Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 175

Θέμα: Gsx-r 750 - ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Ευτυχώς που ζεις φίλε μου!

Όσο για τα πλαίσιο...
    Ίσως στο δικό σου να έκαναν μια εξαίρεση!

Δυστυχώς φταίνε οι εταιρίες γιατί εκτός του οτι πλέον κατασκευάζουν "ψεύτικα" πλαίσια εάν πάθει ζημιά, και είναι μέσα στην εγγύηση, δεν στο αλλάζουν (οι περιπτώσεις των παιδιών που έχουν προαναφερθεί)...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk

Αποφεύγεται τα μανιτάρια παίδες... Καλυτερα να πληρώσεις 500-600 για πλαστικά παρά 5000 για πλαίσιο! Τα μανιτάρια επιβαρύνουν δραματικά το πλαίσιο σε μια τυχόν πτώση...
    Ακριβώς... Τα μανιτάρια κάνουν καλό μόνο σε μικροπτώσεις... έτσι και σκαλώσει το μανιτάρι σε άσφαλτο-πεζοδρόμιο κλπ αρχίζουν τα κλάματα...
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
    Δεν ξέρω αν τα 600 έχουν το ίδιο πρόβλημα - από όσο μου εχουν πει ... ναι.
    Μου είναι ομως δύσκολο να πιστέψω οτι με 50 - 60 κοβει πλαισιο το οτιδήποτε όπως και να το λένε...
    Το δικό μου μια φορά, σε σύγκρουση (μολις ειδα την καραμπόλα ημουν με 170 και ηταν στα 20 μετρα υπολογιστε περιπου με πόσα έσκασα) στράβωσε ζάντα (οχι να φαίνεται με το μάτι) κατέβασε μούρη αλλά ούτε πλαίσιο ούτε καλάμια πήρε...
    Να πω την μαύρη αλήθεια κι εγώ το πλαίσιο πρωτοκοίταξα, και ο μηχανικός μου οταν του το πήγα για το πλαίσιο μου ειπε.
    Οκ δεχομαι οτι εχουν μειωμένες αντοχές κλπ κλπ αλλά οχι σε τετοιο βαθμό...
    Από την άλλη μπορεί εγώ να ήμουν τυχερή ...
    με 170 και στα 20 μέτρα δε πρόλαβες να πατήσεις καθόλου... και δεν έγινε ρινίσματα το μηχανάκι? μήπως πήγαινες με πολύ λιγότερα?
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    με 170 και στα 20 μέτρα δε πρόλαβες να πατήσεις καθόλου... και δεν έγινε ρινίσματα το μηχανάκι? μήπως πήγαινες με πολύ λιγότερα?
    Sorry που επαναφέρω το topic αλλά μια και το είδα θεώρησα σωστό να σου απαντήσω.
    Και ο μηχανικός μου είχε απορήσει. Δεν επέμεινα, μου λέει θα το δω αύριο το πλαίσιο φοβάμαι (συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι του έφεραν τζιξερ με μόνο μια γρατζουνιά στο φανάρι και σπασμένο πλαίσιο… )
    Την επομένη που την είδε: «Έσκασες με πολλά ε?»
    Τα χλμ τα είχα δει δευτερόλεπτα πριν αφού αντί να κοιτάζω τον δρόμο μπροστά μου (που είχα δει ότι είχε «τραινάκι» που είχα πλησιάσει πολύ) αναρωτιόμουν σε πόση ώρα θα έφτανα Αθήνα και έκανα υπολογισμούς…
    Ήμουν έτοιμη να φρενάρω έτσι κι αλλιώς όταν κατάλαβα ότι κοκάλωσαν οι μπροστινοί …
    Σε ότι αφορά την απόσταση μεζούρα δεν είχα μαζί αλλά με βάση τα λίγα μαθηματικά που ξέρω τόσα τα έβγαλα… Την εικόνα την έχω ξαναδεί άπειρες φορές, τον προβληματισμό σου τον καταλαβαίνω αλλά πάνω από 25 μέτρα δεν ήταν σίγουρα.
    Έσκασα σε τζιπ , παρόλα αυτά αν είχα αφήσει το τιμόνι της μηχανής θα «πέταγα» πάνω από αυτό αφού το σώμα μου ήταν σε θέση «κατακόρυφου» από ότι μου είπαν. Το περίεργο είναι ότι όταν προσγειώθηκα βρέθηκα κάτω από την μηχανή…
    Τεσπα δεν ξέρω καν γιατί τα λέω μια και το συμβάν έγινε τον Νοέμβρη και έχουν ακολουθήσει αρκετές βόλτες από τότε . Αυτό που μου έμεινε είναι ότι φέρθηκα εντελώς ηλίθια σε εντελώς λάθος σημείο (λες και υπάρχει σωστό σημείο για να φερθείς ανόητα) και στάθηκα πολύ τυχερή (και εγώ και το παιδάκι που καθόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ ) .
    Κάθε φορά που διάβαζα για τα πλαίσια των gsxr σκεφτόμουν να το πω – όχι σαν αμφισβήτηση όσων αφηγούνται τι τους συνέβη αλλά απλά για να δείξω ότι δεν γίνεται πάντα έτσι, ότι υπάρχει και η ανάποδη όψη…
    Εκει που καταληξα συγκρίνοντας περιπτώσεις σαν του παιδιού και την δική μου ειναι οτι προφανώς εχουν κάποιο σημείο το οποίο ειναι αδύναμο. Στην δικιά μου περίπτωση την ένταση της πρόσκρουσης την απορρόφησε η ζάντα - ίσως αν γινόταν διαφορετικά να είχαμε άλλο αποτέλεσμα...
    Νομίζω πλέον είμαι κατά πολύ off topic …
    11 μείνανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Ευτυχώς που ζεις φίλε μου!

Όσο για τα πλαίσιο...
    Ίσως στο δικό σου να έκαναν μια εξαίρεση!

Δυστυχώς φταίνε οι εταιρίες γιατί εκτός του οτι πλέον κατασκευάζουν "ψεύτικα" πλαίσια εάν πάθει ζημιά, και είναι μέσα στην εγγύηση, δεν στο αλλάζουν (οι περιπτώσεις των παιδιών που έχουν προαναφερθεί)...
    Μακρια από όλους μας!
    11 μείνανε...

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios

Re: σπασμένο πλαίσιο GSXR 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από Albatros
    Θέλετε να δείτε σπασμένο πλαίσιο ???
    Δώστε μου email να στείλω φωτο-εδώ δεν χωράνε((
    Όσοι έχετε Suzuki GSXR καλά θα κάνετε να προσέχετε τα πλαίσιά σας με συχνούς ελέγχους και καλή τύχη. Όποιος συμπάσχων έχει πληροφορίες για τέτοιες περιπτώσεις ας επικοινωνήσει μαζί μου, μαζεύω πληροφορίες για το δικαστήριο.
    Φιλικά...

Εχεις πμ και με το δικο μου e-mail... Ευχαριστω!

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: σπασμένο πλαίσιο GSXR 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Εχεις πμ και με το δικο μου e-mail... Ευχαριστω!
    Το μήνυμα είναι 1+ ετους
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios

Re: Re: Re: σπασμένο πλαίσιο GSXR 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το μήνυμα είναι 1+ ετους

οκ! ευχαριστω!

Νέο μέλος
    Για όσους νομίζουν ότι απο σπασμένα πλαίσια υποφέρουν μόνο τα Ιαπωνικά και όχι τα Ευρωπαϊκά ας ρίξουν μια ματιά παρακάτω για Ducati

http://www.ducati.ms/forums/showthread.php?t=26740

"I would like to inform everyone riding on a S2R or S&R models released in 2005 or possibly later of a SERIOUS flaw in construction, material or design of the frame! Recently, I had a freak accident, which was possibly and most likely caused by the change in geometry of the bike. After applying the brakes, suddenly the bike reacted irrationally and I went down at more or less 10 mph not hitting anything but the payment. When i examined the bike, i have noticed mostly cosmetic damage, but the frame appeared SPLIT in HALF!!!
    I spoke with many mechanics and motorcyclists with many years of experience - no one has ever seen anything like it!
    I contacted the Ducati North America and after their examination, miraculously they could not establish the connection between the broken frame and the crash?! well.. i say miraculously, but of course i understand that clearly, they will have no interest in admitting that there could be a flaw in the construction, material or the design, for this means an investigation, possible recall and major loss of revenue and reputation!
    Thus far, Ducati North America expressed no interested in investigating this matter any further and therefor protecting their customers from possible disastrous circumstances.
    I weigh 145 lb, I had no passenger on the bike at that time. Just imagine if this happens to anyone else while riding at highway speed and /or with a passenger?!

This bike has about 10000 miles on it and is only 2 years old!

I have created a myspace page: http://www.myspace.com/brokenducati, Youtube is on the way, I got other ideas, and if DNA continues with it's current strategy of ignoring the magnitude of this matter, i am prepared to take it where ever.

here are some pictures for your viewing pleasure... Please Be Careful!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αντιγράφω απ΄το bikenet

«Κατευθειαν στο ψητο....

πριν απο στροφη,,,, κατεβαζει απο 4η σε 3η λιγο αγαρμπα.... του κουναει.... κι οπως στριβει βλεπει πετρα μπροστα του..... γραπωνει τα φρενα αλλα δεν προλαβαινει να την αποφυγει με αποτελεσμα να πεσει πανω της....

αποτελεσμα??? πεφτει κατω... ευτυχως χωρις να παθει κατι.... πλησιαζει το μηχανακι .... και εκθαμβος βλεπει το πλαισιο κομμενο εντελως κι απο τις δυο πλευρες στις ραφες!!!

προφανως πεφτωντας στα φρενα συμπιεστηκα πολυ το πηρουνι... και χτυπωντας στην πετρα εφαγε ολη τη δυναμη το πλαισιο.......

σκεφτεται να κανει μηνυση.... μιας και καινουριο πλαισιο να του βαλουν η και καινουριο μηχανακι.... δεν θελει να το ξανακαβαλησει φυσικοτατα!!!

υ.γ. δεν κανει καθολου σουζες... και δεν εχει τρακαρει ποτε!

φυσικα ολοι φανταζεστε την επικινδυνοτητα της καταστασης.... . σε φαση αρχιζω και σκεφτομαι κι εγω το δικο μου...... μηπως και το δωσω...»
    Ρέ παιδιά, έχουμε πεί έχετε το νου σας. Μερικοί το έχουν δεί, άλλοι όχι. Εγώ δεν θα το έπαιρνα. Μόνο ο ντόρος που έχει γίνει με τα συγκεκριμένα μηχανάκια μου φτάνει, αλλά το παραπάνω λέει: "κατεβαζει απο 4η σε 3η λιγο αγαρμπα.... του κουναει....". Με πόσα πρέπει να πήγαινε για να κατεβάσει απο 4η σε 3η και να του κουνήσει; ΕΛΕΟΣ δηλαδή!
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με τη δική μου (GSXR 600 K6)και με μικρότερη ταχύτητα, το πλαίσιο έσπασε στα φρένα όχι στη σύγκρουση με τη πέτρα και φταίνε οι κωλήσεις, η διαδικασία τώρα δύσκολη και δαπανηρή μέσω ΤΕΕ και Νομικής οδού.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της djspy21
    Γεία σας παιδιά! Είμαι καινουριος στο forum, και το πρώτο μου post είναι εδώ καθώς είμαι και εγώ παθών! Εχω ενα gsr 600, και κόπηκε το πλαίσιο! Ολο το αλλο μηχανακι δεν έπαθε τίποτα! Η συγκρουση ηταν με λιγα χιλιομετρα,αλλα την πίεση την έφαγε όλη στο λαιμό, και ράγισε το πλαισιο στο σημείο του τιμονιού και του λαιμού! Οποιος θελει φώτο την στέλνω στο e-mail του! Επειδη δεν ξέρω τι να κάνω,,,να το κηνυγησω δικαστικα ή να την φτιάξω,,θα ήθελα την γνώμη σας!

Ωχ κάλα τα έχουν σκαρτέψει τα πλαίσια κάργα λέμε...

Σε περίπτωση που το πας για επισκευή έχει νομιμοποιηθεί η αλλαγή πλαισίου στις μοτοσυκλέτες όποτε είσαι ΟΚ...

Αφού είσαι καλά Δόξα Σοι ο Θεός να λές
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Φίλε djspy21 αν αποφασίσεις να πας νομικά πρέπει να έχεις υπομονή,να αγοράσεις άλλη μοτο γιατί οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και να διαθέσεις κάποια επιπλέον ευρουλάκια.
    Εγώ πάντως το έκανα και προχωράω νομικά...όταν όλα τελιώσουν θα ενημερώσω τους φίλους για να ξέρουν.

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "Τρυπα στην αποδοση" απο 2000-4000 rpm σε GSX-R 750 '92
    από vvvippperrr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 10:11
  2. GSX-R 750 K6 video...
    από lampros_fazer στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2006, 15:39
  3. Σπασμένο πλαίσιο κ5 στην ελλάδα
    από Tigas στο forum Off topic