οτι εβλεπα στο μαμαλακη προχθες τα δειχνεις εσυ σημερα![]()
ωραια η ''ανακυκλωση'' ομως
φοβερη η πραγα![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Ρε παλικάρια κάντε ένα καλό στο τέλος και σημειώστε διευθύνσεις-τοποθεσίες στα σπίτια που μείνατε, κόστη και εντυπώσεις να υπάρχουν και για τους υπόλοιπους...![]()
![]()
![]()
Fotografe με αφηνεις να ποσταρω και εγω εδω,το ιδιο ταξιδακι με τον Ζολοτα?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ρε παλικάρια κάντε ένα καλό στο τέλος και σημειώστε διευθύνσεις-τοποθεσίες στα σπίτια που μείνατε, κόστη και εντυπώσεις να υπάρχουν και για τους υπόλοιπους...![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα κατ αρχήν σ' όλους σας.Φίλε Τροπέα έχω γράψει κάποιες πληροφορίες γύρω απ την διαμονή μας στην τρίτη σελίδα αυτού του thread πριν ξεκινήσω να ποστάρω τις φωτό.Τώρα κάτι ειδικότερο είναι ότι ψάξαμε μόνοι μας μέσω της ιστοσελίδας www.interhome.com ,που ξέραμε ότι συνεργάζεται με κάποιο ταξ. γραφείο (δεν γράφω όνομα για ευνόητους λόγους,όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ),βρήκαμε αυτά που μας κάλυπταν και μας τα έκλεισε ο πράκτορας.Πληρώσαμε στο ταξιδιωτικό τα χρήματα και μας δόθηκε το voucher και ο χάρτης της περιοχής.Στα σπίτια δίναμε μια εγγύηση 200 ευρώ που μας την επέστρεφαν με την αναχώρηση μας από εκεί.Το σημαντικό είναι να βρεις σπίτι με την ένδειξη short brake ,που σημαίνει ότι κατόπιν επικοινωνίας μπορεις να το νοικιάσεις για λιγότερο από μια βδομάδα γιατί συνήθως τα σπίτια μέσω interhome κλείνονται για 7 ημέρες.Όσον αφορά τις εντυπώσεις,οι φωτό τα λένε όλα....
Ελπίζω να βοήθησα,άλλωστε είμαστε διαθέσιμοι και εγώ και ο SOL να βοηθήσουμε όπως μπορούμε όποτε ζητηθεί....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Fotografe με αφηνεις να ποσταρω και εγω εδω,το ιδιο ταξιδακι με τον Ζολοτα?
Ελεύθερα zephyre ,κάνε δουλειά σου...![]()
![]()
![]()
κρίμα ρε zephyre που τελικά δεν βρεθήκαμε επάνω στα gp και με σας και με τους άλλους (pyrotehnoyrgo κλ).
Αισιοδοξώ ότι θα τα πούμε εδώ σε κάποια φάση σε κάποιο καφέ