ΚΑΛΗΜΕΡΑ...........
Μήν άγχώνεσαι.....
Άφαιρώντας μιά άσφάλεια δεν παθαίνει τίποτα τό v-strom....!!!!!
Έγώ έχω τό χωρίς abs........Γιατί μπήκες σέ αύτή τή διαδικασία...????
Νά βγάλεις κάτι πού άλλοι βάλανε στάνταρ..??![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...........
Μήν άγχώνεσαι.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...........
Μήν άγχώνεσαι.....
φιλε irinia to abs οπως εγραψα και σε αλλο post ειναι φανταστικο για αυτο και περιμενα την εκδοση abs .Mονο για λιγο στο χωμα θελει απενεργοποιηση πιστευω προσωπικα! και παλι ο καθενας εχει αλλο τροπο οδηγισης. δεν λεω οτι το στρομ ειναι χωματερο ολοι το γνωριζουμε!! σε καποια στιγμη περασματος
σε χωμα >>>σαμαρακια το abs χανει λιγο σε αισθηση!αυτα!!
χαρηκα που τα ειπαμε! ευχαριστω για την παρεα.
mykoniatis
Φίλε mykoniati καταρχάς καλορίζικη η κούκλα σου!!!Προσωπικά σε θαυμάζω που χωρις να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις κάνεις τέτοιους πειραματισμούς με την ολοκαίνουργια μηχανή σου!!!Εγώ δεν θα μπορούσα καν να το διανοηθώ!!!Anyway...πιστεύω πάντως οτι αυτή τη "greek" πατεντούλα θα τη χρησιμοποιήσουμε όλοι σε κάποια φάση!!!Οπότε θα πρέπει να σε ευχαριστήσουμε που μας έδωσες τα "φώτα" σου!!!
Να είσαι καλά!!!
Φιλε zikpol ευχαριστω για τα καλα σου λογια να εισαι καλα καΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ.οσο για μενα οπως ειπα και παραπανω δεν ειμαι ουτε μηχανικος ουτε {πατεντακιας}απλος απο την ημερα που αγορασα το στρομ και εδωσα το kle Ασχολουμαι με τη μοτοσυκλετα διαβαζω¨κανω ερωτησεις {σε συνεργεια κλπ }τοποθετησα τα αξεσουαρ μονος μου και καποια στιγμη ειδα κατω απο τη σελα της 2 ασφαλειες ειδα το μαλιστα και της ανταλακτικες>>>λεω να αν τις αφαιρεσω {πες οτι καηκαν και τις αλλαζω} πηρα και το manual διαβασα τη ειναι τλσ για τη βαλβιδα η μια και abs η αλλη οποτε λεω ζημια δεν κανω και τα υπολοιπα ειναι σχεδον γνωστα .ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ .ΠΑΝΤΩΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΤΡΟΜ ΔΟΥΛΕΥΗ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ABS STO ΧΩΜΑΤΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΣΦΑΛΤΟ.{εχω να παρατηρισω και ειναι λογικο οτι η λυχνια abs ειναι συνεχεια αναμενη!!δεν με χαλαει >θα αναβε κανονικα εαν ειχε προβλημα το abs η{εδω ερχομασται αν ειχαν καει η εν λογω ασφαλειες}παιδια δεν ξερω αν βοηθησα η σας κουρασα !!καλο υπολοιπο καλοκαιρι σε ολους με ασφαλεια!!πανταΑρχικά δημιουργήθηκε από zikpol
Φίλε mykoniati καταρχάς καλορίζικη η κούκλα σου!!!Προσωπικά σε θαυμάζω που χωρις να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις κάνεις τέτοιους πειραματισμούς με την ολοκαίνουργια μηχανή σου!!!Εγώ δεν θα μπορούσα καν να το διανοηθώ!!!Anyway...πιστεύω πάντως οτι αυτή τη "greek" πατεντούλα θα τη χρησιμοποιήσουμε όλοι σε κάποια φάση!!!Οπότε θα πρέπει να σε ευχαριστήσουμε που μας έδωσες τα "φώτα" σου!!!
Να είσαι καλά!!!![]()
mykoniatis
Πολύ λογική σκέψη αυτή που έκανες και να που πέτυχε!!!Και οχι μόνο πέτυχε αλλά αναβαθμίστηκε και όλο το μοντέλο!!!Πλέον μπορούμε να λέμε οτι η καινούργια V-Strom έχει και "διακόπτη" απενεργοποίησης του Abs![]()
Τι άλλο θέλουμε,έτσι?
Σοβαρά πάντως αυτή η ανακάλυψη θα μας χρησιμεύση!!!
Καλές βόλτες (με και χωρίς ABS...!!!) και καλά να περνάς!!!
Take care!!!
AΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ....................
Σέ ξένα τύπο τό είδα καί στό περοδικό μοτό............καί το γράφω.....!!!!!!!!!
Κάτι πού τό ψυλιαζόμουνα.....!!
Νέα έξάτμιση στό dl-650....νέα μπουζώματα.......διπλά.......προδιαγραφές ....Ε3.........!!!!!!!!!!
6-7 άλογάκια πήγαν ύπέρ Εύρώπης,καυσαερίων καί οικονομίας.........!!!!!!!!
Αύτά πρός ένημέρωσιν........!!!!!!!!!
Έπειδή κάπου διάβασα πώς τό φέραν μέ καμμιά 10 άλογα παραπάνω.....!!!!!!!!!
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ......
ότι θά τό καταλάβει κανείς.......μόνο τό ....
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ....!!!!!!!!
![]()
Επιτελους σημερα πήρα και την κανονική αδεια κυκλοφορίας (για πινμακίδες ουτε λόγος βέβαια) και ασφαλίστηκα επίσης, αντε να κυκλοφορώ ελευθερος.
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι η αδεια αναφερει 49KW ακα 66,4PS, τι εγινε ρε παιδιά???? 70 λεει η suzuki...
τα υπόλοιπα μας τα εφαγαν οι οδηγίες της ΕΕ ε?
που το γραφει αυτο στην αδεια?Αρχικά δημιουργήθηκε από panoc
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι η αδεια αναφερει 49KW ακα 66,4PS, τι εγινε ρε παιδιά???? 70 λεει η suzuki...
τα υπόλοιπα μας τα εφαγαν οι οδηγίες της ΕΕ ε?
εψαξα την δικια μου και δεν αναφερει τπτ τετοιο....
μονο κυλινδρισμο εχει!ουτε 650cc ρε γμτ!645 μοοοοονο![]()
πριν ξέχασα να προσθεσω οτι σημερα δουλεψε και το ABS μετα από αποτομο φρεναρισμα με περιπου 55-60χλμ σε κατηφορικό δρόμο και με ασφαλτο γυαλί, για τους Πατρινούς, μιλάω για το δρόμο Αγίας Σοφίας στη καθοδό του αναμεσα στην Ελληνος Στρατιώτου και Αθηνών. Ο λόγος ενα αδέσποτο... το οποίο αφού πεταχτηκε στο δρομο τελίκα εμεινε στην ακρη.
Το ABS το ενοιωσα όπως στο αυτοκινητο, σαν δονήσεις κυρίως στο πίσω φρενο αφου το μπροστινό μπλόκαρε ελαχιστα και μόνο αφου ειχα ήδη κόψει αρκετα.
Ειμαι σιγουρος οτι ενας εμπειρος οδηγός μηχανής θα πετυχενε καλύτερο φρενάρισμα και πιο γρηγορο, αλλά για μενα θεωρω οτι το ABS με εσωσε από πτωση ή τουλάχιστον απο αντιδρασεις πανικού (λόγο του μπλοκαρίσματος του πίσω τροχού).
Μήπως σήμερα το πρωί βρισκόσουν στο ΑΒ Αμερικής γύρω στις 11 ?Αρχικά δημιουργήθηκε από panoc
πριν ξέχασα να προσθεσω οτι σημερα δουλεψε και το ABS μετα από αποτομο φρεναρισμα με περιπου 55-60χλμ σε κατηφορικό δρόμο και με ασφαλτο γυαλί, για τους Πατρινούς, μιλάω για το δρόμο Αγίας Σοφίας στη καθοδό του αναμεσα στην Ελληνος Στρατιώτου και Αθηνών. Ο λόγος ενα αδέσποτο... το οποίο αφού πεταχτηκε στο δρομο τελίκα εμεινε στην ακρη.
Το ABS το ενοιωσα όπως στο αυτοκινητο, σαν δονήσεις κυρίως στο πίσω φρενο αφου το μπροστινό μπλόκαρε ελαχιστα και μόνο αφου ειχα ήδη κόψει αρκετα.
Ειμαι σιγουρος οτι ενας εμπειρος οδηγός μηχανής θα πετυχενε καλύτερο φρενάρισμα και πιο γρηγορο, αλλά για μενα θεωρω οτι το ABS με εσωσε από πτωση ή τουλάχιστον απο αντιδρασεις πανικού (λόγο του μπλοκαρίσματος του πίσω τροχού).
Οχι... αλλά περασα από εκεί κατα τις 17.30Αρχικά δημιουργήθηκε από jokey
Μήπως σήμερα το πρωί βρισκόσουν στο ΑΒ Αμερικής γύρω στις 11 ?![]()
DL650A v-strom rider...
Αρχικά δημιουργήθηκε από panoc
Ευχαριστώ για τις ευχες παιδια
καγκελακια χουφτες και τα λοιπά θα μπουν τριτη - τεταρτη.
@kalant Κ750 ειναι το κουνιτό
Μία ερώτηση θελω να κανω, μου φαινεται πως εκουω ενα θορυβο σαν να τριβονται τα τακακια με τους δισκους οταν ρολαρει, (μπορει να ειναι και η ιδέα μου) σταματησα και επιασα τους δισκους ειναι ζεστοι προς χλιαροί (αν αναλογυστούμε και τη θερμοκρασια της εποχης... 37C εχει τώρα εξω). Επίσης κοιτώντας τα προστα δισκόφρενα δε βλεπω καθόλου κενο αναμεσα σε τακακι και δισκο και επίσης οταν παταω το μπροστα φρενο ενω δουλευει κανονικά δεν βλεπω να κουνιεται το τακακι ουτε κατα ελαχιστο...
Ετσι ειναι? ετσι πρεπει να ειναι?
τι το περασες ρε αρχηγε μου το δισκοφρενο τακακι στο ποδηλατο που ανηγει και κλεινει????
Οσο για τον ηχο θα τον ακους μεχρι να στρωσουν τα τακακια!
αν εμενα δεν εχει abs ποσο εχει για να βαλω?θα τσουζει ετσι?
Απ'ό,τι λέει ο kakofonixx δε παίζει μετατροπή..Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
αν εμενα δεν εχει abs ποσο εχει για να βαλω?θα τσουζει ετσι?![]()