Σελίδα 10 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 311

Θέμα: Σύγκρουση Ελληνικού και Τουρκικού F16

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Φίλε έχεις δίκιο να ανησυχείς και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα γίνει, δεν το λέμε εμείς μόνο.

Πρώτοι το είπαν οι Γάλλοι. Φυσικά το είπαν για να βγάλουμε εμείς τα κάστανα από την φωτιά.

Την Τουρκία δεν την θέλει κανείς στην Ευρώπη, απλά όλοι οι εταίροι μας προπαθούν να βρούνε ένα τρόπο να εκτεθεί κάποιος άλλος εκτός των ίδιων ώστε "να χρεωθεί" την μη είσοδο της Τουρκίας στην Ένωση.

Αυτό που διαφέρει μεταξύ εμάς και των εταίρων μας είναι ότι ΑΝ διαλυθεί τελικά η Ε.Ε στο μέλλον, θα χάσουμε μεγάλο κομμάτι από το νυν εθνικό μας έδαφος, ενώ αυτοί το πολύ πολύ να πάθουνε μεγάλη οικονομική ζημιά.
    Πάντα όρθιοι

Το νου σας Ρεμάλια!!! Το avatar του/της RapidShade

jesus,,,,,,

1 εχει σημασια.....

ζητησε η υπουργος μας συγνωμη?...

να μην μας παρεξηγησουν και "θυμωσουν"?...

αυτο μετραει....

η καλη "γειτονια"....
    Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

--------------------------------
    Where is my R1?... ;(

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Όχι εμείς, αυτοί (οι πολιτικοί μας).
    Αν η Τουρκία μπει στην Ευρώπη, κανείς δεν τους απαγορεύει να στείλουν μέσα στα επόμενα 10 χρόνια π.χ. 40.000 Τούρκους στην Χίο και να είναι πλέον πληοψηφία σε ελληνικό έδαφος..

Στις δεκαετίες 1970-80, το τουρκικό κράτος μετέφερε σταδιακά περ. 15.000.000 πολίτες από την Ανατολία στα παράλια. Το έχουν ξανακάνει.

Tους πολιτικους εννοουσα κι εγω, μακαρι να μη γινει αυτο που λες γιατι με τους καραγκιωζηδες που εχουμε μπλεξει ... αστα ουτε να το σκεφτομαι δε θελω. Φαινεται οτι οι τουρκοι εχουν καλυτερη στρατηγικη απο εμας - ο επιμενων νικα, και οτι εμεις ξερουμε μονο να σκυβουμε το κεφαλι και να μην αντιδρουμε - κοτες με λιγα λογια. και αν ποτε αντιδρασουμε: μονο λογια...
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius

κάτι και η κρίση στο ΙΡΑΝ
    λίγο και τα πετρέλαια που ανεβαίνουν
    .

...
    το έπιασες το υπονοουμενο
    δυστηχώς έπεται κι συνέχεια
    και σύντομα μάλιστα.
    ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    . Δεν είναι τα αποτελέσματα του όλα δίκαια, αμερόληπτα και υπεράνω συμφερόντων.

πότε ήταν για να είναι τώρα?
    ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......

Ακούστε παίδες Ελλήνων.

Για τους πολιτικούς που ντεμέκ βρίζετε είναι άνθρωποι που ξεκίνησαν όπως κι εμείς.

Ήταν γείτονές σας/μας, συνχωριανοί σας/μας, συμμαθητές μας/σας, συμπαίκτες μας/σας και τα λοιπά και τα λοιπά.

Άρα έχουμε κοινές μνήμες και εμπειρίες και βιώματα, οπότε και ταυτόσιμους κανόνες και αρχές.

Σε κάθε χώρα το ίδιο συμβαίνει. Όπως φυσικά και στην τουρκία.

Άρα, όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι μας σε διάφορες περιπτώσεις, σε κάποιο σημείο από την στιγμή που λαμβάνουν κάποιο πόστο-αξίωμα στην δημόσια ζωή και θεωρούντε ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, χάνουν την επικοινωνία τους με τις ρίζες τους.

Σε αρκετές δε περιπτώσεις, κυρίως "μπάτσων", (αστυνομικών-τροχονόμων-μεθωριακών φυλάκων κτλ) έχω εγώ διαπιστώσει πως τα παιδιά της ηλικίας μου κάποια πράγματα και αξίες δεν τα/τις ξεχνάνε. Οπότε και δεν μπορώ παρά να έχω πίστη στους ανθρώπους που υπηρετούν ένα αξίωμα-θέση που έχει να κάνει με τις τύχες των ανθρώπων όπου αυτό/η η αξίωμα-θέση-πόστο υπηρετεί.

Στους πολιτικούς, όπου είναι αιρετοί και όχι διορισμένοι, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Και εδώ πρέπει να τους επαναφέρουμε. Με ποιόν τρόπο........κακά τα ψέματα είναι προς συζήτηση........και μάλιστα δύσκολη.

Με τους πολιτικούς μας, όμως, ΕΜΕΙΣ τους ψηφίζουμε. Και μην αρχίσετε να μου λέτε άλλα αντ'άλλων, ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ τους ψηφίζουμε. Οπότε και αναλαμβάνουμε όλοι μας την ευθύνη που τους δίνω/ουμε για θέματα από το πιο απλό όπως ένας δρόμος από το χωριό μου/μας ως την πόλη μέχρι τα απίστευτης σοβαρότητας ΕΘΝΙΚΑ θέματα.

Δεν μπορούμε λοιπόν να λέμε πως άλλο οι πολιτικοί και άλλο οι στρατιωτικοί και ο απλως λαός στην γείτονα. Αυτά πάνε μαζί, τέλος.

Ο καθένας μας/τους έχει τις βαθειές αξίες του λαού του. Οπότε και ενεργεί ανάλογα με την θέση-πόστο-αξίωμα που υπηρετεί αυτό και μάλιστα το τι αυτό αντιπροσωπεύει για τον κάθε λαό και το πως έχει αποξενωθεί από τον λαό του.....σωστά;

Αν όλοι συλλογικά είχαμε στέρεες αξίες, κυρίως τα περιστασιακά και ψηφοθηρικά παλικαράκια, όπου θα θέλανε την ψήφο μας θα τους πετούσαμε στον πολιτικό Κεάδα τους.

Άρα, όπως τελευταία έχει ειπωθεί, έχουμε τους πολιτικούς και το κράτος που μας αξίζει. Κι αυτό αν θέλετε να το καταλάβετε δεν τιμά ΚΑΝΕΝΑΝ μας.

Ρε παιδιά, τι να πω...... όχι ότι είμαι κάποιος φωστήρας αλλά τι κάνει ο καθένας από μας στην καθημερινότητά του για να κάνει αυτή την χώρα καλήτερη-δυνατότερη;

Κρίμα στο παλικάρι, πραγματικά κρίμα στο παλικάρι στο F16 και εύχομαι, τι να ευχηθώ κι εγώ σε μια οικογένεια γεμάτη λεβεντιά και περηφάνεια από την Κρήτη, για το χαμό του "πιλότου" της........
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    συμφωνω αλλα οσο αφορα το:

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Για τους πολιτικούς που ντεμέκ βρίζετε είναι άνθρωποι που ξεκίνησαν όπως κι εμείς.

Ήταν γείτονές σας/μας, συνχωριανοί σας/μας, συμμαθητές μας/σας, συμπαίκτες μας/σας και τα λοιπά και τα λοιπά.

Άρα έχουμε κοινές μνήμες και εμπειρίες και βιώματα, οπότε και ταυτόσιμους κανόνες και αρχές.
    πρεπει να πω οτι οι πολιτικοι κανουν πολλες κινησεις που ξερουν εκ των προταιρων οτι δε θα ειναι αποδεκτες απ εμας γιατι "ετσι πρεπει" η "ειναι το σωστο", στην εξωτερικη πολιτικη κατα 99% αυτα που "αποφασιζουμε" στην ουσια μας τα επιβαλλουν οπως γινοταν παντα. Και επειδη η τουρκια το γνωριζει αυτο ψαχνει συνεχεια την ευκαιρια να το εκμεταλλευτει, αφου ειναι σιγουρα οτι δεν θα κανουμε τιποτα. Το Ιραν και τα πετρελαια ειναι ενας λογος παραπανω.
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    "Ακούστε παίδες Ελλήνων."
    ...

"Άρα, όπως τελευταία έχει ειπωθεί, έχουμε τους πολιτικούς και το κράτος που μας αξίζει. Κι αυτό αν θέλετε να το καταλάβετε δεν τιμά ΚΑΝΕΝΑΝ μας. "

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν μάλιστα δεν ήθελα να μπω στη διαμάχη αλλά πρέπει να το πω.
    Θεωρώ πως ότι γράφει ο φίλος balafoutre εδώ είναι μακράν η πιο αμερόληπτη και αντικειμενική άποψη!!! Επομένως πιστεύω και η καλύτερη!
    Σε τέτοια άσχημα γεγονότα με δυσάρεστο τέλος για εμάς τους Έλληνες πιστεύω ότι είναι καλό να θυμόμαστε το κράτος που πραγματικά έχουμε!!!
    Και για να προλάβω... περίεργα σχόλια όταν λέω κράτος εννοώ την κρατική μηχανή ανεξαρτήτως πράσινων, μπλε και δεν ξέρω εγώ τι λειτουργών της.

Να συμπληρώσω μόνο μία παρατήρηση πάντα χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν.
    Δεν μπορεί νομίζω να θυμόμαστε τον Κολοκοτρώνη και τους ήρωες του 21 ΜΟΝΟ σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Ούτε να μας πιάνει ο ψευτοτσαμπουκάς μας όταν συμβαίνει κάτι τόσο άσχημο και να τον ξεχνάμε μετά.
    Ολίγον τι... γιούργια η ιστορία δηλαδή!
    ΑΠάνω τους να τους φάμε ντου και τα γνωστά και μετά... πουφ... ξεφουσκώνει το μπαλόνι.
    Το ξαναλέω σκεφτείτε που ζούμε το σύστημα που έχουμε ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες χτίσει και μετά νομίζω ότι θα έχετε καλύτερη αντίληψη...
    και σκεφτείτε πόσες μα πόσες φορές ξεφούσκωσε το μπαλόνι μας στην ιστορία μας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    H ζωή ενός Eλληνα πιλότου αξίζει περισσότερο από την επικράτηση σε μια αερομαχία γοήτρου. Kι η σημειολογία της γεωστρατηγικής ισχύος, όταν δεν υποσκάπτει εμπράκτως την εθνική μας κυριαρχία, ας πούμε ότι έρχεται σε δεύτερη μοίρα...

Mέχρις εδώ καλά. Tο πρόβλημα είναι όμως ότι και πιλότους χάνουμε, και το εθνικό μας γόητρο δεν είμαστε σε θέση να προασπίσουμε, αλλά και κυριαρχικά δικαιώματα παραδίδουμε σε βάθος χρόνου!

Tον Iούνιο του 1992 ένα 27χρονο παλικάρι χάθηκε για πάντα στην ταραγμένη θάλασσα του Aϊ-Στράτη, όταν ένα τουρκικό «F-16» υποχρέωσε το δικό του απηρχαιωμένο «Mιράζ» σε ελιγμό που δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Eπί τρίωρο Πεντάγωνο και υπουργείο Eξωτερικών τηρούσαν σιγήν ιχθύος μέχρι που ο τότε εκπρόσωπος του υπουργείου Eξωτερικών, Δημήτρης Aβραμόπουλος, αναγκάστηκε (προς τιμήν του) να διώξει τις κάμερες και να ομολογήσει στους δημοσιογράφους την πραγματική αλήθεια: «Tουρκικός τσαμπουκάς».

Tέσσερα χρόνια αργότερα ο τουρκικός τσαμπουκάς εκδηλώθηκε στα Iμια. Kαι η φόρμουλα απεμπλοκής κατέστη δυνατή μόνο αφού προηγήθηκε κατάληψη ελληνικού εδάφους και πτώση ( ελληνικού ελικοπτέρου με τρεις νεκρούς.

Xθες σκοτώθηκε άλλος ένας Eλληνας πιλότος. Γι αυτό και η «απεμπλοκή» κατέστη πάλι εύκολη. Γεμάτη απεχθείς διπλωματικές φιοριτούρες και δεσμεύσεις για «ήρεμα νερά» στο γκρίζο Aιγαίο του καλοκαιριού.

Διερωτώμαι λοιπόν. Aν νεκρός ήταν ο Tούρκος. Kι αν ο «τσαμπουκάς» ήταν ο Eλληνας. Θα ήμασταν στη σημερινή πολιτικοδιπλωματική μακαριότητα του τύπου «ε, και τι έγινε; H ζωή συνεχίζεται»; Δεν περιμένω απάντηση. Oλοι την ξέρουμε. Δυστυχώς...

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...=2&pubid=45130
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    Διερωτώμαι λοιπόν. Aν νεκρός ήταν ο Tούρκος. Kι αν ο «τσαμπουκάς» ήταν ο Eλληνας. Θα ήμασταν στη σημερινή πολιτικοδιπλωματική μακαριότητα του τύπου «ε, και τι έγινε; H ζωή συνεχίζεται»; Δεν περιμένω απάντηση. Oλοι την ξέρουμε. Δυστυχώς...

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...=2&pubid=45130
    Δυστυχώς φίλε μου στο σημερινό γεωστρατηγικό σκηνικό, νόμοι, κανόνες και δίκαιο, ισχύουν μόνο για αυτούς που έχουν την δυνατότητα, τα μέσα και την θέληση να το στηρίξουν εμπράκτως....και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο Ελληνοτουρκικό πεδίο...κοίτα γύρω τι γίνεται τα τελευταία χρόνια με την στάση των Αμερικανών στο Ιράκ, Ιραν, Συρία κλπ...

Στην Ελλάδα που είναι μια δημοκρατία πολύ πιο προχωρημένη από την Τουρκική, η στάση της χώρας στην εκάστοτε κρίση καθορίζεται κυρίως από τον αντικτυπο που θα έχει κάθε κίνηση στην πολιτική ηγεσία και ανάλογα του πολιτικού κόστους, ενώ στην Τουρκία το στρατιωτικό κατεστημένο παίρνει αποφάσεις χωρίς τέτοιο βάρος στις πλάτες του....

H mana tou feygatou den eklapse pote.
    Ante toumpeki psilokomeno pali ante na pame stis paralies mas kai na pioume to frapedaki mas.
    Kapote eniothes perifanos pou eisai Ellhnas twra mas kanane na niothoume ntropi me aytous tou karagiozides pou exoume apo panw mas kai den milaw gia thn n.d alla kai gia tous mpaglamades tou pasok pou htan tosa xronia.
    Bravo mas gia alli mia fora.
    Egw lew na baloume ypourgo ekswterikwn kana poustaki kathe fora pou ginete h malakia na tous pernei kai kamia pipa gia na hremoun oi tourkalades.
    OUST RE OUST den ftaine aytoi EMEIS FTAIME aytoi BRISKOUN KAI TA KANOUNE kai kala kanoun.
    NTROPI MAS OLWN MAS.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ακούστε παίδες Ελλήνων.

Άρα, όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι μας σε διάφορες περιπτώσεις, σε κάποιο σημείο από την στιγμή που λαμβάνουν κάποιο πόστο-αξίωμα στην δημόσια ζωή και θεωρούντε ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, χάνουν την επικοινωνία τους με τις ρίζες τους.

Στους πολιτικούς, όπου είναι αιρετοί και όχι διορισμένοι, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Και εδώ πρέπει να τους επαναφέρουμε. Με ποιόν τρόπο........κακά τα ψέματα είναι προς συζήτηση........και μάλιστα δύσκολη.

Δεν μπορούμε λοιπόν να λέμε πως άλλο οι πολιτικοί και άλλο οι στρατιωτικοί και ο απλως λαός στην γείτονα. Αυτά πάνε μαζί, τέλος.

Αν όλοι συλλογικά είχαμε στέρεες αξίες, κυρίως τα περιστασιακά και ψηφοθηρικά παλικαράκια, όπου θα θέλανε την ψήφο μας θα τους πετούσαμε στον πολιτικό Κεάδα τους.

Άρα, όπως τελευταία έχει ειπωθεί, έχουμε τους πολιτικούς και το κράτος που μας αξίζει. Κι αυτό αν θέλετε να το καταλάβετε δεν τιμά ΚΑΝΕΝΑΝ μας.

Ρε παιδιά, τι να πω...... όχι ότι είμαι κάποιος φωστήρας αλλά τι κάνει ο καθένας από μας στην καθημερινότητά του για να κάνει αυτή την χώρα καλήτερη-δυνατότερη;

Κρίμα στο παλικάρι, πραγματικά κρίμα στο παλικάρι στο F16 και εύχομαι, τι να ευχηθώ κι εγώ σε μια οικογένεια γεμάτη λεβεντιά και περηφάνεια από την Κρήτη, για το χαμό του "πιλότου" της........
    +++++

Και να συμπληρώσω ότι δυστυχώς οι πολιτικοί και λόγω φύσης επαγγέλματος και ετυμολογικά είναι συνήθως αυτοί που θα επιθυμούν τελευταίοι να χάσουν ότι έχουν απο την θέση τους και την βόλεψή τους, θα προτιμήσουν να ξεφτιλιστούν, και να περνάνε καλά, χωρίς καθόλου σκέψη και συνείδηση...

Να μην δώσω καλύτερα ιστορικά παραδείγματα...

Πλεον απο την δεύτερη φορά που είχα το δικαίωμα να ψηφίσω, κατάλαβα να ψηφίζω επώνυμα και προσωπικά, αφου γνωρίζω τον εκάστοτε πολιτικό και παρακολουθώ τα βήματά του και ας είναι ένας δεν χρειάζεται να ρίχνω 5 "άσχετους" σταυρούς... τουλάχιστον τότε έχεις να λες αν αποδειχτεί χάλια ότι συμμετείχες στο 1/300...
    Λυπάμαι,πολύ λυπάμαι...

εγω ενα εχω να πω ντροπη και αισχος!!!

Για για να μιλαμε εμεις ελευθερα καποιοι ανθρωποι ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ τσακιζουν τα κοκκαλα τους σε αερομαχιες πανω απο το αιγαιο και χτες ξαφνικα μπαινει στον ελληνικο FIR τουρκικο πακετο αναγνωρισης με κατευθυνση την κρητη...ηταν δυο F16 που συνοδευαν ενα RF4 σε επιχειρησιακη αποστολη αναγνωρισης!!!
    Και ο τουρκος κανοντας γιουρουσι το ριξε πανω στον ελληνα με την μονη διαφορα οτι ηταν σε πλεονεκτικη θεση και εσκασε πανω στον δικο μας με τη κοιλια προλαβε να εκτοξευτει και εμεις κλαιμε ενα παλικαρι μας που και οικογενειαρχης ηταν αλλα το κυριοτερο ηταν ενα εκπαιδευμενος μας πιλοτος με οτι αυτο συνεπαγεται..το αεροπλανο χεστο...και μετα βγαινουμε και λεμε νταξ ρε παιδια λαθος ...λαθη γινονται ,και οντως κατι τετοιο το περιμεναμε ...αλλα ενα defcon 2 να σφιξουν λιγο οι κωλοι το χρειαζοταν γιατι αυριο θα φτασουν πανω απο τις ταρατσες μας η θα περνανε πανω απο ολα τα νησια και θα κανουν χαβαλε ανενοχλητοι...γιατι χτες τους περασε η μαγκια...τουλαχιστον ετσι φαινεται,ας ελπισουμε οτι δεν θα μεινει ετσι

Και μην το ξεχνατε καθε μερα μπαινουν...καθε μερα αναχαιτιζονται απο εμας για να μην ειναι ξεφραγο αμπελι το αιγαιο..καθε μερα εμπλεκομαστε σε αερομαχια...ας μην σπιλωνουμε την μνημη των πιλοτων που επεσαν στο καθηκον με γλυκαναλατες δηλωσεις!!!!

Μεχρι χτες βραδυ ο πιλοτος μας δεν ειχε βρεθει και επεσε κανοντας το καθηκον του

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Μεχρι χτες βραδυ ο πιλοτος μας δεν ειχε βρεθει και επεσε κανοντας το καθηκον του
    +1 Σ΄ότι λες...
    Δυστηχώς, οι γράφοντες τέτοια λόγια, θεωρούνται γραφικοί θερμοκέφαλοι...

Μια ματιά στα post, αρκεί.

Ας είναι, ο τελευταίος πιλότος που χάνουμε σε αυτήν την ¨ όμορφη και ειρηνική περίοδο Ελληνοτουρκικής φιλίας¨.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 10 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2009, 20:31
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2007, 17:47
  3. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF