Για το αρ. 49 και όλα τα υπολοιπα, μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το θρέντ από την αρχή, για να μη ζαλίζονται κιόλας αυτοί που το παρακολουθούν. Δεν έχουμε και bartlal εδώ να ξετινάξει την ανακύκλωση!!
![]()
Για το αρ. 49 και όλα τα υπολοιπα, μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το θρέντ από την αρχή, για να μη ζαλίζονται κιόλας αυτοί που το παρακολουθούν. Δεν έχουμε και bartlal εδώ να ξετινάξει την ανακύκλωση!!
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Βρε τεντυμποϋ αν δε τους δωσεις να καταλαβουν που ειναι λαθος (ολοι αυτοι οι ασχετοι καλαμαραδες με τα κουτακια τους) δε προκειται ποτε να θρηνησουμε λιγοτερους νεκρους !Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στο τελευταίο θα συμφωνούσα εαν στην Ελλάδα δεν είχαν εκφυλιστεί τόσο
Έχουμε σχεδόν καθημερινα μια πορεία (πχ σήμερα έχει φοιτητικό συλλαλητήριο)...
Όταν κάτι είναι σύνηθες, παύει να είναι σημαντικό....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
![]()
Μηπως πρεπει να "οργανωσουμε" ενα γενικοτερο RCT ?![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
....Δεν έχουμε και bartlal εδώ να ξετινάξει την ανακύκλωση!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μηπως πρεπει να "οργανωσουμε" ενα γενικοτερο RCT ?![]()
![]()
![]()
![]()
θελετε βοηθεια? προσφερουμε τις υπηρεσιες και το know how και εκτος ανεκδοτων!![]()
![]()
![]()
+1
ta leme delear
exo tin methodo tou prokrousti ferno sta metra mou ton kathe .... lousti
"Είμαι κάθετα αντίθετος στη λογική της διαδήλωσης και της πορείας για ολα τα ζητήματα.
Σπανίως έχουν προσφέρει κάτι, οι "αρμόδιοι" συνήθως κωφεύουν και όσοι υφίστανται την ταλαιπωρία, βρίζουν αυτούς που κάνουν τη διαδήλωση. Δεν πιστέυω οτι η πορεία θα προσφέρει κάτι παραπάνω από την αγανάκτηση όσων θα περιμένουν πίσω από τις μηχανές. Τουναντίον, θα επιβαρύνει κι άλλο την ήδη άσχημη γνώμη που έχει ο μέσος κόσμος. "
Καπετάνιε θα σε μαλώσω!!!
Δεν ζούμε (δυστυχώς) στη Γερμανία ούτε στην Ολλανδία! Ούτε καν στην Αγγλία!
Στην Ελλάδα στο Ελλαδιστάν αν προτιμάς αν και δεν συμφωνώ με αυτή τη λέξη πολλά πάρα πολλά πράγματα έχουν κερδιθεί λόγω πορείας. Πίεσης!
Αντιθέτως αν κάθεσαι στα ωά σου εκεί είναι που σε ξεχνά και ο... θεούλης...
Όσο για την αγανάκτηση όσων περιμένουν σκέψου πόσες φορές έχουν κλείσει οι δρόμοι και πόσες φορές έχει κοπεί η Ελλάδα στη μέση από κινητοποιήσεις.
Άλλες φορές κέρδισαν άλλες όχι.
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι καπετάνιε!!!
Αγάλι-αγάλι...
Εγω και μια αλλη ομαδα παντως θα παμε
Οσοι πιστοι προσελθετε
![]()
Παιδια μολις γυρισα απο την πορεια.
Τι ναπω μαλλον ολοι εχουμε παθει ανοσια & εχουμε τασης μαζοχιστικες.
Δεν εξηγητε αλλιως οτι δεν μπορεσαν να μαζευτουν (απο οτι υπολογισα)ουτε χιλια μηχανακια.
Καναμε μια δηθεν πορεια,δεχτηκαμε & τα συχγαρητηρια απο τους αστυνομικους & μετα πηγαμε για καφε στο MALL.OEO(τι δουλεια εχει το mall με την ολη διεκδικηση των δικαιωματων μας δεν καταλαβαινω)γι΄αυτο δεν πηγα κιολας.
Μας ειπαν οτι θα ερχοταν & ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,στο πεδιο του αρεως ε ρε τρελλα που μας πουλανε.
Στο κατω κατω ολοι εμεις θα την πληρωνουμε μια ζωη.
Και αν δεν αντιδραμε ας μην εχουμε & παραπονο απλα ας τα λουζομαστε ολα.![]()
αντί να πάω στο πεδίο του άρεος πήγα στο Ζάπειο και περίμενα σαν ηλίθιος.... Παίρνω κανα βραβείο?![]()
![]()
Στην επομενη πορεια θα κρατας την σημαια!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
αντί να πάω στο πεδίο του άρεος πήγα στο Ζάπειο και περίμενα σαν ηλίθιος.... Παίρνω κανα βραβείο?![]()
![]()
Θα μου εξηγησει καποιος ποιος ο λογος να κανουμε μια πορεια σε εναν τοσο μεγαλο δρομο χωρις κοινο?(Κηφησιας)
Η πορεια θα επρεπε να ειναι ΜΕΣΑ στο κεντρο,ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Κηφησίας πήγατε? Α καλά! Γι'αυτό δε σας έβρισκα στο κέντρο που έψαχνα μέχρι τις 12 παρά.
Τωρα που το σκέφτομαι μήπως ήταν έτσι για να πάτε μετά πιο εύκολα στο the mall?
Μήπως ο καφές εκεί δεν ήταν τυχαίος?
Εγώ πάντως δεν ξαναπάω για καφέ εκεί, την προηγούμενη εβδομάδα έφεραν τροχαία για να γράψει τα παρκαρισμένα έξω από το πάρκινγκ τους. Αυτό είναι η απόλυτη πουστιά.![]()
Ρε παιδιά, διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου!
Η "πορεία μοτοσυκλετιστών" πήγε για καφέ στο MALL???? Μήπως η ΜΟΤΟΕ είπε κι ευχαριστώ που δεν αφήνουν τις μηχανές να παρκάρουν?
Ας μου πει κάποιος ότι είναι 1απριλιάτικο αστείο please!!!!!!! Δεν ξέρω από που να πρωτοαρχίσω το κράξιμο!!!
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Εγω βασικα εψαχνα ολη μερα το φορουμ να δω τι αλλαξε απ'τα τελευταια μηνηματα σχετικα με το Mall (ζητησανε συγγνωμη και φτιαξανε parking?) και εγινε αυτη η αλλαγη, πορεια μοτο να καταληξει για καφε εκει.. αλλα δεν βρηκα τιποτα και ακομα αναρωτιεμαι![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
telika δεν ειχε kosmo....(400-500 μοτο) στην Αθηνα δυστυχως δεν υπαρχει τοσο ενδιαφερον(οσο θεσσαλονικη και βορ.ελλαδα.....)
Στο γυρισμο επεσα και σε 1 ατυχημα στον Κηφισο σκοτωθηκε το παιδι που οδηγουσε το παπι....ηταν στην ασφαλτο μεσα στο αιμα τον χτυπησε αφου επεσε και 1 αμαξι κατι μοτοσυκλετιστες ειχαν σταματησει 1 απο το βεσπα κλαμπ που ηταν στη πορεια και 2 αυτοκινητα (1 γιατρος και 1 αλβανος εργατης για να βοηθησουν) χιλιαδες αμαξια μονο να σταματανε να κοιτανε μεσα απο το αμαξι και να φευγουν.....
Κριμα το παιδι και στην οικογενεια του