Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 143 από 143

Θέμα: D. D. D. - Με τις υγείες μας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μου εχει φυγει το κακο απο την σκληροτητα παναθεμα με:rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    για μισο ρε παιδες....

εγω ουτε παλιος ειμαι,ουτε ξερω τι γινοτανε παλια.....

αλλα για να καταλαβω....στις ποσες μπυρες πρεπει να σταματαει κανεις????στις 2????στις 3??????

και ας υποθεσουμε οτι εκει πρεπει να σταματαμε για να μη μας πιασει το αλκοτεστ......πριν απο αρκετα χρονια δηλαδη ηταν ασφαλες να πιουμε 6-7 και τωρα δεν ειναι????????????????γιατι οπως ολοι γνωριζουμε παλιοτερα τα ορια ηταν πιο πανω.....

οσο για τις φοτο φιλοι μου γιατι δεν τις ελεγχουνε οι μοντς????
    ειναι το μοτο ενα φορουμ η τελικα ιεραποστολοι των 2 τροχων????
    γιατι αν ειναι ετσι προτεινω ολοι μαζι να παμε την ερχομενη δευτερα στην εκκλησια του αγιου σουλπικιου(μεγαλη η χαρη του)και αντι να τα λεμε....να πλακωθουμε στις μετανοιες(μια για καθε μπυρα)και μετα θα ειναι πολυ πιο ευκολο να δουμε ποσο ξυνει η μηχανη του καθενος και τι τελικες και αλογατα βγαζει εεεεε????????????φανταστικοι μου ηθικολογοι???????????

ειδατε ποτε καποιον να φευγει απο το δ τουρνα και εχει γινει τετοιο θεμα?????????

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλικα παντα.....

Υ.Γ. μην πινετε οταν οδηγειτε!!!!!!!πιειτε και μετα οδηγηστε!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και ας υποθεσουμε οτι εκει πρεπει να σταματαμε για να μη μας πιασει το αλκοτεστ......
    οσο για τις φοτο φιλοι μου γιατι δεν τις ελεγχουνε οι μοντς????
    Το θέμα δεν (ξανα)-αναμοχλεύτηκε για λόγους ωραιοφάνειας ή φαίνεσθαι πιστεύω...

Πέρα από το πώς μας βλέπει ο οποιοσδήποτε όξωαποδώ όταν έχεις γνωρίσει κάποιους ανθρώπους (έστω και αλήτες-τσαντάκηδες-μηχανόβιους ) ανησυχείς (τρόπον τινά) για την ασφάλειά τους (και όχι δεν το παίζω μαμά του λόχου)...

Απλά ισχύει ότι ισχύει γενικότερα στη ζωή μας, όταν πιεις παραπάνω από όσο αντέχεις ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και όχι όσο νομίζεις εσύ (όχι εσύ προσωπικά...κατάλαβες τεσπά) τότε όταν καβαλήσεις μηχανή (το καλάμι επιτρέπεται) γίνεσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου καταρχήν και μετά για όσους συναντήσεις στο δρόμο (πεζούς, οδηγούς, αναβάτες, φανάρια, γαιδούρια, τσιχλόφουσκες κλπ.)

Αρα για σένα (όχι για σένα...κατάλαβες...) έχεις δικαίωμα να κάνεις ότι γουστάρεις (αν φυσικά δε σε νοιάζουν οι επιπτώσεις στην οικογένειά σου ή/και στους φίλους σου). Οι υπόλοιποι όμως που κυκλοφορούν δε σου φταίνε σε τίποτα...

Μη γινόμαστε λοιπόν υποψήφιοι αυτόχειρες, τραυματίες ή δολοφόνοι... και αυτό δεν ισχύει μόνο κάθε Δε(λεαρ)υτέρα βράδυ...

Τώρα για την περί πολλού εικόνα του μοτο.γκρρρ η προσωπική μου θέση αναφέρθηκε στην αρχή του thread...
    μας διαβάζει πολύς κόσμος και τα συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κάποιος πιτσιρικάς ή ο γονέας κάποιου που καβαλάει μηχανή είναι αφενός για τον πρώτο ότι μπύρα και μηχανή συνδυάζονται απόλυτα και ο σωστός μηχανόβιος πίνει για να ξεχνά τα τσάγια και αφετέρου ο γονέας να αποκτήσει μια ενδόμυχη φοβία για το που οδεύει το σπλάχνο του και άρα να συνεχίζουμε να χαρακτηριζόμαστε ως αλήτες-μηχανόβιοι-τσαντά-ρόδα-και-κοπάνα...

τα φαινόμενα οπωσδήποτε βέβαια απατούν αλλά δεν είναι όλοι ικανοί να ξεχωρίσουν τη βούρτσα από την φούτσα...

Δεν περιόρισε κανένας κανέναν....

Δεν απόκλεισε κανένας κανέναν....

Δεν αφόρισε κανένας κανέναν....

Οι επιλογές είναι ελεύθερες αλλά να μη ξεχνάμε τα λόγια ανδρός επιφανούς ούτως ειπείν
    "Η ελευθερία σου ξεκινάει εκεί που σταματάει η ελευθερία του άλλου"

Το παραπάνω το προτιμώ από το
    "Ανδρός επιφανούς πάσα γη potentially τάφος"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Το θέμα δεν (ξανα)-αναμοχλεύτηκε για λόγους ωραιοφάνειας ή φαίνεσθαι πιστεύω...

Πέρα από το πώς μας βλέπει ο οποιοσδήποτε όξωαποδώ όταν έχεις γνωρίσει κάποιους ανθρώπους (έστω και αλήτες-τσαντάκηδες-μηχανόβιους ) ανησυχείς (τρόπον τινά) για την ασφάλειά τους (και όχι δεν το παίζω μαμά του λόχου)...

Απλά ισχύει ότι ισχύει γενικότερα στη ζωή μας, όταν πιεις παραπάνω από όσο αντέχεις ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και όχι όσο νομίζεις εσύ (όχι εσύ προσωπικά...κατάλαβες τεσπά) τότε όταν καβαλήσεις μηχανή (το καλάμι επιτρέπεται) γίνεσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου καταρχήν και μετά για όσους συναντήσεις στο δρόμο (πεζούς, οδηγούς, αναβάτες, φανάρια, γαιδούρια, τσιχλόφουσκες κλπ.)

Αρα για σένα (όχι για σένα...κατάλαβες...) έχεις δικαίωμα να κάνεις ότι γουστάρεις (αν φυσικά δε σε νοιάζουν οι επιπτώσεις στην οικογένειά σου ή/και στους φίλους σου). Οι υπόλοιποι όμως που κυκλοφορούν δε σου φταίνε σε τίποτα...

Μη γινόμαστε λοιπόν υποψήφιοι αυτόχειρες, τραυματίες ή δολοφόνοι... και αυτό δεν ισχύει μόνο κάθε Δε(λεαρ)υτέρα βράδυ...

Τώρα για την περί πολλού εικόνα του μοτο.γκρρρ η προσωπική μου θέση αναφέρθηκε στην αρχή του thread...
    μας διαβάζει πολύς κόσμος και τα συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κάποιος πιτσιρικάς ή ο γονέας κάποιου που καβαλάει μηχανή είναι αφενός για τον πρώτο ότι μπύρα και μηχανή συνδυάζονται απόλυτα και ο σωστός μηχανόβιος πίνει για να ξεχνά τα τσάγια και αφετέρου ο γονέας να αποκτήσει μια ενδόμυχη φοβία για το που οδεύει το σπλάχνο του και άρα να συνεχίζουμε να χαρακτηριζόμαστε ως αλήτες-μηχανόβιοι-τσαντά-ρόδα-και-κοπάνα...

τα φαινόμενα οπωσδήποτε βέβαια απατούν αλλά δεν είναι όλοι ικανοί να ξεχωρίσουν τη βούρτσα από την φούτσα...

Δεν περιόρισε κανένας κανέναν....

Δεν απόκλεισε κανένας κανέναν....

Δεν αφόρισε κανένας κανέναν....

Οι επιλογές είναι ελεύθερες αλλά να μη ξεχνάμε τα λόγια ανδρός επιφανούς ούτως ειπείν
    "Η ελευθερία σου ξεκινάει εκεί που σταματάει η ελευθερία του άλλου"

Το παραπάνω το προτιμώ από το
    "Ανδρός επιφανούς πάσα γη potentially τάφος"

φιλε NOSTRA κατ αρχην να πω οτι σεβομαι απολυτα αυτα που λες και συμφωνω οτι αλκοολ και οδηγηση δε πανε μαζι!!!!!

αλλα απο αυτα που διαβασα καταλαβα πως το θεμα δεν ειναι το τι γινεται πραγματικα αλλα τι βλεπει ο κοσμος!!!!!

και επειδη ειμαι της γνωμης οτι παυει καποιος να ειναι πιτσιρικος απο τη στιγμη που αρχιζει να οδηγει...δε μπορω να δεχτω οτι εγω θα πρεπει να του διδαξω ηθος και οδηγικη παιδεια!!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    και επειδη ειμαι της γνωμης οτι παυει καποιος να ειναι πιτσιρικος απο τη στιγμη που αρχιζει να οδηγει
    με αυτό θα διαφωνήσουν πολλοί, μεταξύ αυτών και εγώ...
    υπάρχουν πολλοί αναβάτες "πιτσιρίκοι" στο μυαλό...

δε μπορω να δεχτω οτι εγω θα πρεπει να του διδαξω ηθος και οδηγικη παιδεια!!!!
    γιατί όχι?

Δε είπα ούτε να γίνεις παπάς ούτε οσιομάρτυρας αλλά έστω και έναν να κατευθύνεις σε μια καλύτερη οδική συμπεριφορά ή/και σε μια νοοτροπία αυτοσεβασμού και σεβασμού των κινδύνων του δρόμου είναι μεγάλο κέρδος βραχυπρόθεσμα για τον άλλο και μεσομακροπρόθεσμα για την δική σου ασφάλεια όταν τον συναντήσεις σε μια διασταύρωση στις 3 το πρωί του Σαββάτου στην Βουλιαγμένης....

ε? ιδεολογία και ρομαντισμός μεν, πρωτοβουλία και αυτοσυντήρηση δε...

Πολλοί κούκοι μπορεί και να φέρνουν την άνοιξη....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    γιατί όχι?

Δε είπα ούτε να γίνεις παπάς ούτε οσιομάρτυρας αλλά έστω και έναν να κατευθύνεις σε μια καλύτερη οδική συμπεριφορά ή/και σε μια νοοτροπία αυτοσεβασμού και σεβασμού των κινδύνων του δρόμου είναι μεγάλο κέρδος βραχυπρόθεσμα για τον άλλο και μεσομακροπρόθεσμα για την δική σου ασφάλεια όταν τον συναντήσεις σε μια διασταύρωση στις 3 το πρωί του Σαββάτου στην Βουλιαγμένης....

ε? ιδεολογία και ρομαντισμός μεν, πρωτοβουλία και αυτοσυντήρηση δε...

Πολλοί κούκοι μπορεί και να φέρνουν την άνοιξη....

εγω παλι απο τη φυση μου δε θα κατσω να εξηγησω οτι φιλε μου αφτο που εκανες ειναι μ@λ@κι@ για να συνετισω καποιον!
    θα αρχισουμε τα μπινελικια και τις φαπες και οπου βγει....και αφτο οχι επειδη ειμαι εγω ο τσιτας της υποθεσης αλλα επειδη το ζωο που θα του πω ρε φιλε βγαλε φλας....θα με σκοτωσεις θα με βρισει και απο πανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε οποτε κατεβαινεις,ξεχνας ρομαντισμους και αλλα τινα,του δινεις μια με το κρανος και φευγεις...!

αλλα αυτο που λεμε δεν εχει να κανει με το θεμα του δελεαρ νομιζω....

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    δηλαδη αν μην φερω το αψεντι....

καλα, παρτε τα κουτια και ελατε σπιτι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    δηλαδη αν μην φερω το αψεντι....

καλα, παρτε τα κουτια και ελατε σπιτι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φερε εσυ το αψεντι να φερω εγω να πιουμε και καμια κολονια και το www.moto.gr να γινει www.otinanai.ole!!!!!

Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910

Παρόμοια θέματα

1. Στοιχηματίζω ότι έτσι αισθανόμαστε όλοι με τις μηχανές μας!
    από taxydromos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2011, 18:35
  2. Με τις υγείες μας....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2010, 17:49
  3. Με τις υγείες μου...
    από George20vt στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2009, 18:10
  4. Με τις υγείες μου!!!