+1Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχω και Ελληνική Υπηκοότητα και Ελληνική Ιθαγένεια, αλλά καλύτερα άσε με απέξω...!!!]
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχω και Ελληνική Υπηκοότητα και Ελληνική Ιθαγένεια, αλλά καλύτερα άσε με απέξω...!!!]
αυτο γιατι δεν εχει παει ΑΚΟΜΑ στις διαμάχες να μπορεσουμε να ριξουμε κανα heavy μπινελίκι ?![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Γιατί έχουμε σοβαρότερες δουλειές(*) και δεν προλαβαίνουμε, Κύριος...Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
αυτο γιατι δεν εχει παει ΑΚΟΜΑ στις διαμάχες να μπορεσουμε να ριξουμε κανα heavy μπινελίκι ?![]()
(*)Ψάχνουμε ένα μπούστη με κάτι αυτοκόλλητα !!!
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
Γλυκό και μελαγχολικό χριστιανο-ροκάδικο αγόρι....
Έχω και Ελληνική Υπηκοότητα και Ελληνική Ιθαγένεια, αλλά καλύτερα άσε με απέξω...!!!
![]()
![]()
![]()
ΠΙΚΡΟΧΩΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΕΚΝΟ', ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΜΑΚΟΣ; ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΨΩ ΜΕ ΤΗ ΛΟΥΚΑ:rotflmao::a39: :a29:
Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.
Φίλε μου κολλημένε (γιατί αυτό είσαι)!!!Το τι ακούει ο καθένας είναι δικό του θέμα .Δεν χρειάζεται άτομα σαν εσένα που να του λένε τι πρέπει να ακούει και τι να βλέπει και πως να εκφράζεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Να συστηθούμε: Είμαι συνήγορος του ροκ. Εσύ που θίγεσαι τί είσαι; Συνήγορος των σκυλάδων; Ή μήπως ξάδερφος της Μπεζαντάκου;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι αυτά που ακούς είναι ανώτερα και ποιό ποιοτικά από αυτά που ακούν οι άλλοι τότε δείχνεις ξεκάθαρα σε όλους εδώ μέσα ποιός είναι ο φασίστας!!!Αν δε σου αρέσουν τα σκυλάδικα μην ακούς μην αγοράσεις Έχεις αρχίσει να γίνεσαι λίγο γραφικός.. με τα κολήματά σου.. Μήπως έχεις μανία καταδίωξηςτράβα σε κανα γιατρό (ΓΙατί μάλλον σε κυνηγάνε οι σκυλάδες !!!!)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Φίλε μου κολλημένε (γιατί αυτό είσαι)!!!Το τι ακούει ο καθένας είναι δικό του θέμα .Δεν χρειάζεται άτομα σαν εσένα που να του λένε τι πρέπει να ακούει και τι να βλέπει και πως να εκφράζεται.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι αυτά που ακούς είναι ανώτερα και ποιό ποιοτικά από αυτά που ακούν οι άλλοι τότε δείχνεις ξεκάθαρα σε όλους εδώ μέσα ποιός είναι ο φασίστας!!!Αν δε σου αρέσουν τα σκυλάδικα μην ακούς μην αγοράσεις Έχεις αρχίσει να γίνεσαι λίγο γραφικός.. με τα κολήματά σου.. Μήπως έχεις μανία καταδίωξηςτράβα σε κανα γιατρό (ΓΙατί μάλλον σε κυνηγάνε οι σκυλάδες !!!!)
![]()
ΕΓΩ MY FRIEND, ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΡΟΚ. ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΚΥΛΑΣ;
δεν ειναι επιλογη των συγκροτηματων για το που θα πανε αλλα των μανατζερ τους που ερχονται σε επαφη με τα κατα τοπους γραφεια μουσικης εκμεταλλευσης για να νταραβεριστουν για τα μπικικινια!Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Αγαπητέ συνάδελφε, αν είναι ψέμματα αυτά που γράφω, με χαρά θα ακούσω την αλήθεια σου.
κοινως, κανενας απο τους κρικους (και της μουσικης) αλυσιδας δεν το κανει για τη ψυχη της μανας του ή για να το γραψουν στο βιογραφικο τους!![]()
Α,ααα!...κι ένα ανέκδοτο:
Οι KANSAS ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΏΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΦΗ ΣΑΡΡΉ ΚΑΙ Η JANIS JOPLIN ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠ' ΤΗ ΣΤΑΝΙΣΗ:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Οι KANSAS ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΏΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΦΗ ΣΑΡΡΉ ΚΑΙ Η JANIS JOPLIN ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠ' ΤΗ ΣΤΑΝΙΣΗ
Ναι....?????
![]()
φερε μου και μενα λιγα ρε nostra
αντε καλε συνεχιστε
τι?
δεν εχει αλλο?
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δεν ειναι επιλογη των συγκροτηματων για το που θα πανε αλλα των μανατζερ τους που ερχονται σε επαφη με τα κατα τοπους γραφεια μουσικης εκμεταλλευσης για να νταραβεριστουν για τα μπικικινια!
κοινως, κανενας απο τους κρικους (και της μουσικης) αλυσιδας δεν το κανει για τη ψυχη της μανας του ή για να το γραψουν στο βιογραφικο τους!![]()
Δεν αποκλείεται ότι ισχύει η θέση σου, αλλά εγώ έχω ακούσει ότι μας σνομπάρουνε παράλληλα. Ενα παράδειγμα είναι και η Eurovision, που πολλές φορές στείλαμε τραγούδια που άξιζαν πολύ ανώτερη θέση απ'αυτή που μας έδωσαν. Πάντως, μαζί σου είμαι.
Και καλά κάνεις !!!Εγώ ταμπέλα πάνω από το κεφάλι μου δε βάζω !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
ΕΓΩ MY FRIEND, ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΡΟΚ. ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΚΥΛΑΣ;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Πάντως, μαζί σου είμαι.
Bart? Με απατάς? Με έναν Ροκά με strom?.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και έπεται συνέχεια...
Μπε?
Diladi gia na katalavo, to na proaspeizomai to dikaioma tis epilogis kapoiou, esto kai an auti einai ekso apo ta gousta mou i tin nootropia mou kanei idio me auton?
Prosopika den tha me xaraktiriza skila as poume, alla sigoura mia fora sta 5 xronia tha pao se ena skiladiko kai tha ta kano ola isioma....Parolauta, anagnorizo to dikaioma kapoiou na goustarei ekei etsi na pernaei kala, xoris auto na ton ipovivazei se kanenan vathmo...Einai san na les se kapoion pos na kanei sostotera sex....Diladi mono to ierapostoliko i to 69 iparxoun? Den exo dikaioma na epilekso na eimai gay, bisexual, na mou aresei na vlepo, na mou aresei na me ftinoun i na me dernoun mono kai mono epeidi i pliopsifia i kapoios telos panton den to theorei me vasi to kritirio tou sosto, politically correct i opos thes pes to???
Sorry man, alla den katalavaino tin thesi sou....Arxika, katalavaino auta pou les peri tis texnis tou rock, afou profanos einai i texni sou, tin agapas kai profanos tin stirizeis...Kai emena an me rotisei kapoios pliroforikarios, Unix tha tou po, Java tha tou po, Oracle tha tou po, auta ksero, auta empistevomai...Logika ola mexri edo...Apo auto to simeio omos, mexri edo pou exeis ftasei, nomizo oti eisai way out of your league...Einai san na elega ego gia tin douleia mou, skata i Microsoft, skata to .NET, skata oti den einai auto pou ksero kala.... Tora, an auto esi to theoreis anoixti skepsi....I urge you to reconsider....
Peretairo, mias kai anaferthike, ti ennoeis sxetika me tous pomakous????
Kai epiprostheta, emena prosopika mporeis na me metras ektos ton Ellinon X.O. kai genikotera Ellinon giati theoro ton eauto mou politi tou kosmou kai oxi enos geografikou simeiou...Allla, parakalo eksigise mou to sxetiko sou sxoleio gia tous pomakous dioti den to katanoisa...
I wait and I wait
and what i really hate
is the panic that stops me from breathing
my knees hit the floor
and I panic more
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
Diladi mono to ierapostoliko i to 69 iparxoun? Den exo dikaioma na epilekso na eimai gay, bisexual, na mou aresei na vlepo, na mou aresei na me ftinoun i na me dernoun .....
τώρα αρχίζει να παίρνει τη σωστή τροπή το τόπικ.....
(πάντα έλεγα ότι όλα ξεκινούν και καταλήγουν στο σεξ ή στο μη-σεξ...)
για πε ... για πε....