Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 177

Θέμα: Γιατί ρε Αλβανία;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    "Αυτό που λες είναι ακριβώς ανάποδο από αυτό που συμβαίνει. Τα "βαριά" εγκλήματα(Φόνοι, βιασμοί) εχουν αυξηθεί, όχι τα ελαφρά(Κλοπές)."

Ναι ε;;;

Για δες λίγο...

Το 1999 είχαμε 71 δολοφονίες!!!
    Το 2000 ήταν 52!!!
    Το 2001 47!
    Το 2002 περίπου στα ίδια, 46!!!
    Το 2003 ξαναπάνε στις 47!!!
    Το 2004 πέφτουν στις 41!!!
    Το 2005 κάνουν μία μικρή αύξηση και πάνε στις 48!!!
    Και για φέτος, για το α' εξάμηνο έχουμε μόλις... 20!!!
    Βέβαια παραμένει ακόμα το β' εξάμηνο... για να είμαστε τίμιοι...
    Αυτά για μέσα στην Αθήνα.

Στην επικράτεια έχουμε:

Το 1998 154 όπως και το 1999, το 2000 146, το 2001 132, το 2002 94, το 2003 116, το 2004 111, το 2005 δυστυχώς πάμε στις 132 και για το α' εξάμηνο του τρέχοντος έτους μόλις 37!

Που το είδες ότι έχουν αυξηθεί;;;
    Από τις 71 το 99 έχουμε πέσει στις 48 το 2005!
    Για μέσα στην Αθήνα.
    Για ολόκληρη τη χώρα το 2005 υπήρξε πρέγματι άνοδος αλλά είναι σαφώς πιο χαμηλά από το 98, το 99 και το 2000.
    Εκτός αν εννοείς πριν το 90 ακόμα...

Και για να βλέπουμε κάποιοι καλύτερα... ΔΕΣΤΕ και αυτό...

από τις απόπειρες αλλά και τις δολοφονίες η διαφορά ανάμεσα σε αλλοδαπούς και Έλληνες είναι πράγματι τεράστια!!!
    Δείτε και μόνοι σας!!!

1998: 201 δικοί μας 66 αλλοδαποί!
    1999: 175 δικοί μας 97 αλλοδαποί
    2000: 214 δικοί μας 62 αλλοδαποί
    2001: 185 Έλληνες 92 αλλοδαποί
    2002: 187 Έλληνες 91 αλλοδαποί
    2003: 189 Έλληνες 113 αλλοδαποί
    2004: 193 Έλληνες 64 αλλοδαποί
    2005: 195 Έλληνες 91 αλλοδαποί
    Για το 2006... αναμένουμε...

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

2005: 195 Έλληνες 91 αλλοδαποί
    Για το 2006... αναμένουμε...
    Μα με αυτά τα στοιχεία βγαίνει ότι από τα 10Εκατ. Έλληνες 195 είναι δολοφόνοι
    ενω από τους 2Εκατ. μεταναστες 91 είναι δολοφόνοι.

Συμπέρασμα οτι στους μετανάστες υπάρχει 2-3 φορες μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας από τους Έλληνες.

Αλλα η συζήτηση είναι για την οδήγηση. Εχει κανείς αμφιβολίες?
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Τα στοιχεία που παράθεσα εγώ ήταν από εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης που είχαν μαζευτεί πανεπιστημιακοί και ερευνητές και παραδέχτηκαν ότι τα βαριά εγκλήματα αυξήθηκαν σημαντικά από το καιρό που ήρθαν οι πολλοί ξένοι στην Ελλάδα. Δεν έχω να σου δώσω λεπτομέρειες γιατί την είχα δει πριν μήνες. Τώρα αν αυτό εσύ το αρνείσαι, ε δεν μπορώ να σου πω τίποτα παραπάνω , ξαναψάξε το.
    Πάντα όρθιοι

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Μα με αυτά τα στοιχεία βγαίνει ότι από τα 10Εκατ. Έλληνες 195 είναι δολοφόνοι

Συμπέρασμα οτι στους μετανάστες υπάρχει 2-3 φορες μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας από τους Έλληνες.

Αλλα η συζήτηση είναι για την οδήγηση. Εχει κανείς αμφιβολίες?
    Απιστευτα σωστη παρατηρηση για να μαθουμε να "διαβαζουμε" την στατιστικη οπως πρεπει, και οχι οπως μας βολευει...

- 0,00195 % Ελληνες δολοφονοι

- 0,00455 % Αλλοδαποι

Τουτεστιν, περίπου 2,5 φορες παραπανω εγκληματικοτητα για τους αλλοδαπους απο τα στατιστικα που ο "αντιπαλος" παραθετει...

Ενδιαφερον θα παρουσιαζε και παρουσιαση στατιστικων πριν το "ανοιγμα" των συνορων...

Δεν ειναι θεμα ρατσισμου ρε παιδια, ειναι θεμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,
    ειτε το θελουμε ειτε οχι, ενα μεγαλο μερος των Αλβανων ειναι εγκληματιες στη χωρα μας....και ειπαμε οτι φταει το ΚΡΑΤΟΣ...
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

"Μα με αυτά τα στοιχεία βγαίνει ότι από τα 10Εκατ. Έλληνες 195 είναι δολοφόνοι

Συμπέρασμα οτι στους μετανάστες υπάρχει 2-3 φορες μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας από τους Έλληνες. "

Α!!! Έτσι τη βγάζεις εσύ την στατιστική;;;;;;;
    Δηλαδή έχουμε τόσους Έλληνες, τόσους αλλοδαπούς, αυτό είναι το νούμερο;;;;;
    Δεν βγαίνει δηλαδή από το σύνολο των αδικημάτων που τελέσθηκαν;;;;;;;;;

Θα τρελλαθώ....................................................

"Αλλα η συζήτηση είναι για την οδήγηση. Εχει κανείς αμφιβολίες?"

Καθόλου! Σε αυτό έχεις δίκιο! Εγώ απάντησα σε κάτι που γράφτηκε, στον ιππέα ήταν. Και έδωσα τα στοιχεία...
    Όσο για την οδήγηση κάτσε να βρω στοιχεία για τα ατυχήματα να δω τι λένε και υπόσχομαι ότι και γράφουν θα τα παραθέσω...

" Τα στοιχεία που παράθεσα εγώ ήταν από εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης που είχαν μαζευτεί πανεπιστημιακοί και ερευνητές και παραδέχτηκαν ότι τα βαριά εγκλήματα αυξήθηκαν σημαντικά από το καιρό που ήρθαν οι πολλοί ξένοι στην Ελλάδα. Δεν έχω να σου δώσω λεπτομέρειες γιατί την είχα δει πριν μήνες. Τώρα αν αυτό εσύ το αρνείσαι, ε δεν μπορώ να σου πω τίποτα παραπάνω , ξαναψάξε το."

Τα στοιχεία που εγώ βάζω εδώ ΕΙΝΑΙ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ! Τα επίσημα!!!
    Εσύ τι λες;;; Υπάρχουν πιο αρμόδιοι από την αστυνομία; Από τα δικά τους αρχεία;;;
    Κι όσο για την εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης δεν την είδα για να μην λέω αερολογίες αλλά...

ΕΚΕΙ δουλεύω!!!!!!!!!!!!
    Ξ'ερω πολύ καλά τι γράφω και τι διαβάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ειτε το θελουμε ειτε οχι, ενα μεγαλο μερος των Αλβανων ειναι εγκληματιες στη χωρα μας....και ειπαμε οτι φταει το ΚΡΑΤΟΣ..."

Δες στην αρχή τι λεω.
    Η στατιστική βγαίνει σύμφωνα με τις πράξεις που διαπράχθησαν!!!
    Πόσες δολοφονίες; Τόσες! Μάλιστα. Πόσες διέπραξαν αλλοδαποί; Πόσες Έλληνες;
    Και ακόμη έδωσα στοιχεία αλλοδαπών δολοφόνων. Όχι ειδικά Αλβανών!!!
    Διαβάστε σωστά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    "Μα με αυτά τα στοιχεία βγαίνει ότι από τα 10Εκατ. Έλληνες 195 είναι δολοφόνοι

Συμπέρασμα οτι στους μετανάστες υπάρχει 2-3 φορες μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας από τους Έλληνες. "

Α!!! Έτσι τη βγάζεις εσύ την στατιστική;;;;;;;
    Δηλαδή έχουμε τόσους Έλληνες, τόσους αλλοδαπούς, αυτό είναι το νούμερο;;;;;
    Δεν βγαίνει δηλαδή από το σύνολο των αδικημάτων που τελέσθηκαν;;;;;;;;;

Θα τρελλαθώ....................................................

"Διαβάστε σωστά...
    Δηλαδη ο αριθμος του δειγματος δεν παιζει κανεναν ρολο στη στατιστικη?
    Φανταζομαι αφου ασχολεισαι θα τα ξερεις, εννοιες οπως "ασφαλες δειγμα" κλτπ.

Φυσικα και διαβαζεται ετσι η στατιστικη και οχι με το συνολο των αδικηματων!
    Εχουμε ενα στατιστικο δειγμα το οποιο στο συνολο του ειναι οι κατοικοι μιας χωρας.
    Το δειγμα αυτο χωριζεται σε επιμερους κατηγοριες οι οποιες ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ!
    Το νοημα της στατιστικης δεν ειναι να παιρνεις ψυχρα τα νουμερα και να τα παραθετεις.
    Το νοημα ειναι η μετεπειτα αναλυση των στοιχειων.
    Δηλαδη με τη λογικη σου, δωσε μου απαντηση στο παρακατω παραδειγμα.

Στη Ζιμπαμπουε εχουμε 100000000 κατοικους και εχουμε 100 αλλοδαπους, ας πουμε Ελληνες μην λετε οτι ειμαστε και ρατσιστες.

Εχουμε 1000 εγληματα απο τα οποια τα 99 τα εκαναν Ελληνες.
    Με τη λογικη σου, οι Ελληνες της Ζιμπαμπουε δεν μπορουν να χαρακτηριστουν περισσοτερο εγληματικα στοιχεια απο τους Ντοπιους γιατι σε αυτους οφειλεται μονο το 9,9% των συνολικων εγκληματων! Το υπολοπο 90,1 % ειναι των ντοπιων...(συντριπτικη πλειοψηφια!)
    Το γεγονος οτι το 99% των Ελληνων που ζουν εκει ειναι εγκληματιες, στατιστικα δεν μας λεει τιποτα για τους Ελληνες...???

Μαλλον εσυ θα μας τρελλλλλλλλανεις....
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

"Στη Ζιμπαμπουε εχουμε 100000000 κατοικους και εχουμε 100 αλλοδαπους, ας πουμε Ελληνες μην λετε οτι ειμαστε και ρατσιστες.

Εχουμε 1000 εγληματα απο τα οποια τα 99 τα εκαναν Ελληνες.
    Με τη λογικη σου, οι Ελληνες της Ζιμπαμπουε δεν μπορουν να χαρακτηριστουν περισσοτερο εγληματικα στοιχεια απο τους Ντοπιους γιατι σε αυτους οφειλεται μονο το 9,9% των συνολικων εγκληματων! Το υπολοπο 90,1 % ειναι των ντοπιων...(συντριπτικη πλειοψηφια!)
    Το γεγονος οτι το 99% των Ελληνων που ζουν εκει ειναι εγκληματιες, στατιστικα δεν μας λεει τιποτα για τους Ελληνες...???

Μαλλον εσυ θα μας τρελλλλλλλλανεις...."

Με το παράδειγμα που θέτεις σαφώς και έχεις δίκιο!!!
    Μόνο που αν δεν κάνω λάθος δεν μιλάμε για 100000000 κατοίκους και 100 Έλληνες αλλά για 2 εκ. (βαριέμαι τα μηδενικά) αλλοδαπούς.
    Όχι όλους Αλβανούς!!!
    Είναι διαφορετικό το αριθμητικό δείγμα!!! Ή κάνω λάθος;;;;;;
    Και εσύ λες στο παράδειγμα ΄σου ότι τα έκαναν Έλληνες. Εγώ σου είπα αλλοδαπούς γενικά. Ή πάλι λαθεύω;;;;;;;
    Και είπα επίσης αυτή ήταν η θέση μου πάνω στην οποία έγινε η όλη συζήτηση ότι τα εγκλήματα, οι δολοφονίες έχουν μειωθεί! Και παοδεικνύεται αυτό!!!
    Ή τελικά... πάλι κάνω λάθος;;;;;;;;;

"Το νοημα της στατιστικης δεν ειναι να παιρνεις ψυχρα τα νουμερα και να τα παραθετεις.
    Το νοημα ειναι η μετεπειτα αναλυση των στοιχειων."

Ποιος διαφωνεί σε αυτό;;;;;; Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου...
    το θέμα είναι όμως ποιος κάνει την ανάλυση και τι λαμβάνει υπόψη του... τους παράγοντες που προσμετρά...

"ειναι θεμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,
    ειτε το θελουμε ειτε οχι, ενα μεγαλο μερος των Αλβανων ειναι εγκληματιες στη χωρα μας....και ειπαμε οτι φταει το ΚΡΑΤΟΣ..."

Παίρνω τη "δήλωσή" σου.

ΟΧΙ δεν είναι θέμα πραγματικότητας!!!
    Θα ήταν πραγματικότητα εάν έλεγες ότι:
    σε σύνολο πληθυσμού 100 ατόμων έγιναν... 10 δολοφονίες.
    Από τις 10 τις 7 τις έκαναν αλλοδαποί και 3 ημεδαποί.
    Από τις 7 οι έξι έγιναν ΜΟΝΟ από Αλβανούς οι οποίοι ΄στα 100 άτομα είναι ξέρω εγώ 20!
    Αυτό είναι ασφαλές δείγμα και σχετικά ασφαλής στατιστική.
    Λέω σχετικά γιατί δεν έχουμε προσμετρήσει άλλους παράγοντες, αλλά άλλο θέμα αυτό.

Έτσι όπως το θέτεις λες ότι μεγάλο μέρος Αλβανοί είναι δολοφόνοι και τέρμα!!!

Ή πάλι λάθος κάνω;;;;;;;;;;

Πάντως παραδέχομαι ότι όπως το έθεσα προηγουμένως ορθά έκανες την παρατήρηση σου, να μην λέω παπαριές...

Ναι, για τους Αλβανους, συμφωνω οτι ειναι γενικευση, επρεπε να λεμε αλλοδαποι και οχι αλβανοι...
    Οποτε, αυτο που ειπα οτι ειναι γεγονος, αφορα γενικοτερα τους Αλλοδαπους, αλλα τονιζω στο σημειο αυτο

ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ και οχι αυτους που ηρθαν να δουλεψουν νομιμα με τις οικογενειες τους ή μονοι τους....

Επισης τονιζω ξανα οτι φταει το ΚΡΑΤΟΣ και οχι οι αλλοδαποι ή οι Ελληνες εγληματιες (με την εννοια οτι δεν τους εμποδιζει κανεις)

Τελος (δεν αναφερομαι σε σενα alximistis) δεν μου αρεσει να χαρακτηριζονται φασιστες κτλπ οσοι πιστευουν οτι Η ΑΣΥΔΩΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ "ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" αλλοδαπων αυξανει την εγληματικοτητα σε μια χωρα...

Ουτε φασιστας ειμαι, ουτε ρατσιστης, εχω ζησει εξω 3 χρονια και εκανα παρεα με οτι εθνικοτητα μπορεις να φανταστεις, (Αφρικανους, ασιατες, Βορειο ευρωπαιους κτλπ κτλπ) και ποτε δεν ειχα προβλημα με κανεναν λογω της καταγωγης του.

Εγω αυτο που λεω ειναι να σταματησει η ανεξελενκτη εισροη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Καθε σοβαρη χωρα δεχεται συγκεκριμενο αριθμο μεταναστων επειτα απο προγραμματισμο για την κάλυψη των αναγκών της.

Anyway, αυτα, η συζητηση ειναι ομορφη και καλη και επικοδομητικη.....

Γεια σε ολους!

Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Γιατί αλήθεια δεν εφαρμόζεται μία δοκιμασμένη από άλλες χώρες λύση;

Έρχεσαι σαν Κράτος και λές, <εγώ βάσει των συνθηκών που επικρατούν, μπορώ να αποροφήσω μόνο "τόσους" (x% του πλυθησμού). Οι επόμενοι μετανάστες που θα έρθουν θα φάνε πόρτα γιατί απλούστατα δεν μπορώ να τους φροντίσω>.

Η λύση αυτή εφαρμόζεται ήδη από τους "απολίτιστους" Σκανδιναβούς, Ιταλούς, Αυστραλούς κ.α.

Καλή είναι η συζήτηση, αρκεί να έχουμε υπ' όψιν μας ότι το πρόβλημα αυτό δεν έπρεπε να έχει προκύψει καν, αν η εκάστοτε κυβέρνηση επιτελούσε σωστά το έργο της.

"Anyway, αυτα, η συζητηση ειναι ομορφη και καλη και επικοδομητικη.....

Γεια σε ολους!"

+1!!!!!!
    Χωρίς υπερβολές από τις καλύτερες συζητήσεις που έχουν γίνει και μπράβο stavrobeis... χάρηκα που τα είπαμε...

"Έρχεσαι σαν Κράτος και λές, <εγώ βάσει των συνθηκών που επικρατούν, μπορώ να αποροφήσω μόνο "τόσους" (x% του πλυθησμού). Οι επόμενοι μετανάστες που θα έρθουν θα φάνε πόρτα γιατί απλούστατα δεν μπορώ να τους φροντίσω>.

Η λύση αυτή εφαρμόζεται ήδη από τους "απολίτιστους" Σκανδιναβούς, Ιταλούς, Αυστραλούς κ.α.

Καλή είναι η συζήτηση, αρκεί να έχουμε υπ' όψιν μας ότι το πρόβλημα αυτό δεν έπρεπε να έχει προκύψει καν, αν η εκάστοτε κυβέρνηση επιτελούσε σωστά το έργο της."¨

Δεν ξέρω αν αποτελεί λύση είναι όμως μία προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος.
    Αλλά στην Ελλάδα φίλε μου πρώτα παθαίνουμε... και ύστερα μαθαίνουμε...

φιλάκια σε όλους...

GSX-R1000
    Ένας άνθρωπος που ζεί σε άσχημες συνθήκες μπορεί και να κλέψει, αυτός που θα σκοτώσει όμως πάει να πεί πως δεν δίνει σημασία στην ανθρώπινη ζωή. Έχουμε ελάχιστες περιπτώσεις έως μηδαμινές φόνων απο μαύρους, πακιστανούς, ρουμάνους. Για τους τελευταίους πολλές ληστείες βέβαια. Απο αλβανούς όμως πάρα πολλές. Διαφωνείτε;;; Για αυτο θεορώ τους Αλβανούς κολώφαρα και δεν γουστάρω ούτε να τους βλέπω...απλά γιατί δεν δίνουν καμία αξία στην ζωή ενός ανθρώπου και να ξέρετε πώς πολλοί δεν το κάνουν γιατι φοβούνται την τιμωρία...Για εμένα είναι στο αίμα τους και να πάνε στο διάολο και αυτοί και το κράτος τους με την παιδία και τις ιδεές που τους δίδαξε... Μόνο για φτύσιμο τους έχω και ο κόσμος ξέρει. Δέν τους βγήκε το ''όνομα'' για πλάκα...

GSX-R1000
    Έχουμε που έχουμε τα προβλήματα μας, μήπως θέλετε να τους δώσουμε και ευκαιρίες; Να πάνε στη χώρα τους και να πνιγούν εκεί. Ρε, δεν έχω πρόβλημα με κανέναν άλλο λαό. Μόνο με αυτούς...και θα έχω σε όλη μου τη ζωή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Ένας άνθρωπος που ζεί σε άσχημες συνθήκες μπορεί και να κλέψει, αυτός που θα σκοτώσει όμως πάει να πεί πως δεν δίνει σημασία στην ανθρώπινη ζωή. Έχουμε ελάχιστες περιπτώσεις έως μηδαμινές φόνων απο μαύρους, πακιστανούς, ρουμάνους. Για τους τελευταίους πολλές ληστείες βέβαια. Απο αλβανούς όμως πάρα πολλές. Διαφωνείτε;;; Για αυτο θεορώ τους Αλβανούς κολώφαρα και δεν γουστάρω ούτε να τους βλέπω...απλά γιατί δεν δίνουν καμία αξία στην ζωή ενός ανθρώπου και να ξέρετε πώς πολλοί δεν το κάνουν γιατι φοβούνται την τιμωρία...Για εμένα είναι στο αίμα τους και να πάνε στο διάολο και αυτοί και το κράτος τους με την παιδία και τις ιδεές που τους δίδαξε... Μόνο για φτύσιμο τους έχω και ο κόσμος ξέρει. Δέν τους βγήκε το ''όνομα'' για πλάκα...
    Χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς σου γιατί μπορεί να σε διαβάζει κανένας Αλβανός και μετά δεν σε κόβω καλά.

Το πρόβλημά σου όπως βλέπω τα πράγματα είναι καθαρά ρατσιστικό. Και θα αιτιολογήσω τα λεγόμενά μου.
    Λες ότι μόνο οι Αλβανοί κάνουν εγκλήματα (ή έστω ότι κάνουνσαφώς περισσότερα από τους άλλους λαούς). Έχεις την εντύπωση λοιπόν ότι οι Βούλγαροι (για παράδειγμα) είναι άγιοι. Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ πιο οργανωμένοι απο τους Αλβανούς και έχουν πάρα πολλά κυκλώματα στη χώρα μας ( εμπόριο λευκής σαρκός, πληρωμένη προστασία.....)
    Και επίσης έχουμε φροντίσει σαν λαός να θεωρούμε και τη λέξη "Βούλγαρος" ως υβριστική, ακόμη και για τους Πακιστανούς, και για τους Φιλλιπινέζους ακούγονται συχνά περιπαικτικά σχόλια.
    Δεν σε άκουσα λοιπόν να λες τίποτα για τους Βούλγαρους.

Από την άλλη νομίζεις οι Έλληνες μετανάστατες δεν αντιμετώπισαν τα ίδια με τους μετανάστες στη χώρα μας. Και στην Αμερική και στην Αυστραλία και στη Γερμανία όπου μετανάστευσαν τους είχαν βγάλει διάφορα παρατσούκλια, τους κοροϊδευαν και τους είχαν στο περιθώριο. Απλά με τα χρόνια αφομοιώθηκε ο πλυθησμός τους.
    Στις ΗΠΑ στις μέρες συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τους μουσουλμάνους που τους έχουν κανονικά σε καραντίνα. Μήπως είναι και οι μουσουλμάνοι όλοι εγκληματίες???

Απλά το θέμα είναι να μην θέτεις ταμπέλες σε ένα ολόκληρο έθνος τόσο εύκολα.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

GSX-R1000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς σου γιατί μπορεί να σε διαβάζει κανένας Αλβανός και μετά δεν σε κόβω καλά.

Το πρόβλημά σου όπως βλέπω τα πράγματα είναι καθαρά ρατσιστικό. Και θα αιτιολογήσω τα λεγόμενά μου.
    Λες ότι μόνο οι Αλβανοί κάνουν εγκλήματα (ή έστω ότι κάνουνσαφώς περισσότερα από τους άλλους λαούς). Έχεις την εντύπωση λοιπόν ότι οι Βούλγαροι (για παράδειγμα) είναι άγιοι. Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ πιο οργανωμένοι απο τους Αλβανούς και έχουν πάρα πολλά κυκλώματα στη χώρα μας ( εμπόριο λευκής σαρκός, πληρωμένη προστασία.....)
    Και επίσης έχουμε φροντίσει σαν λαός να θεωρούμε και τη λέξη "Βούλγαρος" ως υβριστική, ακόμη και για τους Πακιστανούς, και για τους Φιλλιπινέζους ακούγονται συχνά περιπαικτικά σχόλια.
    Δεν σε άκουσα λοιπόν να λες τίποτα για τους Βούλγαρους.

Από την άλλη νομίζεις οι Έλληνες μετανάστατες δεν αντιμετώπισαν τα ίδια με τους μετανάστες στη χώρα μας. Και στην Αμερική και στην Αυστραλία και στη Γερμανία όπου μετανάστευσαν τους είχαν βγάλει διάφορα παρατσούκλια, τους κοροϊδευαν και τους είχαν στο περιθώριο. Απλά με τα χρόνια αφομοιώθηκε ο πλυθησμός τους.
    Στις ΗΠΑ στις μέρες συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τους μουσουλμάνους που τους έχουν κανονικά σε καραντίνα. Μήπως είναι και οι μουσουλμάνοι όλοι εγκληματίες???

Απλά το θέμα είναι να μην θέτεις ταμπέλες σε ένα ολόκληρο έθνος τόσο εύκολα.
    Είμαι κολλημένος...Μπορεί και να κάνω λάθος.

Και άν με διαβάζει κανείς δέν με ενδιαφέρει. Δημοκρατία έχουμε... Ας πούν και αυτοί για μένα.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    [i]Για εμένα είναι στο αίμα τους και να πάνε στο διάολο και αυτοί και το κράτος τους με την παιδία και τις ιδεές που τους δίδαξε... Μόνο για φτύσιμο τους έχω και ο κόσμος ξέρει. Δέν τους βγήκε το ''όνομα'' για πλάκα... [/B]

prepei na skeftoume, xoris na tous dikaiologoume, se ti kratos zousane polloi apo aftous tous alvanous pou skotosane stin ellada

episis theoro oti iparxoun mafies diaforon ethnikotiton oi opoies skopimos den eksatronontai

tha simfoniso me tin apopsi ton paidion pou leei pos tha prepe na iparxei elegxos sto posoi allodapoi pernane ta sinora.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γιατι ρε γαμωτο??????????????
    από kawasaki ZX-12 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2006, 11:35
  2. Γιατί ρε αδέρφια;
    από McGyver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2006, 09:32