Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 187

Θέμα: ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ;

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    δυο τις έχω και είναι κούκλες
    Δεν λέω ψέματα:wacko:
    μόνο αλήθεια

http://www.bikepics.com/pictures/448383/ η μία και....

η άλλη

Μας την έκρυβες όμως. Αλλά τί γούστο είν'αυτό βρε παιδί μου. ΣΑΝ bulldog μοιάζει:rotflmao: Πλακίτσα κάνω. Ωστόσο, αφού γουστάρεις τόσο πολύ τις μηχανές, σου εύχομαι να τις εκατοστίσεις
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    Μας την έκρυβες όμως. Αλλά τί γούστο είν'αυτό βρε παιδί μου. ΣΑΝ bulldog μοιάζει:rotflmao: Πλακίτσα κάνω. Ωστόσο, αφού γουστάρεις τόσο πολύ τις μηχανές, σου εύχομαι να τις εκατοστίσεις

σε ευχαριστώ
    καλοσύνη σου
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Απ'ό,τι διαπιστώσαμε, και πάλι ο δικομματισμός θριάμβευσε. Αθάνατε Έλληνα! Να δούμε πότε θα λογικευτείς. Η επόμενη μέρα τί είναι; Η' μάλλον η επόμενη τετραετία; Οτι η Αθήνα θα αλλάξει τοπίο και θα γίνει ο παράδεισος που επαγγέλλεται ο κ. Κακλαμάνης στο τεράστιο και εμπεριστατωμένο περισπούδαστα, πρόγραμμά του; Ποιός αφελής πιστεύει κάτι τέτοιο; Μία από τα ίδια. Ό,τι και οι δύο τουλάχιστον προκάτοχοί του: Η Ντόρα και ο Αβραμό. Δηλαδή ουσιαστικό έργο ΜΗΔΕΝ. Αυτό ψηφίσατε αγαπητοί συμπατριώτες; Σας αρέσει να βιώνετε το καθημερινό χάλι; Είσαστε ραγιάδες ή σοβαρές προσωπικότητες τέλος πάντων; Διαλέξτε. Ψηφίσατε τη συντήρηση της απραξίας, με αντίτιμο να προσληφθείτε με το "μέσον" στον ευρύτερο δημόσιο τομέα; Και ξεπουλήσατε την υγιή λειτουργία του τόπου που κινείστε κι αναπνέετε; Αδιαφορήσατε για τους δρόμους-σκοτώστρες, τα ανύπαρκτα πάρκινγκ, τις ύπουλες κλίσεις, τα υψηλά τέλη, το καυσαέριο, τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που εκπέμπουν ραδιενέργεια, την έλλειψη πρασίνου, την ανεπάρκεια τεχνικής υποδομής, υπονόμους που δεν λειτουργούν με τη πρώτη νεροποντή και πνίγεται κόσμος κλπ; Αδιαφορήσατε για όλα αυτά; ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Εμένα αφήστε με απ'έξω. Συνένοχο στο φόνο δεν θα μ'έχετε.Δεν αρκεί να είσαι ενεργός πολίτης. Πρώτα απ'όλα πρέπει να είσαι νουνεχής, ηθικός και αλληλέγγυος. Θα πολεμήσω και θα παλέψω όσο μπορώ τη τεκταινόμενη φαυλότητα και τη σαπίλα του κοινωνικο-πολιτικού γίγνεσθαι, μήπως και κάποτε αξιωθώ να δω τη σιγή των ιχθύων και τη σιωπή των αμνών να μεταμορφώνεται σε άγριο ουρλιαχτό λύκων, και με την ορμή αδέσποτων σκυλιών ο λαός αυτός να χυμήξει στη φαύλη εξουσία, και να απονεμηθεί δικαιοσύνη επί τέλους, επί δικαίων και αδίκων! Κι αν δεν αξιωθώ να δω το αίσιο τέλος, να πεθάνω με το μειδίαμα της ψυχικής ικανοποίησης της προσπάθειας για το καλό, αποτυπωμένης στα χείλη μου.
    -Η κατάσταση αυτή θα διαιωνίζεται στο διηνεκές, όσο εμείς τη θεωρούμε δεδομένη.

Παλαιό μέλος
    Απ'ό,τι διαπιστώσαμε, και πάλι ο δικομματισμός θριάμβευσε. Αθάνατε Έλληνα! Να δούμε πότε θα λογικευτείς. Η επόμενη μέρα τί είναι; Η' μάλλον η επόμενη τετραετία; Οτι η Αθήνα θα αλλάξει τοπίο και θα γίνει ο παράδεισος που επαγγέλλεται ο κ. Κακλαμάνης στο τεράστιο και εμπεριστατωμένο περισπούδαστα, πρόγραμμά του; Ποιός αφελής πιστεύει κάτι τέτοιο; Μία από τα ίδια. Ό,τι και οι δύο τουλάχιστον προκάτοχοί του: Η Ντόρα και ο Αβραμό. Δηλαδή ουσιαστικό έργο ΜΗΔΕΝ. Αυτό ψηφίσατε αγαπητοί συμπατριώτες; Σας αρέσει να βιώνετε το καθημερινό χάλι; Είσαστε ραγιάδες ή σοβαρές προσωπικότητες τέλος πάντων; Διαλέξτε. Ψηφίσατε τη συντήρηση της απραξίας, με αντίτιμο να προσληφθείτε με το "μέσον" στον ευρύτερο δημόσιο τομέα; Και ξεπουλήσατε την υγιή λειτουργία του τόπου που κινείστε κι αναπνέετε; Αδιαφορήσατε για τους δρόμους-σκοτώστρες, τα ανύπαρκτα πάρκινγκ, τις ύπουλες κλίσεις, τα υψηλά τέλη, το καυσαέριο, τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που εκπέμπουν ραδιενέργεια, την έλλειψη πρασίνου, την ανεπάρκεια τεχνικής υποδομής, υπονόμους που δεν λειτουργούν με τη πρώτη νεροποντή και πνίγεται κόσμος κλπ; Αδιαφορήσατε για όλα αυτά; ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Εμένα αφήστε με απ'έξω. Συνένοχο στο φόνο δεν θα μ'έχετε.Δεν αρκεί να είσαι ενεργός πολίτης. Πρώτα απ'όλα πρέπει να είσαι νουνεχής, ηθικός και αλληλέγγυος. Θα πολεμήσω και θα παλέψω όσο μπορώ τη τεκταινόμενη φαυλότητα και τη σαπίλα του κοινωνικο-πολιτικού γίγνεσθαι, μήπως και κάποτε αξιωθώ να δω τη σιγή των ιχθύων και τη σιωπή των αμνών να μεταμορφώνεται σε άγριο ουρλιαχτό λύκων, και με την ορμή αδέσποτων σκυλιών ο λαός αυτός να χυμήξει στη φαύλη εξουσία, και να απονεμηθεί δικαιοσύνη επί τέλους, επί δικαίων και αδίκων! Κι αν δεν αξιωθώ να δω το αίσιο τέλος, να πεθάνω με το μειδίαμα της ψυχικής ικανοποίησης της προσπάθειας για το καλό, αποτυπωμένης στα χείλη μου.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........

Αύτός ό λόγος .......ή

Κάποιας άλλης....ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ........ή

ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ....!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........

Αύτός ό λόγος .......ή

Κάποιας άλλης....ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ........ή

ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ....!!!!!!!!!!!

Φίλε Iriniaa, με τη δεύτερη υπόθεσή σου θα συμφωνήσω, αν εννοείς ότι η αντιτρομοκρατική δύναμη είναι εκείνη που αντίκειται στη τρομοκρατία της κατεστημένης εξουσίας.
    Κατά κύριο λόγο όμως, είναι κραυγή αηδίας! Μπορεί βέβαια να βαίνω υπέρ των συναισθημάτων μιάς άλλης εποχής, αλλά δεν θ'αλλάξω ποτέ τα "πιστεύω" μου για να είμαι "in". Εξάλλου, ο κοσμάκης δεν θα λυτρωθεί ποτέ από τον "trendy" και "must" τρόπο ζωής (life style), αλλά η ελπίδα για κάτι καλύτερο, θα στηριχτεί σε κάποιους "παλαιών αρχών"σαν κι εμένα, που δεν επέτρεψαν στον εαυτό τους να μεταλλαχθεί σε μέλος μιάς κοινωνίας "τραβεστί"...

conkark τα γραφεις πολυ ωραια ρε γαμωτο και αρχιζω να φοβαμαι. Κανω ασχημα;
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis

Re: ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ;

Πιστεύετε ότι είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, ότι είναι θετικός για την Ελλάδα, ωφέλιμος για τον τόπο και τους Έλληνες, ότι οφείλουμε να τον στηρίζουμε και να τον διαιωνίζουμε, να τον λιβανίζουμε, ή είναι επιζήμιος για όλα τα παραπάνω; Επίσης για όσους είναι υποστηρικτές του, να μας αιτιολογήσουν με λογικά επιχειρήματα και κόσμιες εκφράσεις. Όσοι πάλι δεν τον υποστηρίζουν, κι αυτοί να μας προβάλουν τα επιχειρήματά τους για προτάσεις εναλλακτικές, οι οποίες πιστεύουν ότι θα βελτιώσουν το ήδη υπάρχον κατεστημένο της χώρας μας. Ασφαλώς ο καθένας μπορεί να αναλύσει όσο χρειάζεται, για να δώσει σαφείς απαντήσεις.
    Πιστεύω ότι αυτή η συζήτηση θα είναι εποικοδομητική και θα βοηθήσει να βγουν αφενός στατιστικά συμπεράσματα για το πλέον φλέγον ζήτημα που είναι η πολιτική, μιάς και ρυθμίζει τις ίδιες τις ζωές μας. Παρακαλώ τους συναδέλφους μηχανόβιους, να διατηρήσουν ένα επίπεδο που θα χαρακτηρίζει και τους ίδιους-μιάς και είναι λογικό να υπάρχουν αντίθετες απόψεις- αλλά και τη λέσχη μας, που μας προσφέρει το forum αυτό για δημόσια συζήτηση. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους εκ προοιμίου.

Τίποτα...
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ,

και αγαπητέ ανώνυμε συνάδελφε, σου δίνω την πληροφορία ότι θα έχουμε μέσα στο 2007 πρόωρες εκλογές. Θα ξαναβγεί-κατά πάσα πιθανότητα- η ΝΔ, η οποία ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ με το Πασόκ, με μορφή συνεργασίας που ακόμη μαγειρεύουν. Ο λόγος της συνεργασίας τους είναι το ότι στόχο έχουν να "κόψουν" τις άδειες, τα δώρα, τα εφάπαξ, τα επιδόματα κλπ, και να εξαναγκάσουν σε εθελούσιες εξόδους τους εργαζομένους, προς τούτο να μη λάβει το κόστος της ευθύνης μόνο ένα κόμμα, αλλά και τα δύο που θα συγκυβερνήσουν. Δηλαδή να εξαθλιώσουν οικονομικά τους πολίτες. ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΩ, και η απόδειξη θα τεκμηριωθεί εντός ολίγου. Κάποιος υπουργός της ΝΔ, πρότεινε προχτές, τα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης να φτάσουν τα 70 χρόνια!!! Και ο σύλλογος τραπεζικών ιδιοκτητών πρότεινε πριν ένα περίπου μήνα, τα όρια αυτά να φτάσουν τα 75 χρόνια!!! Ο συνδικαλισμός καπελλώνεται από τα κόμματα και τους κρυφοκομματικούς, το κράτος λαδώνεται, η δικαιοσύνη μεροληπτεί και παλιανθρωπίζει, ο στρατός υποχρεωτικά κυβερνοποιείται απ'τον βαθμό του ταξίαρχου, η ανεργία μαστίζει πάνω απ'το 20 τόσο τοις εκατό, πληθυσμός άνω των δύο εκατομμυρίων είναι στα όρια της φτώχειας, και μόνο ένα προνομιούχο 30% ευημερεί, ασφαλώς με ύποπτο χρήμα, οι αμοιβές είναι της πείνας, οι εργοδότες σκληροί κι εκμεταλλεύονται την ανεργία κλπ. Η κατάσταση, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι άκρως σοβαρή και αδήρητη ανάγκη η αντίσταση, γιαυτό και χρήζει ιδιαίτερης κατανόησης. Κάτι πρέπει να κάνουμε για να προφυλλάξουμε τον εαυτό και τις οικογένειές μας. Η αδράνεια και ο ωχαδερφισμός συμφέρουν τις εξουσίες. Είδαμε πρόσφατα στις δημοτικές ότι τα άκυρα και η αποχή αυξήθηκαν, και πέρασαν στα ψιλά απ'τους εντεταλμένους μεγαλοδημοσιογράφους. Η εξουσία απρόσκοπτα ξανακάθησε στο σβέρκο μας θριαμβολογώντας. Τα κόμματα εντός κοινοβουλίου (συμπεριλαμβανομένου και του Καρατζαφέρη), καταληστεύουν το δημόσιο χρήμα, αρπάζοντας την ανήθηκη χρηματοδότηση των κομμάτων, που μεταφράζεται σε δισεκατομμύρια. Κανένα κόμμα απ'αυτά δεν λέει όχι. Επί πλέον του μισθού του βουλευτή που ανέρχεται σε 7.500 ευρώ, και του Καρατζαφέρη, ως ευρωβουλευτή, 15.000 ευρώ! Γιαυτούς, ΕΧΕΙ χρήματα η Ελλάδα. Για τους δασκάλους και τις υπόλοιπες εργατικές τάξεις, δεν υπάρχει φράγκο! Αφήστε λοιπόν τις ματαιοδοξίες παράμερα, και τους παλαιούς κομματικούς συναισθηματισμούς, γιατί τους "πήρε μπάλλα" η αλλαγή και η μετάλλαξη...Εγώ προσωπικά θα γίνω μέλος -ίσως και στέλεχος αν με θέλουν-της Ενωσης Κεντρώων, που είναι το πρώτο εκτός βουλής κόμμα, που κανένα τους στέλεχος δεν υπήρξε ποτέ στο κοινοβούλιο για να το κατηγορήσουμε για λωβητούρες, ρεμούλες και λαμογιές, και κανένα μεγάλο κανάλι δεν καλεί τα στελέχη του σε πολιτικά πάνελς και αντιπαράθεση, επίμονα κι εσκεμμένα. Αν το κόμμα ήταν γελοίο, να είσαστε σίγουροι ότι θα το καλούσαν χωρίς άλλο, για τηλεθέαση και για χάχανα. Προτείνω σε όλους σας να κάνετε το ίδιο, και να πλαισιώσετε τα εκτός-βουλής δημοκρατικά κόμματα. Αφήστε τα τσιφτετέλια και τις καφετέριες και κάντε κάτι, για να γίνετε ενεργοί πολίτες. Στα μμε ούτε καν δεν αναφέρουν την ύπαρξη των εκτός βουλής κομμάτων και τις ονομασίες τους, παρά μόνο συνολικά ποσοστά, στο "υπόλοιπα κόμματα". Τεχνηέντως και εσκεμμένα, για να μη μπει κανένα άλλο κόμμα στη βουλή και τους χαλάσει το φαγοπότι. Είναι καιρός να ξυπνήσεις αθάνατε Ελληνα, και ν'αντικρίσεις με ενάργεια την πραγματικότητα, διότι τελειώνουν τα ψέμματα και η αθανασία σου. Δεν γνωρίζω αν θα έχει θεαματικό αποτέλεσμα το εγχείρημα. Αυτό που ξέρω όμως, είναι το αρχαίο ρητό "συν Αθηνά και χείρα κίνει".

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    Τώρα κάτι γίνεται...
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    conkark τα γραφεις πολυ ωραια ρε γαμωτο και αρχιζω να φοβαμαι. Κανω ασχημα;

Φίλε resistman, σευχαριστώ για τη θετική σου αποδοχή των όσων δημόσια καταθέτω. Ομως αυτό που πρέπει να φοβάσαι, είναι αυτά που μαγειρεύονται απ'τον δικομματισμό για μας και για την Ελλάδα ολόκληρη. Εγώ, απλά προσπαθώ να κεντρίσω το ενδιαφέρον, και με τις λιγοστές μου γνώσεις, να ενημερώσω όλους τους συναδέλφους-και όχι μόνο- ως ψαχνόμενος και συνειδητοποιημένος άνθρωπος, αλλά και πολίτης αυτής της χώρας. Προσωπικά, δέν ήμουν ποτέ με τους εφησυχασμένους κι ανυποψίαστους πολίτες, ή αυτούς που υποκύπτουν και συμβιβάζονται, αλλά μ'εκείνους που λάτρεψαν τις κόντρες με τις θύελλες. Επί πλέον, θεωρώ ότι η σιωπή και η απόκρυψη της αλήθειας αποτελεί συνυπευθύνη και σύμπραξη, ως ηθική αυτουργία και συναυτουργία στο τεκταινόμενο έγκλημα.
    Συνιστώ ανεπιφύλακτα την παρακολούθηση του "Τηλεμαραθώνιου" στο EXTRA, κάθε Κυριακή βράδυ μετά τις 11 η ώρα, καθώς και τον Ζερβό στο BLUE SKY, που αναλύουν την πολιτική επικαιρότητα, και τον Παπαγιάννη στο EXTRA, ή τον καθηγητή Σαρρή στο HIGH, όταν είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Χούντα. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι ΟΛΕΣ οι συνδικαλιστικές παρατάξεις των μηχανικών του Τεχνικού επιμελητήριου της Ελλάδας,(του οποίου είμαι κι εγώ μέλος ως αρχιτέκτων), είναι παρακλάδια των εντός βουλής κομμάτων, εκτός απ'τη νεοϊδρυθείσα παράταξη "Ακομμάτιστο κίνημα μηχανικών για το ΤΕΕ", ΑΝ ΑΥΤΌ ΣΟΥ ΛΈΕΙ ΚΆΤΙ. Εμένα μου λέει ότι αν αυτό το εγχείρημα γενικευτεί σε όλον τον συνδικαλισμό, από αγανακτησμένους πολίτες, υπάρχει ελπίδα. Αλλοιώς, ως κοινωνία θα υπαχθούμε στους τίτλους των βιβλίων του Αντώνη Σαμαράκη: "Ζητείται ελπίς" και "Πωλείται πατρίς". Και μη πάει το μυαλό σου ότι είμαι υπερεθνικιστής, γιατί είμαι απλά πατριώτης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
    Τώρα κάτι γίνεται...

Για να σε κρατήσω ξύπνιο ως αυτή την ώρα, πράγματι "κάτι θετικό γίνεται". Με αγάπη στον αξιοσέβαστο συνάδελφο και συνέλληνα.

Παλαιό μέλος
    Φίλε Iriniaa, με τη δεύτερη υπόθεσή σου θα συμφωνήσω, αν εννοείς ότι η αντιτρομοκρατική δύναμη είναι εκείνη που αντίκειται στη τρομοκρατία της κατεστημένης εξουσίας.
    Κατά κύριο λόγο όμως, είναι κραυγή αηδίας! Μπορεί βέβαια να βαίνω υπέρ των συναισθημάτων μιάς άλλης εποχής, αλλά δεν θ'αλλάξω ποτέ τα "πιστεύω" μου για να είμαι "in". Εξάλλου, ο κοσμάκης δεν θα λυτρωθεί ποτέ από τον "trendy" και "must" τρόπο ζωής (life style), αλλά η ελπίδα για κάτι καλύτερο, θα στηριχτεί σε κάποιους "παλαιών αρχών"σαν κι εμένα, που δεν επέτρεψαν στον εαυτό τους να μεταλλαχθεί σε μέλος μιάς κοινωνίας "τραβεστί"..
    .

ΜΠΑ......

Άλλη άντιτρομοκρατική έννοούσα .....ΕΓΩ....!!!!!!!!
    Έτσι κι άλλιώς αύτό τό παραμύθι τελείωσε στόν ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ......!!!!
    Τώρα τά ύπόλοιπα γιαλαντζί ήτανε.....ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ...
    Κάτι παπαδοπαίδια,καί ένας συμπατριώτης μου καθηγητής.....ΔΕ ΛΕΝΕ.....!!!!!!!!!!!!!
    Όσο γιά τό παρακράτος,άπό τήν έποχή πού ήμουν παιδί, τού ΑΣΠΙΔΑ καί τής ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ...
    ΔΕΜ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..!!!!!
    Όνομα άλλάζει καί μορφή...!!!!
    Τώρα τά πράμματα είναι πιό σύγχρονα...!!!!!
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ......ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΗ ΒΡΟΧΗ...!!!!!!!!!!!!???????????

Επειδη βλεπω οτι οι απαντησεις ειναι σοβαρες και αρκετα εμπεριστατωμενες να προσθεσω και τη δικια μου.

Μαγκες εχετε ακουσει κατι για τον τριτο πολο; Τι φανταζεσται οτι θα ειναι;

Θα γινει συμπραξη των 2μεγαλων κομματων οπως εγραψε ο conkark. Ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι γινονται συνεχως συναντησεις μεταξυ Πασοκ-ΝΔ. Ισως μπει στο παιχνιδι και ο ΣΥΝ, πιθανο το βλεπω. Πουλημενοι ηταν μια ζωη, πουλημενοι και τωρα.

Μονο το ΚΚΕ δεν θα συμμετεχει. Πειτε οτι θελετε για το ΚΚΕ, λαθη, αγκυλωση κλπ που πολλοι δεν γνωριζετε οποτε καλυτερα να μην μιλατε γι αυτο (αναφερομαι γενικα) αλλα οι ανθρωποι ειναι τιμιοι, με συγκεκριμενα-ξεκαθαρα πιστευω, ανεξαρτητως συνθηκων, αγωνιστες οι περισσοτεροι.

Conkark μη φοβασαι, δεν σε παρεξηγω. Εχω διαβασει Σαμαρακη, σωστα τα λες.Οσον αφορα την αναλυση της πραγματικοτητας επισης συμφωνω.

Θα προσθεσω μονο τα εργατικα ατυχηματα ( για τα οποια τα διακστηρια αθωωνουν τους εργολαβους 'η τους ριχνουν πολυ μικρες ποινες) , τα μεταλλαγμενα που μπηκαν ηδη στα σουπερ μαρκετ, οι επιθεσεις, ο ξυλοδαρμος και οι συλληψεις σε ανθρωπους του αναρχικου χωρου ή κομμουνιστες( για αααλλη μια φορα στην ιστορια), οι επιθεσεις σε μεταναστες, τα ρατσιστικα πογκρομ ( που τα εζησα απο κοντα ), οι παρακολουθησεις με ολα τα μεσα πλεον, η εσκεμμενη αυξηση των συνταξεων των ηλικιωμενων κατα 5ευρω ωστε να περασουν το οριο και να τους κοπει το Εκας, τα υπερκερδη των τραπεζων που δεν ειναι τιποτα αλλο παρα η αυξηση των επιτοκιων δανεισμου....

Θα μπορουσα να γραψω και αλλα, δεν εχει νοημα. Μια ερωτηση: εχει διαβασει κανεις τις εισηγησεις των περιφημων think tanks ( δεξαμενες σκεψεις), στα παγκοσμια οικονομικα φορουμ; Ξερετε τι λενε; Μειωση μισθων , απωλεια επιδοματων, ""κινητρα"" στις επιχειρησεις, μειωση των φορων στα κερδη τους, το "κοψιμο" αργιων, Σαββατων, διακοπων κτλ..Κινδυνολογω ε;

Διαφωνω με τον τροπο αντιδρασης σου conkark, τα χουμε πει. Αλλα να σου πω κατι; Δοκιμασε το. Παλεψε το. Προσπαθησε μαζι με οσους εχουν παρομοια πιστευω με σενα ν αγωνιστειτε και να πετυχετε. Δεν το λεω ειρωνικα. Εγω και αλλοι απο καποιο αλλο ποστο θα παλευουμε για ""περιπου"" τα ιδια με σενα, ισως με αλλα μεσα. Ο καθενας μας πρεπει να διαλεξει μια θεση μαχης απεναντι στο συστημα και να του επιτεθει οπως νομιζει. Ειναι λογικη, τιποτα αλλα. Παρτε το χαμπαρι: οι συνδικαλιστες πουληθηκαν.

Οι "περιθωριακοι" που λενε πολλοι, ηταν παντα τιμιοι, αγωνιστες, με τα λαθη τους, αλλα ποτε δεν προσπαθησαν να φτιαξουν τη ζωουλα τους. Υπαρχουν και σημερα τετοιοι. Υπαρχουν. Δεν πρεπει να φοβομαστε. Ξερω καλα πως πολλοι απο εμας φοβομαστε να παραδεχτουμε πως μας εχουν τρομοκρατησει να μην σκεφτουμαι τιποτα αλλο, να μην εξεγερθουμε για τα δικια μας. Μας εχουν μαθει μονο να υποτιμαμε οι ιδιοι τον εαυτο μας λεγοντας "καλα να παθουμε, αυτο μας αξιζε, μειωση μισθου: ε τι να κανουμε, ετσι ηρθαν...

ΕΤΣΙ ΗΡΘΑΝ;; ΝΑ Τ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

+100000000005.

Ο κοσμος δεν αλαζει με κουβεντες δεν αλαξε ποτε με προσευχες
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Περι ΚΚΕ

ειναι τιμιοτητα ο ξυλοδαρμος των διαφωνουντων στις εξοριες απο ΚΚΕδες οικοδομους;
    Η αποκυριξη τοσων πιστων μελων και η βαφτιση τους ως πρακτορες τις ασφαλειας;
    Ξερω ανθρωπο που πεθανε αστεγος απο την πεινα στο αλσος αλεξανδρας γιατι τον αποκυριξε το κομμα ως πρακτορα και ειχε την τιμιοτητα να μη γινει πρακτορας ουτε και τοτε.

Ειναι τιμιοτητα η παραδοση στους μπατσους των αναρχικων απο τους Κνητες;
    Το κομμα ειναι δογμα και το δογμα ειναι ισοπεδοτικο.
    Η πιο καταλληλη κριση για το ΚΚΕ ειναι αυτη του Τζ.Πανουση:"Σε γαμω και σε υποστιριζω"

Περι Σαμαρακη

Καλα δε βλεπεται οτι αυτος ο ανθρωπος συνεχεια ειναι μεσα στην βουλη και γλυφει το δικομματισμο.
    Εγραψε μερικα μετρια εως κακιστα αγωνιστικα βιβλιαρακια και κατοπιν βαφτιστηκε μεγαλοσυγγραφεας απο το συστημα.

Κατα τα αλλα δε διαφωνω με πολλα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τί πιστεύετε για τους σταρς μοτοτζιπάδες...???
    από RaGe_Raptor στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2013, 13:22
  2. Τι να πω για τον τύπο με το CBR το πρωί;
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 04:49
  3. Για Τον Σπυρο (duke IΙ)
    από XTMPAM στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2003, 09:27
  4. Απαντήσεις: 16