Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 160

Θέμα: Photos Of Megara Track Day 28_08_2005

Καποιος... ονοματα δεν λεμε, εκτος οτι οδηγα Γιαγιαχα... εχει νουμερο 46, εχει αποκτησει σε μεγαλο βαθμο και το στυλακι του Κτηνιατρου...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gmakris46.jpg 
Προβολές:	226 
Μέγεθος:	72,2 KB 
ID:	22741

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
    Κύριοι!

Διαβάζω αυτά που γράφετε οι προγραφήσαντες για την ασφάλεια του χθεσινού trackday και δυστυχώς δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με τους πιο απαισιόδοξους...

Καταρχήν να εξηγηθώ ότι η πίστα , αυτή καθεαυτή είναι μια χαρά και σε κάθε περίπτωση πολύ καλύτερη από οποιοδήποτε δημόσιο δρόμο. Χτες δεν μου έφταιξε σε τίποτα , ούτε το κράτημα της πίστας , ούτε η χάραξη των στροφών, ούτε το στατικό της υπόθεσης.

ΟΜΩΣ

Έφτασα στην πίστα λίγο πριν τις 11:00. Μπήκα στο δωμάτιο, πλήρωσα τα 65 ευρώ, υπέγραψα την δήλωση και μου έδωσαν ένα αυτοκόλητο για το fairing και ένα βραχιόλι χάρτινο για τον καρπό.

Από εκεί και μετά μου είπαν είμαι στους ζυγούς και όποτε με ακούω να μπαίνω...

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

-Ένας άνθρωπος του οργανωτή δεν κοίταξε το μηχανάκι, τα λάστιχα, αν έχω κράνος, αν έχω στολή, ΤΙΠΟΤΑ....

-Ένας άνθρωπος του οργανωτή δεν είπε ''εσύ που έχεις 400 και θα είσαι πιο αργός , πήγαινε με το club των πιο μικρών, μέχρι και 600 κυβικά και μην μπαίνεις με το club των μεγάλων με τα 1000άρια'' Απλά ''είσαι με τους ζυγούς''.... Καμία κατηγοροποίηση, είναι δυνατόν να γυρνάει το κουρασμένο VFR400 μου δίπλα-δίπλα με τα K5;;;;; ΤΙΠΟΤΑ...

-Ένας άνθρωπος του οργανωτή δεν μου είπε 5 βασικούς κανόνες τι να κάνω και τι να μην κάνω για να μην χτυπήσω εγώ και για να μην χτυπήσω κάποιον άλλο. Κάτι του στυλ ''Δεν θα προσπερνάς στην είσοδο'' , ''Προσπεράσεις στην ευθεία αφού γίνει η έξοδος από την στροφή'', ''Αν δεις την τάδε σημαία θα κάνεις το τάδε'' κ.ο.κ. ΤΙΠΟΤΑ...

-Ένας άνθρωπος εκτός από το παληκάρι στην είσοδο της πίστας από τα pits, δεν υπήρχε να κοιτάει , να ελέγχει, κάτι να παρατηρεί στην πίστα τέλος πάντων, με ένα VHF να ειδοποιεί αν κάποιος πάει επικίνδυνα ή αν κάποιος έπεσε ή ότι... Κριτή πείτε τον, Ελεγκτή πείτε τον, τέλος πάντων και εδώ ΤΙΠΟΤΑ.

Και ερωτώ εγώ.... Δεν είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε χθές; Ο μόνος λόγος που δεν είχαμε θύματα ήταν ίσως που η σχετική παιδεία από πίστα των περισσότερων ήταν υψηλή από προηγούμενη εμπειρία και ήξεραν να φυλάγονται....

Φανταστείτε ΟΛΟΙ να είχαμε μπει για πρώτη φορά στην ζωή μας, αρχάριοι δλδ από πίστα, με αυτές τις συνθήκες.... Τι θα γινόταν;

Και ο οργανωτής δεν καταλαβαίνει να αυτοπροστατευτεί; Τόσο χαζός είναι; ή νομίζει ότι με ένα χαζόχαρτο που μας βάζει και υπογράφουμε , έχει απαλλαγεί των ευθυνών του; Δεν καταλαβαίνει ότι δεν τον καλύπτει νομικά αυτό και ότι αν χτυπήσει κάποιος θα βρει το μπελά του;

Μα και να μην βρει το μπελά του, και νομικά καλλυμένος να είναι, το σούσουρο που θα γίνει και η δυσφήμιση στην μοτοσυκλέτα γενικότερα, δεν σκέφεται ότι θα μας πάει πίσω και θα χάσει και ο ίδιος τελικά την ελευθερία να οργανώνει trackdays;

Τι να πω , δεν ξέρω...

Ελλάδα και μόνο ελλάδα...
    Αν θέλετε να διορθωθεί η κατάσταση στην "πίστα" των μεγάρων, μία είναι η λύση:

ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ!
    αν στο επόμενο track day αντί για 80 άτομα (80*65=5200? είσπραξη), πάνε 5 (5*65=325?), τότε θα δείτε πως θα τους πονέσει.
    Αν με αυτές τις συνθήκες ο τύπος συνεχίζει και κοννομάει, γιατί να ασχοληθεί?
    Σκεφτήτε ότι πέρισυ ήταν 70? η είσοδος!
    Πέρισυ όταν του είπαμε ότι σε μία στροφή έχει χαλίκια να πάει να τα μαζέψει, μας απάντησε κάποιος από τους υπεύθυνους ότι τα χαλίκια θα ξαναμπούν μέσα οπότε γιατί να τα καθαρίσουν?

Εγώ Μέγαρα ΔΕΝ ξαναπάω!
    Πάω στις Σέρρες και νοιώθω άνθρωπος! Σέρρες για να πέσεις, πέφτει ΜΟΝΟ από λάθος (δικό σου ή κάπου που σε πήρε μαζί του) και όχι από χαλίκια που τρέχουν και ξαναμπαίνουν μέσα στην πίστα.
    Και εκτός από αυτό, στις Σέρρες έχει ΠΑΝΤΟΥ εξόδους διαφυγής, στα Μέγαρα εγώ έβλεπα κάτι χαντάκια!
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αλήθεια ρε παιδιά, πόσο κοστίζει να μπεις όλη μέρα σε πίστα στην Ευρώπη? (Όχι ότι είναι συγκρίσιμες οι παροχές αλλά λέμε τώρα......)

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
    Αν θέλετε να διορθωθεί η κατάσταση στην "πίστα" των μεγάρων, μία είναι η λύση:

ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ!
    αν στο επόμενο track day αντί για 80 άτομα (80*65=5200? είσπραξη), πάνε 5 (5*65=325?), τότε θα δείτε πως θα τους πονέσει.
    !
    Ρε Χρίστο καλές οι Σέρρες αλλά αμα στρίβουμε 3 φορές το χρόνο γα......τα. Βάλε και 3-4 ακόμα στα Μεγαρα και κάτι γίνεται.

Εδώ που τα λέμε, όλοι γκρινίαζουν για την πίστα... χάλια, ανασφαλής, επικίνδυνη, και τον διοργανωτή... μα..ας, ασυνήδητος, κτλ αλλά πάω στοίχημα ότι όλοι καλά περάσανε, κανένας δεν έκλαψε το 65αρι και οι 60 απο τους 70 θα είναι και στο επόμενο track day, οπότε αφήστε τις κλάψες και ας βρούμε κανα επενδυτή να φτιάξει άλλη μια πίστα να μοιραστούμε γιατί μας βλέπω 100 στο επόμενο track day Μεγάρων και όχι 5

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Εγω που ηρθα σαν θεατης για πρωτη φορα στα μεγαρα, ειδα κατι χορτα 2 μετρα γυρω γυρω, κατι κερκιδες απο ξυλο για τον πεοντα, η ασφαλτος φενοτανε απο μακρια μετρια, γενικα σαν πιστα περιμενα να δω κατι πιο ομορφο. οχι αυτο το πραγμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Εγω που ηρθα σαν θεατης για πρωτη φορα στα μεγαρα, ειδα κατι χορτα 2 μετρα γυρω γυρω, κατι κερκιδες απο ξυλο για τον πεοντα, η ασφαλτος φενοτανε απο μακρια μετρια, γενικα σαν πιστα περιμενα να δω κατι πιο ομορφο. οχι αυτο το πραγμα!
    Όλα τα αρνητικά που λέτε ισχύουν αλλά το θέμα είναι ότι εκεί μέσα δεν πρόκειται να σκάσεις αντίθετο ρεύμα με νταλίκα να έρχεται πάνω σου..................

(φτου φτου βέβαια μακριά από εμάς αλλά γεγονός αδιαμφισβήτητο)

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Ναι αλλα σιγκρινουμε πιστα με πιστα, οχι πιστα με δρομο!

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Ρε Χρίστο καλές οι Σέρρες αλλά αμα στρίβουμε 3 φορές το χρόνο γα......τα. Βάλε και 3-4 ακόμα στα Μεγαρα και κάτι γίνεται.

Εδώ που τα λέμε, όλοι γκρινίαζουν για την πίστα... χάλια, ανασφαλής, επικίνδυνη, και τον διοργανωτή... μα..ας, ασυνήδητος, κτλ αλλά πάω στοίχημα ότι όλοι καλά περάσανε, κανένας δεν έκλαψε το 65αρι και οι 60 απο τους 70 θα είναι και στο επόμενο track day, οπότε αφήστε τις κλάψες και ας βρούμε κανα επενδυτή να φτιάξει άλλη μια πίστα να μοιραστούμε γιατί μας βλέπω 100 στο επόμενο track day Μεγάρων και όχι 5
    Αν "την κάνουμε" σε δυο - τρια track days, νομίζω ότι θα ξυπνήσουν και θα την μαζέψουν.
    Αλλιώς, καλύτερα λιγότερες και ασφελέστερες παρά περισσότερες και να μην τις χαιρόμαστε. Εγώ όταν μπήκα Μέγαρα με καμιά 40αριά άλλους, φρίκαρα! Σέρρες, 40 είναι οι περισσότεροι που είναι όλοι εκεί.
    Νομίζω ότι πρέπει να οργανώσουμε track-viewers day. Να πηγαίνουμε όλοι μέγαρα και να μην μπαίνει κανείς.... όλοι να κοιτάμε. Να σου πω εγώ τι θα κάνει ο τυπάς, που δε θα βγάζει ούτε τα έξοδα του. Α! και καφέ από το περίπτερο και όχι από την καντίνα του!!!
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Ναι αλλα σιγκρινουμε πιστα με πιστα, οχι πιστα με δρομο!
    Ναι βρε, αλλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τις Σέρρες

.
    Σχετικα με τους προβληματισμους σας περι πιστας μπορειτε να συνεχισετε στο σχετικο topic που ανοιξε γι'αυτον τον σκοπο : http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=12187

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Όλα τα αρνητικά που λέτε ισχύουν αλλά το θέμα είναι ότι εκεί μέσα δεν πρόκειται να σκάσεις αντίθετο ρεύμα με νταλίκα να έρχεται πάνω σου..................

(φτου φτου βέβαια μακριά από εμάς αλλά γεγονός αδιαμφισβήτητο)
    NA ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑΛΙΚΙΑ, ΣΕ ΦΑΓΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΙΣΤΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ HIGHSIDING ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ PIT ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΜΕ 1000 ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΕΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ Κ6 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ, ΣΤΗΝ Κ4 ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΥΡΛΙΑ ΕΞΟΔΟ, ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΓΡΗΓΟΡΩΝ ΟΔΗΓΩΝ, ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΟ TRUCK DAY ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

.
    Haga

Όνομα:	haga.jpg 
Προβολές:	199 
Μέγεθος:	90,4 KB 
ID:	22744

.
    GTZ 750

Όνομα:	gtz 750.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	91,6 KB 
ID:	22745

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Haga
    Ονομα και πραμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    GTZ 750
    Φερνει λιγο σε Troy Corser??? .........

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα