περημενω απαντηση για το μαγαζι το οποιο την πουλαει περιπου 145 ευρω οπως ειπα και πιο πανω παρακαλω αναμεινατε
περημενω απαντηση για το μαγαζι το οποιο την πουλαει περιπου 145 ευρω οπως ειπα και πιο πανω παρακαλω αναμεινατε
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/
Εγώ την έβαλα στο Μακίνα πέρσυ τέτοιο καιρό,μου την τοποθέτησαν αυτοί,αν θυμάμαι καλά μου την άφησε 160 ή 140 σε 4 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από V-PAKETAS
ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΩ ΚΡΗΤΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΓΩΣΩ ΜΕ ΤΟ V-STROM ΜΟΥ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ?
ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
Μη μιλάς ποτέ για τον εαυτό σου.
Άσε τους άλλους να χτίζουν το μύθο σου.
Αριστοτέλης Ωνάσης
:rotflmao: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΗΛ:rotflmao:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΖΕΣΤΕΣ ΠΩΣ ΠΑΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ Η![]()
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
O Μακίνας είναι στη Θεσσαλονίκη(άσχημο που δίπλα στο nick name μας δεν γράφει τόπο διαμονής...)στη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή.Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
:rotflmao: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΗΛ:rotflmao:
Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί το προηγούμενο v strom που είχα δεν είχε μεν ποδιά αλλά δεν έκανε και τόση ζέστη.Αυτό που είναι λίγο ενοχλητικό και δεν ξέρω αν φταίει η ποδιά,είναι ότι ο ζεστός αέρας που φυσάει το βεντιλατέρ,έρχεται σχεδόν πάνω στο κουντουπιέ του ποδιού.Σε εσάς συμβαίνει αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΖΕΣΤΕΣ ΠΩΣ ΠΑΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ Η![]()
Μη μιλάς ποτέ για τον εαυτό σου.
Άσε τους άλλους να χτίζουν το μύθο σου.
Αριστοτέλης Ωνάσης
Για την συγκεκριμένη ποδια υπολογίστε στην ενημέρωση η στην παραγγελία και εμένα!!!!!!![]()
jim
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕ ΚΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
gia karina gia agora ego
Εγω εχω βαλει την αλουμινενια ποδια της SUZUKI .Την πηρα 170 ΕΥΡΩ απο αντιπροσωπεια.Εχει ομορφηνει πολυ την μηχανη και προσφερει προστασια στον λαιμο της εξατμισης και το ψυγειο λαδιου απο πετραδακια.Οσο για μερικους φιλους που ισχυριζονται οτι μπαινει μονο σε καγκελα SUZUKI ,εγω την εχω εφαρμοσει τελεια σε καγκελα της KAPPA με δυο σφυγκτηρες αγγλικου τυπου INOX.Η μαυρη ποδια που καποιοι φιλοι πιο πανω ενδιαφερονται να αγορασουν καλυπτει σχεδον ολο τον κινητηρα και μου θυμιζει αυτην που εχει το TRANSALP .(Ο κινητηρας του VSTROM ειναι χαρμα οφθαλμων και ειναι κριμα να τον κρυβουμε, χωρια που στο πλυσιμο της μηχανης πρεπει να βγαινει η ποδια).
ΑΙΑ
7) vandrielos kai egw mesa paidesΑρχικά δημιουργήθηκε από plumber
Eγω φιλοι μου την βρηκα στην Καλλιθεα 180 ευρω.Θελετε να ρωτησω για μια ομαδικη αγορα για εμας τους οχτω?
1) costas81
2) motomamounas
3) Innersense
4) mavro
5) plumber
6) mhtsorodas + 2 φιλοι
mesa kai ego kokokoko9903
an kai pleon einai kato apo 150 i mia
pou einai 150E?paw na tin parw twraΑρχικά δημιουργήθηκε από kokokoko9903
mesa kai ego kokokoko9903
an kai pleon einai kato apo 150 i mia
sto motojapan px i xamosternas 40 klp
paides pira til ston tsivaraki kai to epivevaiwsa.150 E kai dwrean topothetisi. episis rwtisa gia omadiki paragelia kai mou eipan gia panw apo 10 paragelies timi 130E.Αρχικά δημιουργήθηκε από COASTGUARD
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ 210-4122075 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΣΙΒΑΡΑΚΗΣ
..ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE
..ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΑΝΩ (ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ).. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ 9 ΕΥΡΩ (ΕΝΝΙΑ) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ
..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ (ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΟΣ)
loipon as organwthoume kai na min to paideuoume toso kairo, min xasoume auti ti prosfora afou ta eurw einai liga stin tsepi mas