Όπως είχαμε πει και από κοντά φίλτατε Daemon τη Δευτέρα... Θα το λιβανίζουμε ως το Σάββατο και αμφίβολο αν θα καταλήξουμε κάπου![]()
Όπως είχαμε πει και από κοντά φίλτατε Daemon τη Δευτέρα... Θα το λιβανίζουμε ως το Σάββατο και αμφίβολο αν θα καταλήξουμε κάπου![]()
καλα, κατι ποστ πιο πριν γκρινιαζατε οτι για να μην φαμε κινηση το καναμε 10:00 και τωρα σας σηκωνονται τα μπλε μαλλια σας???
εμενα δηλαδη τι επρεπε να μου σηκωθει για μια τετοια ωρα, που θα σηκωθω μεσα στα μαυρα και θεοσκοτεινα χαραματα???![]()
![]()
Ego den griniaksa, mia apli paratirisi ekana![]()
Leonidas ama to apofasiso tha sou steilo pm, to Savato mpeneis net?
Άντε πήγαινε να δείξεις στις κόρες σου πώς πάνε Πάρνηθα με Honda C 50cc εσύ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αυτα συμβαινουν οταν γινεται προσπαθεια να παρθουν "Δημοκρατικα" αποφασεις ...![]()
Χιτλερ που σας χρειαζεται ... :wacko:
:rotflmao:
![]()
Ναι αμέ, τι είμαι εγώ φαλακρός moderator χωρίς DSL?Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Ego den griniaksa, mia apli paratirisi ekana![]()
Leonidas ama to apofasiso tha sou steilo pm, to Savato mpeneis net?
Τελικα θα πατε? Ρε παιδια μεχρι τη Χαλκιδα ειναι μπορουμε να ξεκινησουμε και στις 11...! Οχι τιποτα αλλο, αλλα στης 10 θα κραταω ακομα απο το Σαββατο και φοβαμαι τα αλκοτεστ...
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
ταξιδοΜΙΒ, τα γλεπεις? τους παρακαλαω κιολας να παμε εκδρομη... τι αλλο θα δουν τα μπιρμπιλωτα ματακια σου???Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αυτα συμβαινουν οταν γινεται προσπαθεια να παρθουν "Δημοκρατικα" αποφασεις ...![]()
Χιτλερ που σας χρειαζεται ... :wacko:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
OkieΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ναι αμέ, τι είμαι εγώ φαλακρός moderator χωρίς DSL?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τελικα θα πατε? Ρε παιδια μεχρι τη Χαλκιδα ειναι μπορουμε να ξεκινησουμε και στις 11...! Οχι τιποτα αλλο, αλλα στης 10 θα κραταω ακομα απο το Σαββατο και φοβαμαι τα αλκοτεστ...
Ooooox, auto de toxa skeftei...
Sostoooooosss
(ok, tora griniazo)
ναι ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ναι αμέ, τι είμαι εγώ φαλακρός moderator χωρίς DSL?![]()
![]()
![]()
δεν μΕ φτανουν τα κοινοχρηστα, τα ενοικια, τα ρευματα και τα νερα, θα εχω και τηλεφωνα να πλερώνω....![]()
...λες να μην θελω να μπαινω τις μη εργασιμες ωρες/μερες στο ΝΕΤ=moto.gr![]()
και στις 10....![]()
και με το Ζ....![]()
στα διαλα, σκατοβολτες!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Καλα εχουμε πολυ πλακα.. 150 ποστ απο 6-7 ατομα να καταληξουνε αν θα ειναι 10 η 11 και ποιοι απ'τους 6 θα πανε.. Λιγοτερα ποστ εχει η πορεια..![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Καλα εχουμε πολυ πλακα.. 150 ποστ απο 6-7 ατομα να καταληξουνε αν θα ειναι 10 η 11 και ποιοι απ'τους 6 θα πανε.. Λιγοτερα ποστ εχει η πορεια..![]()
![]()
οι πιο ωραιες εκδρομες ειναι εκεινες που εχει πεσει τρελοσπαμ..
αμα δε με πιστευεις ρωτα και τον crs!!
(ειδικα σε συνδιαμο με ξενυχτι... αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις)![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
![]()
![]()
![]()
![]()
Mας αρέσει να γράφουμε
Τρελοκοτσιδού..!!!!