυυυυυυυυυυυυυυυυουουο υουουουουουουουουουουουουουουμουουουουουουουουουου ουουουουουουοουουουοΜουυυυυμουυυυυυυμουυυυυυυυυυυυ υυυυυουουουουουουουουουουουουουουουουουμουουουουου ουουουουουουουουουουουοουουουοΜουυυυυμουυυυυυυμουυ υυυυυυυυυυυυυυυουουουουουουουουουουουουουουουουουμ ουουουουουουουουουουουουουουουουοουουουο!!!!!

Αρχίζει και μουουουου αρέσει η Κλάρα του Αρναούτογλου.

Αν μείνω κανα μηνάκι ακόμα στο βουστάσιο θα τη βλέπω για πολύ μουουουουου-ν@ρ@ !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

Θέλω και άλλο

Έχω μια πελώρια λαχτάρα

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
    Θέλω και άλλο
    Έχω μια πελώρια λαχτάρα
    ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!

Φτάνει ;;

Σελίδα 10 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. H παγκόσμια οικονομία με.... αγελάδες!
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2007, 06:29
  2. αγελάδες
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 20:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας