Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 165

Θέμα: ανοιγμα με fazer 600 εχθες το βραδι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156

Re: Re: ανοιγμα με fazer 600 εχθες το βραδι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sunderlanos
    Προσωπικα στα @@ για το τι εκανες στην βαρκιζα.Τωρα θα μου πεις και τι ασχολεισαι τοτε? Απλος ηθελα να το ξερεις.
    σε ευχαριστω ρε φιλαρακο,αλλα εχω και εγω @@ για να ξερω πως ειναι,δεν χρειαζεται να δω,η να μαθω για τα δικα σου..γκεγκε
    προσεχε μονο μην σε πετυχω στο δρομο,οπως ειπε και καποιος συμφορουμιτης πιο πανω και ξεκληρησω και εσενα και ολους οσους κυκλοφορουν στο δρομο και πανε ολοι μετα ορια,δεν τρεχει κανεις,ολοι δεξια λωριδα,σουζες-παντιλικια-κοντρες δεν ανηκουν σε αυτο το φορουμ αλλα στο διπλα.....
    αντε ολοι οι γλυκαναλατοι (για αυτους που κατηγορουν λεω) εδω μεσα μαζευτηκαν..
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Re: Re: Re: ανοιγμα με fazer 600 εχθες το βραδι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    σε ευχαριστω ρε φιλαρακο,αλλα εχω και εγω @@ για να ξερω πως ειναι,δεν χρειαζεται να δω,η να μαθω για τα δικα σου..γκεγκε
    προσεχε μονο μην σε πετυχω στο δρομο,οπως ειπε και καποιος συμφορουμιτης πιο πανω και ξεκληρησω και εσενα και ολους οσους κυκλοφορουν στο δρομο και πανε ολοι μετα ορια,δεν τρεχει κανεις,ολοι δεξια λωριδα,σουζες-παντιλικια-κοντρες δεν ανηκουν σε αυτο το φορουμ αλλα στο διπλα.....
    αντε ολοι οι γλυκαναλατοι (για αυτους που κατηγορουν λεω) εδω μεσα μαζευτηκαν..
    Για ακομα μια φορα, φτηνες δικαιολογιες της παρατεταμενης εφηβειας.

ΥΓ. Εσενα τα @@ σου πρεπει να ειναι πολυ μεγαλα, αλλα να ξερεις οτι εκει εξω υπαρχουν και αλλοι με μεγαλυτερα που σου ευχομαι να μην τους συναντησεις ποτε, ουτε εσυ ουτε εμεις οι γλυκαλατοι.
    To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Re: Re: Re: Re: ανοιγμα με fazer 600 εχθες το βραδι...

Για ακομα μια φορα, φτηνες δικαιολογιες της παρατεταμενης εφηβειας.

ΥΓ. Εσενα τα @@ σου πρεπει να ειναι πολυ μεγαλα, αλλα να ξερεις οτι εκει εξω υπαρχουν και αλλοι με μεγαλυτερα που σου ευχομαι να μην τους συναντησεις ποτε, ουτε εσυ ουτε εμεις οι γλυκαλατοι.
    μα δεν δικαιολογηθηκα για κατι....μαλλον συ ανηκεις στην παρατεταμενη εφηβεια αφου δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις...
    παντα υπαρχει ο καλυτερος-δυνατοτερος-γρηγοροτερος...
    απλως αυτοι που πραγματικα ειναι,δεν καθονται να δινουν συμβουλες η παρατηρησεις απο εδω μεσα,απλα ακουν....κατι που πολυ απλα δεν ισχυει σε ορισμενα ατομα εδω..
    αυτα...

Re: Re: Re: Re: Re: ανοιγμα με fazer 600 εχθες το βραδι...

μα δεν δικαιολογηθηκα για κατι....μαλλον συ ανηκεις στην παρατεταμενη εφηβεια αφου δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις...
    απλως αυτοι που πραγματικα ειναι,δεν καθονται να δινουν συμβουλες η παρατηρησεις απο εδω μεσα,απλα ακουν....κατι που πολυ απλα δεν ισχυει σε ορισμενα ατομα εδω..
    αυτα...

Re: Re: Re: Re: Re: ανοιγμα με fazer 600 εχθες το βραδι...

αυτα...
    Φιλε μου, ειναι αδυνατο να "συνομιλοσουμε" ο κυκλος σκεψης μας ειναι πολυ διαφορετικος.

Α και κατι αλλο να ξερεις οτι ειμαι καλυτερος-δυνατοτερος-γρηγοροτερος απο εσενα γενικα ειμαι και γ@μω τα ατομα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ. Ευχαριστω για την παιδικη χαρα που μου προσφερθηκε και συγνωμη για την ανουσια συζητηση.
    To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ανοιγμα με fazer 600 εχθες το βραδι...

Φιλε μου, ειναι αδυνατο να "συνομιλοσουμε" ο κυκλος σκεψης μας ειναι πολυ διαφορετικος.

Α και κατι αλλο να ξερεις οτι ειμαι καλυτερος-δυνατοτερος-γρηγοροτερος απο εσενα γενικα ειμαι και γ@μω τα ατομα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ. Ευχαριστω για την παιδικη χαρα που μου προσφερθηκε και συγνωμη για την ανουσια συζητηση.
    χαιρομαι ιδιαιτερα οτι καταλαβες επιτελους οτι οι απαντησεις που δινεις ειναι ανουσιες...η αυτογνωσια στον ανθρωπο ειναι μεγαλη υποθεση

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Μήπως είναι τυχαίο που όλοι οι κάθετα αντίθετοι με τις "ψιλές" στο δρόμο καβαλάνε honda.
    Δεν πας καμμιά βόλτα με το βεσπάκι σου να ξενερώσεις?

You BETA believe...

Νέο μέλος
    Παίδες, όλοι μας έχουμε κάνει καγκουριές στον δρόμο, αλλά αυτό απέχει παρασάγγας από το να γίνεται κάποιος επικίνδυνος και να λέει στους άλλους μείνετε σπίτι σας αν δεν σας αρέσει.

Επειδή έχω δει το χάρο με τα μάτια μου στα λιμανάκια και είδα τη ζωή μου να απέχει 1-2 μέτρα από τον θάνατο, εξαιτίας κάποιου παπάρα ο οποίος θεώρησε ότι έπρεπε να μπει με ανάποδα στη στροφή και να έρχεται κατα πάνω μου επειδή του ξέφυγε (συν ότι κόλλησε ένα ceicento στις μπαριέρες) έχω να σας πω το εξής :

ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Ή ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΑΖΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΛΑΚΙΕΣ

ΑΡΚΕΤΑ !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Να ειχες και κανα σοβαρο αυτ/το...
    οχι και να παμε απο Ιταλικο,ρωτα στην Αντιπροσωπεια,κατι επαιζε με τα ηλεκτρικα τους,μη σου σβησει σε καμια στροφη και φας κανεναν...
    Ευτυχως που δε περναω απο λιμανακια...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος
    βέβαια. Αν είναι ένα αμάξι ιταλικό, δε λέει. Supercars (Ferrari, lamborghini) και σπορ (alfa, lancia) ιταλικά, δεν είναι καλά.

η στάση σου είναι εξ'ορισμού ρατσιστική.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    βέβαια. Αν είναι ένα αμάξι ιταλικό, δε λέει. Supercars (Ferrari, lamborghini) και σπορ (alfa, lancia) ιταλικά, δεν είναι καλά.

η στάση σου είναι εξ'ορισμού ρατσιστική.
    Με Φερραρι ηταν στα λιμανακια;;;
    Πως δε το προσεξα;;;
    Η σταση μου,(φαινεται πως δε το καταλαβες) ειναι εξ’ορισμου ειρωνικη!
    Ειναι απ’τα τελευταια που θα σκεφτω το σημα,η χωρα παραγωγης,αν ειναι cabrio η jeep,αν ειναι Lamborgini η Zastava,η η αξια του αυτ/του που θα πεσει πανω μου....
    Να γινω πιο αναλυτικος;;;

Παλαιό μέλος
    οχι και να παμε απο Ιταλικο,ρωτα στην Αντιπροσωπεια,κατι επαιζε με τα ηλεκτρικα τους,μη σου σβησει σε καμια στροφη και φας κανεναν...
    αυτό διάβασα και απάντησα.

Και σαφως ολοι μας(συμπεριλαμβανομενου κι εμενα) θα εχουμε καποια φορα υπερβει εστω και λιγο το ¨ευρεως αποδεκτο¨,ειτε για λογους επιβεβαιωσης,υστεροφημιας,εστω για τους δικους μας λογους,αλλα τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις φιλε alfa156 για να στηριξεις τη γνωμη σου μα και οτροπος σκεψης σου χρηζουν επικινδυνα αμεσης αναθεωρησης!
    Φιλικα

Νέο μέλος
    Για την ιστορία, αυτός που παραλίγο να με φάει ήταν με Civic...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αν βγαινει ενα συμπερασμα απο αυτην την ''συζητηση'' ειναι οτι :

Προσεχουμε τον κολο μας εκει εξω.....(στον δρομο εννοω )

Εκατονταδες καυλωμενοι οδηγοι αυτοκινητων , μηχανων , κλαρκ , νεκροφορων , φουρκονιων , πατινιων , επικαθιμενων , τρυπανιων γεωτρησης , εκτονωνουν την περισσεια τεστοστερονης και την ανικανοποιητη libido τους στον δρομο.....ε δεν ειναι κατι καινουργιο!

.....παντως απο αυτην την συνομοταξια οδηγων εγω φοβαμαι περισσοτερο την συνομοταξια των κρετινων οδηγων.. ο καυλιαρης δεν ειναι παντα εν δυναμει καυλιαρης....μερικες φορες χαλαρωνει (σπανια αλλα συμβαινει....) ενω ο κρετινος δεν χαλαρωνει απο την μαλακια του ποτε....

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Help σχετικα με το Naked Fazer 600?
    από MSGL στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2007, 01:45
  2. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Fazer 600??
    από DIMITRIS ZANTE στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2006, 07:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα