Αστεία ερώτηση , συμμετοχές που δηλώνουμε ?
Modenas Kriss 125
εδώ μέσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
πόσα άτομα και τί μότο!![]()
κράνοι , μπουφάν γάντια, και μπότες κατά προτίμηση, καθώς και μαντήλια ή άλλα προστατευτικά στους λαιμούς καθώς ένεκα ανοιξης και αγρότοπους οι μέλισσες καμικάζι παραμονεύουν!
Εννοείτε οτι θα έρθω έτσι?(DR250)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Graphic Designer for Hire
http://www.brightside.gr
Δύο κεφάλια θα μαστε με ενα Χονδα Μπρος 400 κε. ΑυτάΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εδώ μέσα!
πόσα άτομα και τί μότο!![]()
![]()
Modenas Kriss 125
Γεια χαρα σε όλους.
'Εχω LC4 400 και μικρή πείρα σε πορείες, με ένα μακρυτερο γραναζωμα μπορώ να ακολουθήσω και αν ναι, το γκρουπ που θα πεσω με τι μέγιστη ταχύτητα θα κινηθεί ?
Καμία πρόταση για να μη μουδιάζουν τα χέρια μέχρι το λαιμό σε μεγάλες διαδρομές ?
Καβαλάς ένα EXC για λίγη ώρα και μετά ΟΛΑ τα άλλα σου φαίνονται "πολυθρόνες" !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από valam
Καμία πρόταση για να μη μουδιάζουν τα χέρια μέχρι το λαιμό σε μεγάλες διαδρομές ?
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Παντως εγω ξερω ακομα πολλους(οπως και εγω), που δεν εχουν δηλωσει ακομα συμμετοχη.
Μεσα και εγω λοιπον(2 ατομα), που μπορει να γινουν επι 2 ή επι 3![]()
Υποθέτω χωρίς να ξερω , πως τα κοπάδια θα κίνουνται πανω κάτω στα όρια ταχυτητας . Και μην φανταστεις πως έχουμε όλοι πυραυλοκίνητα δίτροχα . Χαλαρά....Αρχικά δημιουργήθηκε από valam
Γεια χαρα σε όλους.
'Εχω LC4 400 και μικρή πείρα σε πορείες, με ένα μακρυτερο γραναζωμα μπορώ να ακολουθήσω και αν ναι, το γκρουπ που θα πεσω με τι μέγιστη ταχύτητα θα κινηθεί ?
![]()
Modenas Kriss 125
απο οτι εμαθα απο τα παιδια που πηγαν " αναγνώριση" το μεγαλυτερο μέρος της διαδρομής ειναι "το βασίλειο του μονοκυλινδρου" σφιχτο στροφιλικι και μετρια άσφαλτος αρα το LC4 ειναι ιδανικη μοτο για αυτη τη διαδρομη
ας με διαψεύσει καποιος απο τους ομαδαρχες αν κανω λάθος
Γιατι σκεφτεσαι να ερθεις με το παπι;
να φερω και εγω το δικο μου αμα ειναι:rotflmao:
Πλακα-πλακα η διαδρομη ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.
Απο στροφιλικι ειναι τζιτζι αλλα ξερεις οτι παιζουν πολλα γκρουπ οποτε χαλαραααα.
Υ.Γ Προσοxη στα γιδια, ρωτηστε τον M!ke
:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
"το βασίλειο του μονοκυλινδρου"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πως να σε μετρήσουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από AGI
me exete metrish kai mena etsi?![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρά, δήλωσες;
Αρ. ατόμων και μηχανή.
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ναι ειπαμε ειχαμε μαζι ενα μονοκυλινδρο 250 το οποιο πηγαινε μια χαρα.
Τωρα τα γιδια ηταν σε διαδρομη που δεν θα κανουμε οποτε χαλαρωστε...δεν εχει γιδια...μονο προβατα σε ενα σημειο!!!!
Τα lc μια χαρα ερχεται αρκει ο οδηγος να αντεχει στην πολυωρη οδηγηση με το πριο...ε με το μηχανακι!!!
agi εισαι μεσα στη λιστα μην ανησυχεις!!!!!!