Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 219

Θέμα: Πωλούνται κράνη

Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge
    Δεν γράφω πολύ συχνά στο moto.gr (διαβάζω όμως...) και πραγματικά από ΣΕΒΑΣΜΟ στο forum και τους αναγνώστες του ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ να μην γράψω αυτά που μου βγαίνουν. Είναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

ΑΝ είχες ΙΧΝΟΣ συνείδησης θα ζήταγες ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ένα ΣΥΓΝΩΜΗ έκανα ΛΑΘΟΣ και θα τελείωνε η φάση εδώ. ΟΛΟΙ κάνουν ΛΑΘΗ είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όχι μόνο δεν το ΣΤΑΜΑΤΑΣ αλλά ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ να γράφεις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.

Όσοι διαβάζουν έχουν μυαλό να κρίνουν.
    φιλε μου απο την πρωτη στιγμη ζητησα να σβηστει ολο αυτο.
    χαρακτηρισμους τυπου ανηθικος,κλεφτης,αναξιοπρεπης δεν χρησιμοποιησα αλλα μου τους κοτσαρανε μιας και στα πρωτα ποστ εγραφα δεν εγραφα τιποτα απο ολα αυτα παρα μονο πως μπορει να φερει καποιος ποιο φτηνα απο το ποσο που θεωριτικα φανηκε οτι αγοραστηκε.
    αν νομιζεις οτι δεν σε σεβαστικα εσενα και τους υπολοιπου αναγνωστες καπου ειμαι διατεθιμενος απο την μερια μου να ζητησω συγνωμη.
    κανενας ομως δεν ειπε τιποτα για ολα το βρισιμο που εφαγα εγω.
    εγω στο φιναλε ειχα την αγνη προθεση να ενημερωσω πως ειναι τα πραγματα για το συγκεκριμενο ειδος.
    οι φρασεις ρε μεγαλε φερε μου δεκα εσυ που μας το παιζεις μαγκας δεν αρχισανε απο μενα παντως

Μozart, έχει γίνει αντιληπτό εδώ και πολλές σελίδες ότι η αρχική σου πρόθεση ήταν να ενημερώσεις ότι το συγκεκριμμένο part δύναται να βρεθεί και φτηνότερα. Από κει και πέρα όμως το θέμα τράβηξε και μας κουράσατε (το πάτε για πρόβατα )

Επίσης έχω μία ΒΑΣΙΚΗ ένσταση.
    ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι υποχρεωμένος να πουλήσει κάτι στο κόστος εν ονόματι συναδελφισμών, αδελφών αναβατών ψυχών και άλλων τέτοιων -κατά τη γνώμη μου πάντα- γραφικών.

Αντιθέτως βλέπω πολύ θετικά ότι ο VFR εν ολίγοις έγραψε, πουλάω κάτι τόσο βγάζω κάτι (για τον κόπο του, για το ρίσκο του για οτιδήποτε τέλος πάντων γουστάρει) αλλά γλυτώνεις και εσύ σημαντικά.
    Και φυσικά ΑΜΑ του αρέσει κάποιου το αγοράζει, δεν υποχρεώνει κανέναν..

Φιλικά προς όλους και σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ τελειώστε το σύντομα και ΟΜΟΡΦΑ (είμαι happy end τύπος γμτ).

ΣΗΜ: δεν γνωρίζω κανέναν από τους εμπλεκόμενους προσωπικά και ούτε χρειάζομαι κράνος.

You BETA believe...

συνεχιζεις ομως να μην απαντας στο σκεπτικο μου και το μονο που κανεις ειναι να μας αμαυρωνεις με χαρακτηρισμους και να μας βαζεις ταμπελες...κατι το οποιο ειναι ευκολο εαν δεν θελεις να σκεφτεις και να ασχοληθεις σοβαρα με αυτο που υποστηριζεις...επισης εαν υποννοεις οτι ειμαι πατερας του vfr τοτε οπως προανεφερα ειμαι πατερας σε αλλους 300 ανθρωπους που γνωριζω

συνελθε!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    συνεχιζεις ομως να μην απαντας στο σκεπτικο μου και το μονο που κανεις ειναι να μας αμαυρωνεις με χαρακτηρισμους και να μας βαζεις ταμπελες...κατι το οποιο ειναι ευκολο εαν δεν θελεις να σκεφτεις και να ασχοληθεις σοβαρα με αυτο που υποστηριζεις...επισης εαν υποννοεις οτι ειμαι πατερας του vfr τοτε οπως προανεφερα ειμαι πατερας σε αλλους 300 ανθρωπους που γνωριζω

συνελθε!!!
    Ρε πατέρα.... θα βγώ με την γκόμενα σήμερα και θέλω να πάρω κράνος....

Δώσε μου 600Ε να το πάρω απο έναν τύπο που το πουλάει στο μοτο... αλλιώς το θέλω μέχρι το βράδυ απο την Ιαπωνία.... 450 θα δώσεις.... αλλά το θέλω μέχρι τις 9 ΟΚ?

Βαρέθηκα να διαβάζω το ίδιο πράγμα συνέχεια..... (όσα σβήστηκαν.... δεν πρόλαβα - φαντάσου να διάβαζα κι εκείνα)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet

συνελθε!!!
    hornet πολλα μνμ πριν γραφω οτι θελω να σταματησει το πραγμα.απο την τριτη σελιδα αν δεν κανω λαθος.
    αλλα μεχρι και εσυ το πρωτο πραγμα που εγραψες ηταν
    ρε mozart τι ζορυ τραβας.δεν μπορω λοιπον να μην απανταω σε ολα αυτα που μου γραφουν.απανταω ομως χωρις να θιγω κανενα αν διαβασεις απο την αρχη.
    για μενα τελιωσε το θεμα το μνμ το πηρα ο καθενας πουλαει οτι θελει, απο οπου θελει και οπως το θελει.
    θα στενωχορεθω πολυ ομως αν σβηστει η αγγελια που ειπα οτι θα βαλω απο τον φιλο μου γιατι σκοπευω ενα 100€ να το βαλω στην τσεπη μου εγω.
    καλη σας μερα.ελπιζω να μην μου κρατησετε κακια γιατι για λιγο την είδα παλιος και ηθελα να γ@μήσω κόσμο.απλα ενας ηλιθιος θεος με φωτισε

ωραια εφοσον ολοι λοιπον εχουμε καταλαβει νομιζω πως πρεπει να τελειωσει η διαμαχη

Νέο μέλος Το avatar του/της VFR_

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Πέντε

Αυτό δηλαδής....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    ειναι κλεφτης γιατι εμπορευεται ενα ειδος το οποιο εξ' αρχης ειναι λαθραιο και εν τελη το πουλαει λαθραια.Αυτα ετσι για την ιστορια
    Με αυτό ...
    φιλε μου απο την πρωτη στιγμη ζητησα να σβηστει ολο αυτο.
    χαρακτηρισμους τυπου ανηθικος,κλεφτης,αναξιοπρεπης δεν χρησιμοποιησα αλλα μου τους κοτσαρανε
    τι έγινε? Αλλουνούνανε πόστ είναι και έγινε λάθος στον κώδικα?

και για τα τρια μνμ αναφερθηκα στο οτι ο ανθρωπος δεν γνωριζε οτι εδω υπαρχει μια αλληλεγγυη στο forum και το πουλαω πιο ακριβα απο οτι αγορασα ηταν ξεφτιλα
    (είμαι και ξεφτιλισμένος τώρα.... αϊντα να δούμε τι άλλο θα βγώ. Είμαι gay πάντως οπότε μιλήστε ελευθερα για τις σχέσεις μου με το ίδιο φύλλο.... )
    κανεις λαθος ο επισημος αντιπροσωπος το δινει 10500 το 636 και εγω μπορω να σας το δωσω μεσω του φιλου μου 10450 αρα που ειναι το λαθος το δικο μου.
    να βαλω αγγελια?
    οοοΟΟΟΟΟχι λεει.... Εσύ κάνεις λάθος. Δωσάτονα 1ο.499 Ευρώ. Έτσι θα είσαι +49 μιας και οι μέρες είναι σφιχτοπωπες.... Ρώτα και μας, να σΕ πούμε τίποτα ...

Ρε τι έχουμε τραβήξει με δαύτη την αγγελία.... :hypnotize

άσχετο - με τα πόστ του Δούκα έχω χεστεί στα γέλια ρε πούστη μου Επιπλέον (σαν τα βατραχοπέδιλα ...) μέχει ακούσει όλη η πολυκατοικία....

Τέλος τελειώνω χάπι end για να γουστάρω ο ίδιος, οι λοιποί υπόλοιποι και ο dirtbird με μια Σερραία φωτό για να αλλάξει τελέιως το κλίμα και να κάνω και διαφήμηση για να τονόσω τον εγωϊσμό μου . Στην φωτό όπως βλέπετε φοράω Arai λεει , φόρμα IXS και οδηγάω ακατανόμαστο μηχανάκι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_4888.jpg 
Προβολές:	258 
Μέγεθος:	35,5 KB 
ID:	62679
    -0o-

παρολο που το σταματησα εσυ το σενεχισες παλι σε ιδιο υφος.
    δεν θα σου απαντησω ομως απλα απο την μερια θα σου ποσταρω και εγω μια φωτο για να δεις οτι δεν γουσταρω να αναλωνομαι με αυτα.και η yoshi απο αμερικα μεσω νετ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc_0055.jpg 
Προβολές:	246 
Μέγεθος:	89,2 KB 
ID:	62681

(ρε,εδω εχει κοσμο!!!! )

εεε...

πωλειται VTR,ριψατε σημειωμα... υπαρχει δυνατοτητα να το στειλω Αμερικη και να το παρετε απο ebay..!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    (ρε,εδω εχει κοσμο!!!! )
    εεε...
    πωλειται VTR,ριψατε σημειωμα... υπαρχει δυνατοτητα να το στειλω Αμερικη και να το παρετε απο ebay..!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    A gentleman would walk but never run...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Πέντε

Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_

Είμαι gay πάντως οπότε μιλήστε ελευθερα για τις σχέσεις μου με το ίδιο φύλλο.... )

το ξερα οτι κατι καλΟ θα κερδιζα με την ενασχόλησή μου με αυτο το ποστ..

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΙΦΙΑΡ...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    (ρε,εδω εχει κοσμο!!!! )

εεε...

αααχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑχαχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑχααχχα χααχ

μα τι μλκα!

αλλα βλεπεις αβαταρ και κοβεις φατσα

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

αλλα βλεπεις αβαταρ και κοβεις φατσα

οντως πολυ χαλιας αυτος στο avatαr
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

..............
    οτι θα διαβασω μνμ που θα μου λενε γιατι εσπασα τα νευρα καποιου και γιατι αφησα αιχμες δεν το περιμενα.τελικα καποιοι εδω μεσα εκτος απο δικηγορους εχουν και πατερες..............
    γεια χαρα φιλε.

προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ειμαι γνωστός του δημήτρη, κάνω παρέα μαζί του, και ειμαι περήφανος γιαυτό.

αυτό που συνέβει ειναι το εξής...

σου έκατσε εσένα να πάρεις μερικά κράνη και στραβή δεν έγινε. οκ. πληρώνεις, ιδιώτης, και περιμένεις να έρθει το πακέτο. αν δεν έρθει, θα πάρεις άλλο. αν όμως δεν εισαι ιδιώτης, και εμπορεύεσαι, επείδή δεν παίρνεις ένα, μα 10, ειναι άλλο θέμα. οπότε ασφαλίζεις.

αυτό νομίζω δεν ειναι δύσκολο να το καταλάβεις.

οπότε δεν ειναι το θέμα αν έσπασες τα παπάρια του δημήτρη, ακα VFR, μα του χάλασες το πόστ. και αυτό ειναι αγένεια...

το οτι είσαι αγενής λοιπόν, το κρατάμε.

επίσης τον είπες κλέφτη, την στιγμή που αρχικά ειπε οτι κάποια λεφτά θα τα βγάλει. στο δήλωσε κι όλας.

άρα, δεν καταλαβαίνεις λοιπόν. κι αυτό ειναι βλακεία.

το οτι είσαι βλάκας λοιπόν, το κρατάμε κι αυτό.

επίσης, πήγες και έσβησες γραφόμενά σου, κατι το οποίο μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά, μα στην πιό επιεική περίπτωση, σημαίνει οτι ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις. ίσως να ντράπηκες επειδή έγραφες παπάρες.....

αρα γράφεις παπαριές.

σύν τοις άλλοις, για να τελειώνω δηλαδή με την ανάλυσή μου, είδες το ποστάκι, και σαν αποδεδειγμένα αγενής, βλάκας και παπαρολόγος, βλέποντας κι όλας κάποιο "νεούδι", είπες να κάνεις τον καμπόσο....

ρε όργιο, το παλικάρι που του "την είπες για να ξυπνήσεις κόσμο" ρε όργιο το ξέρεις κι απο χτές? όργιο. τράβα να κάνεις τον καμπόσο στον ιταλό ρε όργιο, επαναστάτη της μαργαρίτας... 10.000.000 τύπους σαν σένα να είχαμε στην ελλάδα πριν 200 χρόνια, θα μιλάγαμε ακόμα τουρκικα..

βλάκα.
    καλές βόλτες,
    Ν.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF