ΡΕ ΣΕΙΣ....ΕΝΑ ΠΟΣΤΑΚΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.....ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΑΜΠΕΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ΡΕ ΣΕΙΣ....ΕΝΑ ΠΟΣΤΑΚΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.....ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΑΜΠΕΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
kalgeorge
Ξερεις εσυ τι κανεις !!!ΡΕ ΣΕΙΣ....ΕΝΑ ΠΟΣΤΑΚΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.....ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΑΜΠΕΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ....![]()
kalgeorge ο μπουρλοτιερης !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
....παντως εγω επειμενω οτι πρεπει να φυγει ο Βαρδινογιαννης:a13:
Εσύ ρε kalgeorge καλά είπες να κάνεις χαβαλέ, αλλά πήγε από μόνο του εκεί από τη στιγμή που η όλη κουβέντα πήγε σε κάτι φάσεις πριν από 18 χρόνια που ο ένας έχασε μισό πόντο από την Προό, ο άλλος δεν πήρε πέναλτι αν και του το είχαν υποσχεθεί κλπ κλπ
Όσο για το σε ποιό γήπεδο πέφτει περισσότερο ξύλο, θα είμαστε τουλάχιστον βλάκες να καθίσουμε να θυμόμαστε ιστορίες όπου κόσμος και κοσμάκης έτρεχε στα επείγοντα... Το θέμα είναι αυτές οι αηδίες να κοπούν και είμαι ο πρώτος που θα υποστηρίξω να τους χώσουν όλους αυτούς μέσα. Δηλαδή αν εγώ στα καλά καθούμενα βγω στο μπαλκόνι και αρχίσω να πετάω ότι βρύση, πιάτο, τούβλο βρω στο σπίτι μου τί θα γίνει; Δεν θα είμαι για τα σίδερα;
Θέλω ρε γαμώτο να πάω να δω την ομάδα μου στο Καραϊσκάκη κι ας φάω 5. Αλλά έτσι πώς να πάω; Για να μην ξαναγυρίσω σπίτι μου; Βρήκα κι εγώ τη λύση, έγραψα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ελληνικό πρωτάθλημα (συγγνώμη syper λίγκα όπως super αμόλυβδη) στα @@ και πήρα διαρκείας για Εθνική που όσα χρόνια κι αν περάσουν και σε όσα Μουντιάλ-Ευρωπαϊκά να μην πάει, θα σκέφτομαι την Πορτογαλία και θα ανατριχιάζω...
Απλά αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια του Euro δεν έμενα Ελλάδα... Ρε παιδιά η κ@υλα που ένοιωθα όταν έβλεπα τη ζήλεια των Άγγλων-Γερμανών-Ισπανών κλπ (μιλάμε για χώρες μεγαθήρια στο τόπι) ή όταν έβλεπα μικρά παιδιά, ακόμη και στο πιο άσχετο μέρος, με φανέλες της Ελλάδάρας, μου σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο. Να έχω δίπλα μου τύπο από ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ και να πανηγυρίζουμε μαζί. Να έρχονται στο δρόμο οι άσχετοι και να μας δίνουν το χέρι. Δεν νομίζω ότι μία ομάδα θα μπορέσει ποτέ να μου δώσει ανάλογα συναισθήματα όπως πχ όταν ο ΠΑΟΚ πήρε (κάαααποτε) κυπελλούχων και κόρατς στο μπάσκετ.
Γι' αυτό και
Greece ole, Greece ole
να 'χαμ 'έναν αργιλέ
όλη μέρα να ρουφάμε
να τα βλέπουμ' όλα μπλε
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
egw pali.....OXIΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
....παντως εγω επειμενω οτι πρεπει να φυγει ο Βαρδινογιαννης:a13:![]()
Δώστε μας Βαρδινογιάννη και πάρτε Βουλινό, Μπατατούδη, Γούμενο και μερικούς ακόμα...
Still interested???![]()
![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
egw pali.....OXI![]()
Α δηλαδη σου αρεσει να εχεις προεδρο καποιον που δεν εχει πρωτοβουλια και ειναι ασχετος (ο μικρος ) και καποιον που εχει βαρεθει η δεν γουσταρει να ασχοληθει αλλο( ο μεγαλος).Νομιζω πως εχει ερθει αναποφευκτα το τελος μιας εποχης....ειπαμε ευχαριστουμε αλλα ειναι ωρα να αλλαξει σελιδα ο Παναθηναϊκος!!!
Δεν μπορουν να προσφερουν οτιδηποτε αλλο ,και στον Παναθηναϊκο αξιζει να ειναι οδηγος και πρωτοπορος και οχι ακολουθητης .Δεν εννοω να προηγουμαστε βαθμολογικα ...πραγματικα χεστηκα για αυτο !!! εννοω να ειμαστε το πιο υγιες και Ευρωπαϊκης νοοτροποιας σωματειο που ημασταν ανεκαθεν.Αν συμβει αυτο θα ερθουν και οι τιτλοι , και οι διακρισεις.....απλα τωρα δεν συμβαινει...με τονωτικες ενεσεις απελπισιας και πρακτικα χωρις @ρχιδ@τη διοικηση θα εχουμε τα χαλια μας.Η ιδια παγιωμενη τακτικη καθε χρονια!!! Απλα δεν αρμοζει στον Παναθηναϊκο αυτο![]()
αντε να παμε και σημερα να δουμε live τα πρωτα δειγματα γραφης του γαυρου![]()
και ελπιζω πως θα ειναι μια 4αρα![]()
θρυλε ολεθρυλε θεε
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
5-1 οι γαύροι και μάλλον πλέον φαίνεται συμμαζεμένος , κυρίως πίσω ο γαύρος , αν και ακόμα δυνατό crash test δεν είδαμε.
Όλα τα λεφτά οι δύο back half που ΄χει πάρει και τρέχουν σαν τα άλογα να καλύψουν τα κενά.
Εκεί φάνηκε και η διαφορά κλάσης τους απο τα περισσότερα ακραία μπάκ που έχουν οι Ελληνικές ομάδες, καθώς τους έβλεπες και έκαναν επελάσεις κανονικές.
Αίντε να δούμε και βλέπω πιθανόν τον γαύρο να σπάει και το αρνητικό σερί εκτός έδρας στο CH.L..
Αν παίξει τέτοια μπάλα πάντα όμως , έτσι;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
an katseis kai deis prosextika ti exei kanei o ¨mikros¨ vardinogiannis eimai sigouros oti oute esy tha thes na fygeis.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Α δηλαδη σου αρεσει να εχεις προεδρο καποιον που δεν εχει πρωτοβουλια και ειναι ασχετος (ο μικρος ) και καποιον που εχει βαρεθει η δεν γουσταρει να ασχοληθει αλλο( ο μεγαλος).Νομιζω πως εχει ερθει αναποφευκτα το τελος μιας εποχης....ειπαμε ευχαριστουμε αλλα ειναι ωρα να αλλαξει σελιδα ο Παναθηναϊκος!!!
Δεν μπορουν να προσφερουν οτιδηποτε αλλο ,και στον Παναθηναϊκο αξιζει να ειναι οδηγος και πρωτοπορος και οχι ακολουθητης .Δεν εννοω να προηγουμαστε βαθμολογικα ...πραγματικα χεστηκα για αυτο !!! εννοω να ειμαστε το πιο υγιες και Ευρωπαϊκης νοοτροποιας σωματειο που ημασταν ανεκαθεν.Αν συμβει αυτο θα ερθουν και οι τιτλοι , και οι διακρισεις.....απλα τωρα δεν συμβαινει...με τονωτικες ενεσεις απελπισιας και πρακτικα χωρις @ρχιδ@τη διοικηση θα εχουμε τα χαλια μας.Η ιδια παγιωμενη τακτικη καθε χρονια!!! Απλα δεν αρμοζει στον Παναθηναϊκο αυτο![]()
Vevaia gnwmi sou einai kai sevasti.
alla elpizw na einai diki sou ontws, kai oxi apla na sumfwneis me tin maza pou den xerei pou na ta rixei kai vriskei auton proxeiro![]()
ποιος ειμαι ο μαντης καλχαςΑρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
αντε να παμε και σημερα να δουμε live τα πρωτα δειγματα γραφης του γαυρου![]()
και ελπιζω πως θα ειναι μια 4αρα![]()
θρυλε ολεθρυλε θεε
![]()
![]()
κοντα επεσα εεεε...![]()
δοξαστε με
![]()
![]()
παω γρηγορα για στοιχημα
ο καγκουρας...![]()
![]()
συμφωνουμε στα περισσοτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
5-1 οι γαύροι και μάλλον πλέον φαίνεται συμμαζεμένος , κυρίως πίσω ο γαύρος , αν και ακόμα δυνατό crash test δεν είδαμε.
Όλα τα λεφτά οι δύο back half που ΄χει πάρει και τρέχουν σαν τα άλογα να καλύψουν τα κενά.
Εκεί φάνηκε και η διαφορά κλάσης τους απο τα περισσότερα ακραία μπάκ που έχουν οι Ελληνικές ομάδες, καθώς τους έβλεπες και έκαναν επελάσεις κανονικές.
Αίντε να δούμε και βλέπω πιθανόν τον γαύρο να σπάει και το αρνητικό σερί εκτός έδρας στο CH.L..
Αν παίξει τέτοια μπάλα πάντα όμως , έτσι;
Gandalf
αλλα οχι οτι δεν ειχαμε δυνατα φιλικα
δες και τις αλλες χρονιες και θα καταλαβεις![]()
δηλαδη επρεπε να παιξουμε με real , inter kai manchester για να ειναι δυνατα??
καμια ομαδα δεν παιζει τοσο δυνατα φιλικα στην προετοιμασια
πιστευω πως ηταν πολυ καλα τα φιλικα![]()
ο καγκουρας...![]()
![]()
Δεν είπα οτι δεν είχε δυνατά φιλικά... αλλά οι ομάδες που έπαιξε όπως και να το κάνεις , δεν έχουν αυτό που λέμε, αστέρια επιθετικούς...
Κλάσης που θα συναντήσουν στο CH.L. όπως Andriano, Henry, Runey, Ronaldo... ξέρεις τι λέω, τώρα...
Εκείνους που δένουν την μπάλα με το κορδονάκι στο παπούτσι τους και τραβάνε 2-3 αμυντικούς και αδειάζουν την αντίπαλη περιοχή.
Εκεί είναι το κρίσιμο crash test για όλες τις άμυνες.. Απέναντι σε τύπους που το goal το έχουν μέσα στην τσέπη τους.
Γιατί τέτοιους ούτε η BlackBurn είχε, Ούτε η Werder , ούτε και η Real.
Εκεί θα κρίνω εγώ, μιας και εσύ όπως γνωρίζεις , σε τέτοιο επίπεδο , ειδικά στο CH.L. η κλάση των παικτών κάνει την διαφορά... Είδες πως το κάρφωσε ο Ρίμπο... στο αριστερό παράθυρο και μάλιστα τον σπαζοχόλιασε με την βολίδα, που πήγε στο δοκάρι... Απο το πουθενά...
Για αυτό σου λέω... καλά παίξατε , αλλά θέλω να δώ τους κόκκινους, σε δυνατό crash test άμυνας.
Για εμάς.. κοντός ψαλμος αλληλούια.. στις 8 του μήνα το πρώτο παιχνίδι και θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
Για την ιστόρία , είδα τα goal με την Benfica και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ακόμα για το ποιόν μας...
Aποδυναμωμένος μου φαίνεται ο ΠΑΟ φέτος , αλλά μπορεί και να κάνω λάθος... θα τον δώ σήμερα με Anderlecht.
ίδωμεν
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ειδες σουταραΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Είδες πως το κάρφωσε ο Ρίμπο... στο αριστερό παράθυρο και μάλιστα τον σπαζοχόλιασε με την βολίδα, που πήγε στο δοκάρι... Απο το πουθενά...
Gandalf
![]()
ειναι θεος
![]()
![]()
![]()
ο καγκουρας...![]()
![]()
ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
1) ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
2) ΧΑΙΔΑΡΙ
Ε,ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΛΛΟ![]()
![]()
3-4 ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΆΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΑΕΚ & ΠΑΟ το μονο που προσπαθουν να κανουν ειναι να μειωσουν τα καλα που κανει ο θρυλος .
για να παρει αυτον τον Μποζιο ο ΠΑΟ, Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ
ΡΩΤΗΣΕ?
ΤΖΙΟΒΑΝΙ, ΖΕ ΗΛΙΑΣ , ΣΟΥΡΕΡ
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ?ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΕΡΟΙ .. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ
ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΑΛΙΕς ΣΑΝ 2 ΚΑΙ 3 ΡΙΒΑΛΤΟ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ
ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ , ΝΑΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ,ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ
ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ
ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()