Δεν ξέρω αν σε σας είναι, αλλά σε μένα δεν είναι.
€63.19
+ €7.94 shipping
Αντιθέτως, κάποια ελληνικά καταστήματα βλέπω ότι το στέλνουν δωρεάν. Πάλι είναι ακριβότερα συνολικά, αλλά μιλάμε για διαφορά 7-8€.
Life begins at 45°.
90 ονομαστικη πριν χρονια τον πηρα 80
τωρα εχει 80 ονομαστικη
Η τιμή είναι πολύ καλή αν θέλεις να αγοράσεις και άλλα πράγματα, οπότε τα μεταφορικά μοιράζονται. Αν πάρεις μόνο τον ctek, πάλι περίπου 10% φθηνότερα βγαίνει αλλά δεν το λες και ευκαιρία της χρονιάς.
AMiO DVL DBC-4A 6V/12V
Για αυτόν τον φορτιστή έχει κανένας άποψη,της προάλλες με το μπουρίνι στην Θεσσαλονίκη ο φορτιστής που ξέχασα από ποτέ είχα του Λίντο παρέδωσε πνεύμα.
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
Από αντικατάσταση εντός εγγύησης (όποιος ανατρέξει πίσω στο νήμα θα το διαβάσει) έχω βρεθεί με 2 CTEK MXS 5.0.
Ο «προβληματικός» που τον επισκεύασα μόνος μου, και ο καινούργιος που στάλθηκε ως αντικατάσταση από την ctek
Ο τελευταίος βρίσκεται στο κουτί του κομπλέ με ότι περιέχει και δεν έχει συνδεθεί σε μπαταρία ποτέ. Το μόνο που έκανα όταν τον παρέλαβα ήταν να τον βάλω για 3 δευτερόλεπτα στην πρίζα για να σιγουρευτώ ότι ανάβει και αμέσως ξαναμπήκε στο κουτί του όπου αναπαύεται μέχρι σήμερα. Έλεγα ότι δεν με πειράζει να τον κρατήσω ως ρεζέρβα αν τυχόν τύχει κάτι στον παλιό, αλλά τελικά μάλλον κάθεται άσκοπα…
Αν κάποιος τον θέλει μπορεί να το αποκτήσει 10% πιο κάτω από την φθηνότερη τιμή του Skroutz.
PM me σχετικά…
Φιλούμπες
Επανερχομαι. Ο φορτιστης φιαχτηκε [εδω και καιρο] Εδωσα 25e για να ψαξει τι θελει και αλλα 25 για να φτιαχτει,συνολο 50e Κατι εκαψα μου ειπε καθως το ανοιγαΘαπερνα καινουργιο αλλα ηταν φαση, τωρα εμπλεξα αστο! Δουλευει καλα για την ωρα και αν αντεξει 4-5 χρονια θανε καλα.
Πουλαω συννεφα
https://www.skroutz.gr/s/6801598/Noc...1-10033-4.html
https://www.skroutz.gr/s/3457326/CTE...5-MXS-5-0.html
Ποιόν προτείνετε μεταξύ των δύο? Έχω διαβάσει τα καλύτερα για τον CTEK αλλά ο Noco φορτίζει και λιθίου
διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ
Από μια πρώτη ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο CTEK φαίνεται να υπερτερεί στο ότι μπορεί να φορτίζει μέχρι και με 5Α ρεύμα, ενώ ο Noco μέχρι 3,5Α. Αυτό λογικά σημαίνει ότι ο πρώτος μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα σε φόρτιση σχετικά μεγάλων μπαταριών (πχ από 60ΑΗ και άνω). Παλιότερα που είχα ψαχτεί με τα θέματα μπαταριών αυτοκινήτου, φορτιστών κλπ, θυμάμαι ότι ο γενικός κανόνας ήταν ότι για συνήθη φόρτιση δίνουμε ρεύμα στο 10% της ονομαστικής χωρητικότητας της μπαταρίας. Πχ για μια μπαταρία 50ΑΗ δίνουμε 5Α κοκ. Προφανώς οι μοντέρνοι ηλεκτρονικοί φορτιστές που έχουν διάφορα modes λειτουργίας λογικά πετυχαίνουν σωστό αποτέλεσμα και με λιγότερο ρεύμα, αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι η δυνατότητα παροχής περισσότερων Α από το φορτιστή, μόνο κακό δεν θα κάνει τόσο για φόρτιση μεγάλων σε ΑΗ μπαταριών όσο και από άποψη αντοχής του ίδιου του φορτιστή στο χρόνο, ειδικά αν μιλάμε για σχετικά συχνή χρήση. Εφόσον σε ενδιαφέρει και το κομμάτι της φόρτισης μπαταριών λιθίου, ίσως να ήταν καλή ιδέα να δεις και το μεγαλύτερο μοντέλο της συγκεκριμένης εταιρείας, αυτό:
https://www.skroutz.gr/s/21860900/No...-Genius-5.html
Βασικά για συντήρηση στο multi τον θέλω, το αυτοκίνητο δε μένει ποτέ ακίνητο πάνω από μία εβδομάδα και αυτό άντε για μία φορά το χρόνο. Απλά από τη στιγμή που θα τον πάρω έλεγα μήπως είναι καλύτερος αυτός που κάνει και για λιθίου....αλλιώς η σίγουρη και δοκιμασμένη από πολλούς λύση του CTEK
διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ
Αν θέλεις να φορτίζει και μεγάλες μπαταρίες πάρε τον ctek. Είναι καλύτερος για μεγάλες μπαταρίες.
Τον noco δεν τον ξέρω.
https://www.ctek.com/storage/28170E5...-low-UK-EN.pdf
![]()
Sent from me using a computer.
+1 για τον ctek για την άψογη εξυπηρέτηση πελατών, στα 3.5 χρόνια ο δικός μου χάλασε και μου έστειλαν καινούργιο στο κουτί του σε δέκα μέρες μόνο με μερικά email στα κεντρικά
Το noco τον είχε ανοίξει ένα κανάλι στο youtube που παρακολουθώ και δεν είχε εντυπωσιαστεί από την ποιότητα μέσα. Μάλλον τον ανάγκασαν να το κατεβάσει γιατί δεν το βρίσκω. Αυτό δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι ο ctek είναι ποιοτικότερος, αλλά είναι σίγουρα καλός σε αυτό που χρειάζεται να κάνει. Η φόρτιση μπαταριών λιθίου θα έβαζε και εμένα σε σκέψεις.